- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
senin maasin neden nafakya gidiyor anlamadımarkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
ne demek nafaka almayacağım?
arkadaşım, seni anlıyorum da adam o lafları sen gurur yap nafakadan vazgeç diye söylüyor zaten? amacına ulaşmasına bu sefer bari izin verme.
Allah yardımcıniz olsun kardeşim.Bu vicdan meselesi Allah dan korkmayan insan herseyi.yapar.Ne mahkeme ne kanunlar etkili insanin kendi vicdani ve inanci kadar,illa mahkemeden karar çıkmasi.bile gerekmez ki.Insan o şuurda oldukdan sonra zaten bilir sorumlulugunu öyle degil mi ?arkadaşlar destekleriniz şu süreçte benim için çok önemli hepiniz varolun.yalnız çocuğum için çok ağırıma giden şeyler söyledi ki evlendiğimizden beri çocuk istiyorum diyen bunu kafama sokan oydu.hiç korunmadık ve birbuçuk yıl sonra çocuk oldu.şimdi çocuğuma bunca insafsız şey söyleyen adamdan hiçbir şey istemiyorum.kaldı ki bana sülük dedi.ben birine yapışıp kalacak bir insan asla değilim.
Niye nafaka almıyorsunuz?arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
Bak şu anki psikolojinle almayacağım nafaka diyorsun ama sakın yapma yaniii pişman olursun...arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
iğrenç heriffffff....olsun sen bebişine sarıl cnmarkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.
arkadaşlar bende sürekli yazıyorum farkındayım ama dertleşmeye ihtiyacım var.kimseyede anlatamayınca böyle oluyor.kusura bakmayın.en son ayrılma kararından sonra bugün eşim mesaj atmış o çocuğu aslında ben istememiştim sen kırılma diye istiyormuş gibi yaptım hayatımı mahfettin nafaka filan vermeyeceğim. demiş.bende diğer çocuklarına nasıl sorumluluk duyuyorsan bu çocuğada duymak zorundasın yazdım.bana sülük demiş.bu sözden sonra istesede nafaka filan almayacağım artık.bu aykı maaşımda tamamen gitti nafaka ve araba kredisine.eş dost kendi başımın çaresine bakıp bu ayı geçireceğim.çok üzgünüm ne tuhaf şeyler duyuyorum.