naptın berra umarım alttan almamışındır mirmirmirmir
geçen aramıştı ya şarkı olayı bende ümitlendim biara baya baya..dün gece çok kötü oldum deli gibi özledim gittim fotolarımıza baktım işkence etcem ya kendime bugün msnde yazdım özledim diye bende özledim ama bitti dedi alışcaz zamanla zorda olsa dedi tamam dedim okadarmafoldumben....umarım öyle bir özlerki beni benim yaptığımdan daha kötü bir konuma düşer..
kızlarrrr!! ç.içi oldum ve yazdı..hiç cvp vermedim nedense cvp vermek hiç içimden gelmedibilmiyorumkismileyine kızdan ayrılmış ve dediğim gibi yine bana koştu.konuşsam şimdi görüşmek isticek görüşsem iki gün sonra yine barışcak bunaldım hep aynı şeyleri yaşamaktan en iyisi bu sanırım tamamen unutmak çıkartmak hayatımdanmafoldumbennaıl olsa hiç benim olmadı olmıcak damafoldumben
kızlarrrr!! ç.içi oldum ve yazdı..hiç cvp vermedim nedense cvp vermek hiç içimden gelmedibilmiyorumkismileyine kızdan ayrılmış ve dediğim gibi yine bana koştu.konuşsam şimdi görüşmek isticek görüşsem iki gün sonra yine barışcak bunaldım hep aynı şeyleri yaşamaktan en iyisi bu sanırım tamamen unutmak çıkartmak hayatımdanmafoldumbennaıl olsa hiç benim olmadı olmıcak damafoldumben
istersen konus ama çok soguk davran hatta hiç aldirmiyormus gibi siradan bir arkadasinla konusuyormus gibi konus... görsün aptal durumuna kimin düstügünü... çok pasif ol... gorusmesini sakin kabul etme... yer yerde hafiften ignele... dogrudan sitem etme ala laf çarptir yüzüne... bu senin öfkeni daha da azaltir... içindekileri kusarsin... alttan alma ve ona söz hakki tanima... tabiii bunlari onu umursamiyormus gibi yapacaksin... dene ise yariyor...
Maalesef seninkinin popuşu yukarıda şuan canım. Engelle msn den konuşma. Hislewrini bilmesin. Bu arada ayyyy ne iletisi kız. Olayları kaçırdım
bencede kesinlikle görüşme oldu her ayrıldığında sana koşcak sende hep onu beklicen sanki ne bunlardaki bu özgüven yaa hayret vala
istersen konus ama çok soguk davran hatta hiç aldirmiyormus gibi siradan bir arkadasinla konusuyormus gibi konus... görsün aptal durumuna kimin düstügünü... çok pasif ol... gorusmesini sakin kabul etme... yer yerde hafiften ignele... dogrudan sitem etme ala laf çarptir yüzüne... bu senin öfkeni daha da azaltir... içindekileri kusarsin... alttan alma ve ona söz hakki tanima... tabiii bunlari onu umursamiyormus gibi yapacaksin... dene ise yariyor...
Maalesef seninkinin popuşu yukarıda şuan canım. Engelle msn den konuşma. Hislewrini bilmesin. Bu arada ayyyy ne iletisi kız. Olayları kaçırdım
iyi günler kızlar
msne eklemiş beni dedim ya dün profiline girdim sayfaya ulaşılamıyor yazıyordu,başka msnden girdiğimde açıldı
kardeşime sordum seni hem silmiş hem engellemiş dedi,seçenekler gizlilik yaptım engellemiş görünmüyo herneyse yine de sildim onu
manyak mı ya resmen benden hala intikam alıyo herhalde ne diyosunuz
canım erkekler birbirine bu kadarmı benzer:)) aynı benimkide böyle oda cinsellik yaşamak istiyodu ama ben hep karşı çıktım.oda şımarık oda bağlanamıyodu hemen herşeyi yaşamak istiyodu falan ne bilim cnm ya şimdi beraber olduğu kızıda görünce kız baya mutaassıp onunlada o kadar ileri gidemez diye düşünüyorum ama bilemiyorum gerçekten aklım almıyo bazen.bizde herşeyi çok çabuk yaşadık çabuk tükettik sanırım bizimde en büyük sorunumuz buydu hani derlerya erkekler zoru uğraşmayı sever diye veya kaçan kovalanır.keşke diyorum yapsaymışım.ama zaman geçiyo hayat kısa istiyosam seviyosam niye erteliyim ki bende hep bu mantıkla hareket etmiştim( sanırım doğru yapmamışım şu an bulunduğum noktada bunu kanıtlıyomafoldumben
ya bi saniye o nasıl oluyor. . msn den profiline bak diyip açılan sayfada arkadaş olarak ekle falan yazıyor. .ama o sayfa görüntülenemiyor dediğinde silmiş mi oluyor. . ???
silse msn listesinde olur mu ki silinmez mi ay hiç anlamıyorum bu işlerden . .
canım hiç ilgilenme bi süre kendine yoğunlaş.bak burdaki yayınladığım yazı dizisini oku en baştan.inşallah faydalı olcaktır.özellikle senin gibi yeni ayrılmış olanlarda iyi işliyor.