• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılıp barışanlar hikayelerini anlatabilirler mi?

asla deme
büyük laf etmemek lazım
bende iki kez ayrıldım onun ısrarlarına dayanamayarak döndüm
sonuç hüsran

asla deme
büyük laf etmemek lazım
bende iki kez ayrıldım onun ısrarlarına dayanamayarak döndüm
sonuç hüsran

Bizim de barışmamız için onun adım atması lazım işte. Ben attım çünkü , hiç tepki vermedi ne mesajlarıma ne de aramalarına. Açmadı cevap vermedi. Hatta mesaj attıgımda telini kapattı. Dersanedeydi o sırada. O dersanede başka kız da olabilir

Bizim de barışmamız için onun adım atması lazım işte. Ben attım çünkü , hiç tepki vermedi ne mesajlarıma ne de aramalarına. Açmadı cevap vermedi. Hatta mesaj attıgımda telini kapattı. Dersanedeydi o sırada. O dersanede başka kız da olabilir
işte bırazda meraktan onu dusunuyor olabılırsın
bırde bak sen adım atmıssın
ben adım atmadıgım halde sonucu husran oldu

burdaki yazılanları dikkate al..seni Allah kurtarmış..hayatına bak.yoluna bak..unutmak için de arkadaşlarınla gez toz..tabi ki de en güzel şey zaman..zamana bırak herşeyi..

RahatsıLıgını tetiklediğimi düşünüyorlar. :KK43: sanırım dönmez bu durumda dimi

İşin içinde aile etkeni varsa dönmez yüksek ihtimal. Bunu zamanla göreceksin. Sonuçta bu rahatsızlık geçici, gün doğmadan neler doğar.

işte bırazda meraktan onu dusunuyor olabılırsın
bırde bak sen adım atmıssın
ben adım atmadıgım halde sonucu husran oldu

Merak da ediyorum ama çok seviyorum ben onu ya. Yüzü aklıma geldikçe içim acıyor. Aşkla bakardık birbirimize . beni biraz olsun sevdiğini bilsem gidicem alıcam sevdiğimi. Onu kıskandıgım kısıtladıgım zaman da oldu sesimi yükselttiğim zamanlarda oldu. Keske bagırmasaydım . tekrat aşık olmaz mı bana.

burdaki yazılanları dikkate al..seni Allah kurtarmış..hayatına bak.yoluna bak..unutmak için de arkadaşlarınla gez toz..tabi ki de en güzel şey zaman..zamana bırak herşeyi..

Herkesin böyle şeyler söylemesi garip geliyor bana. O deli değil ki. Sadece biraz takıntısı var ve tedavi olur geçer.

İşin içinde aile etkeni varsa dönmez yüksek ihtimal. Bunu zamanla göreceksin. Sonuçta bu rahatsızlık geçici, gün doğmadan neler doğar.

Bana tam tersi gibi geliyor . ailesi yüzünden ayrılanlar bir gün muhakkak dönüyorlar birbirlerine. Tabi gerçek sevgi varsa. Eğer sevgisi bittiyse o sıkıntı. O zaman dönmez işte

Bana tam tersi gibi geliyor . ailesi yüzünden ayrılanlar bir gün muhakkak dönüyorlar birbirlerine. Tabi gerçek sevgi varsa. Eğer sevgisi bittiyse o sıkıntı. O zaman dönmez işte

Gerçek sevgi varsa döner tabii ki sebep ne olursa olsun. Ama aramışsın açmamış mesaj atmışsın telefonu kapatmış. Artık sessiz kal lütfen.

Gerçek sevgi varsa döner tabii ki sebep ne olursa olsun. Ama aramışsın açmamış mesaj atmışsın telefonu kapatmış. Artık sessiz kal lütfen.

1aydır kesinlikle ulaşmıyorum. Sessizim. Faydası olur mu? Bana gerçekten aşık olduğunu biliyorum ilk zamanlarda. Kalbinde bir yerim var. Ama son yasadıkları kaldı tabi aklında. Ben o kıskanç kız imajını nasıl silerim bilmiyorum. Aradan uzun zaman geçtiğinde yazmayı düşünüyorum. Hayatında biri olmazsa tabi. Önce arkadaşına yazıcam dicwm hayatında biri yoksa ulaşmak istiyorum ona diye. İnsanlara kolay güvenen biri değil. Sevgimin gerçek olduğunu anlar böylece. Bu anlattıklarım içimdeki 1.ses

İçimdeki 2.ses de o sonsuza kadar yazmaSa yazma ulaşma diyor. Bana çok yanlışları oldu. Ben bırakmadım diyorum. Ayrılırken o kadar çirkinleşmesi falan. Gerek yok diyorum.

1aydır kesinlikle ulaşmıyorum. Sessizim. Faydası olur mu? Bana gerçekten aşık olduğunu biliyorum ilk zamanlarda. Kalbinde bir yerim var. Ama son yasadıkları kaldı tabi aklında. Ben o kıskanç kız imajını nasıl silerim bilmiyorum. Aradan uzun zaman geçtiğinde yazmayı düşünüyorum. Hayatında biri olmazsa tabi. Önce arkadaşına yazıcam dicwm hayatında biri yoksa ulaşmak istiyorum ona diye. İnsanlara kolay güvenen biri değil. Sevgimin gerçek olduğunu anlar böylece. Bu anlattıklarım içimdeki 1.ses

İçimdeki 2.ses de o sonsuza kadar yazmaSa yazma ulaşma diyor. Bana çok yanlışları oldu. Ben bırakmadım diyorum. Ayrılırken o kadar çirkinleşmesi falan. Gerek yok diyorum.

Faydası olur. Vazgeçmenin paradigması diye bir yazı var internette onu oku. Sessiz kalarak onun gözündeki imajını düzeltebilirsin ancak çünkü ayrılırken zaten sevdiğini, ayrılmak istediğini belli etmişsin. Zaman geçtikçe bu kız beni seviyordu, ne oldu? Diyecek. 2. Sesi dinle ve o senden bu kadar ısrarla ayrıldıktan sonra mesaj atman, uzun zaman sonra bile olsa bu bekleme sürecini çöpe atar. Sessizlikle kazandığın imaj bozulur. Eski mesajlarıma bakabilirsin bu konuda çok konuştuk bir konuda, belki faydası olur.

Faydası olur. Vazgeçmenin paradigması diye bir yazı var internette onu oku. Sessiz kalarak onun gözündeki imajını düzeltebilirsin ancak çünkü ayrılırken zaten sevdiğini, ayrılmak istediğini belli etmişsin. Zaman geçtikçe bu kız beni seviyordu, ne oldu? Diyecek. 2. Sesi dinle ve o senden bu kadar ısrarla ayrıldıktan sonra mesaj atman, uzun zaman sonra bile olsa bu bekleme sürecini çöpe atar. Sessizlikle kazandığın imaj bozulur. Eski mesajlarıma bakabilirsin bu konuda çok konuştuk bir konuda, belki faydası olur.

Okuyacagım. Ters psikoloji mi ne diyorlardı bu yönteme. Peki sence seven bir erkek en fazla ne kadar süre ayrı durabilir? 1.5ay oldu ya. Ne zaman anlayacak ki. Aslında kıskanç biri değilim. Ama som zamanlarda bana eskisi gibi ilgili olmadığını hissediyordum bir de ailesinin öyle yapması falan içimde huzursuzluk oluşturdu. O yüzden üstğne gittim. Kesinlikle yazmayacagım. Hem biebirimizin sevgisini denemek için nir fırsattır belki bu .

Eski konunu okudum. Biliyorum su an cok aci cekiyorsun, bitmesin istiyorsun ama devam ederse cok gel gitli olacak ve bir gun yine kopacak. Bazen ipleri tutnak yerine birakmak gerekiyor. Ben bu gelgitli iliskinin devam ederse seni daha cok uzecegini dusunuyorum.
Adam hastalik hastasi gibi. Sanirim cogu da psikolojik rahatsizliklarinin. Ailesinin tavirlari da bu iliskinin bitmesi icin onu tetiklemis olabilir yani sanirim ailesi de istemiyor. Ama sonucta ne olursa olsun bir erkek bitmesini istemezse birakmaz sevdigini, bahane aramaz. Erkekler de genelde kafasinda bitirince bitirirler iliskiyi. Ancak aradigini bulamaz ve boslukta kalirsa doner belki ama o zaman da cok saglikli bir iliski olmaz. Lutfen yipratma kendini. Belki de bitmesinde senin icin bir hayir vardi. Bunu suan goremezsin. Daha cok gencsin. Birgun iliskinize gercekten sahip cikacak biri cikacaktir inan bana ama bu kisi ile cok saglikli bir iliski yurutulecek gibi gozukmuyor donerse eger. Boyle bir iliski seni yipratir.

Canim. Erkek arkadaşımla çok gelgitli bir ilişkim vardı geçen sene. Uzun süre ulaşmaya çalışim bir gün. Sana hesap vermek zorunda değilim diye bir mesaj geldi. Cok cok cok sinirlendim. O an biraktim. O kim ki bana bu kadar kabalasabiliyor? diye düşündüm. Her şey soylemenin bir adabı var. Benim sinirlenince gözüm bir şeyi gormez. Ayrilirsak ayrilalim dedim. Sonra o tekrar yazmaya başladı. Dedim ki ben o lafindan sonra ancak seninle uzaktan arkadas olurum. Bir süre öyle gitti. Sonra ortak kararla tekrar başladık. Su anda çok şükür iyiyiz. :-) Bir daha hiç öyle bir laf duymadim. Yaklaşık 1 seneye yakin geçti bu olayların üstünden. Bir de ben o olaydan sonra kendime odaklandim hep. Yani kendime daha çok saygi duydum ve değer verdim. O da bunun farkinda. Önce can sonra canan dedim ben hep;-)

Okudum konunu . Elinden geleni yapmışsın ama konu sahibi o senin için pek birşey yapmamış . O sana senin ona değer verdiğin kadar değer vermemiş . Bir insana en son söylenecek şeylerden biridir beni sen hasta ettin . Kendi ile beraber senin psikolojinide bozmuş . En doğrusu onun söylediği gibi onu unutmandır . Unutabilmenin en iyi yoluda artık gelmesi için yolunu gözlemeyi bırakmaktır . Yeterince adım atmışsın daha fazla adım atmamanı tavsiye ederim .Zaten benim için bu kadar zahmete giriyorsunuz dediğinde senin için değil x sever diyen ailesi eski sevgiline iyi bakacaktır . Sen artık kendinle meşgul ol kendinle ilgilen :KK66:

Benim yaptığım da düşününce normal gelmiyor bana . evlerine kız geldi diye dır dır dır başını yedim sevgilimin. Aslında ben ailesine kırılmıştım. Birşey dememem gerekiyordu. Böyle kıskanç çirkef kız konumuna düştüm. Aslında sevgilimin o kıza bakmıcagını biliyorum onu da kıskanmamıstım zaten. Ailesinin bana surat aşmasına bnimle muhatap olmayıp o kız gelince sohbet muhabbet gülüşmelerine kırıldım. Sinir bile olmadım sadece kırıldım ve sessizce gitmek istedim evlerinden. Erkek arkadaşıma da birşey demicektim aslında. Sinemada ağlamaya başladım. Tutamadım kendimi. Okuduğum sehire dönünce koptu kıyametler.
O an bsy demeyip sonradan sorun cikaran insanlara hic guvenmem.. Ayrica en buyuk hatalarimizdan biri, karsidakinin bariz hatalarina kılıflar uydurup uzerini ortmek.. Aslinda o da kendince de hakli da, ben de ustune gittim de bla bla.. Her sey ortadayken kendimizi kandirmak bu..

Okuyacagım. Ters psikoloji mi ne diyorlardı bu yönteme. Peki sence seven bir erkek en fazla ne kadar süre ayrı durabilir? 1.5ay oldu ya. Ne zaman anlayacak ki. Aslında kıskanç biri değilim. Ama som zamanlarda bana eskisi gibi ilgili olmadığını hissediyordum bir de ailesinin öyle yapması falan içimde huzursuzluk oluşturdu. O yüzden üstğne gittim. Kesinlikle yazmayacagım. Hem biebirimizin sevgisini denemek için nir fırsattır belki bu .

1,5 ay ne ki. Benim bir eski sevgilim 6 ay sonra, diğeri tam 5 sene sonra geri döndü :) Şu bir gerçek ki seven insan, sevdiğinin farkında olan insan terk etmez. Terk ediyorsa yeterince sevmediğine inanıyordur. Ama insanoğlu elindekini, onu seveni sevmeye alışık değildir pek, o yüzden kolay vazgeçer onu sevenden. Bazen terk ederken seviyor bile olsa farkında olmaz o zaman. Araya zaman girer, aslında sevmişim ben onu der. Yoksa ayrılıktan sonra bu kadar geri dönmek isteyen olur muydu? Şu kadar zaman sonra geri döner diyemeyeceğim hatta kesin geri döner de diyemem sana. Sadece kendine ve ona zaman ver. Onun seni sevip sevmediğini zamanla göreceğiz. Ama sen ayrılırken çok üstüne düştüğün için kısa zamanda geri dönmesini bekleme.

O an bsy demeyip sonradan sorun cikaran insanlara hic guvenmem.. Ayrica en buyuk hatalarimizdan biri, karsidakinin bariz hatalarina kılıflar uydurup uzerini ortmek.. Aslinda o da kendince de hakli da, ben de ustune gittim de bla bla.. Her sey ortadayken kendimizi kandirmak bu..

Yani ben hatalı değil miyim sence?

22yaşındaki oğlunu öpe öpe uyandıran kadın iyi bakacaktır eminim. ;) ulaşmıyorum hiç bir şekilde, o ulaşsın artık. Zamanla unuturum artık belki de unutmam hiç. Kimseyi de sevemem belki onun gibi. Ne olursa olsun yazmam ama bu konuda eminim kendimden

1,5 ay ne ki. Benim bir eski sevgilim 6 ay sonra, diğeri tam 5 sene sonra geri döndü :) Şu bir gerçek ki seven insan, sevdiğinin farkında olan insan terk etmez. Terk ediyorsa yeterince sevmediğine inanıyordur. Ama insanoğlu elindekini, onu seveni sevmeye alışık değildir pek, o yüzden kolay vazgeçer onu sevenden. Bazen terk ederken seviyor bile olsa farkında olmaz o zaman. Araya zaman girer, aslında sevmişim ben onu der. Yoksa ayrılıktan sonra bu kadar geri dönmek isteyen olur muydu? Şu kadar zaman sonra geri döner diyemeyeceğim hatta kesin geri döner de diyemem sana. Sadece kendine ve ona zaman ver. Onun seni sevip sevmediğini zamanla göreceğiz. Ama sen ayrılırken çok üstüne düştüğün için kısa zamanda geri dönmesini bekleme.

Evet zaman en güzel ilaç. Zamanla neler olcak bakalım. İçimden bir ses döncek diyor. Ama çok uzun zaman sonra

Back
X