- 14 Haziran 2010
- 230
- 1
- Konu Sahibi Princess
- #1.381
ayyy cnmm yorumlarını okudum gerçekten çok güzel ne güzel böyle umutlusun ve etrafındaki herkese umut veriyosun gerçekten senin yorumlarını okuduktan sonra bendede umut yeşermeleri oldu:))) ama benim durumum daha farklı önceden okuyanlar bilirler benim erkek arkadaşım beni bi başkası için terketti.beş aydır kızla beraber ve dört kez ayrıldı dördündede bana dönme çabası içerisinde oldu üçünü kabul etmedim.ama dördüncüsünde artık dayanamadım tamam dedim ve görüştüm.ayrıca belirteyim ki erkek arkadaşım bu kızla evlilik filan düşünüyodu o kadar ciddilerdi hatta facede falan herkese ilan etti.o zamanlar canımın ne kadar acıdını anlatamam.en son dokuz temmuzda görüştük.kızla ayrılmışlar yine niye diye sordum güya kız eski erkek arkadaşını unutamamış.ona yanlış yapmış falan filan.bende herşeyi vurdum bir bir yüzüne ama ne çareki netice değişmedi benle görüştükten iki gün sonra yalvar yakar yine o kıza döndü faceden özür dilemeler yalvarmalar görüşmemizde pek iç açıcı geçmemişti ben baya bi sumsukladım için:))neyseki o görüşmeden sonra ondan öle bi soğudum ki her an her dakka faceden msnden onu gizli gizli takip eden ben takibi filan bıraktım.şu andada msnde ama zerre kadar bi beklenti yok içimde aman yazsın etsin diye artık onun için dua etmek bile gelmiyo içimden.sankison görüşme içimdeki herşeyi alıp götürdü.sadece yaptıkları aklıma gelipde çok kızdım zaman diyorum allahım lütfen kapımda köpek olduğu günleri görim diye.ama sonra bir an durup diyorum ki yani sewgilisinin eski erkek arkadaşını unutamamasını kabullenip bunu bile bile onunla ewlwnmeyi düşünebilen bi zihniyet asla benimle olmayı hak etmiyo bana adam gibi adam lazım diye düşünüyorum.önceden gönül rahatlığıyla sweiyorum diyebiliyodum ama artık bunu bile diyemiyorum.bu duruma seinmelimiyim üzülmelimiyim bilemiyorum açıkçası:)) ama unutmuyorum görelim mevla neyler,neylerse güzel eyler en doğrusunu o bilir.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalah...
canım ne diyebilirim ki gerçekten seni haketmiyor (benimki de beni hiç haketmiyor bu arada :)))sende onun her boşluğa düşmesinde koşabileceği konumda olma.düştüğünde kendini senle avutup ta sana dayanarak ayağa kalkıp başkasına tekrar koşmasına müsade etm.hala içimde bişeyler var ona karşı diosun herşeyde bi hayır var bununda bi hayrı vardır bilmediğimiz.bol bol dua et sen Allah'a bana yol göster selamete çıkar diye.ama hep onun elinin altında olma be güzelim.çantada keklk olma.bak o kızla bozuşupta sana döneceği zaman asıl ozaman ortadan kaybol.kaybol ki her zaman destek aldığı seni bulamasın ki yokluğunu yaşasın senin de farketsin.bi erkeği aç bırakacaksın.özellikle en çok ihtiyaç hissettiği zaman.biz nasıl en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin peşinde koşarız onlar da öle.elinin altında duran birşeye şiddetli bir şekilde ihtiyaç duyarmısın sen??aklın hep olmayandadır.
sen dualarını et güzelim gerisine karışma.Abdülkadir Geylani hz.lerinin sitesinde bir videosu var.ben onu izlediğimde öğrenmiştim Allah birşeyi vermeyecekse eğer kaderinde yazılı deilse onu gönlünden siler karşına senin için hayırlı olanı çıkarır diye.ki bunu ben yaşadım.daha öncede biri vardı hayatımda çok sewiyordum onu.çok dua etmiştim ozaman da.ama öyle bi duruma geldimki bigün çok şiddetli bi şekilde yalvardım Allah'a beni selamete çıkar diye.aradan bikça gün geçti ve o kişinin açığını yakaladım.inan o andan sonra içim sızlamadı bile.normalde üzülürüm kendimi kahrederdim ama yeminle diyorum sadece iki damla yaş aktı gözümdem ve kalbimde ona karşı acaip bi hissizlik sanki üzerimden koca bi yük kalkmış gibi oldum.hala şu gün olmuştur anlam veremiyorum buna.kalbim buz gibi oldu ve büyük bi rahatlama hissettim.o günden sonra da ona karşı hiçbi his oluşmadı,ne bi üzüntü ne bi can acısı.ve sonra bunla karşılaştım çok geçmeden.sonra dedimki Allah benim için hayırlı olmayanı gönlümden sildi ve bunu çıkardı karşıma.ama ben buna ettiğim dualara bakıyorum da kimse için bukadar zaman dua etmedim kızlarr.tamam sabrederim beklerim ama en fazla 5-6 ay dayanabilirim.hiçkimsenin arkasından 1.5 sene dua etmedim.bazen onu rüyalarımda da hayırlı bi şekilde görüyorum.istihare falan da yaptım.yine de Allah bilir ne olacağını.
yani tek diyebileceğim dua edin sabredin gerisini Allah'a bırakın..kalbinizin sesini dinleyin.içinizden ne geliosa onu yapın
Son düzenleme: