Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

bi erkek ayrılmayı kafaya koyduysa gözünün üstünde neden kaşın var diye bahane eder yine gider.kendini toplamaya çalış canım kendinle ilgilenmeye başla.umursamadığını göster eğer aynı ortamda bulunma imkanınız varsa.sakınn ama sakın üzüldüğünü belli etme dik dur.ozaman egosu incinir, kabullenmene dayanamaz.mutlu görün. üzerine düşme sakın tekrar barışmak için mantıklı çözümle bulmaya çalışma onunla.daha çok kaçar senden.geriye çekil ve bak bakalım bi süre.

kesinlikle erkek ayrılmayı kafasına koyunca aynen dediğin gibi kavga çıkarmaya çalışıyorlar. .
berracım bu olmasa seni suçlu çıkarcak bişi illa ki bulurdu . .bence burda yazılan taktikler en çok sende işe yarıycaktır çünkü daha taze ve kaybetmenin ne demek olduğunu karşı taraf da bilmiyor tamam göze almış ayrılmış ama buna alışması da bi süreç o süreçtede ancak sen arayıp sormazsan senin onun hayatındaki yerini anlar:sinifsinif:

Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..

ben herşeye rağmen bi msjla deilde yüzyüze btsin isterdm ama onu bile yapamadı.dicek lafı yok açıklamalarımı yaptım..senden soğuduma getirdi aramıyordum burayı hep okuyordum umutla bekliyordum ama yok dedm böle gitmez arayıp buluşalım bu bahanesi altında ne yatıyorsa sölesin ona bile cesaret edemedi.

Gitmek isteyeni ya da gideni geri çevirmeye çalışmak nedendir?Bence hiç bir anlamı yok..

şöyle ki ben kendi adıma kaybetmek nedir bilmiyorum aslında gideni geri döndürme çabamı da özünde buna bağlıyorum. . benim geri gelmesini istediğim kişi daha önce de aynı şekilde gitti ama paşa paşa geri dönndü gelsin ben onu terkediyim. .kafamçokkarıştı sebeplerden biri bu. .

:KK1::KK1::KK1:

ikincisi bu insanı sevdiğimi düşünüyorum karşıma çıkan en mükemmel insandı.. fazla ilişki yaşayan fazla beğenebilen biri değilim. bu insana ilk gördüğümde kırk yıldır tanıyor gibiydim .onunlayken kendimi gerçekten şanslı görüyordum diyebilirim. .

ve üçüncüsü de aramızda ten uyumu vardı. . iki insan arasında en zor bulunan şey. .opuyorumnanaktan

şöyle ki ben kendi adıma kaybetmek nedir bilmiyorum aslında gideni geri döndürme çabamı da özünde buna bağlıyorum. . benim geri gelmesini istediğim kişi daha önce de aynı şekilde gitti ama paşa paşa geri dönndü gelsin ben onu terkediyim. .kafamçokkarıştı sebeplerden biri bu. .

:KK1::KK1::KK1:

ikincisi bu insanı sevdiğimi düşünüyorum karşıma çıkan en mükemmel insandı.. fazla ilişki yaşayan fazla beğenebilen biri değilim. bu insana ilk gördüğümde kırk yıldır tanıyor gibiydim .onunlayken kendimi gerçekten şanslı görüyordum diyebilirim. .

ve üçüncüsü de aramızda ten uyumu vardı. . iki insan arasında en zor bulunan şey. .opuyorumnanaktan

Anlıyorum fakat eğer ayrıldıysanız ya da terkettiyse hiç farketmez,sizi artık sevmiyor demektir..Bir hata yapıp ayrıldıysa da zaten sizden özür dileyip barışmak isteyecektir..Ama giden ve dönmek istemeyen birine yapılabilecek tek şey hoşçakal demektir bana göre..Arkasından dönmesi için çabalamayı yakıştıramam kendime,o beni bırakmış,gitmiş,demek ki mutlu değil benimle,neden mutlu olmadığı b,iriyle olması için uğraşayım ki eğer onu gerçekten seviyorsam..

Ayrıca dönsün gelsin ben terkedeyim mantığı da çok çocukça..Ve sevgi değil bu sadece ego..Yeniden ekliyorum ki "bana göre"

bende buraya yazılanların hepsini okudum ayrılalı 5 gün oldu 4.5 yıllıktı ilşkimiz hergeçen gün iyi olcağıma daha kötü oluyorum onun unuttuğunu düşünüyorum aramadm msjda atmadm bu 5gn içerisinde.bana göre çok büyük olmayan ona görese baya hatalı olduğum için o terkketi beni..ama olay çıktıktan 1 hafta sonra ayrıldı birazda bahane olduğunu düşünüyorum ve ben hala dönmesini bekleyicek kadar kötüyüm şuan aramızda sadece kısa bi msn konuşması geçti dün msn şifresnn değiştrdiğini ve doştça muhabbetler edemiceğini bida hiçbişekilde konuşmamz gerektiğini söledi ve ben yine kötü durumdayım:KK43:(en vahim benm aranızda sanırm

genellikle bu kadar uzun süreli ilişkilerde gerçekleşen ayrılıklar ilk 1 ayda bayanın, 1 aydan sonra ise erkeğin canını yakıo nedense..
o yüzden ayrılığın ilk günleri artistçe konuşan beyler, belli bi süre sonra paşa paşa geri dönüş yollarına giriolar..
ama sonuç ne olursa olsun kendini yıpratma berra, herşey olacağına varıo, umarım senin için hayırlısı neyse o olur..

dediği laflarla gururm çok incindi demidame,sanırım bunca laftan sonra pişman olmaz evet çok özlüyorum yaptğı hataları değil,güzel günlerimizi hatrlıcak kadarda salağın tekiyim

dediği laflarla gururm çok incindi demidame,sanırım bunca laftan sonra pişman olmaz evet çok özlüyorum yaptğı hataları değil,güzel günlerimizi hatrlıcak kadarda salağın tekiyim

Onca laftan sonra pişman olmayacaksa benimki hiç olmazdı canım. Bana neler yapmadı, neler demediki...

Onca laftan sonra pişman olmayacaksa benimki hiç olmazdı canım. Bana neler yapmadı, neler demediki...

ama canım şuan ayrılmamzın suçlusu benim ona göre tabii ben hala bahane olduunu düşünüyorum..daha önce sıkıldm demişti 2gün sonra baya pişman olmuştu bu durum farklı sanki braz oyüzden ben o tadı tadamıcam bu sefer

berracım bak benim 7 yıllık bi ilişkim var bu güne kadar defalarca kez ayrıldık, geneldede boyundan büyük lafları söyleyen o oldu, geri dönende o oldu.. çünkü bayanlar genelde kendilerini kontrol edebiliolar ama erkekler bi anda ağızlarından çıkanı duymuolar, sonradanda hiç söylenmemiş gibi geri dönüolar..
ayrıca şuan onu özlemenin ve kaybettiğini düşünmenin verdiği acı ve getirdiği psikolojiyle, hep güzel şeyleri hatırlaman çok normal.. insanlar böyle zamanlarında karşısındaki kişiye ait kötü hatıraları ve onun eleştirilesi taraflarını hatırlasa belki bu kadar acı çekmez zaten, ama maalesef inadına hep güzel günler hatırlanır..
bu süreç geçecek elbette.. sen bu süreçte kendini fazla yıpratmamaya çalış..

Do_you_wanna ve ayyy cımm ben aslında son bir aydır daha iyiydim sanki bir ay öncesine kadar şirkette net vardı artık yok yasaklandı mesai saatleri içerisinde.önceden bütün gün msnim açıktı ve onu o kız için yazdığı aşk dolu sözleri gördükçe çok kötü oluyodum artık istesemde göremiyorum ha msnimden neden silmedime gelince bizim işle alakalı mecburi görüşmemiz gerekiyo ve msn den daha kolay halledebiliyoruz o nedenle silemiyodum.şimdi gün içerisinde çok gerekmedikçe açamıyoruz ancak işimiz olunca.özetle görmeyince daha iyiyim bir aydır başka şeylere yoğunlaştım aslında mesela kpss ye hazırlanıyorum falan bunlar baya meşgul ediyo kafamı ama yinede hep aklımın bi köşesinde acaba napıyo falan diye düşünmemeye çalışıyorum tam unutuyorum derken bi şarkı çıkıyo mesela hüzünleniyorum :KK43:( hatta bugünde öle oldu ve ona o kadar kızdım ki hakkımı asla helal etmiyorum:KK43:( işte öle böle gidiyo.ama berra arkadaşımızada çok üzüldüm onun neler hissettini çok ii anlıyorum henüz çok taze ama zaman geçtikçe hafiflicek cnm.ve evt tam ümitsizliğe kapılırız dönmez artık falan deriz pat diye dönebiliyolar benimki ewlencem diye millete ilan ettide döndü gerçi sonra yine gitti ama:KK43:(
kmytd cim seninlede durumumuz benzeşiyo benim olayda senin ki gibiydi yani bende onu sanki yıllar öncesinden tanıyo gibiydim ten uyumu vardı birlikte çok eğleniyoduk güzel vakit geçiriyoduk bende onunlayken kendimi çok şanslı hissediyodum:KK43:( ya kızlar aslında baksanıza ne kadarda birbirimize benziyoruz.sorunlar dertler hissedilenler hep aynı .aslında bir nevi şanslıyız birbirimize buradan ne güzel destek oluyoruz sizleri sewiyorum:)):1hug:

arkadaşlarr paylaşıma kaldığım yerden devam ediyorum...

Niye Bitti?

Simdi gelelim bu buyuk soruya neden bitti?
Kafami duvarlara vuruyordum kizginlikla, neden beni terk etti? Ben elimden geleni yapmistim bu beraberlikte.Daha fazla ne yapabilirdimki?
Bir erkek bir bayandan daha ne isteyebilirdiki?
Ama bugun goruyorumki cok yanlislar yapmistim.
Her insanin kendi dogrulari vardir. Her insane kendince dogrudur.
Bu yuzden benimkilerde benim icin dogru idi.
Ben hep dogru yaptigimi dusundum.ama hep o klasik hatalari yaptim.

Ama onun neye ihtiyaci oldugunu veya isteklerinin neler oldugunu anlayamamistim.
Neden ayrildigimizida hic anlayamamistim.
Ex iniz sizinle ayrilmaya 1 gecede karar vermedi.Ama siz farkina varmadiniz cunku siz sizin dogrularinizla hareket ediyordunuz.

Sevgi sartsiz olmalidir.Sevgiye sart kostugunuz zaman sevgi olmaktan cikar.Ve bir islem haline gelir.
Ornegin esinizi, sevgilinizi vs sadece goturmus olmak icin seyahate goturuyorsaniz bu ona gosterdiginiz sartli sevgidir.yani bir islemdir.

Sevgi, kabul gormektir.Iki tarafinda birbirinin farkiligini kabul edip ona gore davranmasidir. Ve onu oldugu gibi sevmektir.

Ve bu birbirimiz degistirmeye calismak yuzunden dunyada bosanma veya ayrilik rate leri iyice yukseliyor.

Eger sartsiz sevgi ile partnerimiza yaklasirsak bu iliski icin cok daha verimli olur.
Kaba olmak istemiyorum ama bunu iyice anlamadiginiz icin bu durumdasiniz.
Umarim sizi kirmadim.

Simdi yapilan hatalardan bazilarini aciklamak istiyorum.

1. Kontrolu seven biri olmak : Kendini emniyette hissetmeyen insanlar, kendi hayatlarini kontrol edemeyenler, baska insanlarin hayatlarini kontrol etmeye calisirlar.
Devamli fikirlerini karsi tarafa kabul ettirmek isterler.
Ve “ suclama “ hata bulma yoluna giderek karsi tarafin mutsuzluguna yol acarlar.
Ve iliski cehenneme doner.

2.Kiskanclik : Tek bildigim kiskanclik en kotu duygudur.
Sadece ve sadece iliskiyi zehirler.VE saglikli degildir. Cok veya az kiskanclik , ikiside saglikli degildir.
Kiskanclik sizi kontrol etme davranisina iter ve partnerinizin bogulmasina sebep olur. Kiskancliginizla o na su mesaji veriyorsunuz :
a. Sen guvenilecek biri degilsin.
b. Sen beni her an birakabilirsin.
c. Seni oldugun gibi Kabul edemem.Degismelisin.
d. Ben kendimi emniyette hissetmiyorum.

Hic durmadan partneriniza nerdeydin, ne yaptin, ne zaman geldin o kimdi, bugun kiminle konustun vs sorulari sorarsiniz.

Bu sorular sizin icin dogaldir cunku siz partneriniz cok seviyorsunuz.cunku siz onu korumak istiyorsunuz.
Ama , ote yanda bu yaptiginiz partner iniz icin kolelik gibidir.esarettir.

Bu sevginin gosteri degil, kendinizi emniyette hissetmemenizin , kendinize guvensizligin gostergesidir.

3. Sana ihtiyacim var mesaji : Cogu insan iliskiye girerken evlenirken partnerim bana bakar diye dusunurler.Bu dogru degildir.
Bu davranisizla siz partneriniza ben sensiz yasayamam.sensiz ben bir hic im.benim tum sorunlarimi veya sorunlarimizi sen cozmelisin.Cunku ben beceremem demektir ki buda partneriniz icin sirtina yukledir agir bir yuktur.
Kimse kimseyi boylesine tasimamalidir.

Eger burda bir sorun varsa sizin cozmeniz gerekir.Cunku bu sizin sorununuzdur.

4. Bencil olmaniz : Iliski iki kisinin karsilikli verdigi kararlarin sonucunda olusan sartsiz bir sevgidir.
Eger sadece kendinizi dusunup , partnerinizi mutsuz, yalniz bir bolgeye gonderirsiniz.
Kendi ihtiyaclariniza egildiginiz kadar partnerinizinda ihtiyaclarina egilmesiniz.
Beraberliklerde iki tarafinda ihtiyaclarinin karsilanmasi ile dengeyi bulur.

Ve saglikli bir iliski ortaya cikar.

5. Zehirli bir ok gibi olmak : Bazi insanlar partnerlarinin gelismesini istemezler.Onun hayatta ilerlememesi icin elinden geleni yapmasalarda onu desteklemek icin hic bir sey yapmazlar.
Partner larina ne yapip yapmayacaklarini, nerde iyi nerde dogru nerde yanlis olduklarini soylerler.Liste boyle uzar gider.
Bunlarin sonucu olarak ta partneriniz bu iliskiden cikmadin yollarini hic durmadan arar.

Sokakta, toplum icinde tartisma.Bu saygisizca ve utanc verici bir durumdur.
Cok kiskanlik.
Ayrica fiziksel ve sozsel tacizde zehirli bir iliskinin gostergesidir.

6. Beklentilerinizin cok yuksek olmasi : Eger iliskinizde ihtiyaclariniz karsilanmiyorsa her zaman bu yuzden bir aci duyacaksiniz. Hic kimseyi degistiremezsiniz.Insanlar eger kendi isterlerse degisirler.
Istediginizce ugrasin degistirmek icin sonuca cok zor ulasirsiniz.Iste bu yuzden cok beklentileriniz olursa o kadarda hayal kirikliginiz olacaktir.Hepimizin hayalini kurdugu bir partner tipi vardir.Hepimiz bu istedigimiz ozellikleri partnerimizda gormek isteriz.
Ama kabul etmek zorundayizki bu pek mumkun degildir.

7.Aldatmak : Simdi size bir soru ..Ex inizle onu aldattiktan sonrami beraber olmak istiyorsunuz. Cevap evet ise Neden diye soracagim?

Iliskinizde aradiginizi bulsa idiniz aldatmazdiniz.Ama bulamadiniz.Bir seylerin eksikligi vardi hep.
Ex inize donus yapmadan once kendinize bir cok soru sorun.
Ve iki kez dusunun. Zaten bir kez red ettiniz.
Tum iliskinizi analiz edip sonra karar verin.

Eger ex iniz baskasi ile beraber ise :

Bunu duydugunuzda aramama kuralini bile bozmak isteyebilirsiniz..
Ama kesinlikle aramamalisiniz.

Eger ararsaniz bu yeniden sizi basa dondurecektir.
Ve sizden daha cok uzaklasmasina neden olacaktir.

Birakin date etsin baskasi ile. Siz o bunu yaparken pozitif etkilere goz atin.

a. siz simdi biri ile date etseniz cekingen olurdunuz degilmi? O da ayni seyleri hissediyor su an.
b. Yeni kisi ile sizinle oldugu gibi eski anilari yok. Buda sizin icin arti puandir.

c. Daha oncede soyledigim gibi rebound iliskiler uzun sureli olmazlar.

d. Siz ondan uzaklastikca o sizinle olan beraberligi icin daha bir nostaljik olacak.

Ve kotu hatiralarin yerini iyilerine birakacak.
Buda yeni date inle arasindaki iliskiyi daha aza indirecek.
Yani yine size bir arti puan.
Bu yuzden ex im birinle cikiyor diye hayiflanacaginiza memnun olun.
O denizdeki baligin sizden daha iyi olmadigini daha iyi gorecektir.
Ve exiniz yeni insanla date ederken sizinle rahat oldugu kadar olmadigini gorecek .Bu da yine sizin icin arti puan getirecek.

a. siz simdi biri ile date etseniz cekingen olurdunuz degilmi? O da ayni seyleri hissediyor su an.
b. Yeni kisi ile sizinle oldugu gibi eski anilari yok. Buda sizin icin arti puandir.

d. Siz ondan uzaklastikca o sizinle olan beraberligi icin daha bir nostaljik olacak.

Ve exiniz yeni insanla date ederken sizinle rahat oldugu kadar olmadigini gorecek .Bu da yine sizin icin arti puan getirecek.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gucumuzu yeniden bulmak :
Guc ex inizi geri almaniz degil gucunuzu control altina almaniz demektir.
Umitsizliginizden kurtulmanizdir.

Belki daha once farkina varmadiniz ama kucuk seyler buyuk fark yaratir exinizi geri dondurmenizde.

Bunun icinde kendinizin efendisi olacaksiniz ve bilmecede parcalar tek tek yerine oturacaktir.

Yani ne yapacaksiniz?
Sizin icin... Bu cok heyecan dolu olacak.
Guclendikce ex inize karsi daha az duygusal olmaya baslayacaksiniz.
Ve onun onayini alma mintikasindan cikip sofor koltuguna siz oturacaksiniz.

Ve tum hissettiginiz, korku, endise, sinirlilik, kendine guveneme duygulariniza BYE diyeceksiniz.

Bu ex inize ne yapacak ¿

Ex iniz sizi bir daha gorup gormeyecegini dusunecek.
Sizi ozlemeye baslayacak.
Akli sizin ne yaptiginiza takilacak.
Sizin onu artik takip etmemeniz onun pesinde kosmamanizi kendine yedirmesi zor olacak.

Siz artik Ex inizin ne dusundugu neden oyle dusundugu sorularini sormayacaksiniz.
Ve ex inizin neden ve nicin reaksiyonlarina bagli kalmayacaksiniz.

Simdi o sizden tepki beklemeye baslayacak.
Bu zamana kadar hep siz tepki verdiniz. O da bazen sizin bu tepkilerinizle eglendi.
Egosu yukseldi.

Bunun nasil isledigini anlamaniz gerekli.

Gucu elinize almanizin ex inizle bir ilgisi yok.Bu sizinle ilgili.
VE su an icin yapacaginiz. Aramama ve akliniza geldiginde 10 saniye metodu.

Bu zamana kadar ex iniz hayatinizin gidisine karar verdi.evet yanlis duymadiniz.
O nu bu kadar cok dusunur, tum gucunuzu onun ne yaptigina neden yaptigina verirseniz hayatinizin gidisati sizin elinizde degildir.

Basi kesilmis tavuklar gibi cirpindiniz. Simdi sira sizde. Topu size cevirin.
Ve sizin caldiginiz melodi ile o dans etsin.

Iste tum bu aramama kuralini uygularken yapacagimiz bazi seylerde var.

1. Kendimizle ilgili negatif konusmayi birakacagiz.
2. Kendimize guvenimizi artiracagiz
3. Gorusumuze yeniden bir ceki duzen verecegiz.
4. hayatimizi yeniden dengeye sokacagiz.
5. Ve yeniden date edebilecegiz ( bu kural yanlis anlasilmasin, uzun sureli iliskiler icin gecerli degil bu. Ornegin, 3-5 aylik bir iliski ise, hic bir ciddiyet korumayan bir iliski ise. Baska birisi ile cikmanizda hic bir sakinca yoktur ama asla fiziksel yakinlasmaya gitmemelidir )

Simdi bir kac dakika icin gecmise donelim.Bir kagit kalem alin ve yazin..

Ex inizin sizde en hoslandigi seyler ne idi ?

Fiziki gorunusuzmuydu ¿

Kendinize guveni olan bir bayan oldugunuz icinmiydi ¿

Sizinle cok eglenceli vakit gecirmesimiydi ¿

Sizin kendi listeniz var. Siz bu bolumu benden iyi biliyorsunuz.

Hepimiz iyi bilirizki iliskinin baslangicinda herkes en iyi tarafini ortaya koyar.
Sonlarinda ise bu degisime ugrar.

Simdi dusunuyorsunuz. Eee ne olmus ¿
Neden ben ilk tanistigimiz gibi davranmak zorundayim?
Neden ben kendim olamam?
Tabiiki siz kendiniz olmaya devam etmelisiniz ama ilk zamanlardaki cekiciliginizi yitirdiginiz zaman iliskiler bayatlamaya basliyor.

Duygularimiz eskiden olmus iyi veya kotu olaylara baglidir.

Belkide kullandiginiz tatli bir sozcuk belkide kokunuzun guzelligi vs...
Egerki siz biraz olsun eski gunlerinizdeki gibi davranir, ona eski gunlerinizi hatirlatirsaniz, bilinc altinda o yeniden size cekim duyacaktir.
Bunu yapmaniz icinde kendiniz uzerinde calismaniz gerekir.

Tum beyninizi mental ve fiziksel coplerle doldurdunuz. Simdi zehirin etkisininden kendinizi kurtarin.

Gelecek 25-30 gun icin sadece ama sadece kendinize yonelmelisiniz.
Bu devrede sadece kendinizle ilgilenmelisiniz.
Yediginiz abur cubur yemekten, sigaradan alkolden arindirin sisteminizi.

Gunluk islerinizi yaparken zorlukmu cekiyordunuz ¿
Ya istahiniz acilmisti yada istahtan kesilmistiniz?
Geceleri uyumakta zorluk cekiyormusunuz ¿
Hic enerjiniz yok gibi, hep yorgunsunuz.

Icinizden hic bir sey yapmak gelmiyor.
Ruhunuz daraliyor gibi oluyor.

Bunlar icin neler yapmalisiniz :

Tek bir yerde oturup kalmayin : Kendinizi odaniza kitlemek, dis dunya ile baglantinizi kesmek, kendinizi daha kotu hissetmenize yol acacaktir. Ve tabiiki ex inizi daha cok dusuneceksiniz.
Sonucta motivasyonunuzu kaybedeceksiniz.
Alt cizgi ise beyninize ex inizi dusunme sansi vermemenizdir.
Harekete edin. Yuruyuse gidin.uzun araba kullanin.
Joging yapin.
Yuzun.
Kosun.

Bisiklete binin.
Tennis oynayin.Top oynayin…..

Evde oturmamak icin ne gerekiyorsa yapin.

2. Egzersiz yapin :Belki yerinizden bile kalmak istemiyorsunuz.Ama GERCEKTEn buna ihtiyaciniz var.
Vucut hareket ettikce kendinizi iyi hissetmeye baslayacaksiniz.

Stressi en iyi yok eden egzersizdir.
Bildiginiz gibi insan vucudunda bulunan endorphin hormonu siz egzersiz yaptikca vucudunuz daha cok endorphin uretecek sizde kendiniz daha iyi hissedeceksiniz.
Bazi insanlar birden agir egzersizler yapar sonrada aci cekerler. Buna hic gerek yok. Bebek adimlari ile baslayin egzersinize.
Sonra yavas yavas ilerletin.

Sadece kendinizi iyi hissetmekle kalmayacaksiniz.Vucudunuz sihhatli bir gorunum hatta seksi bir gorunum alacak.

Bunun icinde bir spor salonuna yazilma zorunlulugunuz yok.

Tempolu yurume ( kalp hizini artirarak)
Jogging
Evde veya apartmandaki merdivenleri inip cikmak.
Yoga
Dans
Ip atlamak
Hatta evdeki 5 kgluk konserve kutulari ile kollarinizi bile calistirabilirsiniz..

Veya baskalari ile tenis, basketbol, valeybol oynayabilirsiniz.
Yuzme.
Frisbee..

Ama eger isterseniz spor salonunuda yazilip daha farkli egzersizlerde yapabilirsiniz.

3.Yediginiz yemeklere dikkat etmek: Biliyormusunuz yediginiz yemekler sizin kendinizi iyi veya kotu hissetmenize sebep olur.
Eger kendinizi yorgun ruh halinizi inisli cikisli hissediyorsaniz sizin yanlis bir diet uygulamaniz cok mumkun.
Asagida yazacagim yiyecekler depresyona bile sebep oluyor.

Asiri derecede icilen kahve
Soda, kizartmalar
Burger lar.
Alkol
Ve icinde cok tuz ve seker olan yiyecekler.

Onlari bu tur yiyeceklerle degistirmeniz iyi olacaktir.

Badem , yesil salata, portakal, pancar, havuc, cranberries az yagli etler.
Bol bol su icin.

Bunlarin faydalarini cok goreceksiniz.

4. inizde size hep negative seyler soyleyen
dusmani yok edin : Ben bunu sabahlari 15 dakika bana pozitif seyler soyleyen bir kaset dinleyerek sectim.
Sizde bu tur motivasyonlar bulabilirsiniz.

Bir cicegi bir gun sulayip bir daha hic sulamayip yasamasini saglayabilirmisiniz.
O halde pozitif motivasyonlarla beslediginiz beyninizi negatifliklere birakmamak icin devamli bunu yapin.

5.Hobi edinin : belki uzun zamandir cok istediginiz bir hobiniz var onu yapin.

6.Makyajinizi, sacinizin seklini veya rengini degistirin ve yeni kiyafetler alin.

Inanin sac renginizi bile degistirmek size iyi gelecektir.
Ex iniz sizi gordugunde etkilenecek ve aklinda sorular olacaktir:
Iste bunlardan bazilari :

Ne kadar da mutlu gorunuyor , benimle mutlu degilmiydi ¿
Acaba baskasi ile berabermi ¿
Ne kadar da degismis. Hala bekarmi acaba ¿

Pek bana ilgi gostermiyor.farkli bir davranis icinde. Neden benimle iken boyle degildi.

Bu sorular ve cevaplar exinizin beynini yiyecek. En onemlisi ise sizin sakin, olgun, kendine guveni olan, asiri duygusal davranmayan kisiliginizi gorecek ve etkilenecektir.

Bu bekleme ve kendini yenileme devresinde bu tur davranislari sergilemeye cok ihtiyaciniz olacak.
Iste bu yuzden bu zamana ihtiyaciniz var.
Kendinizi toplamadiginiz, duygulariniza ceki duzen vermediginiz surece bos yere bu kitabin sadece ex inizi arama bolumunu kullanmayin cunku hic bir ise yaramayacaktir.

Belki soylediklerimi bir kac kez soyluyorum ama bunu ne derece gerekli olduguna inandigim icindir.
Ve uzun vadede bunun yararlarini sizde goreceksiniz.

Yasaminiza enerji pozitiflik ve kendine guven getirdiginizde sadece ex inizi degil bir cok insani cekmeye baslayacaksiniz.

Ex inizle yeniden temasa gecmek ( siz en az 30 gun beklediniz, odevinizi yaptiniz ve bu surede sizi aramadigini farz ediyoruz )

Odevinizi basari ile tamamladiktan sonra artik yeniden baglantiya gecebilirsiniz.Ama hic bir baski uygulamadan..

Biliyorum onu aramak icin oluyordunuz.Ama bir dakika!

Duygularinizi duzenledinizmi?

En az 30 gun aramama kuralini uyguladinizmi?
Bu sure icinde kendinizi gelistirdinizmi?
Lutfen kendinizi kandirmayiniz.

Ex inizle hazir olmadan baglantiya gecerseniz, ters tepki alirsiniz.Umarim siz tum yapilmasi gerekenleri yaptiniz ve baglantiya gececeksiniz.
Eger duygusal acidan kendinizden emin, rahat iseniz baglantiya gecin.

Eger hala uzgun, depresif iseniz hazir degilsiniz demektir.

Su soruyu soracagim “ exiniz size yeniden hayir derse kendinizi nasil hissedersiniz??

Eger kendinize durust olup hazir degilseniz bir hafta daha bekleyin.Yararini goreceksiniz.
Soyle aciklamak istiyorum nasil hazir olacaginizi:
a. Ex inizi opsiyon olarak gordugunuz gun hazirsiniz.
b. Tum umidinizin ex iniz olmadigi gun hazirsiniz.
c. Onu istediginiz ama ihtiyaciniz olmadigi gun hazirsiniz.

Bunlar neden onemli.Cunku ex iniz sizi iyi taniyor.ve sizin ne sartlarda aradiginizi anlayacaktir. Ona cazip geleceginize, itici geleceksiniz.
Buyuk bir ihtimalle once ex iniz sizi arayacak ama diyelim aramadi siz arayacaksiniz.

Bunun icin en guzel yol oylesine acilan bir telefon olacak.
Bunun icinde en guzel zamani secin onu aramak icin.
Exinizle bir suredir konusmadiniz. Bu yuzden aradiginiz zamani iyi secinki onunla konusabilesiniz.
Eger mesaj sesi cikarsa , sesli mesaj birakmayin.Bu dogru olmaz.
Ve ayni gun bir daha aramayin. 2-3 gun bekleyin.yeniden arayin.

Konusmanizin icinde :
a. Onunla tekrar beraber olmak istediginizi belirten bir soz olmasin.
b. Sadece nasil oldugunu ogrenmek icin aradiniz.
c. Hayatinizda bazi degisiklikler oldu, mutlusunuz.
d. Bazi seyleri soyleyin ama tum bilgiyi vermeyin.( merak uyandirin)

Mesela :

Siz : Bir muddettir konusmadik.Nasilsin? neler yaptin ?

O : iyiyim…

Siz : Sey, ben oldukca mesguldum.. Ve senden ozur dilemek ( eger ozur dilenecek bir sey varsa, cok kisa, ayrintiya girmeden onunda bu konuya girmesine izin vermeden) ve tsk etmek istedim.
Ayrilik kararini verirken sen hakliydin.
Bende bu sure icinde senin kararinin ikimiz icinde dogru oldugunu farkettim.

Bu ex inizi cok sasirtacaktir.
O sizden o na geri donmek icin yalvarmanizi hatta bir sans daha vermenizi beklerken siz onunla ayni fikirde oldugunuzu soyluyorsunuz.

Ayni zamanda sizi neyin mesgul ettiginide bilmiyor.aramadiginiz sure icinde.

Bu son cumlede yine ayrintiya girmek yok.

kuşum benim yaaa:) yerim seni..Şeniz
üşenmeden nasıl da yazar gerce gecea.s.

off off ne anısı ne dönmesi bacım herif beş aydır o kızla beraber ayrılıyo barışıyo bi türlü kopamadığı gibi bide evlenmeyi düşünüyo nasıl hayıflanmım da memnun olım ben yaa neler yazmış neler bide.yok hayat seninle güzel sewgilim de yok sewgilimi düşünmektan başka şey düşüncek hal mi kaldıda ben bunun nesine memnun olım yaa:sinifsinif::gitme:alsanaalsanasmile:1no2:fisfisfissenağlamasenağlama

off off ne anısı ne dönmesi bacım herif beş aydır o kızla beraber ayrılıyo barışıyo bi türlü kopamadığı gibi bide evlenmeyi düşünüyo nasıl hayıflanmım da memnun olım ben yaa neler yazmış neler bide.yok hayat seninle güzel sewgilim de yok sewgilimi düşünmektan başka şey düşüncek hal mi kaldıda ben bunun nesine memnun olım yaa:sinifsinif::gitme:alsanaalsanasmile:1no2:fisfisfissenağlamasenağlama

canım benim üzülme.hayat ondan ibaret deil.herşey olucağına varır.senden haksız yere ayrıldıysa senin ahın koymaz onun yanına hiçbişeyi.sen gözyaşların akarken mutlu olamaz.dur bakalım şimdi mutluluk pozları versin.son gülen iyi güler.kimin ne olacağı bilinmez.ama daha önce de söledim ben.ölüm olmadıkça hayatta herşey mümkün.olumunekankayizsmile

X