- 14 Haziran 2010
- 230
- 1
- Konu Sahibi Princess
- #1.461
Aynen öyle canım. kaydirigubbakcemile5
Biraz aklımızı kullanmamız gerekiyor. Ama bu şekilde düşünebilen insan çok çok az.
Ben de uzun bir zaman hep geçmişteydim, sadece aşık olduğum kişiyi düşünüyordum ama zamanla bitti. Ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım.
Artık düşünmüyorum. Çok az geliyor aklıma.
Yeni bir aşk istiyorum sadece.
Tabi bilemiyorum bu aklıma gelmeme durumu geçici mi... Sanırım bu kez tamamen bitti beynimde.
Ne kadar şükretsem az bu durum için. Kurtuldum artık.:teytey:
Tabi benim bu duruma gelmemin en önemli sebebi onu hiç aramamam, iletişim kurmamam vs. Allah kimseyi bir erkeğe yalvarır duruma düşürmesin.
Kimseyi o kadar aciz duruma sokmasın. Hep güçlü ve başımız dik olalım.şakkıdı
bende zaman zaman bu dönemlerden geçtim.ve duygusal açıdan içimde herşey bittiğinde ne kadar gereksiz olduğunu ve bu kadar zaman boşa çaba harcadığımı, yaptıklarımı hiç ama hiç haketmediklerini düşündüm.hisler bitince mantık çıkıyo ön plana.ama bunda durumum çok başka.eğerki tüm ümitlerim tükenip bitseydi hiçbir ümit kalmasaydı bende senin gibi unutma moduna geçip zamanla iyice soğuyabilir hatta senin düşündüklerini düşünebilirdim.ama dediğim gibi bunda ondan kopmamam gerektiğini gösteren bazı işaretler alıyorum.o yüzden hep bekleme konumunda kaldım.ki ben yengeç burcuyum.yengeç burcu mutlaka kendini , geleceğini garanti altına alır ve öyle yaşar.kendini ateşe atmaz kolay kolay güvence altında olmak ister.evet o işaretler olmasa çoktaaannn ümidmi yitirmiştim ve belkide başkası girmişti hayatıma.yalnız çok bunalıyorum ve böyle hayat yaşanırmı diyorum son günlerde acaip canım burnumda.resmen bi kabus yaşantım keşke bi kurrtuluş yolu bulabilseydim.kuş gibi çırpınıyorum,kalakaldım ortada :gitme::gitme::gitme: