Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

tabiki görüş belki hakkında asıl hayırlı olan o deil de bir başkası.zaten kaderinde varsa iki cihan bi araya gelse de ayıramazlar sizi.ayrılan sen bile olsan fazla üzerine düşme.yahu hiç aşkı memnu izlemiyomusunuz siz firdevs hanımın taktiklerinden uygulasanıza :))) ne diyor kadın kızına sakın alttan alma ki olaylar senin lehine dönsün.üstelik kızı hatalıken sölüodu bunu :)) nabza göre şerbet ver canım.

aydancım sorma ya.ben öle her zaman okumam ne yalan söliyim canım yanack eskileri görünce die korkumdan açıp okumuyodum.ama okuduklarım da zaten ayrıldıktan sonraki bikaç sohbet.ilk defa okudum yani aman Allah'ım bu herif bana hep aynı şeyi yapmış.iletilerimi değiştiğimi görünce kurtlanmış yazmayan adam yazmaya başlamış.hayvan yaa gerçekten nefret ediyorum ondan.bu arada inşallah bu modda kalırım ben yaa kendimi ona karşı çok güçlü hissediyrm ve kaybetme korkuum baya baya yendim.galiba yolun sonundayım artık :)))

naptın berra umarım alttan almamışındır mirmirmirmir

geçen aramıştı ya şarkı olayı bende ümitlendim biara baya baya..dün gece çok kötü oldum deli gibi özledim gittim fotolarımıza baktım işkence etcem ya kendime bugün msnde yazdım özledim diye bende özledim ama bitti dedi alışcaz zamanla zorda olsa dedi tamam dedim okadarmafoldumben....umarım öyle bir özlerki beni benim yaptığımdan daha kötü bir konuma düşer..

kızlar benim dangalak da paso ayrılık şarkıları dinliyo ayrılmış ya güya acısını yaşıyo beyefendi.benim aklıma bişi takıldı bu arada geçen seferde biz bunla görüşmeden önce de güya kızla ayrılmıştı benimle görüşene kadar o moddaydı yani beni görüşmeye ikna edene kadar bu süreç yirmi gün falan ve benimle görüştü ertesi gün kızla barıştı.bilemiyorum ama
bi anormallik söz konusu sanki ama bu sefer inanmıcam.ortaya çıkmadım ç.dışı takip ediyorum bi yandan merak ediyorum ç.içi olsam napıcak diye her ayrıldında bana dönme çabası içerisinde olduğu için bu defada kesin öle olucak ama sizce nasıl davranıyım en iyisi hiç muattap olmamak mı yoksa normal konuşup hayatımda başka biri oldunu söyleyip
çekilmek mi?? sizce hangisi doğru olur?? önerilerinizi bekliyorum şekerler..:))

geçen aramıştı ya şarkı olayı bende ümitlendim biara baya baya..dün gece çok kötü oldum deli gibi özledim gittim fotolarımıza baktım işkence etcem ya kendime bugün msnde yazdım özledim diye bende özledim ama bitti dedi alışcaz zamanla zorda olsa dedi tamam dedim okadarmafoldumben....umarım öyle bir özlerki beni benim yaptığımdan daha kötü bir konuma düşer..

Maalesef seninkinin popuşu yukarıda şuan canım. Engelle msn den konuşma. Hislewrini bilmesin. Bu arada ayyyy ne iletisi kız. Olayları kaçırdım

kızlarrrr!! ç.içi oldum ve yazdı..hiç cvp vermedim nedense cvp vermek hiç içimden gelmedibilmiyorumkismileyine kızdan ayrılmış ve dediğim gibi yine bana koştu.konuşsam şimdi görüşmek isticek görüşsem iki gün sonra yine barışcak bunaldım hep aynı şeyleri yaşamaktan en iyisi bu sanırım tamamen unutmak çıkartmak hayatımdanmafoldumbennaıl olsa hiç benim olmadı olmıcak damafoldumben

kızlarrrr!! ç.içi oldum ve yazdı..hiç cvp vermedim nedense cvp vermek hiç içimden gelmedibilmiyorumkismileyine kızdan ayrılmış ve dediğim gibi yine bana koştu.konuşsam şimdi görüşmek isticek görüşsem iki gün sonra yine barışcak bunaldım hep aynı şeyleri yaşamaktan en iyisi bu sanırım tamamen unutmak çıkartmak hayatımdanmafoldumbennaıl olsa hiç benim olmadı olmıcak damafoldumben

istersen konus ama çok soguk davran hatta hiç aldirmiyormus gibi siradan bir arkadasinla konusuyormus gibi konus... görsün aptal durumuna kimin düstügünü... çok pasif ol... gorusmesini sakin kabul etme... yer yerde hafiften ignele... dogrudan sitem etme ala laf çarptir yüzüne... bu senin öfkeni daha da azaltir... içindekileri kusarsin... alttan alma ve ona söz hakki tanima... tabiii bunlari onu umursamiyormus gibi yapacaksin... dene ise yariyor...

bencede kesinlikle görüşme oldu her ayrıldığında sana koşcak sende hep onu beklicen sanki ne bunlardaki bu özgüven yaa hayret vala

istersen konus ama çok soguk davran hatta hiç aldirmiyormus gibi siradan bir arkadasinla konusuyormus gibi konus... görsün aptal durumuna kimin düstügünü... çok pasif ol... gorusmesini sakin kabul etme... yer yerde hafiften ignele... dogrudan sitem etme ala laf çarptir yüzüne... bu senin öfkeni daha da azaltir... içindekileri kusarsin... alttan alma ve ona söz hakki tanima... tabiii bunlari onu umursamiyormus gibi yapacaksin... dene ise yariyor...

bilmiyorum cn ya yazalı bir saat oldu içimden konuşmak gelmedi bende ç.dışı yaptım yine şimdi açsam tekrar yazsam abes kaçmaz mı??

bencede kesinlikle görüşme oldu her ayrıldığında sana koşcak sende hep onu beklicen sanki ne bunlardaki bu özgüven yaa hayret vala

işte içimden gelmedi zaten cnm valla bitmiş sanki bende bişiler hem dedim böle daha ii olur merak eder niye yazmadı die bide bakalım ısrar edicekmi arıcakmı yada tekrar msn açtımda yazıcakmı peşimde sürünücekmi bu defa kolay olsun istemiyorum öle gerçi nasıl olsa ölede böle de o kızla barışcak ya neyse:çok üzgünüm:

canım zamanında ne laflar söyledim ne iğneler soktum hatta iğneyi bırak çuvaldız batırdım ama yok banamısın demedi yine aynı yine aynı bi değişme olmadı böle yalnız kalınca dönüyo iki gün sonra gidiyo bıktım valla artık ne bilim o kadar karıştım ki şu an:umursamaz:

Maalesef seninkinin popuşu yukarıda şuan canım. Engelle msn den konuşma. Hislewrini bilmesin. Bu arada ayyyy ne iletisi kız. Olayları kaçırdım

canım eski bi olay bu.eylül 2009dan kalma :)) bugün flaşımı karıştırdımda azcık program arıodum tesadüfen buldum.eski görüşmelerimizi saklardım ben ayrıldıktan sonraki bi konuşmamıza rastladım.o zamanlar yine aynı şeyi yapmış bana ve hiç değişmemiş bu.ama ben değişiyorum artık Allah'ım yüzümü kara çıkarmasın inşallah.yine bikaç gün bana adım atar gibi yapmış falan.baktı ki ben konuşuyorum (ay ne safmışım yaaabilmiyorumkismile) sonra yine afralar tafralar yapıo bana görcen.öle bi kalkmışki biyerleri.sonra ben bikaç gün sonra yeniden birilerini seviomuşum gibi ileti yazmışım.kurtlanmış yine soru falan sormuş bana.tepkimi ölçmüş. öle işte.

canım benim tepem attı iyice.artık alttan almak geri adım atmak falan yok.elime geçse parçalayıp öldürcem.valla öle saf aşık modundan çıktım,kim oluyor o yaa kendini ne sanıyor.sabrımda biyere kadar yani.:eek:klava:

kızlaaaaaaaaarrrr kızlarrr size bi haberrr :))) sevgili sevgilisiyle olan fotoyu kaldırmış bizimki :)))geri adım atmaya başlıo galiba..eşşekler gibi süründürcem onu. inşallah zafer benim olcakkkk :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyi günler kızlar
msne eklemiş beni dedim ya dün profiline girdim sayfaya ulaşılamıyor yazıyordu,başka msnden girdiğimde açıldı
kardeşime sordum seni hem silmiş hem engellemiş dedi,seçenekler gizlilik yaptım engellemiş görünmüyo herneyse yine de sildim onu
manyak mı ya resmen benden hala intikam alıyo herhalde ne diyosunuz

canım hiç ilgilenme bi süre kendine yoğunlaş.bak burdaki yayınladığım yazı dizisini oku en baştan.inşallah faydalı olcaktır.özellikle senin gibi yeni ayrılmış olanlarda iyi işliyor.

iyi günler kızlar
msne eklemiş beni dedim ya dün profiline girdim sayfaya ulaşılamıyor yazıyordu,başka msnden girdiğimde açıldı
kardeşime sordum seni hem silmiş hem engellemiş dedi,seçenekler gizlilik yaptım engellemiş görünmüyo herneyse yine de sildim onu
manyak mı ya resmen benden hala intikam alıyo herhalde ne diyosunuz

ya bi saniye o nasıl oluyor. . msn den profiline bak diyip açılan sayfada arkadaş olarak ekle falan yazıyor. .ama o sayfa görüntülenemiyor dediğinde silmiş mi oluyor. . ???
silse msn listesinde olur mu ki silinmez mi ay hiç anlamıyorum bu işlerden . .

canım erkekler birbirine bu kadarmı benzer:)) aynı benimkide böyle oda cinsellik yaşamak istiyodu ama ben hep karşı çıktım.oda şımarık oda bağlanamıyodu hemen herşeyi yaşamak istiyodu falan ne bilim cnm ya şimdi beraber olduğu kızıda görünce kız baya mutaassıp onunlada o kadar ileri gidemez diye düşünüyorum ama bilemiyorum gerçekten aklım almıyo bazen.bizde herşeyi çok çabuk yaşadık çabuk tükettik sanırım bizimde en büyük sorunumuz buydu hani derlerya erkekler zoru uğraşmayı sever diye veya kaçan kovalanır.keşke diyorum yapsaymışım.ama zaman geçiyo hayat kısa istiyosam seviyosam niye erteliyim ki bende hep bu mantıkla hareket etmiştim:KK43:( sanırım doğru yapmamışım şu an bulunduğum noktada bunu kanıtlıyomafoldumben

canım valla ben hep derim çok muhabbet tez ayrılık getirir diye ama sabırsız ve laftan anlamıyor biraz geri dursam sen beni istemiosun die triplerre giriodu. .ayy bıktım valla ben gerçekten istemiyorum bu kadar acı çekmeye değer mi ya. .öldürmeyen acı güçlendirir..

bu arada seninki ayrılmış ve sana yazmış.. baya bişiler kaçırmışım. .yerimseniben bi insana verilicek en büyük ceza onunla konuşmamak derdi benimkisi.. ve saolsun beni de hep böyle cezalandırır.. çünkü konuşmayınca haklı da olsan haksız da olsan sana açıklama fırsatı vermiyor işkence oluyor bu da resmen. . sen de öle yap ona. .

hatta mevlana demiş ki. . suskunluğum asaletimdendir aslında her lafa verecek cevabım var ama önce lafa bakarım laf mı diye sonra lafı söyleyene bakarım adam mı die. .

bu söz benim olaylara karşı hep duruşumu belirler. . konuşup dırdırcı gibi algılanıcağıma susarım daha iyi. .

ya bi saniye o nasıl oluyor. . msn den profiline bak diyip açılan sayfada arkadaş olarak ekle falan yazıyor. .ama o sayfa görüntülenemiyor dediğinde silmiş mi oluyor. . ???
silse msn listesinde olur mu ki silinmez mi ay hiç anlamıyorum bu işlerden . .

tamamen sayfa yok yazıyor o zaman silmiş seni galiba

canım hiç ilgilenme bi süre kendine yoğunlaş.bak burdaki yayınladığım yazı dizisini oku en baştan.inşallah faydalı olcaktır.özellikle senin gibi yeni ayrılmış olanlarda iyi işliyor.

sağol canım uğraşmicam valla ister silsin ister eklesin ben araştirmicam
bu arada ben ayrılalı 9 ay oldu
ne kavuştuk ne de tam olarak ayrıldık

X