- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- Konu Sahibi Princess
- #1.361
tatlım pozitif düşünmen gayet güzel...ama bazılarımız bu önerilerden fayda sağlayamayacak kadar umutsuz vaka durumundayız sanırım..yani kendi adıma ben biten ilişkimi öyle görüyorum..siz zaten bir çekişme içindesiniz ayrıldığın kişiyle anladığım kadarıyla..o yüzden taktikler sonuç verebilir.
emeğine sağlık buraya aktardıkların için..
evet bende kendimi böyle umutsuz görüyorum çünkü çok yüz vermişim kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissetti sayemde eminim . ayyy demişsin ya bana kıyamazsın falan diomuş benimkide ynısını derdi üstüne bide sen benim için herşeyi yaparsın biliorum derdi bu sözü defalarca dedi hatta. . zaten bu sözü duyunca ben artık ipleri almam sözkonusu bile değil dedim. . arkadaşça konuştuğumuz dönemde de ben yeniden onu istediğimi söyledim. .bi ilişki için çok yorgunmuş ilişki insanı yıpratıomuş benle ilgili değilmiş bu nedenlerde istemedi. .en son daha önce anlattım hayatında biri mi var die sordukan sonra benden nefret ettiiğini düşünüyorum aramızda hiçbir kötü söz hakaret vs. hiçbir zaman olmadı ama bana son sözleri seni kırmak istemiyorum biz olamayız lütfen bana yazma hatta beni seviosan bundan sonra yazma demiş. . ben bu son sözden sonra simdiye kadar keyfin yerindeydi sanki bana görüşmek istemiorum dedin de ben peşinden koşmuşum gibi yaazmışsın dedim merak etme yazmıcam dedim. . yani bence gerçekten benden nefret etmeye başladı. .:2:
bende ondan nefret ettim bu sözden sonra ama söyleyemiyorum ya şimdi senden nefret ediorum diyemiorum ya o da beni sinir ediyor. .
bu şekilde işte son konuşmalar geri gelmez diye düşünüyorum .. ama dualara devam. . ayyy cım verdiğin duayı da okucam mutlaka çok saol. . bu taktikler en azından bundan sonrası için çok işime yarıyack. .olumunekankayizsmile