valla kızlar bugece hiç uyuyamadım ağlamaktan ve sinirimden.hiç böyle öfke kusmuyordum ona.inanırmısınız hani bazılarında terkedilmenin hıncı olur ya sırf o yüzden dönsün isterler acısını çıkarmak için.hırsa dönüşür hani.bende hiç öle bişe yoktu.ne kadar ağlatsada üzsede canımıda yaksa hep dua ettim arkasından adam olup akıllansın yola gelsin de kaldığımız yerden devam edelim diye.ama bu gece çok başka bi ruh hali içine girdim.bende şaşıyorum bu halime böle olmamıştım çünkü hiç ama bu gece benimkide hırsa dönüştü.hiç olmadığı kadar nefretle doluyum ona karşı.öfke kusuyorum.ya bu adama adım atarsın suçç geri çekilirsin başkasını sokarsın suçç.sanki büyük bi kusur işlemişim gibi bana bunu ödetme derinde.e hayvan herif adam ol ozaman
klava:
gerçekten onu dövmek istedim bu gece.ağzını burnunu dağıtmak bi böcek gibi ayağımın altına alıp ezmek istedim.o şarkılar fasa fiso.aklı sıra kafamı karıştırcak deminn de dedim ya.face.de hüzünlü şarkılar koy msn.e fotonu koy kızla.kız eskiden beri tanıdığı bi arkadaşı ve üstelik kendisinden 5 yaş büyük.kızın duvarı açık face.de.pek fazla nete giren biri deil sanki çok fazla zaman aralıkları var paylaşımlarında.ve çoğunu beğenmiş bizimki kimisine yorum yazmış.ama öle sıradan yorumlar.öyle canım cicim olayı yok.bildiğin iki arkadaş.bu anlaşmalı bişeymiş gibi geliyo bana.ama hala msn.ine bile romantik aşk sözcüklerini yazıcana bana karşı olan hırsını bildiren cümleler kullanıo.neymiş benim suçum bilmiyorum ki.ama bana hep derdi birlikteyken.ben can yakarım dayanamassın bişey yaparsan derdi.bende senden artık istesemde ayrılamam ki derdim öle bi yakarım ki bıkarsın benden yeterrr artık yeterrrrr diye isyan edersin derdi.bende şaka yapıo diye düşünürdüm.gerçekten de lakabı sadist bunun.ve aynen de yaptı dediğini.bi an dedimki siliiyim şunu heryerden yeter artık.gerçekten tepem attı.beni istemeye gelenler oluyo hepsini geri çeviriyorum bu defa annemle papaz oluyorum.yaşın geldi nie kimseyi istemiyosun dio.bu defa dedim gerçekten uygun biri gelirse kabul ediyim evlenip gidiyim dedim bunu bile düüşündüm.böyleki bunlattı beni.ama sonra o msndeki an gelir aklın gider die yazdığı da aklıma gelince dayanamadı kaçtı der diye düşündüm.ama kaçmıcam.bende onun ağzına ..... afedersiniz.çok öfkeliyim canlarım kusuruma bakmayın.