- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 38
-
- Konu Sahibi Princess
- #1.441
genellikle bu kadar uzun süreli ilişkilerde gerçekleşen ayrılıklar ilk 1 ayda bayanın, 1 aydan sonra ise erkeğin canını yakıo nedense..
o yüzden ayrılığın ilk günleri artistçe konuşan beyler, belli bi süre sonra paşa paşa geri dönüş yollarına giriolar..
ama sonuç ne olursa olsun kendini yıpratma berra, herşey olacağına varıo, umarım senin için hayırlısı neyse o olur..
bunu genelde hepsi yapıo canlarımm..net bi cv isterler tabii beklemek ne kadar can yakıcı biliolar çünkü kolayına kaçmak varken işin niye sizi beklemekle yada arkanızda sürünmekle uğraşsınlar.armut piş ağzıma düş diolar.ama budefa böle olunca da kıymetimizi anlamıolar.çok tuhaf yaratıklar valla :mymeka:
kızlar bu arada ben burda yorumları yazıyorum sizlere ama gel görelimki benim kendime faydam yok.çoğunuz diyosunuz bana ne güzel pozitif düşünüyosun şölesin bölesin ama ben son günlerde ümidimi yitirme noktasına geldim.aslında ümit var ama ne biliyim benim sabrımmı tükendi bilmiyorum.arkadaşın bana baya baya zaafı var ve umrundayım da .yoksa takip atmez beni davranışlarıma göre tepki vermez.ne biliyim çok şey var yaa umrunda olduğumu gösteren.ama adım atmıyo atmıyo atmıyoo..hep canımı yakmanın derdinde.hele sevdiğmi bi anlasın ilk iş vakit kaybetmeden bişe yapıoki ben üzüliyim diye.birde yufka yürekli olduğumu bilio bunu bildiği gibi kullanıo. eyvahedigeldismile en son yazdığım iletiye inat ilişki durumunu değişti.ama normalde nasılsa öle devam ediodu hayatına.hiçbi farklılık yoktu.bugün baktıki benden tepki gelmioönce msn açmadı hergün sabah akşam msn.i açık olan adam.bi ara açtı iletisini değişmiş onu göriyim die yaptı heralde ki büyük ihtimal öle yarım saat kadar durdu geri çıktı.tabi ben online deilim ama çevrimdışı olduğumu düşünmüştür.bende buna artık bi karşılık vermem lazım kurtlandırmam lazım diyerek msn.e nişan hazırlığı yaptığımı yazdım.büyük ihtimalle görmüştür.çevrimdışı oluyo bu tür durumlarda çünkü.ama ben burda meraktan geberiyorum haberi yok benneyaptımki
onu tek görebildiğim yer net ama bi gün göremeyince ölüyorum meraktan işte..birde bu nişanlanma meselesini doğru yapmışımdır umarım.yoksa okadar eminki onu sevdiğimden kılını bile kıpırdatmıo bu yüzden.daha şu da var.ilişki durumunu değişti ya şimdi o benden tekrar üzülüp ağlamamı bekliodu ama ben bu nişanlanma meselesiyle onu bastırmış oldum.bilemiyorum napsam şimdi çok üzgünüm ama.bana bi akıl verin yorum yapın nolurrrr..çok ihtiyacım var sizlereee :gitme::gitme: bu arada hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile5
sana Tarkan'in son albûmünden "kayip" parçasinin nakaratini yaziyorum!!!
Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp
Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp...
gel bu kadar sende çok sev de, de bakalim diyebiliyor musun 'hadi yolun açik olsun...'
"ben senı harbıden cok sevdım ..........'tanda cok kıskandım ....'tanda herkestende ılgın cok hosuma gıdıyordu tmmı hemde cok mesgul oldugum sıkıldıgım yoruldugum zamanalrda sohbetın bir masaj gibiydi bi liman gibiydin yagmurlu fırtınalı gunelrde hep sana sıgırnıyordum"
bu benimkinin agzindan çikmis hatta elinden çikmis bir mail'in yorumunla alakali kismidir :)))))
evet bazilarina liman olmayi becerebiliyoruz demekki... fakat nedense son limanlari olamiyoruz!!!!
onun limani olmam üzerine hep bir siir'den almis oldugum kisim vardir o da benim ona göndermem olmustur hep...
Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!!!
oyy cnm yaa valla çok tuttum bu sözü hemencikte çaldım msne yazdım inşallah kusuruma bakmazsın bende benimkine gönderme yapiciğimde:)))
kusura bakma canim ama bu çok sadistçe geldi bana... sana yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapmaya hakkin var mi??? empati kurmayi denedin mi???
sen su an ego'nu tatmin ediyor olmayasin... evet durumunda o konustugun kisinin ahini aliyor olabilecegini hiç düsünmüyormusun? cidden ilgilenmiyorsan, eger en ufak bir sans daha vermeyeceginden eminsen bence o kisiyi azad etmelisin artik... sen arkadas olarak görüyorsun ama bakalim o seni arkadasi olarak görüyor mu? belki artik görmüyordur ama gururundanda söylemiyorda olabilir??... bir düsün... vicdanin rahat edebilir mi???
kızlarrrr bende çaldımm benimde kusuruma bakmassınız dimi :))))))))))))))))))
bu arada dishy.cimm yaa seninki yine mi başladı kendini rafa kaldırmaya yaa harbiden bunları hiç acımadan şöle bi adam akıllı süründürmek lazımmm dünya kaç bucak görmeleri lazım hayret bişe yaaaa çok sinirlendimm
Dediğim gibi ben ne desem boş.
Herkes kendi istediğine inanır.
Herkes aynı değildir ama seven insanın hareketleri herkes için aynıdır.
Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..
anam aynı benimki yaa benimkide böle sabırsız işte son görüşmemizden önce ben baya nazlanmıştım. en son dedi bana kesin ve net bi cvp ver istiyomusun istemiyomusun falan diye bu tiplere de naz yapılmıyokeyvahedigeldismilei yaa( amann neresinden tutsak elimizde kalıyo (
bunu genelde hepsi yapıo canlarımm..net bi cv isterler tabii beklemek ne kadar can yakıcı biliolar çünkü kolayına kaçmak varken işin niye sizi beklemekle yada arkanızda sürünmekle uğraşsınlar.armut piş ağzıma düş diolar.ama budefa böle olunca da kıymetimizi anlamıolar.çok tuhaf yaratıklar valla :mymeka:
kızlar bu arada ben burda yorumları yazıyorum sizlere ama gel görelimki benim kendime faydam yok.çoğunuz diyosunuz bana ne güzel pozitif düşünüyosun şölesin bölesin ama ben son günlerde ümidimi yitirme noktasına geldim.aslında ümit var ama ne biliyim benim sabrımmı tükendi bilmiyorum.arkadaşın bana baya baya zaafı var ve umrundayım da .yoksa takip atmez beni davranışlarıma göre tepki vermez.ne biliyim çok şey var yaa umrunda olduğumu gösteren.ama adım atmıyo atmıyo atmıyoo..hep canımı yakmanın derdinde.hele sevdiğmi bi anlasın ilk iş vakit kaybetmeden bişe yapıoki ben üzüliyim diye.birde yufka yürekli olduğumu bilio bunu bildiği gibi kullanıo. eyvahedigeldismile en son yazdığım iletiye inat ilişki durumunu değişti.ama normalde nasılsa öle devam ediodu hayatına.hiçbi farklılık yoktu.bugün baktıki benden tepki gelmioönce msn açmadı hergün sabah akşam msn.i açık olan adam.bi ara açtı iletisini değişmiş onu göriyim die yaptı heralde ki büyük ihtimal öle yarım saat kadar durdu geri çıktı.tabi ben online deilim ama çevrimdışı olduğumu düşünmüştür.bende buna artık bi karşılık vermem lazım kurtlandırmam lazım diyerek msn.e nişan hazırlığı yaptığımı yazdım.büyük ihtimalle görmüştür.çevrimdışı oluyo bu tür durumlarda çünkü.ama ben burda meraktan geberiyorum haberi yok benneyaptımki
onu tek görebildiğim yer net ama bi gün göremeyince ölüyorum meraktan işte..birde bu nişanlanma meselesini doğru yapmışımdır umarım.yoksa okadar eminki onu sevdiğimden kılını bile kıpırdatmıo bu yüzden.daha şu da var.ilişki durumunu değişti ya şimdi o benden tekrar üzülüp ağlamamı bekliodu ama ben bu nişanlanma meselesiyle onu bastırmış oldum.bilemiyorum napsam şimdi çok üzgünüm ama.bana bi akıl verin yorum yapın nolurrrr..çok ihtiyacım var sizlereee :gitme::gitme: bu arada hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile5
canım yazdıklarının çoğunu okudum. aynen senin gibi düşünüyorum.
beyhude uğraşlarla vakit öldürmenin bir manası yok bence de.
kızlar gözü kapalı ilerliyor sanki büyük bir saflık içinde.
çok kötü bir durum malesef.
vereliniortak
giden gitmişse, arkana bakmayacaksın. tabi ki ağlarsın, üzülürsün ama seni istemeyen biri için yapılacak bir şey yok. çok gereksiz geçmişi sürekli düşünüp, birini beklemek.
sana Tarkan'in son albûmünden "kayip" parçasinin nakaratini yaziyorum!!!
Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp
Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp...
gel bu kadar sende çok sev de, de bakalim diyebiliyor musun 'hadi yolun açik olsun...'
canım yazdıklarının çoğunu okudum. aynen senin gibi düşünüyorum.
beyhude uğraşlarla vakit öldürmenin bir manası yok bence de.
kızlar gözü kapalı ilerliyor sanki büyük bir saflık içinde.
çok kötü bir durum malesef.
giden gitmişse, arkana bakmayacaksın. tabi ki ağlarsın, üzülürsün ama seni istemeyen biri için yapılacak bir şey yok. çok gereksiz geçmişi sürekli düşünüp, birini beklemek.
birde bu nişanlanma meselesini doğru yapmışımdır umarım.yoksa okadar eminki onu sevdiğimden kılını bile kıpırdatmıo bu yüzden.daha şu da var.ilişki durumunu değişti ya şimdi o benden tekrar üzülüp ağlamamı bekliodu ama ben bu nişanlanma meselesiyle onu bastırmış oldum.bilemiyorum napsam şimdi çok üzgünüm ama.bana bi akıl verin yorum yapın nolurrrr..çok ihtiyacım var sizlereee :gitme::gitme: bu arada hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile5
Aynen öyle canım. kaydirigubbakcemile5
Biraz aklımızı kullanmamız gerekiyor. Ama bu şekilde düşünebilen insan çok çok az.
Ben de uzun bir zaman hep geçmişteydim, sadece aşık olduğum kişiyi düşünüyordum ama zamanla bitti. Ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım.
Artık düşünmüyorum. Çok az geliyor aklıma.
Yeni bir aşk istiyorum sadece.
Tabi bilemiyorum bu aklıma gelmeme durumu geçici mi... Sanırım bu kez tamamen bitti beynimde.
Ne kadar şükretsem az bu durum için. Kurtuldum artık.:teytey:
Tabi benim bu duruma gelmemin en önemli sebebi onu hiç aramamam, iletişim kurmamam vs. Allah kimseyi bir erkeğe yalvarır duruma düşürmesin.
Kimseyi o kadar aciz duruma sokmasın. Hep güçlü ve başımız dik olalım.şakkıdı
cnm benim sagol herkesin ramazani hayirli olsun... arkadasin biride dedigi gibi keske iliski modunda oldugun izlenimini verseydin... nisan oldukça agir olmus... bu sana oldukça vakit kaybettirir.. ha deyince nisan'da atilmaz bunda bit yenigi arar insan... bence o iletiyi kivir!! eger soracak olursada biriyle birlikteyim is ciddiye biniyor gibi dersin... o moda girdigim içinde öle yazdim dersin...
aslinda bu tarz oyunlar banada çocukça geliyor, ii bir sonuç almak sadece çok ince detaylara dikkat edilirse size kazandirir... gülüm dikkat et biraz, açik vermemeye kendinle çelismemeye çalis....