ayrılma kararı aldıktan sonraki gelişmeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enistemin abisi uc kere evlendi iki kere bosandi iki kadina da birer ev verdi ayrilirken.
İki kadindan da ikiser cocugu var.
Nafaka cocugunun hakki. Zaten cocugun ihtiyaclarina harcarsin.
Sen istedin ben istedim diye bir sey olamaz hem, korunsaymis madem paşa!

Sen daha sülüğü görmedin altından donunu, kafandan aklını alırım deseydin. Kırılma diye çocuk yapmak nedir ya yalana bak. Aptallık gurur değildir. Böyle adam ne anlar gururdan falan kendini düşünmüyorsan çocuğunu düşün.

senin maasin neden nafakya gidiyor anlamadım

ne demek nafaka almayacağım?

arkadaşım, seni anlıyorum da adam o lafları sen gurur yap nafakadan vazgeç diye söylüyor zaten? amacına ulaşmasına bu sefer bari izin verme.

Aynen katılıyorum, sakın almamazlık etmeyin.Çocuğu babanızın evinden getirmediniz.
Çocuk yaptıysa eşşek gibi verecek nafakayı, o da biliyor Ayak yapıyor boşanma aşamasında maddi açıdan zararlı çıkacağını anladı.
O mesajı silmeyin ve mahkemede kullanın.

Hakkınız olan paradan vazgeçmek gurur değil, o kadar yaptıklarıma rağmen bana sülük diyen birinden hakkım dahilinde o kadar şey talep ederdim ki bir daha öyle hiç bir kadına boş boş konuşmasın. Ki yani çocuğunuzdan gazoz esirgeyen adamdan bahsediyoruz, sizin güya gururlu olmanızın ardından enayi diye gülecek, önemli olan kendinizin ne hissettiği değil mi, 3 gün ne güzel yaptım deyip sonradan pişman olacağınıza, bir süre alıp artık senin hiç bir şeyine ihtiyacım yok deyip almazsanız daha iyi. Öteki türlü daha önce aklın neredeydi? diye sorarlar insanlar size. Akılsız gurur olmaz.

Cnm eski konularini okudum cok üzüldüm sana ya ..Allah yardmcin olsun bosan yada bosanma diyemem ama boyle omur gecmez ki..
Eger maddi olarak kimseye muhtac olmayacksan bu adama ve ailesinede muhtac olma ltfn..
arkadslar gurur yapma al dms belkide oyle yapmak lazim ama ben olsam bende almaz istemezdm sanirim..

Çocuğuna vermesin nafaka sini bo şansın orda burda alem yapsın dimi erkek milleti değilmi !!
Al o nafaka yi ihtiyacın yoksa bile çocuğuna bırıkım Yap okula falan başlayınca lazım olur

Allah yardımcıniz olsun kardeşim.Bu vicdan meselesi Allah dan korkmayan insan herseyi.yapar.Ne mahkeme ne kanunlar etkili insanin kendi vicdani ve inanci kadar,illa mahkemeden karar çıkmasi.bile gerekmez ki.Insan o şuurda oldukdan sonra zaten bilir sorumlulugunu öyle degil mi ?
Mesela benim.esim ilk ayrildigi esinden.olan cocuguna bakti.buyuttu hatta ilk eşinin rahatsizligi nedeniyle hala para gonderiyor.Bu da insanlık dır.Siz nafaka talep edin yada etmeyin,o zaten.vicdanli ve sorumlulugunu.bilen olgunlukda bir insan bir baba ise,Kazanci dogrultusun da cocuguna bakar ilgilenir.Allah.kolayliklar versin ...

Niye nafaka almıyorsunuz?

Ya cok cirkin ne demek istememis. Ve ne demek nafaka vermez insan hadi karsısındakini gectim cocugundan esirger mi. Bence güclü olun, güclü durun karsısında ortada bir cocuk var. Onun düsünmemesi onun kalbinin cirkinligi.. Bence nafaka bile istemeyin cocugunuda göstermeyin kendisi istemedikce. Ki zaten büyüynce anlar nasıl bir baba oldugunu. Valla o kadar sey okuyorum ve o kadar kötü zaman geciriyorum ki bende erkekleri algılamakta, ne istediklerini cözmekte sıkıntı. Allah yardımcınız olsun. İnsallah cözüm bulursunuz. Sıkıntınız olurda mesaj atabilirsiniz, dinlerim. Hoscakalın

Bak şu anki psikolojinle almayacağım nafaka diyorsun ama sakın yapma yaniii pişman olursun...
Ben inan 300 TL nafaka dediğim için çok pişmanım..
Keşke 600-700 falan deseymişim mahkemede....
O da onun çocuğu, dışardan getirmediniz o çocuğu.
Herkes sorumluluğunu bilecek, mahkemeye ver gerekirse ne demek vermicem ya yok öyle bir dünya...

iğrenç heriffffff....olsun sen bebişine sarıl cnm

bu adamın istediği de seni küçük düşürüp gurur yapıp para istetmemek
niye bu oyuna geliyorsun
bunca zaman sana kendi çocuğunun nafakasını ödetmiş utanmamış sen ikinizden olan çocuğun nafakasını isterken mi utanıyorsun
ben bana bunları yaşatan ve bunları söyleyen adama nafaka manevi tazminat hepsini açardım şu yazdığı mesajları gösterirdim
adamın bunca kahrını hakaretini çektin çocuklarının nafakasını ödedin ayrılırken ödül gibi düz boşanma davasıyla tek sorun çıkarmadan mı ayrılacaksın

Önce ben çocuğu istemiyorum derler sonra yıllar ilerler . Çocuğum bana bakmıyor görüşmüyor derler .

Zaten size sülük" gibi bir çirkin kelime kullandığı için, çocuğunu istemediği için nafaka almalısınız. Bırakın nafakayı tazminat davası açın. Vazgeçmeyin sakın. Sonra pişman olursunuz.
Karaktersizmiş. Üzülmeyin desemde bu nasıl olur bilemiyorum. Yolunuz hep açık olsun inşaallah.
Çetin bir yol olsada sonu mutlu olacak buna inanın.

Cnm senin gonderdigin para esinin hesabina mi gidiyordu yoksa direk nafaka hesabina mi yani ispat edebilir misin bence onlari da geri istemenin bir yolu olmali elalemin kadini binecek o arabaya bilmiyorumda aglayanin mali gulene yarar mi

nafakadan önce araba için ve diğer eş için maaşınızdan ödenen para için dava açın eğer açılıyorsa hakkınızı alın sonra nafaka davanızı açın asıl sülük kendisi imiş ne kadar güzel sömürüyormuş sizi terbiyesiz herif
size yapılan şuan ki konuşmalar zaten nafakadan vazgeçmeniz için zaten bu oyunlara gelmeyin lütfen

sakin gurur yapma boyle sorumsuzlarinda istedigi bu zaten

ona istedigini o degil sen vermis olursun bu sekilde catir catir almalisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…