- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 38
- Konu Sahibi Princess
- #1.441
genellikle bu kadar uzun süreli ilişkilerde gerçekleşen ayrılıklar ilk 1 ayda bayanın, 1 aydan sonra ise erkeğin canını yakıo nedense..
o yüzden ayrılığın ilk günleri artistçe konuşan beyler, belli bi süre sonra paşa paşa geri dönüş yollarına giriolar..
ama sonuç ne olursa olsun kendini yıpratma berra, herşey olacağına varıo, umarım senin için hayırlısı neyse o olur..
"ben senı harbıden cok sevdım ..........'tanda cok kıskandım ....'tanda herkestende ılgın cok hosuma gıdıyordu tmmı hemde cok mesgul oldugum sıkıldıgım yoruldugum zamanalrda sohbetın bir masaj gibiydi bi liman gibiydin yagmurlu fırtınalı gunelrde hep sana sıgırnıyordum"
bu benimkinin agzindan çikmis hatta elinden çikmis bir mail'in yorumunla alakali kismidir :)))))
evet bazilarina liman olmayi becerebiliyoruz demekki... fakat nedense son limanlari olamiyoruz!!!!
onun limani olmam üzerine hep bir siir'den almis oldugum kisim vardir o da benim ona göndermem olmustur hep...
Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!!!