- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
nafaka eski eşinden olan çocuklarına verdiği nafaka, birde çocukları için araba aldı onun kredisine girdik.bunlarıda benim maaşımdan ödedik.üzgünüm ilk baştan hayır demeliydim.canım şu nafaka ve kredi işini bi açsan sinir oldum
nafakayı kesinlikle ödeme
canım araç ve kredi kimin üstünenafaka eski eşinden olan çocuklarına verdiği nafaka, birde çocukları için araba aldı onun kredisine girdik.bunlarıda benim maaşımdan ödedik.üzgünüm ilk baştan hayır demeliydim.
hemen iptal edin .Kefaletiniz varsa da notere gidip kefaletten vazgeçin . Sülük lafını haketmediğiniz aşikar .evet doğru anlamışsınız benim maaşımdan nafaka ve oğluna aldığı araba kredisini ödüyor.
yok kendi üstüne benim değil sadece benim maaşımla ödeme yapıyorduk.şimdiden sonra kendisi ödemek zorunda.canım araç ve kredi kimin üstüne
sen ödememelisin o nafakayı kesinlikle talimat falan varsa kaldır hemen
bak kardes, esin ne derse desin isterse cocugu gormeyi reddesin konuyu inada bindiripde nafakayi almayacagim deme bu senin hem kanuni hem dogal hemde dinde yanlis birsey olmayan hakkin. suan cok taze oldugu icin boyle diyosun! ben ilk 6ay soz konusu etmedim ama hayat sartlari cok zor. zaten manevi olarak cocugun butun zorluklarini sen usteleneceksin en azindan maddi olarak yardimi dokunsun! cocugun icin dusun bunu yaparkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
ayrılma kararını verdiğinde barışalım demiş ya sana, işte bu alıntı yaptığım sebepten dolayı barışmak istemiştir.Sensiz ne yapar bilmiyorum. Resmen sana dayamış sırtını.
ayrılma kararını verdiğinde barışalım demiş ya sana, işte bu alıntı yaptığım sebepten dolayı barışmak istemiştir.
esas sülük kendisidir. terbiyesiz ahlak yoksunları..