Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

"ben senı harbıden cok sevdım ..........'tanda cok kıskandım ....'tanda herkestende ılgın cok hosuma gıdıyordu tmmı hemde cok mesgul oldugum sıkıldıgım yoruldugum zamanalrda sohbetın bir masaj gibiydi bi liman gibiydin yagmurlu fırtınalı gunelrde hep sana sıgırnıyordum"

bu benimkinin agzindan çikmis hatta elinden çikmis bir mail'in yorumunla alakali kismidir :)))))
evet bazilarina liman olmayi becerebiliyoruz demekki... fakat nedense son limanlari olamiyoruz!!!!
onun limani olmam üzerine hep bir siir'den almis oldugum kisim vardir o da benim ona göndermem olmustur hep...

Sığındığın limanlar unutturamaz beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!!!

valla aycım bence iyi yapmışsın şu an bende aynı taktiği uyguluyorum face msne heryere hayatımda biri varmış gibi yorumlar yazıyorum.hatta facede ortak bi arkadaşımız var oda ona inat benim iletilerime yorum falan yapıyo bende geçende hayatımda biri oldunu mutlu oldumu falan yazdım kızda biliyo bneim durumu ona inat olsun diye yazmış hayırlı olsun falan kim bu şanslı die bende aynen dedim ki şimdilik adı bende kalsın deşifre etmek istemiyorum ne onu nede kendimi anca böle ciddi bişiler olursa söz yada nişan gibi fotoları paylaşırım sanada özelden anlatırım bi ara falan yazdım.eminim görmüştür.bazen gerçekten işe yarıyo mesela o kızla yeni ilişkisine başladında bende ona inat olsun diye dudak ve kalp figürü falan koymuştum hemen atladı bu dudaklar kalpler falan ne böle diye:lepi:bende hiç ölesine falan demiştim bi rahatlama geldi beyefendiye yine ilgisizleşmişti.ama bu defa yok öle görüşmek isterse falan dicem evt hayatımda birisi var ve ciddi düşünüyoruz falan yeter benim bu kadar acı çektiğim birazda o çeksin sende ii yapmışın boşverzemuszemus

ne güzel demişsin canım evet denmyor işte malesef dil ne kadar diyebilsede o kalp var ya o kalp diyemiyor:gitme:

oyy cnm yaa valla çok tuttum bu sözü hemencikte çaldım msne yazdım inşallah kusuruma bakmazsın bende benimkine gönderme yapiciğimde:)))

oyy cnm yaa valla çok tuttum bu sözü hemencikte çaldım msne yazdım inşallah kusuruma bakmazsın bende benimkine gönderme yapiciğimde:)))

rica ederim canim ne demek
hatta 'sana' eklemeyi unutma daha bir vurgulu olur :))))

Sığındığın limanlar unutturamaz sana beni, Ben senin yüreğinde en büyük FIRTINAYIM!!!

:lepi:

kızlarrrr bende çaldımm benimde kusuruma bakmassınız dimi :))))))))))))))))))

bu arada dishy.cimm yaa seninki yine mi başladı kendini rafa kaldırmaya yaa harbiden bunları hiç acımadan şöle bi adam akıllı süründürmek lazımmm dünya kaç bucak görmeleri lazım hayret bişe yaaaa çok sinirlendimm

Evet canım aynen öyle, çok haklısın. benneyaptımki
Ben de kendime inanamadım. Aniden bıraktım ben bu çocuğu ve bana ne beddualar etmişti. Ve cidden ne acılar çektim bi Allah bir ben bilirim. Mutlaka onun beddualarının etkisi vardır. Çok çok üzülmüştü benim için.
Tabi ben o zamanlar bunu anlamadım. Umrumda değildi ama sevdiğim diğer çocuk bana aynısını yapınca aklım başıma geldi.
Artık empati kuruyorum ve onun zaten başka bir sevgilisi var. Arkadaş olarak konuşuyoruz. Önce bir sığınma yeri gibi düşündüm ama artık öyle değil. İkimizin de hayatları ayrı ve anlıyoruz birbirimizi.
Boşluğumu doldurabilecek birçok erkek çıktı karşıma ama ah almamak için uzak duruyorum.
Kimsenin duygularıyla oynamam bundan sonra. benneyaptımki

cnm benim dün geldi slm'siz dingo'nun ahirina giriyor sanki!!! :))
konusmadik fazla ama tavirli oldugumu gösterdim! tabiii o söylediklerini çoktan unutmus gibiydi!!! anlasin bgn biraz daha burnu sürtsün bakalim!!!! çok sevsende kiyamasanda acimayacaksin erkek milletine :))) hele hele o seninse

Dediğim gibi ben ne desem boş.
Herkes kendi istediğine inanır.
Herkes aynı değildir ama seven insanın hareketleri herkes için aynıdır.

canım yazdıklarının çoğunu okudum. aynen senin gibi düşünüyorum.
beyhude uğraşlarla vakit öldürmenin bir manası yok bence de.
kızlar gözü kapalı ilerliyor sanki büyük bir saflık içinde.
çok kötü bir durum malesef.

Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..

vereliniortak

giden gitmişse, arkana bakmayacaksın. tabi ki ağlarsın, üzülürsün ama seni istemeyen biri için yapılacak bir şey yok. çok gereksiz geçmişi sürekli düşünüp, birini beklemek.

Son düzenleme:

yok benim öle birazcık nazlanma sürem bile olamaz ki ya biz başlarken bile istiyor musun istemiyor musun çabuk söyle dedi ben kem küm daha yeni tanışmıştık sonuçta bende istiyorum tamam dedim hemen.. ya aslında açık ve net olsun fazla beklemeye bende gelemem belirsizliği sevmem ama bu da fazlaydı. .
ya dengesiz bunlar mesela benimki hep açık söylüyorum onu süründürmemden hoşlanırdı yanlış duymuyorsunuz basbaya beni yönet beni tersle falan diodu sempatiksalakcinni ama yönetme fırsatı vermiyordu. akşam arkadaşlarıyla maça gidiyor ben ararım cvp yok neden söylemedin deyince ben kötü oluyordum. . yani onu yönetmem için bi kere hayatını tam anlamıyla bilmem lazım. .veya naz yapma konusunda da böyleydi . hoşuna gidiyor biliorum. . mesela benden bişi istiyor naza çekince de gerçekten istemiorum zannediyor geri çekiliyor. .onu da anlamıyor akannehirakannehir

evet nerden tutsak elimizde kalıyor. .

nişan hazırlığı çok fazla olmamış mı ya sanki. .ne bilim nişan ciddi bişi yani bu sefer kız yolunu çizmiş bana çekilmek düşer artık uzak duruyiim demesin..yani ben kendimden düşünüyorum nişan hazırlığı yapıorum yazsa ben aksine bidaha yolda görsem selam vermem sonuçta 3. kişiler var aileler var die düşünürüm gibi. . sadece ilişkin var mesajı verseydin. . ayyy cım kaç yaşındasın onu da merak ettim. .

Bir ilişki bittiyse geri dönme diye birşey olamaz hiç birşey eskiye dönemez bence

canlarım valla ben sizi anlıyorum da galiba biz biraz yanlış anlaşılıyoruz. . ben kendi adıma bu kişi hayatımda olcak die hesaplar yapmıyorum düşünsel olarak hala unutabilmiş değilim çünkü öyle böyle aşık olmadım. .bide ben yapısal olarak çabuk alışan biriyiymdir belki sizlerin aksine benim unutmam daha fazla süre alıyordur. . ve dediğim gibi onu istiyorum diye kendimi yada hayatımı kısıtlamıyorum aksine keyfim baya yerinde çok şükür.. bi haber falan almıyorum görüşmüyorum. . karşıma beğeniceğim isteyeceğim biri çıkarsa bu durum benim için bağlayıcı olmıcak. . yoluma bakabiliyorum yani. .

ya galiba biz biraz daha çok seviyoruz ne bilim ya hemen hadi eyvallah demek gerçekten zor. . yaşanmış onca şey varken. .

burdaki arkadaşlarım sizleri ayrı tutuyorum ama bazı kızlar daha kolay ilşkiler yaşıyorlar galiba o zaman çekip gitmek daha kolay bi hal alıyor.. yani yaşadığımız bi haftalık i ilşki değil ki yada verdiğim değer bi günde silinicek gibi değil ki unutmam o kadar kısa sürsün.

gitmiş face açmış nekadr sinir olduğum kız varsa gidip eklemiş kendisi 22sine gircek gülüyorum sadece....

Aynen öyle canım. kaydirigubbakcemile5
Biraz aklımızı kullanmamız gerekiyor. Ama bu şekilde düşünebilen insan çok çok az.
Ben de uzun bir zaman hep geçmişteydim, sadece aşık olduğum kişiyi düşünüyordum ama zamanla bitti. Ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım.
Artık düşünmüyorum. Çok az geliyor aklıma.
Yeni bir aşk istiyorum sadece.
Tabi bilemiyorum bu aklıma gelmeme durumu geçici mi... Sanırım bu kez tamamen bitti beynimde.
Ne kadar şükretsem az bu durum için. Kurtuldum artık.:teytey:

Tabi benim bu duruma gelmemin en önemli sebebi onu hiç aramamam, iletişim kurmamam vs. Allah kimseyi bir erkeğe yalvarır duruma düşürmesin.
Kimseyi o kadar aciz duruma sokmasın. Hep güçlü ve başımız dik olalım.şakkıdı

cnm benim sagol herkesin ramazani hayirli olsun... arkadasin biride dedigi gibi keske iliski modunda oldugun izlenimini verseydin... nisan oldukça agir olmus... bu sana oldukça vakit kaybettirir.. ha deyince nisan'da atilmaz bunda bit yenigi arar insan... bence o iletiyi kivir!! eger soracak olursada biriyle birlikteyim is ciddiye biniyor gibi dersin... o moda girdigim içinde öle yazdim dersin...
aslinda bu tarz oyunlar banada çocukça geliyor, ii bir sonuç almak sadece çok ince detaylara dikkat edilirse size kazandirir... gülüm dikkat et biraz, açik vermemeye kendinle çelismemeye çalis....

kendinizi inkar etmiş olmuyor musunuz böyle siz de uzun zaman geçmişte kaldığınızı söylemişsiniz.. biz de bu süreçteyiz işte ha deyince bitmiyor sonuçta. . ben ilk defa aşık olmuyorum daha önce bi kere daha oldum o da şimdi benim aklıma gelmiyor hatta umrum değil adını ile duymak istemiyorum. . ama bu zamanla oldu tabi. .ben hiç bi erkeğe yalvarmadım burda kimsenin de bir erkeğe yalvardığını düşünmüyorum. . eğer aşıksanız kaybetmek istemiyorsanız taviz verebilrsiniz bazen gururunuzu bi kenara bırakıp adım atabilirsiniz bunlar ilşkinin aşkın doğasında vardır. . biz taviz verdik de erkekler vermedi mi.. karşılıklı oldu herşey. .

söyleyeceğim o ki sözlerinizi dikkattli seçmelisiniz yanlış anlaşılmaya oldukça müsait

kymtd neden üstünüze alındığınızı anlamadım ki ben sizin yazdıklarınızı bile okumuyorum.
Arkadaşa cevap verdim. Lütfen kişisel algılamayalım.
Aşk acısı çekenler sayfasındaki topiklerde yalvaran ve kendini alçaltan bir sürü insanın yazılarına şahit olabilirsiniz. Genel anlamda yazıyorum. Burdakilere laf attığım yok.

kızlarrrr ben kendimi bile bile ateşe atarmıyımm zemuszemus direk nişanlandım demedimki zatenn nişan hazırlıkları yazdım :)))) kim nişanlanıyor tam olarak belli deil belki bi yakın arkadaşım belki kuzenim dimi :) kafada soru işaretleri olucak :))) zaten arkasını da alıp gitmedim o da direk görmedi eğer çevrimdışı açtıysa o an belki görmüştür bilemiyorum.

ama onlara kaybetme korkusunu bi şekilde yaşatmak gerekiyo.bi iki arkadaştan da duydum bu şekilde kafası dank edip dönenler olmuş.evet çok çocukca şeyler bende farkındayım ama çoğunluğu çocuk ruhlu olduğu için bundan anlıolar malesef :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…