kızlarr sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım bende süreklide yaşıyoruz..
ben ayrıldıktan sonra çok pişman olup sürekli ağlayan bi kızım ni ye ağladığımı anlayamıyorum bi türlü..çünkü bana kötü o kadar çok şey yapmasına rağmen hayatımdan çıktığı anda yaşadığımz güzel anlar aklımdan çıkmıyo..
ama en son yaşadığımz soğuklukta kendime inanamadığım bi şekilde soğukkanlı davrandım..bi sonraki buluşmamızda da net bi şekilde bana çok kötü davrandığını ve acaba başka biri varmı diye düşünmye başladğımı ve ilşkimize güvenmediğimi bi gün pat diye bitebilir olduğunu söyledim..ve sonrda inanılmaz rahat davrandım artık ne olursa olsun umrumda diil şeklinde yani..4 gün oldu acayip bi şekilde üstüme düşüyo evlilik hazırlıklarına bile başlayalım dedi..kızlar siz siz olun ellerine koz vermeyin ve umursamayın:)2 sene sonra farkettim ama geç olsun güç olmasın..:)
Anlıyorum fakat eğer ayrıldıysanız ya da terkettiyse hiç farketmez,sizi artık sevmiyor demektir..Bir hata yapıp ayrıldıysa da zaten sizden özür dileyip barışmak isteyecektir..Ama giden ve dönmek istemeyen birine yapılabilecek tek şey hoşçakal demektir bana göre..Arkasından dönmesi için çabalamayı yakıştıramam kendime,o beni bırakmış,gitmiş,demek ki mutlu değil benimle,neden mutlu olmadığı b,iriyle olması için uğraşayım ki eğer onu gerçekten seviyorsam..
Ayrıca dönsün gelsin ben terkedeyim mantığı da çok çocukça..Ve sevgi değil bu sadece ego..Yeniden ekliyorum ki "bana göre"
Do_you_wanna ve ayyy cımm ben aslında son bir aydır daha iyiydim sanki bir ay öncesine kadar şirkette net vardı artık yok yasaklandı mesai saatleri içerisinde.önceden bütün gün msnim açıktı ve onu o kız için yazdığı aşk dolu sözleri gördükçe çok kötü oluyodum artık istesemde göremiyorum ha msnimden neden silmedime gelince bizim işle alakalı mecburi görüşmemiz gerekiyo ve msn den daha kolay halledebiliyoruz o nedenle silemiyodum.şimdi gün içerisinde çok gerekmedikçe açamıyoruz ancak işimiz olunca.özetle görmeyince daha iyiyim bir aydır başka şeylere yoğunlaştım aslında mesela kpss ye hazırlanıyorum falan bunlar baya meşgul ediyo kafamı ama yinede hep aklımın bi köşesinde acaba napıyo falan diye düşünmemeye çalışıyorum tam unutuyorum derken bi şarkı çıkıyo mesela hüzünleniyorum( hatta bugünde öle oldu ve ona o kadar kızdım ki hakkımı asla helal etmiyorum ( işte öle böle gidiyo.ama berra arkadaşımızada çok üzüldüm onun neler hissettini çok ii anlıyorum henüz çok taze ama zaman geçtikçe hafiflicek cnm.ve evt tam ümitsizliğe kapılırız dönmez artık falan deriz pat diye dönebiliyolar benimki ewlencem diye millete ilan ettide döndü gerçi sonra yine gitti ama (
kmytd cim seninlede durumumuz benzeşiyo benim olayda senin ki gibiydi yani bende onu sanki yıllar öncesinden tanıyo gibiydim ten uyumu vardı birlikte çok eğleniyoduk güzel vakit geçiriyoduk bende onunlayken kendimi çok şanslı hissediyodum( ya kızlar aslında baksanıza ne kadarda birbirimize benziyoruz.sorunlar dertler hissedilenler hep aynı .aslında bir nevi şanslıyız birbirimize buradan ne güzel destek oluyoruz sizleri sewiyorum:)):1hug:
canım benim üzülme.hayat ondan ibaret deil.herşey olucağına varır.senden haksız yere ayrıldıysa senin ahın koymaz onun yanına hiçbişeyi.sen gözyaşların akarken mutlu olamaz.dur bakalım şimdi mutluluk pozları versin.son gülen iyi güler.kimin ne olacağı bilinmez.ama daha önce de söledim ben.ölüm olmadıkça hayatta herşey mümkün.olumunekankayizsmile
ayyyy cım paylaştıkların çok güzel. . ben şimdi şunu merak ediorum diyelim ki karşı taraf döndü yeniden deneyelim dedi hemen üstüne mi atlıcaz?Şeniz zaten erkekler böyle şeyleri direkt sormazlar önce bizim ne düşündüğümüzü anlamaya çalışırlar öle bi süreç olursa napcaz ? istediğimizi belli edersek hemen bi adım geri giderler die düşünüyorum başıma geldi tecrübeyle sabit . .önce o istedi sonra aramıyo sormuyor sanki ben dönmüşüm gibi. .
eğer geri döndüğünde hemen kabul edersen büyük bi hata yapmış olursun:umursamaz:
zaten pat diye ben döndüm hadi gel barışalım demezler..yavaş yavaş sizi yumuşatmaya çalışırlar önce.bi aranızı düzeltmeye ve aynı zamanda sizin de ona karşı nasıl bi tepki içinde olduğunuzu,ona karşı hislerinizi anlamaya çalışırlar ona yaklaşımınızdan.bu yüzden o bi adım attı mı sen geri çekil.bi adım attı geri çekil.kafasında hep soru işaretleri olacak.herzaman daha fazlası için beklemede tutacaksınız onu.baktınız umursamıo yada uğraşmaktan kaçıo gibi bi durum sezerseniz ufak bi hareket onları umutlandıracak..baktınız yine umutlandı ve yine peşinize düşmeye başladı.bu defa siz yine bi adım geri .umursamaz olun ''amannn yaaa''modunda a.s sanki çok işiniz varmış gibi bi yapın onla konuşurken hani bi sürü işim var senden daha önemli havası yaratın,meşgul olun hep onlayken.sizi aradımı iki dk konuşun bi bahaneyle kapatın.msndemi karşılaştınız aynı şey.iki kelime cv verin size yazarsa kaçın.
kymtd, sende gelişmeler mi var cnm...aradı mı yanlış mı anladım?
ya bu ten uyumu ne olsa gerek :) Cahil kaldım kızlar anlatır mısınız yaa :)
canım benim üzülme.hayat ondan ibaret deil.herşey olucağına varır.senden haksız yere ayrıldıysa senin ahın koymaz onun yanına hiçbişeyi.sen gözyaşların akarken mutlu olamaz.dur bakalım şimdi mutluluk pozları versin.son gülen iyi güler.kimin ne olacağı bilinmez.ama daha önce de söledim ben.ölüm olmadıkça hayatta herşey mümkün.olumunekankayizsmile
ya evet ten uyumu çok değişik bişi yakalanması da zor. .ben ilk buluştuğumuzda elimi tuttuğunda bi reaksiyon gösteririm sanıyordum ama anlamadım bile yani o kadar doğal oldu ki herşey..bi başkasının elini tuttuğumu hissetmedm bile buna benzer başka şeyler de oluyor tabi .
bende seviyorum valla ii ki buraya giriyoruz kimseye anlatamadıklarımı anlatıyorum çünkü. . ablam var benim aslında yaşımız da yakın herşeyimi bilir ama bu olayların çoğunu anlatamıyorum mesela kızıyor çünkü sonunda üzülen sen olcaksın yüz verme şuna diyip duruodu beraberken. .. ilk gördüğünde gözüm tutmadı demişti büyüklerin dediği çıkıyor galiba. annem bilmiyordu mesela göçmenlere yaklaşmayın demişti bize bi keresinde inanır mısınız o gün ilk defa buluşmuştuk eve geldim annem sanki bişi biliomuş gibi bu lafı dedi. benimki arnavuttu. ben hiç umursamadım tabi annem işte falan dedim. zaten insan ayırmam öle memleket falan hiç ayırmam. . anne sözü abla sözü dinleseymişim keşke laelaelaelaelae
ben de bu dayanışmayı seviyorum bi yandan da diorum ki belki de normal hayatta birbirimizi tanıyoruzdur yada nebilim bi bağımız vardır belki yolda sokakta birbirimizi görüyoruzdur böle şeyler çok değişik geliyor bana düşünsenize belkide birbirimizi tanıyoruz sinir oluyoruzdur belki hatta sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hayır canım aramadıakannehir ben ararsa ne yapcaz die sormak istedim çünkü benimki çok sabırsızdır böle bişiyi ima bile etse istiyor musun istemiyor musun söyle die tutturur. .yani atlatamazsın geçiştiremezsin geçiştirdiğini anlarsa inadı tutar aşkından ölse bidaha yüzüme bakmaz çok inatçı. . ayrıca arıyacağını şimdilik düşünmüyorum..daha taze olaylar bence 1ay bile olmadı bize daha çok zaman lazım gelmezse de umrum değil onun gelmesine planlamıyorum hayatımı. .guclubacismile
anam aynı benimki yaa benimkide böle sabırsız işte son görüşmemizden önce ben baya nazlanmıştım. en son dedi bana kesin ve net bi cvp ver istiyomusun istemiyomusun falan diye bu tiplere de naz yapılmıyokeyvahedigeldismilei yaa( amann neresinden tutsak elimizde kalıyo (
bir bakıma haklısın canım ama insanlar aynı şeyi yapabilir ama herkes aynı olamaz.mesela sevgilisini terkeden senin yaptığını onlara yapıp da bi süre sonra yine de kafası dank edip dönen noksan akıllılar yok mu??ne ilişkiler görüyoruz bu şekilde yeni baştan başlayıp mutlu bi şekilde devam eden.herkes aynı olsaydı aynı kaderi yaşardı canım.herkesin ne yaşayacağı farklıdır aynı deil.
ayyy ve enfal86 eski sevgililerinizin size yaptığını ben de eski sevgilime yapıyorum.
O da bana çok aşıktı ama terketmiştim.
Mesaj atıyorum, konuşuyorum falan ama aşık değilim.
Sadece bana değer veren biri olduğu için özlüyorum onu.
İnsan olarak seviyorum ama beraber olmayı düşünmem.
Seven insan adım atar. Mesaj atmakla kalmaz.
Ama ben ne desem boş maleseff... Allah kolaylık versin.
Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..