Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Genel bilgiler:

Cogu kadin bir kac ay sonra iliskinin baslamasindan evliligi gundeme getirir.
Kadinlar, Iliskinin nereye gittigini bilmek isterler.genellikle hic bir yere gitmez cunku erkekler evlilige itilmek istemezler.

Beraber oldugunuzda evlilik harici baska herseyden konusabilirsiniz.
Kitaplar, is hayati, spor, sinema, hobiler futbol,

Kendinize baktiginiz, iyi beslendiginiz, kendinize guvenininizi gelistirdiginiz zaman hersey farkli olacaktir.

Sizin hobileriniz var,sizin kendinize ait bir hayatiniz var.bir erkegi ne takip ediyorsunuz,nede ariyorsunuz.

Kendinize olan guveninizle ne ilgilendiginiz erkeklerle cinselligi yasiyorsunuz ne evli erkeklerle iliskiler kuruyorsunuz. Sevdiginiz zaman sadece kalbinizle degil kafanizlada seviyorsunuz.
Durustsunuz. Kurallariniz , degerleriniz var.Siz ozelsiniz.Hic kimseye benzemiyorsunuz.

Kendinizi sevdiginiz icin, sizinle ilgilenmeyen size aldiris etmeyen saygi gostermeyen , sizi aldatan, sizi fiziksel ve duygusal taciz eden bir erkekle ilgilenmiyorsunuz.

Size sizi seven birini sevin demiyoruz.Sizinde seveceginiz kisiyi sevmelisiniz elbette.

Sevmeyi seviyorsunuz.

Belki simdi tabiiki beni istemeyen bir erkegi bende istemem diyorsunuz ama bilinen bir gercek varki cogumuz bizi istemeyen erkeklerin pesinden gitmisizdir.

Belki bir party e gittik orda birini begendik.Bizimle ilgilenmiyorlarsa Kabul ederiz.bizim kendimize guvenimiz var.

Kimbilir kac kez duymussunuzdur.Guzel, akilli, egitimli bir kadin.Neden hala bekar..Neden evli degil?
Diger yanda cok da hos olmayan, baska bir bayan erkekleri kendilerine baglayabiliyorlar.

Hepimizin bildigi gibi erkekler kadinlardan farklidir.Erkekleri arayan, onlara hediyeler alan, sinema, tiyatro icin biletler ayiran tanistiktan cok yakin bir sure icinde cinsellige giren kadinlar erkeklerin isteklerini kirarlar.

Erkekler avcidir.Bu ruhlarinda vardir.Kolay elde edilen seylerle ugrasmazlar.
Eger herseyi erkek icin yaparsaniz ona ne birakiyorsunuz? Bir dusunun..
canım yazdıklarını çok beğeniyorum ve 2 gün önce biten ilişkimle ilgili fikirlerini almak istiyorum.eximle herşey gayet iyi gidiyordu.görüşebildiğimiz süreler çok kısıtlıydı sadece yazları birlikte vakit geçirebiliyorduk ancak görüşebildiğimiz zamanlar hiç tartışmamız olmuyordu. ve buu kış üni. için istanbula geliyor.tam herşey bu kadar güzelken bitirmek istedi.ayrılığımız o kadar komik oldu ki.ayrılcağını ne o planladı ne ben kavrayabildim.bundan 2 hafta falan önce bir ara vermiştik ama sonra öyle güzel döndü ki sanki hiç ara vermemiştik.beni çok sevdiğini ancak düşünce yapım yüzünden bir süre ara vermemiz gerektiğni söylemişti.ancak ara boyunca beni yalnız bırakmadı. ama ben aramadım onu.neyse şimdiye dönersek ayrılığımız şu şekilde oldu,msnde konuşurken 2 dk önce aşkların en güzeli vs. muhabbetti yapan insan bir arkadaşıyla 3lüye alıp gene gayet güzel konuşurken birden ayrılmak istediğini söyledi öyleki hepimiz şaka falan sandık.öyle belliydiki birden alınmış bir karar olduğu.resmen soğuk sudan sıcak suya atıldım.özelden bile bunu bana söyleyemedi.sonra özelden ona benimle konşarak bitirmesi gerektiğini söylediğimde düşünce yapımın oturmadığını ve bunun artık ona çok battığını,kalbinin hala bana kal dediğini ancak mantığını dinlemesi gerektiğini,ancak zaman geçipte düşünce yapım oturduğunda kalbim hala onu arıyor olursa hayatının ve kalbinin kapılarının bana sonuna kadar açık olduğunu belirtti.bende gayet olgun bir şekilde hep mutlu olmasını diledim.şimdi hala konuşuyoruz ve birbirmizi sevdiğimiz de gayet açık bugün bana başka bir kızın ona olan ilgisini anlatmaya çalıştı ve ben ona özellikle mi yapıyorusun dediğimde çok mu belli oluyor dedi hala aynı neşemizle konuşuyoruz ancak sevgili değiliz beni kıskandırmaya çalışıyor,ilk o yazabiliyor ancak ayrılanda o.ona yazmayıp kendimi özletme yoluna gidiyorum bende..ama bu kadar dost canlısı konuşmamız iyi mi kötü mü emin olamıyorum..istanbula geldiğinde ne yapacağım onu da bilmiyorum çok karışmış vaziyetteyim ne mutlu ne mutsuz.. yani sesimi bile duyarak ayrılamadı benden...şimdi msnde arada bir yazmassam o terk ettiği için yazmayı bırakabilir diye düşnüüyorum..ben aramassam msndeki konuşmalarımızla idare edicez çünkü o çok istediği şeyleri bile bastırabiliyor.fikir verin bana nolur )=

kızlaaaaaarrrrrrr benimki yine işbaşındaaa :)) yine şarkı paylaşmış :))

YANDI GÖNLÜM

Yalan değilim,hazır değilim
Senden sonra olanlara
Razı değilim mecbur değilim
Senden arta kalanlara
Ömür boyu seninleydim
İster bil inanma
Boşver beni
Ah bir utan bana yaklaşma
Yandı gönlüm bir masaldı
Gözümü aldı dumanı sardı
Sevdim eller eller aldı
Bir yalanmış bana külü kaldı

EDA ÖZÜLKÜ

evettt sizce ne anlama geliyorr buu......normalde iki üç günde bi paylaşım yapar face.e hergün girse de.şimdide bunu koymuşşş :))))

rizzoli cnm kaç gün oldu siz ayrılalı.?ne olursa olsun bitmesi için yüzyüze görüşmek eğer mümkün deilse ayrı yerlerdeyseniz en azından adam akıllı telefonda konuşarak bitmesi gerekir diye düşünüyorum.yaa öle bi anlatmışsın ki sanki bu sana şaka yapıyormuş gibi seni bununla sınıyormuş gibi.valla böylesiyle pek karşılaşmadım ama sana tavsiyem asla arkadaş kalma.kesin konuş ve kararlı ol güzelim.ne demek senin düşüncelerin batıyormuş.seven insan sevdiğini herşeyiyle kabul eder onu değiştirmeye çalışmaz.yok rahatsız olduğu bi durum varsa daha yolun başında karar verilir ayrılığa.ki bunlar bile bana ters bilemiyorum mantık evliliklerinde görülüyo böle şeyler.arada sevginin olduğu hiçbi ilişkide engel olacağını sanmıyorum ben.yani en azından böyle kişisel sebeplerden dolayı.
eğer arkadaş kalmasına müsade edersen ozaman gider başkalarıyla gönül eğlendirir senide elinin altında tutar.takmıyomuş gibi mutluu mutlu takıl güzelim.ayrılığı kabullen.umursamaz ol bi süre bakalım napıyor.buradaki arkadaşların az çok nasıl döndüklerine dair yazdıkları mesajlar var onlardan da fikir edinirsin diye umuyorum.

evet evet okudum onlarıda.ya şöyle aramızda yaş farkı var ve ben bundan rahatsız olduğunu düşünüyorum birde üniversitteye gidecek ya.beni sevdiğini kıskandırmalarından ve denemelerinden anlıyorum.ayrıldık ama ne yüzüme söyleyebildi ne telefonda.yani nasıl bir dengesizlikse bu.istanbula geldiğinde karşıma geldiğinde ne yapacak acabaa

beni hatırlar mısınız bilmiyorum
ben 9 ay önce sevgilimden kendi isteğimle söze 1 gün kala annesinin hırçınlıkları ve onun kayıtsızlığı sonucu ayrıldım.
sonra pişman olup dönmek istedim o ve annesi hariç tüm aile beni isterken annesinin inadı nedeniyle olmadı son olarak beni sevmediğini söyledi ben tam olarak bitirdim
şimdi beni msne eklemiş,kabul ettim
onu hala unutamadım dönmek istiyorum
onun da beni hala istediğini duyuyorum ama bana söylemiyor,aracı gönderiyor ama kendisi karşıma çıkmıyor
ne yapmalıyım

beni hatırlar mısınız bilmiyorum
ben 9 ay önce sevgilimden kendi isteğile söze 1 gün kala annesinin hırçınlıkları ve onun kayıtsızlığı sonucu ayrıldım.
sonra pişman olup dönmek istedim o ve annesi hariç tüm aile beni isterken annesinin inadı nedeniyle olmadı son olarak beni sevmediğini söyledi ben tam olarak bitirdim
şimdi beni msne eklemiş,kabul ettim
onu hala unutamadım dönmek istiyorum
onun da beni hala istideğini duyuyorum ama bana söylemiyor
ne yapmalıyım

Neden bunca zaman sonra yeniden msne eklemiş bunu öğrenebilirsin öncelikle...
Nasıl bir cevap veriyor bu soruya? Neden tekrar döndü? Şimdi ne değişecek ki?
Ne var kafasında?

o adım atmadan sen gıkını bile çıkarma, eski konuları hiç açma.derdini öğren önce bi niyetini anla.sonra ne yapman gerektiğine karar verirsin.

dayısı bizim akrabamıza bahsetmiş biz hiç vazgeçmedik mecburi hizmeti bitsin diye bekliyorduk demiş,anne anlaşılan böyle oyalamış benim başka birini bulmamı beklemiş,olmayınca direk beni istemediğini söylemiş
bu ikinci nişan bozuşu
sevgilim çok gururludur,ama ben daha fazlayım ben onun yanına gidip konuşmuştum o da gelsin uğraşsın istiyorum
msne bişeyler yazsam mı acaba
ben 5-6 kere silmiştim o tekrar eklemişti en son silişimden sonra eklememişti şimdi yine yapmış
beklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
önceleri ipler benim elimdeyidi,ayrıldıktan sonra dönmeye çalıştım ya şımardı birazda

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrrrrr benimki yine işbaşındaaa :)) yine şarkı paylaşmış :))

YANDI GÖNLÜM

Yalan değilim,hazır değilim
Senden sonra olanlara
Razı değilim mecbur değilim
Senden arta kalanlara
Ömür boyu seninleydim
İster bil inanma
Boşver beni
Ah bir utan bana yaklaşma
Yandı gönlüm bir masaldı
Gözümü aldı dumanı sardı
Sevdim eller eller aldı
Bir yalanmış bana külü kaldı

EDA ÖZÜLKÜ

evettt sizce ne anlama geliyorr buu......normalde iki üç günde bi paylaşım yapar face.e hergün girse de.şimdide bunu koymuşşş :))))
yeni sevgilisine bunu yazacak değil yaa olumunekankayizsmile
oluyor oluyor :lepi:
kötükedihüso

ayyyy bence de sana bişeyler söylemeye çalışıyo.yaa bizde mesajlaşıyoruz bu sefer diğerlerinden farklı soru soruyo sürekli şakalaşıyoruz..ama napıcam nereye kadar sürecek o bişey diyene kadar mı devam ediyim böyle yoksa sorayımmı nereye kadar mesajlaşıcaz böle diye..kafam çok karışıkk:KK43:bana fifir verirmisinizz

canım benim aynı durum benimde başımda işte açığız diye istemiyolar ailelerini bahane ediyolar ama çıkarken çıkıyolar.benimkide benden ayrıldı şimdi çıktığı kız kapalı ve uzaktan da akrabalarıymış evlilik düşünüyolar.bende senin yaptın hatayı yaptım o kadar ısrar etti kızdan her ayrıldında bana döndü gitmedim görüşmeye en son dokuz temmuzdu işte dayanamadım gittim görüştüm.peki o ne yaptı benle görüştükten iki gün sonra yalvar yakar kıza geri döndü.niye ayrıldınız diye sormuştum buluştumuzda eski erkek arkadaşını unutamadı bana yanlış yaptı dedi.eee peki beyefendi sen eski erkek arkadaşını unutamayan bu kızla nasıl bile bile evlilik düşünüyosun demezlermi adama hani şu kapalı aileme uygun diye gördüğün kız tek sorun benim açık olmammı mesela ben açığım ama benim öncem yoktu unutamıcağım sonram da olmadı peki sen bi kere bana dedinmi evlenirsek kapanırmısın bana yada aileme uyarmısın diye gerizekalılar işte canım bu tür şeyler bahane seven adam sevdiğine her türlü sahip çıkar bizede hep kaypaklar denk gelmiş malesef:2:

al bide burdan yak.. bende açığım ama aşrıya kaçmam ölçülüyümdür teşhirci değilimdir.. benimki de ailesi kuzenleri falan çok açıklarmış açık istiyordu beni daha açık olmamı. . gösterişten hoşlanıyordu yani.. kıskanır çok kıskançtır hatta ama ben öle istiyorum derdi. . ayrıca dediğiniz gibi şeyler bahane olmamalı seven erkek ne yapar eder iki taraftan birini ikna eder. .hakkaten bize kaypaklar gelmiş canımm..akannehir

ay cnm aynı ben ya bende işten geliyorum direk pc hemen bakıyorum msn face ne yapmış ne etmiş diye bende kontrol edemiyorum kendimi.allahdan gün içerisinde çalışıyorum cnm sende bişilerle meşgul ol çalışmıyosan işe falan gir yada çeşitli kurslar var onlardan birine falan yazıl pööff durumumuz vahimmi ne yaabenneyaptımki

canlarım siz benim bir ay önceki durumumdasınız.. benimki çalışıyordu akşamı bekliyordum ki gelsin nete girsin göriyim konuşcağımızın garantisi de yok akşama kadar başka bişi düşünemiyordum..çok büyük bi stres ya inanın şuan görüşmüyoruz msn de de engelledik birbirimizi face de zaten ben çoktan sildim onu ve şuan daha rahatım belirsizlik insanı mahvediyor hatta ilk o beni engellediğinde ben bi rahatladım ki kendime şaşırdım yani..benim ihtiyacım olam buymuş dedim.. hiç ne ağladım ne üzüldüm artık bu kişi için ağlamıyorum yani içimden öle bi his gelmiyor dün gece sadece kendim için ağladım onun için kendi değerimden vazgeçtiğimi anladım. buna çok üzüldüm:gitme:

gerçekten cnm ya o kadar yaptığı şeye rağmen yine güzel günlerimiz aklıma geldinde onu özledimi hissediyorum ne yalan söylim.bide ben çok zor seven bi insanım biz bununla birbuçuk sene beraber olduk ama bunun önceside var ben tam üç sene ondan hoşlandım ve onu bekledim yaa:2:sonunda herşey tama yoluna girdi derken defoldu gittialsanaalsanasmilebaşkasıda çıkmıyo bidaha hakkaten yada çıkıyo ben görmüyorum bilemiyorum ki kolay kolay unutamıam gibi:sinifsinif:

geçen gün tv de ender saraç dedi ki affedin ve o duyguyu serbest bırakın affedemedikçe sizinle birlikte gelcek o duygular..ve yani o zaman önümüze yeni kapılar açılırmış..beklemekten vazgeçicez yani ben buna katılıyorum biraz çünkü benim için hep böyle oldu..

yeni sevgilisine bunu yazacak değil yaa olumunekankayizsmile
oluyor oluyor :lepi:
kötükedihüso

ölemi dersin kii:)) alttan almıyorum hiç bu videoları gördükçe.bu akşam aniden bişe oldu buna.benim paylaşımları yenimi farketti bilmiyorum.kurtlanmış bi hali vardı.bi baktım önce yine face.de bi şarkı paylaştı. yandı gönlümü işte.sonra bi baktım msn açtı ileti değişmiş.sonra o da olmadı bi baktım msn açtı ben çevrimdışıyım tabi.açmasıyla kapaması bir oldu.meğer foto koymuş.güya o kızla fotoları.o kızda eski arkadaşlarından birisi.aynı şehirde deiller ve kendisinden 5 yaş büyük.benim eşek tatil yöresinde yaşadığı için o kızda tatile geldi heralde.zaen fotoyu gördüğüm ilk anda kalbime doğan his onların arkadaş olduğunu ama benim salağın bana karşı onu kullandığıydı.valla ne zaman böle bi durum olsa kalbime ilk doğan şey gerçek çıkıyo kızlarr.ben böle sert bi şarkı koydum face.e geri.ben o eski ben deilim varya o işte.onu görmüş olmalı o da bi video koydu gene.ahanda bu sözleri..

Ah Sensiz
Güneş küsmüş şavkımıyor ah sensiz
Zerdali güzeli,gözlerinle bak bana

Kader eş oldu yenemiyorum ah sensiz
Baldan tatlı sözlerinle gül bana

Diken sarmış güllerimi deremiyorum
Gülden nazik ellerini uzat bana
Hasret yanar gecelerim ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana

gene alttan almadım bende romantik bi şarkı koydum olmayan aşkıma hitaben :)) (bu arada burası sayemde şarkı sözleri sitesi olcak heralde :))
doğru yoldamıyımmm sizce nolurr bu işin sonuuu eyvahedigeldismile

ya benide paso gizliden biri rahatsız edip duruyo az öncede aradı sesimi dinledi dinledi kapattı:uhm:acaba kimm çok merak ediyorum omu diye düşündüm bi an ama sanmıyorum ya yapmaz o dangalak aklına bile geliceni sanmıyorum:umursamaz:acaba kim kim kimmCADIARZU

ayy ben lisedeyken bi kere daha aşık olmuştum ve ilk ben açılmıştım bi süre görüştük olmadı zaten yaşı büyüktü üni.ye gidiyordu. bi zaman sonra ben biraz değiştim tarzım fiziğim falan bu kişiyle karşılaştık sonra bi sene boyunca özelden aradı beni onun olduğuna eminim çünkü ablamın bide evin numarasını da biliyordu benim telim ablamın ve evinki ardarda çalıyordu.. ben de herhalde geri döncek salak dedim ama ukalanın tekiydi benden bekledi bende hiç oralı olmadım ama bi sene özelden aradı gece gündüz.. bi cesaretsiz de oymuş hepsi bizi buluyor. . ama insan cidden merak ediyor kim olduunu. . o olabilir mi ki bsevdiğinn kişi. ?fisfisfis

canlarım siz benim bir ay önceki durumumdasınız.. benimki çalışıyordu akşamı bekliyordum ki gelsin nete girsin göriyim konuşcağımızın garantisi de yok akşama kadar başka bişi düşünemiyordum..çok büyük bi stres ya inanın şuan görüşmüyoruz msn de de engelledik birbirimizi face de zaten ben çoktan sildim onu ve şuan daha rahatım belirsizlik insanı mahvediyor hatta ilk o beni engellediğinde ben bi rahatladım ki kendime şaşırdım yani..benim ihtiyacım olam buymuş dedim.. hiç ne ağladım ne üzüldüm artık bu kişi için ağlamıyorum yani içimden öle bi his gelmiyor dün gece sadece kendim için ağladım onun için kendi değerimden vazgeçtiğimi anladım. buna çok üzüldüm:gitme:

gerçekten cnm bende böyle düşünüyorum mesela önceden şirkette gün içerisinde çalışamıyodum resmen onu kontrol etmekten napmış ne etmiş böle kıza hitaben güzel şeyler yazdını görüncede çok üzülüyodum tuvalete gidip ağlıyodum paso.ama şimdi şirkette net yasaklandı o kadar rahatım ki benimde ihtiyacım olan buymuş aslında:)) netin yasaklandığı ilk günler çok merak ediyodum akşama kadar geli,r gelmez açıyodum pc yi bakıyodum ama artık son dönemlerde bende umursamaz oldum sadece yatarken bakıyorum hele bazı akşamlar açmıyorum bile ama ilk zamanlar deli gibiydim böyle:)) sanırım beni görememek ona hiç iyi gelmiyo amazemuszemus

ölemi dersin kii:)) alttan almıyorum hiç bu videoları gördükçe.bu akşam aniden bişe oldu buna.benim paylaşımları yenimi farketti bilmiyorum.kurtlanmış bi hali vardı.bi baktım önce yine face.de bi şarkı paylaştı. yandı gönlümü işte.sonra bi baktım msn açtı ileti değişmiş.sonra o da olmadı bi baktım msn açtı ben çevrimdışıyım tabi.açmasıyla kapaması bir oldu.meğer foto koymuş.güya o kızla fotoları.o kızda eski arkadaşlarından birisi.aynı şehirde deiller ve kendisinden 5 yaş büyük.benim eşek tatil yöresinde yaşadığı için o kızda tatile geldi heralde.zaen fotoyu gördüğüm ilk anda kalbime doğan his onların arkadaş olduğunu ama benim salağın bana karşı onu kullandığıydı.valla ne zaman böle bi durum olsa kalbime ilk doğan şey gerçek çıkıyo kızlarr.ben böle sert bi şarkı koydum face.e geri.ben o eski ben deilim varya o işte.onu görmüş olmalı o da bi video koydu gene.ahanda bu sözleri..

Ah Sensiz

gene alttan almadım bende romantik bi şarkı koydum olmayan aşkıma hitaben :)) (bu arada burası sayemde şarkı sözleri sitesi olcak heralde :))

tam sana cevap yazıcaktım yine şarkı geldi. .sempatiksalakcinni ben olsam aşk acısı çekiyor derim kesinlikle bu ne böle depresyonda gibi bunalım takılıyor. .bi özlem var belli aynen devam et galiba doğru yoldayız.. da bu kadar acı çekene kadar gelip konuşsana be adam ne eziyet edio sanki:eek:lmaz: kendine de sanada

Ah Sensiz

bence doğru yoldasın hayatım:)) bende böle olmayan aşkıma hitaben şarkılar koyuyorum sözler yazıyorum face benim ki iki gün önce bakmıştım kapatmıştı facini az önce baktım açmış ve ilişkisi yok yapmış ve bide yazmış herşey kocaman bir yalanmış falan filan diye gya bu geri adım oluyo bakalım ben napıcam:)) ama hiçbişi yapmıcam aynen sewgilim varmış gibi dvmkaydirigubbakcemile3

ayy ben lisedeyken bi kere daha aşık olmuştum ve ilk ben açılmıştım bi süre görüştük olmadı zaten yaşı büyüktü üni.ye gidiyordu. bi zaman sonra ben biraz değiştim tarzım fiziğim falan bu kişiyle karşılaştık sonra bi sene boyunca özelden aradı beni onun olduğuna eminim çünkü ablamın bide evin numarasını da biliyordu benim telim ablamın ve evinki ardarda çalıyordu.. ben de herhalde geri döncek salak dedim ama ukalanın tekiydi benden bekledi bende hiç oralı olmadım ama bi sene özelden aradı gece gündüz.. bi cesaretsiz de oymuş hepsi bizi buluyor. . ama insan cidden merak ediyor kim olduunu. . o olabilir mi ki bsevdiğinn kişi. ?fisfisfis

canım sanırım olabilir çünki az önce baktım facine ilişkisi yok falan yapmış.msn dede artık göremiyo gün içerisinde beni akşamlarıda pek rastlaşmıyoruz şimdi içimdeki his dahada kuvvetlendi o dur diye ama bakalım.eğer oysa oh oluyo daha çok arar beni o böyle özeldenkaydirigubbakcemile3

X