Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Aynen öyle canım. kaydirigubbakcemile5
Biraz aklımızı kullanmamız gerekiyor. Ama bu şekilde düşünebilen insan çok çok az.
Ben de uzun bir zaman hep geçmişteydim, sadece aşık olduğum kişiyi düşünüyordum ama zamanla bitti. Ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım.
Artık düşünmüyorum. Çok az geliyor aklıma.
Yeni bir aşk istiyorum sadece. :nazar:
Tabi bilemiyorum bu aklıma gelmeme durumu geçici mi... Sanırım bu kez tamamen bitti beynimde.
Ne kadar şükretsem az bu durum için. Kurtuldum artık.:teytey:

Tabi benim bu duruma gelmemin en önemli sebebi onu hiç aramamam, iletişim kurmamam vs. Allah kimseyi bir erkeğe yalvarır duruma düşürmesin.
Kimseyi o kadar aciz duruma sokmasın. Hep güçlü ve başımız dik olalım.şakkıdı

bende zaman zaman bu dönemlerden geçtim.ve duygusal açıdan içimde herşey bittiğinde ne kadar gereksiz olduğunu ve bu kadar zaman boşa çaba harcadığımı, yaptıklarımı hiç ama hiç haketmediklerini düşündüm.hisler bitince mantık çıkıyo ön plana.ama bunda durumum çok başka.eğerki tüm ümitlerim tükenip bitseydi hiçbir ümit kalmasaydı bende senin gibi unutma moduna geçip zamanla iyice soğuyabilir hatta senin düşündüklerini düşünebilirdim.ama dediğim gibi bunda ondan kopmamam gerektiğini gösteren bazı işaretler alıyorum.o yüzden hep bekleme konumunda kaldım.ki ben yengeç burcuyum.yengeç burcu mutlaka kendini , geleceğini garanti altına alır ve öyle yaşar.kendini ateşe atmaz kolay kolay güvence altında olmak ister.evet o işaretler olmasa çoktaaannn ümidmi yitirmiştim ve belkide başkası girmişti hayatıma.yalnız çok bunalıyorum ve böyle hayat yaşanırmı diyorum son günlerde acaip canım burnumda.resmen bi kabus yaşantım keşke bi kurrtuluş yolu bulabilseydim.kuş gibi çırpınıyorum,kalakaldım ortada :gitme::gitme::gitme:

rica ederim canim ne demek
hatta 'sana' eklemeyi unutma daha bir vurgulu olur :))))

Sığındığın limanlar unutturamaz sana beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!!!

:lepi:

saol cnm benm ama bu planı bi kaç gün sonra uygulıcam şimdi yaparsam ona karşı yaptımı anlar en iisi şöle ,lk önce bi kaç gün girmim msn e ortadan kaybolım sonra yazım:)) allahım yaa bazen inanamıyorum kendime ben bu hale nasıl geldim böle:)) aşk oyunları filanbilmiyorumkismile demekki büyüklerimiz boşuna dememiş ne oldum demicen ne olcam dicen:KK1:

saol cnm benm ama bu planı bi kaç gün sonra uygulıcam şimdi yaparsam ona karşı yaptımı anlar en iisi şöle ,lk önce bi kaç gün girmim msn e ortadan kaybolım sonra yazım:)) allahım yaa bazen inanamıyorum kendime ben bu hale nasıl geldim böle:)) aşk oyunları filanbilmiyorumkismile demekki büyüklerimiz boşuna dememiş ne oldum demicen ne olcam dicen:KK1:

ask strateji oyunudur, kaçan kovalanir!! :)))))
olay av gibi görünüp esas avci olmaktadir hihoyyyt

kızlar şu sözde msne güzel olur.....BUNDAN SONRA ADINI KIRK YILDA BİR ANARIM,SENDE KAYBETTİĞİMİ BAŞAKASINDA ARARIM:)

bu arada ben kopardım iplerini şahsiyetin.yeter artık dedim.sildim msnden.zaten birtek msnde kalmıştı face de donuk hala.(bu arada bu face yöneticilerine bütün bedduaları ve küfürleri ediyorum.bugün bi ara açtım face.i tekrar dondurduğum halde açık kalmış gece boyu :mad:)

geçmiş olsun diyim kendime sizde deyin kızlar bana :)))) valla her hata kendisinde yemediği halt kalmadı afedersiniz.daha birde ben onu hala orda burda bulundurmakla ona daha fazla taviz vermiş oluyorum.ne yaparsam yapıyım beni bırakmıo dicek.hoş o da benim laflarıma kaprislerime rağmen tuttu ya neyse.artık bunları düşünmek istemiyorum.yani haketmedim yaptıklarının hiçbirini haketmedim.tek suçum sevmekti heralde.başka bişe yapmadım ben ona çünkü hiçbi zararım dokunmadı.sevgimin karşılığınıda verdi saolsun.:gitme:kimi sevdiysem incitti beni akıttı gözyaşımı.değerlermi acaba alsanaalsanasmile

değerimi anlıolar ama iş işten çoktan geçmiş oluyo.bunda da öle olsun istemedim.artık onun geleceğini gösteren umutlarıda tınlamıyorum.belki artık buraya da fazla uğramam kızlarrrr..ya da gelir size destek olmaya çalışırım gücüm yettiğince.hepinizi çoooooooookk sewiyorum iyiki varsınız..senağlama

kızlar şu sözde msne güzel olur.....BUNDAN SONRA ADINI KIRK YILDA BİR ANARIM,SENDE KAYBETTİĞİMİ BAŞAKASINDA ARARIM:)

tavan yapan yerleri maximum seviyedeyse o da demezmi ara bakalım bulabilecekmisin diye :)) alaya alır yaa :KK70:

ask strateji oyunudur, kaçan kovalanir!! :)))))
olay av gibi görünüp esas avci olmaktadir hihoyyyt

cnm bencede öle sanırım bu akşam denedim her gece msnimi açıyodum oda ben kapatana kadar açık duruyodu.ama bu akşam ç.dışı oldum sadece izledim yarıma kadar bekledi ve kapattı:)) sanırım bu strateji oyunu baya baya işe yarıyo:))normalde ben kapamayana kadar kapatmıyodu üzerime alınmalımıyım acaba bilemiyorum amabilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile5 bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum

bu arada ben kopardım iplerini şahsiyetin.yeter artık dedim.sildim msnden.zaten birtek msnde kalmıştı face de donuk hala.(bu arada bu face yöneticilerine bütün bedduaları ve küfürleri ediyorum.bugün bi ara açtım face.i tekrar dondurduğum halde açık kalmış gece boyu :mad:)

geçmiş olsun diyim kendime sizde deyin kızlar bana :)))) valla her hata kendisinde yemediği halt kalmadı afedersiniz.daha birde ben onu hala orda burda bulundurmakla ona daha fazla taviz vermiş oluyorum.ne yaparsam yapıyım beni bırakmıo dicek.hoş o da benim laflarıma kaprislerime rağmen tuttu ya neyse.artık bunları düşünmek istemiyorum.yani haketmedim yaptıklarının hiçbirini haketmedim.tek suçum sevmekti heralde.başka bişe yapmadım ben ona çünkü hiçbi zararım dokunmadı.sevgimin karşılığınıda verdi saolsun.:gitme:kimi sevdiysem incitti beni akıttı gözyaşımı.değerlermi acaba alsanaalsanasmile

değerimi anlıolar ama iş işten çoktan geçmiş oluyo.bunda da öle olsun istemedim.artık onun geleceğini gösteren umutlarıda tınlamıyorum.belki artık buraya da fazla uğramam kızlarrrr..ya da gelir size destek olmaya çalışırım gücüm yettiğince.hepinizi çoooooooookk sewiyorum iyiki varsınız..senağlama

ayycımm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende defalarca sildim onu msnden engelledim faceden sildim yok ama bir türlü olmadı koparıp atamadım hayatımdan ne yaparsam olmuyo.sildim başka adres aldı yine ekledi beni:sinifsinif:umarım sende doğru karar vermişsindir cnm aslına bakarsan benimde bazen tepem atıyo diyorum onca yaptılarından sonra benim msnimde bile olmayı hak etmiyo bu insan bende tekrar düşünmüyo değilim silmeyi ama kararsız kalıyorum hep bu konudakafamçokkarıştı ama sakın buradan kopmayı düşünme biz seni hep aramızda görmek istiyoruz.güzel yorumlarına her zaman ihtiyacımız var cnm lütfen kendini de bırakma eğer bizim bunca çabamıza üzüntümüze değiyorlarsa şahsen ben geri döneceklerine inanıyorumyerimseniben

ayy cim gtme burdan biz senin poziitif kişiliğinle,pozitif yazılarınla moral bulduk..bencede bekleme geri gelse güzel olur gelmesede seni kaybettiğine yansın

arayıp sormayacaksın kesinlikle ama ayrılırken son mesajın yada son sözün çok etkileyici olacak öyle bir cümle kuracaksın ki gözlerinde hissedeceksin yıkıldığını ve sonra hiç bir şekilde aramayacaksın erkeklerin peişnden gitmeyeceksin yalvarmayı sever bunlar:eek::eek:

son cümleyi biraz açarmısın hayatımm :))) nasıl olcakmış o iş bizi aydınlatırmısın :KK70: kaydirigubbakcemile3

canim benim son yorumlarini okudum, dün heralde sabrinin sonuna geldigini düsündün... zaman zaman herkese olur öyle... ben bile sildim ekledim sildim geri ekledim... bir çok kez... hatta iste geçenlerde barisana kadar da yeniden sileyim artik yolumu çizerim diyordum :)
aklindan ve kalbinden silmedikçe msn'den silmek pek bir ise yaramiyor... çünkü fikrinden caydigin zaman tükürdügünüde yalamis oluyorsun... yani hem unutamiyorsun hemde sildigin halde geri eklemis oluyorsun... karsindaki de bu durumda 2 gol birden atiyor!!! bende kendimce diyordum ki altin golümü onu unutunca aticam... ama öküz firsat vermedi bildigin gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama dilerim Allah'tan senin için hayirlisi neyse onu verir...

cümleme gelince... erkekler av pesinde kosar... bazilari kolay bazilarida zordur bu avlarin!
ama onlar için farketmez çünkü avladiktan sonra artik onlarindir, bir kere onlar avlayinca çok çabuk vazgeçer... sen kaçtikça kovarlarlar buraya kadar bu teoride hepimiz hemfikiriz zaten :)))
peki bizler gerçekten avmiyiz?? tabii ki degiliz, asil onlar bizim avimiz, çünkü bizler istedigimizi elde edene kadar av'i oynamaktan gocunmayiz :)))))
sanirim bundan daha fazla açamam ben bu cümleyi :KK3:

bende zaman zaman bu dönemlerden geçtim.ve duygusal açıdan içimde herşey bittiğinde ne kadar gereksiz olduğunu ve bu kadar zaman boşa çaba harcadığımı, yaptıklarımı hiç ama hiç haketmediklerini düşündüm.hisler bitince mantık çıkıyo ön plana.ama bunda durumum çok başka.eğerki tüm ümitlerim tükenip bitseydi hiçbir ümit kalmasaydı bende senin gibi unutma moduna geçip zamanla iyice soğuyabilir hatta senin düşündüklerini düşünebilirdim.ama dediğim gibi bunda ondan kopmamam gerektiğini gösteren bazı işaretler alıyorum.o yüzden hep bekleme konumunda kaldım.ki ben yengeç burcuyum.yengeç burcu mutlaka kendini , geleceğini garanti altına alır ve öyle yaşar.kendini ateşe atmaz kolay kolay güvence altında olmak ister.evet o işaretler olmasa çoktaaannn ümidmi yitirmiştim ve belkide başkası girmişti hayatıma.yalnız çok bunalıyorum ve böyle hayat yaşanırmı diyorum son günlerde acaip canım burnumda.resmen bi kabus yaşantım keşke bi kurrtuluş yolu bulabilseydim.kuş gibi çırpınıyorum,kalakaldım ortada :gitme::gitme::gitme:

O zaman hem onunla olmayı ümit etmeye devam et, hem de daha rahat olmayı dene. Etrafınla da ilgilen. bilmiyorumkismile Madem ümit kırıntıları var mutlaka seninle olacaktır yeniden. Sen de o ana kadar mutlu olmaya çalış, nasılsa beraber olursunuz diye düşün.
Yani ben senin yerinde olsam kesinlikle bir kabus yaşamazdım. :KK43:(
Eğer ümit olsaydı çok mutlu olurdum. Onunla olabileceğimi bilseydim hiçbir şey beni üzemezdi. Bir yandan da keyfime bakardım, her zaman hayırlısını dilerdim.
Kesinlik yoktur hiçbir zaman tabii ama hissedebildiğine göre olacaktır bir şeyler.
Benim gibi aniden ayrılıp 13 ay hiçbir şekilde diyalog kurmadığını düşün... Çok daha zor böylesi. Neler olup bitiyor bilemiyorum hiç. Gerçi unuttum artık ama çok zor oldu.
O kişiyle içinde bulunduğun duruma iyi yönden bakabilmeni sağlayacak sebeplerin olduğuna eminim. Mutlu olmak için nedenlerin var.

kymtd neden üstünüze alındığınızı anlamadım ki ben sizin yazdıklarınızı bile okumuyorum.
Arkadaşa cevap verdim. Lütfen kişisel algılamayalım.
Aşk acısı çekenler sayfasındaki topiklerde yalvaran ve kendini alçaltan bir sürü insanın yazılarına şahit olabilirsiniz. Genel anlamda yazıyorum. Burdakilere laf attığım yok.

kişisel algılamıyorum yalvarılıyor diye burda yazdığınız için onun muhatabı da bizmişiz gibi algılanıyor sadece. ben öyle algıladım yada. . .fikirlerinize de gerçekten değer veriyorum siz de yardımcı olmak istiyorsunuz farkındayım .açıklamanızla yanlış anlaşılma da düzelmiş oldu teşekkür ederim..olumunekankayizsmile

canımm yapma böyle ama hani opsiyon olarak görücektik. .fazla üstüne düşmicektik değişen biz olucaktık. onu hala önemsediğin için belirsizlik gelgitler seni yıprattı sanırım .

kişisel algılamıyorum yalvarılıyor diye burda yazdığınız için onun muhatabı da bizmişiz gibi algılanıyor sadece. ben öyle algıladım yada. . .fikirlerinize de gerçekten değer veriyorum siz de yardımcı olmak istiyorsunuz farkındayım .açıklamanızla yanlış anlaşılma da düzelmiş oldu teşekkür ederim..olumunekankayizsmile

:)))) olumunekankayizsmile

ayycımm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende defalarca sildim onu msnden engelledim faceden sildim yok ama bir türlü olmadı koparıp atamadım hayatımdan ne yaparsam olmuyo.sildim başka adres aldı yine ekledi beni:sinifsinif:umarım sende doğru karar vermişsindir cnm aslına bakarsan benimde bazen tepem atıyo diyorum onca yaptılarından sonra benim msnimde bile olmayı hak etmiyo bu insan bende tekrar düşünmüyo değilim silmeyi ama kararsız kalıyorum hep bu konudakafamçokkarıştı ama sakın buradan kopmayı düşünme biz seni hep aramızda görmek istiyoruz.güzel yorumlarına her zaman ihtiyacımız var cnm lütfen kendini de bırakma eğer bizim bunca çabamıza üzüntümüze değiyorlarsa şahsen ben geri döneceklerine inanıyorumyerimseniben

aynısını bana da yaptı güzelim.bi ara yine böle iyice tepem attı sildim onu heryerden.bitane msn.im vardı şifresini biliodu onun.onu açmış gizlilik bölümünden adresini kaldrmış yeniden eklemiş beni davet gelsin die.bende normalde açmam o msn.i bi gün açtım birde ne göriyim.sonra bi gün eski msn.i iptal etmişti yenisini almıştı bizimde yıldönümümüzdü ozamanlar içimdeki öfkeyi kusup ağzının payını vermiştim.bana yeni msn adresi aldım arkadaş olarak görüşelim dio hayvan.normalde ben istesem kendi kabul etmez arkadaşlığı ama baktı ki ben sert tepki veriyorum sırtımı dönüyorum son çare dedi heralde.arkadaş kalıomu peki ekleyince hayırr.ama napsın da elinde tutsun dimi o an.biliyorum dönecek bigün eşşekler gibi dönecek eminim ama ne zaman dönecek o zamana kadar ben ne hale gelicem onu düşünemiyorum.belirsizlik içinde yaşamak kadar kötü bişey yok kızlarr yaşayanınız da içimizde azçok anlarsınız beni.ama ben cidden çok yoruldum ne yoluma bakıcamı biliyorum ne onun geliceni.hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal benimki de o hesap.oyuna çevirdi durumu yeterr:mymeka:

ayy cim gtme burdan biz senin poziitif kişiliğinle,pozitif yazılarınla moral bulduk..bencede bekleme geri gelse güzel olur gelmesede seni kaybettiğine yansın

canım benim kendime bi faydam yok ama sizlere faydalı olabildiysem ne mutlu bana.sizlere elimden geldğince destek olamaya devam edicem.beni kaybedince çok yanıcak içi biliyorum ama iş işten geçmeden gelsin istiyorum.ama akıllanmıyorrr hala çekişme derdinde :eek:klava:

canim benim son yorumlarini okudum, dün heralde sabrinin sonuna geldigini düsündün... zaman zaman herkese olur öyle... ben bile sildim ekledim sildim geri ekledim... bir çok kez... hatta iste geçenlerde barisana kadar da yeniden sileyim artik yolumu çizerim diyordum :)
aklindan ve kalbinden silmedikçe msn'den silmek pek bir ise yaramiyor... çünkü fikrinden caydigin zaman tükürdügünüde yalamis oluyorsun... yani hem unutamiyorsun hemde sildigin halde geri eklemis oluyorsun... karsindaki de bu durumda 2 gol birden atiyor!!! bende kendimce diyordum ki altin golümü onu unutunca aticam... ama öküz firsat vermedi bildigin gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama dilerim Allah'tan senin için hayirlisi neyse onu verir...

cümleme gelince... erkekler av pesinde kosar... bazilari kolay bazilarida zordur bu avlarin!
ama onlar için farketmez çünkü avladiktan sonra artik onlarindir, bir kere onlar avlayinca çok çabuk vazgeçer... sen kaçtikça kovarlarlar buraya kadar bu teoride hepimiz hemfikiriz zaten :)))
peki bizler gerçekten avmiyiz?? tabii ki degiliz, asil onlar bizim avimiz, çünkü bizler istedigimizi elde edene kadar av'i oynamaktan gocunmayiz :)))))
sanirim bundan daha fazla açamam ben bu cümleyi :KK3:

evet canım aynen yazdığın gibi herşey.o da benim onu unutmama fırsat vermio her direnişimde burnunu sokuyo hayatıma ama ben artık hayatıma yön vermek istiyorummmm :gitme:

bu arada açıklama baya aydınlatıcı olmuş tatlım saol :KK66:

X