Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kızlarr sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşadım bende süreklide yaşıyoruz..
ben ayrıldıktan sonra çok pişman olup sürekli ağlayan bi kızım ni ye ağladığımı anlayamıyorum bi türlü..çünkü bana kötü o kadar çok şey yapmasına rağmen hayatımdan çıktığı anda yaşadığımz güzel anlar aklımdan çıkmıyo..
ama en son yaşadığımz soğuklukta kendime inanamadığım bi şekilde soğukkanlı davrandım..bi sonraki buluşmamızda da net bi şekilde bana çok kötü davrandığını ve acaba başka biri varmı diye düşünmye başladğımı ve ilşkimize güvenmediğimi bi gün pat diye bitebilir olduğunu söyledim..ve sonrda inanılmaz rahat davrandım artık ne olursa olsun umrumda diil şeklinde yani..4 gün oldu acayip bi şekilde üstüme düşüyo evlilik hazırlıklarına bile başlayalım dedi..kızlar siz siz olun ellerine koz vermeyin ve umursamayın:)2 sene sonra farkettim ama geç olsun güç olmasın..:)

senin adına sewindim güzelim..çok iyi yapmışsın :)))) ah benimkiside böle yola gelir mi ki :)))

evet zaten gelsin ben terkediyim die biraz gülmek için dedim lisedeki çocuklar yapar hakkaten. .kaydirigubbakcemile2 ayrıca geri dönmesini gerçekten sadece egomu tatmin etmek içinde istiyor olabilirim bilmiyorum belki de öledir. .bunu ancak geri dönerse anlayabilirim..

ben arkasından dönsün diye sadece dua ediorum zaten bunun dışında yapıcak bişiyim yok olsa da öle bi çaba içine girmezdim. .dua etmenin veya gelmesini istemenin de beni düşürdüğünü düşünmüyorum kesinlikle çünkü bu sadece içimden istediğim bişi. .

gidiyorsa sevmiyordur demişsin buna katılmıyorum çünkü ben de birlikteyken kaç defa ayrılmak istiyorum dedim o zmanda seviyordum sadece anlaşamadığımızı düşünüp böle laflar ettim. . ilk ayrılık yaşadığımızda aradan 15gün geçti ve seni istiyorum yapamıyorum diyerek geri geldi. ama giden de oydu dmek ki sevgi bittiğinden değil belki sıkıldığından belki başka bişiden gittii.. şuanda da illa beni çok seviyor aşık falan die bi iddiam yok ama en aazından önceden de olsa kalbinde olduğumu sevgisini kazandığımı biliyorum ve o sevgiyi ilgiyi geri istiyorum. .

anlaşıldığı gibi arkasından bi yas içinde değilim kendi hayatıma bakıyorum ve sadece dua ediorum. . bu süreçte karşıma ilgimi beğenimi alıcak biri çıkarsa hayır demem kesinlikle. . ama bu kadarıyla geri gelirse o da büyük bi mutluluk olur. .hepimizin karşı tarafa bi hırsı var terkedildiğimiz için ama gerçekten onu çok seviyorum. . gelmezse de kendi bilir ben yoluma bakıyorum bu arada çünkü . .bilmem anlatabildim mi. .olumunekankayizsmile

ya evet ten uyumu çok değişik bişi yakalanması da zor. .ben ilk buluştuğumuzda elimi tuttuğunda bi reaksiyon gösteririm sanıyordum ama anlamadım bile yani o kadar doğal oldu ki herşey..bi başkasının elini tuttuğumu hissetmedm bile buna benzer başka şeyler de oluyor tabi .
bende seviyorum valla ii ki buraya giriyoruz kimseye anlatamadıklarımı anlatıyorum çünkü. . ablam var benim aslında yaşımız da yakın herşeyimi bilir ama bu olayların çoğunu anlatamıyorum mesela kızıyor çünkü sonunda üzülen sen olcaksın yüz verme şuna diyip duruodu beraberken. .. ilk gördüğünde gözüm tutmadı demişti büyüklerin dediği çıkıyor galiba. annem bilmiyordu mesela göçmenlere yaklaşmayın demişti bize bi keresinde inanır mısınız o gün ilk defa buluşmuştuk eve geldim annem sanki bişi biliomuş gibi bu lafı dedi. benimki arnavuttu. ben hiç umursamadım tabi annem işte falan dedim. zaten insan ayırmam öle memleket falan hiç ayırmam. . anne sözü abla sözü dinleseymişim keşke laelaelaelaelae
ben de bu dayanışmayı seviyorum bi yandan da diorum ki belki de normal hayatta birbirimizi tanıyoruzdur yada nebilim bi bağımız vardır belki yolda sokakta birbirimizi görüyoruzdur böle şeyler çok değişik geliyor bana düşünsenize belkide birbirimizi tanıyoruz sinir oluyoruzdur belki hatta sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar gerçekten aranızda ne geçerse geçsin hayatta herşey mümkün.. anlatıyorum ..

ablamın çok yakın bir arkadaşı var. bende tanıyorum. biriyle birlikteymiş sonra ayrılmışlar ama iş ilşkisi olduğundan görüşüyorlarmış neyse bunlar aralarında o kadar şey yaşamışlar ki kanlı bıçaklı olmuşlar hatta çocuk bi gün kızı tartaklamış herkesin içinde hakaret etmiş ağır laflar hem de. baya bi ayrı kaldılar sonra ablam barıştılar evleniolar dedi ben şok oldum. düğünlerine gittim hatta düğün günü birisi bi laf etti o kötü günleriyle ilgili kızın gözleri doldu haturlayınca ama şimd evliler mutlularmış .

ablamın bi başka arkadaşının görümcesi var onu nişanlısı dövmüş basbaya dövmüş evlendiler bir iki ay önce şuanda bizim yan apartmanda oturuolar ve bi sorunları da yok demek ki oluyor arada aşk varsa sevgi varsa insanlar birbirini duygusal olarak yıpratsa da unutulabiliyor. . aşk herşeyi affediyor belki de. .

ayyyy cım paylaştıkların çok güzel. . ben şimdi şunu merak ediorum diyelim ki karşı taraf döndü yeniden deneyelim dedi hemen üstüne mi atlıcaz?Şeniz zaten erkekler böyle şeyleri direkt sormazlar önce bizim ne düşündüğümüzü anlamaya çalışırlar öle bi süreç olursa napcaz ? istediğimizi belli edersek hemen bi adım geri giderler die düşünüyorum başıma geldi tecrübeyle sabit . .önce o istedi sonra aramıyo sormuyor sanki ben dönmüşüm gibi. .

ten uyumu...en önemli şeylerden biri...ve o, benim bunu yakaladığım 2. insandı ki düşünün ben 25 yaşındayım....bu öyle herkesle olabilen bşy değil..çok çok özel..

onu hala çok seviyorum...kendime yalan söylicek değilim..

eğer geri döndüğünde hemen kabul edersen büyük bi hata yapmış olursun:umursamaz:

zaten pat diye ben döndüm hadi gel barışalım demezler..yavaş yavaş sizi yumuşatmaya çalışırlar önce.bi aranızı düzeltmeye ve aynı zamanda sizin de ona karşı nasıl bi tepki içinde olduğunuzu,ona karşı hislerinizi anlamaya çalışırlar ona yaklaşımınızdan.bu yüzden o bi adım attı mı sen geri çekil.bi adım attı geri çekil.kafasında hep soru işaretleri olacak.herzaman daha fazlası için beklemede tutacaksınız onu.baktınız umursamıo yada uğraşmaktan kaçıo gibi bi durum sezerseniz ufak bi hareket onları umutlandıracak..baktınız yine umutlandı ve yine peşinize düşmeye başladı.bu defa siz yine bi adım geri .umursamaz olun ''amannn yaaa''modunda a.s sanki çok işiniz varmış gibi bi yapın onla konuşurken hani bi sürü işim var senden daha önemli havası yaratın,meşgul olun hep onlayken.sizi aradımı iki dk konuşun bi bahaneyle kapatın.msndemi karşılaştınız aynı şey.iki kelime cv verin size yazarsa kaçın.

azcık sürünüceklerki peşinizde kıymetinizi bilsinler :)))

gerçekten doğruu....aynı durumdayım.pat diye demiyolar zaten..benimki arada yokluyo ilk zaman hep yumuşak davranıyodum ama şimdi umursamıyorum bakalım ne olacak...ben böle oldukça o merak ediyo..

kymtd, sende gelişmeler mi var cnm...aradı mı yanlış mı anladım?

hayır canım aramadıakannehir ben ararsa ne yapcaz die sormak istedim çünkü benimki çok sabırsızdır böle bişiyi ima bile etse istiyor musun istemiyor musun söyle die tutturur. .yani atlatamazsın geçiştiremezsin geçiştirdiğini anlarsa inadı tutar aşkından ölse bidaha yüzüme bakmaz çok inatçı. . ayrıca arıyacağını şimdilik düşünmüyorum..daha taze olaylar bence 1ay bile olmadı bize daha çok zaman lazım gelmezse de umrum değil onun gelmesine planlamıyorum hayatımı. .guclubacismile

ya bu ten uyumu ne olsa gerek :) Cahil kaldım kızlar anlatır mısınız yaa :)

valla ten uyumu anlatılmaz yaşanırboshayallersmile ya ben çok huyluyumdur bana birinin eli değse hemen geri çekilirim temastan hoşlanmam ama mesela onunki değdiğinde hissetmiyordum bile sanki kendi elimmiş gibiydi..buna benzer şeyler işte. . biriyle tokalaşsan elinin soğukluğunu hissedersin bi yabancıdır yani..ama onunla öle olmuyor işte onu dmek istiyorum. . gerçekten zor yakalanan bişi bu kişiye kadar da hiç böyle bişi hissetmedim. .

saol cnm benm zaten senin bu olumlu yapıcı düşüncelerini okuyunca ben daha bi pozitif oldum.kesinlikle öyle bi ölüme çare yok derler inşallah benim ahım kat kat çıkar ondan ben mutsuz oldukça oda mutlu olamaz inşallah( cnm ayrılırken haber bile vermediki ben faceden öğrendim ilişkisi oldunu bile başkasıyla benimlede konuşuyodu demekki o kızda varmış o zaman en çokda bunu yediremiyorum kendime.alsanaalsanasmile

gerçekten cnm ya bende bazen düşünmüyo değilim acaba gerçektede birbirmizi tanıyomuyuzdur die:)) burada bu şekilde paylaşım gerçekten çok güzel bende mesela artık arkadaşlarıma falan anlatamıyorum burda dökülüyorum onlarda bıktı dinlemekten bu şekilde hem farklı öneriler teselliler:)) hemde aynı dertten muzdarip olmanın verdiği bir durum ve dayanışma sözkonusu iyiki kadınlar kulübü var yaşasın kadınlar kulübü:enbuyukkk:

anam aynı benimki yaa benimkide böle sabırsız işte son görüşmemizden önce ben baya nazlanmıştım. en son dedi bana kesin ve net bi cvp ver istiyomusun istemiyomusun falan diye bu tiplere de naz yapılmıyokeyvahedigeldismilei yaa( amann neresinden tutsak elimizde kalıyo(

bunu genelde hepsi yapıo canlarımm..net bi cv isterler tabii beklemek ne kadar can yakıcı biliolar çünkü kolayına kaçmak varken işin niye sizi beklemekle yada arkanızda sürünmekle uğraşsınlar.armut piş ağzıma düş diolar.ama budefa böle olunca da kıymetimizi anlamıolar.çok tuhaf yaratıklar valla :mymeka:

kızlar bu arada ben burda yorumları yazıyorum sizlere ama gel görelimki benim kendime faydam yok.çoğunuz diyosunuz bana ne güzel pozitif düşünüyosun şölesin bölesin ama ben son günlerde ümidimi yitirme noktasına geldim.aslında ümit var ama ne biliyim benim sabrımmı tükendi bilmiyorum.arkadaşın bana baya baya zaafı var ve umrundayım da .yoksa takip atmez beni davranışlarıma göre tepki vermez.ne biliyim çok şey var yaa umrunda olduğumu gösteren.ama adım atmıyo atmıyo atmıyoo..hep canımı yakmanın derdinde.hele sevdiğmi bi anlasın ilk iş vakit kaybetmeden bişe yapıoki ben üzüliyim diye.birde yufka yürekli olduğumu bilio bunu bildiği gibi kullanıo. eyvahedigeldismile en son yazdığım iletiye inat ilişki durumunu değişti.ama normalde nasılsa öle devam ediodu hayatına.hiçbi farklılık yoktu.bugün baktıki benden tepki gelmioönce msn açmadı hergün sabah akşam msn.i açık olan adam.bi ara açtı iletisini değişmiş onu göriyim die yaptı heralde ki büyük ihtimal öle yarım saat kadar durdu geri çıktı.tabi ben online deilim ama çevrimdışı olduğumu düşünmüştür.bende buna artık bi karşılık vermem lazım kurtlandırmam lazım diyerek msn.e nişan hazırlığı yaptığımı yazdım.büyük ihtimalle görmüştür.çevrimdışı oluyo bu tür durumlarda çünkü.ama ben burda meraktan geberiyorum haberi yok benneyaptımki

onu tek görebildiğim yer net ama bi gün göremeyince ölüyorum meraktan işte..birde bu nişanlanma meselesini doğru yapmışımdır umarım.yoksa okadar eminki onu sevdiğimden kılını bile kıpırdatmıo bu yüzden.daha şu da var.ilişki durumunu değişti ya şimdi o benden tekrar üzülüp ağlamamı bekliodu ama ben bu nişanlanma meselesiyle onu bastırmış oldum.bilemiyorum napsam şimdi çok üzgünüm ama.bana bi akıl verin yorum yapın nolurrrr..çok ihtiyacım var sizlereee :gitme::gitme: bu arada hayırlı ramazanlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

her zaman derim asklar hep aynidir ama karakterler farkli oldugu için herkes o hikayeyi farkli yasar!!! buda herkesin hikayesinin farkli oldugunu gösterir... herkesin acisida yasadigi hikayeye göre degisir!!! o yuzden kimse kimsenin tecrubesinden ders çikarmamali... herkes yasadiklarindan ders çikarmayi bilmeli....

kusura bakma canim ama bu çok sadistçe geldi bana... sana yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapmaya hakkin var mi??? empati kurmayi denedin mi???
sen su an ego'nu tatmin ediyor olmayasin... evet durumunda o konustugun kisinin ahini aliyor olabilecegini hiç düsünmüyormusun? cidden ilgilenmiyorsan, eger en ufak bir sans daha vermeyeceginden eminsen bence o kisiyi azad etmelisin artik... sen arkadas olarak görüyorsun ama bakalim o seni arkadasi olarak görüyor mu? belki artik görmüyordur ama gururundanda söylemiyorda olabilir??... bir düsün... vicdanin rahat edebilir mi???

EU2 kullanıcısından alıntı
Ne gerek var bütün bunlara ? Gerçekten seven alır karşısına konuşur.Beni seviyor musun Yok sevmiyorsan herkes kendi yoluna.

bu arkadasin yorumunada gelince, belki okuyamayacaksin bu yorumu ama içimde kalir cevap vermezsem:
bazilari sirf inadindan seviyorum demiyor!!!! isi yokusa sürüyor... sana bir adim atiyorsa sende zaten sevdiginden bir adim atiyorsun
o da o zaman iki adim geri gidiyor!!!! sen gel bu adami al karsina adam gibi konus!!!! o kadar kolay olsa biz burda bu sorunlarla bogusur olurmuyduk???
o karsimiza adam gibi oturup konustuda biz mi karsisina geçip adam gibi sormadik!!!

Son düzenleme:
Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..

sana Tarkan'in son albûmünden "kayip" parçasinin nakaratini yaziyorum!!!

Yolun açık olsun demek isterdim
Boğazım düğümlü, sözlerim kayıp

Bir daha ömrümce kimseyi sevmem
Çünkü bu bedende yüreğim kayıp...

gel bu kadar sende çok sev de, de bakalim diyebiliyor musun 'hadi yolun açik olsun...'

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…