Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

normalde öle düşünürdümd ecanım aynı okulda olcaz aynı yerlerde oturuo olcaz bi şekild eonu gıcık etmem lazım snr olsun nekaybettiğini görsün istiyorum,taktikler bulalım paylaşalımm..

Bir insanin en cok agirina gidecek sey bana göre onu yok saymak hic olmamis gibi önem vermemis gibi elinin kiriymis gibi... Bu durum bana gercekten cok kötü koyardi... Baskada bilmiyorum yani...Veya cooooooooook iyi davranip onu sana geri döndereceksin sonra öyle bir tokat gecireceksin ki ömür boyu unutamayacagi... Cok pis koyuyor bu olayi bizzat gerceklestirdigimden eminim. :))))))))))))))))))))))))))))

iyi yapmışsınn canım :)))))haklısın bende böle düşünüorum öle davranmalıyımki ister istemez aklında olm o bile şaşırsın buna ama daha ayrıntılı konuşabilsek keşke canım ya yeni olduğm için msjda gönderemiyorum sana((

özelden mesaj attim sana ayrintili konusabilmek icinsengözlerimebaksanab

Bir arkadaşımın 1,5 yıldır ayrı olduğu ve bu süre zarfında hiçbir şekilde iletişim kurmadığı eski aşkı ona geri döndü. Kız platonik olarak 2 yıldır aşıkmış buna. Sonra bi ara 15 gün çıkmışlar ve çocuk bırakmış bunu. Ve şimdi tekrar geldi. :bbo: Bu kez de kız onu bırakmayı ona acı çektirmeyi planlıyor. Bu kadar severken başarılı olabilecek mi intikam konusunda bilemiyorum.fisfisfis
Benim de mayısta 10 ay olacak ayrılalı. Demek ki hala umut var.
Bir şeyin olacağı varsa oluyor. Darısı bana ve tüm geri dönüş isteyen arkadaşlara.
:1rolleyes:

Kendinizi geri dönecekler diye sartlamayin belki dönmezler... Ama insallah dönerlerde süründürürsünüz canim... kaydirigubbakcemile :enbuyukkk:

Kendinizi geri dönecekler diye sartlamayin belki dönmezler... Ama insallah dönerlerde süründürürsünüz canim... kaydirigubbakcemile :enbuyukkk:

Kim şartlayabilir ki zaten. İnsan ister istemez bir müddet sonra beklentiyi kesiyor ve genelde tam o vakitlerde karşımıza çıkıyor eskiler. Tabi ki de geri dönmesini beklemekle zaman geçiremeyiz. Önümüze bakıyoruz sonuçta. Ama gelirse de süründürmeyi çok isterim doğrusu.

Zaman.. Bekleyip göreceğiz.yerimseniben

Keşke dönse süründürmek aklımın ucundan bile geçmiyor ona öyle sahip çıkıcam ki asla bidaha gitmesine izin vermeyeceğim.ıntikam aklımın ucundan bile geçmiyor onu o kadar çok Seviyorum ki heran dönsün diye Rabbime dua ediyorum benim durumumda aslında biraz arkadaşının ki gibi gerçi bizde tanışmak için ısrar eden oydu yaklaşık 4 ay benimle tanışmak için ortak arkadaşımıza yalvardı sonra tanıştık bu seferde ben deli gibi ona bağlandım sadece 2 hafta görüştük ama o iki haftada benim kalbime yüreğime öyle işledi ki herşeyim o oldu 2 hafta sonra hiç bir açıklama yapmadan beni bıraktı çekti gitti ki bir gün öncesi gelip elimi tutup tekrar gelicem seni bırakmıycam diyordu ne olduğunu bende anlayamadım ama bildiğim tek şey var ben onu delicesine SEVıYORUM.O arayıp bırakma sebebini bile açıklayamadı yaklaşık 1 ay sonra dayanamayıp ben aradım ortak arkadaşımıza kendimi hazır hissetmiyorum demiş ben aradığımda da bişey Hissetmedim normal arkadaşım gibi görmeye başladım dedi heycanlanmadım falan dedi neyse güya normal arkadaş kalalım dedi ama beni msnde de engellemiş bundan eminim senağlama Şuan 3 ay olmak üzere biliyorum dönmeyecek ama hala dönsün isityorum ben onu çok SEVıYORUM Onun için yapamayacağım fedakarlık yok o benim biricik mavişim buarada geçen gün ona amil attım işte seni çok seviyorum falan diye yaklaşık 1 hafta önce yine hiç ses çıkmadı hiç tepki vermedi yani ben yapabileceğim herşeyi yaptım şuan sadece bekliycem başka elimden gelen bişey yok artık bol bol dua edip bekliycem ıNŞALLAH DÖNER RABBıME bol bol Dua edicem :Saruboceq:

Son düzenleme:

Umarım bir daha mail atıp da kendini üzmezsin. Hayırlısı olsun. Bence bir kaç ay daha geçtikten sonra şuanki duyguların azalacak. Boşvereceksin. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Beni yanlis anlama güzelim sadece senin iyiligin icin yaziyorum bunu benim sahsi fikrim alinmani kizmani istemiyorum ama ben olsam bana aciklama yapma geregi duymayan birisi icin kilimi bile kipirdatmazdim hele de mail atip gururumu ayaklar altina hic almazdim. Bence bu davranisini tekrar etme birdaha bütün iyi niyetimle söylüyorum. :teselli:

vereliniortak Acı ama gerçek.

merhaba kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...bi sorum olucak size...
eski sevgilimin doğum günü var..ben de kutlamayı düşünmüyorum kesinliklelmaz:...yani şunu merak ediyorum...siz eski sevgiliniz doğum günü kutladınız mı aldığınız cvp nasıldı merak ediyorum.??

Ben eski sevgilimin doğum gününü kutlamıştım. Çünkü sonradan arkadaş kalabildik azıcık. Azıcık diyebiliyorum çünkü o hala bana aşık. Yani bir kaç ay öncesine kadar öyleydi.Şimdi ne alemde bilemiyorum. Bu sevgilimle ayrılmayı isteyen taraf ben olduğum için çok rahattım doğum günü mesajı atma konusunda ve o da çok mutlu olmuştu, şaşırmıştı.
Ama diğer sevgilime kesinlikle msj atmadım. Ona deli gibi aşıktım ve bitiren o olmuştu ilişkiyi.Bu sebeple hiçbir şey yapmadım.:umursamaz:

evet cnm benimde bitiren taraf o olduğu için atmayı düşünmüyorum...
ama bekliceğinden eminim...onu seviyorum ama çok yoruldum...
kabulleniyorum bitmesi gerektiğini ama bi yanımda çok özlüyor onu...

kurban ederimmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelae adi üstünde ESKIIIIIIIIII. Ama onlar benimkini kutlamislardi bende 3-4 gün sonra cevap vermistim. Cevaptada sadece tsk yazdim üc harf cok kötüyüm ben yaaaa... Hahaha

Son düzenleme:
evet cnm benimde bitiren taraf o olduğu için atmayı düşünmüyorum...
ama bekliceğinden eminim...onu seviyorum ama çok yoruldum...
kabulleniyorum bitmesi gerektiğini ama bi yanımda çok özlüyor onu...

Özlüyoruz malesef. Ama dur demek lazım kendimize.
Umarım sadece düşüncede kalmaz msj atmama durumu.
Atmamalısın. Atma. :umursamaz:

Özlüyoruz malesef. Ama dur demek lazım kendimize.
Umarım sadece düşüncede kalmaz msj atmama durumu.
Atmamalısın. Atma. :umursamaz:

yok cnm ben yeterince fedakar davrandım zaten bu ilişki de..
4 yılımı verdim..asla kutlamam bi yerlerini kaldırmam onun.....kaçan kovalanır gelsinde pişman olsun köpekler gibi ne yapıcağımı iyi biliyorum...o kaybetti ben değil canlarım...bunun bilincindeyim allahtan:))

İştee böyleee..

kurban ederimmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelae adi üstünde ESKIIIIIIIIII. Ama onlar benimkini kutlamislardi bende 3-4 gün sonra cevap vermistim. Cevaptada sadece tsk yazdim üc harf cok kötüyüm ben yaaaa... Hahaha

allah seni güldürdün beni güzelim.opuyorumnanaktan..bari hiç atmasaydın 3-4 gün sonra niye attın

mesaj??kontorun mü yoktu yoksadelikafaduldendelikafadulden hahaha..:=)

allah seni güldürdün beni güzelim.opuyorumnanaktan..bari hiç atmasaydın 3-4 gün sonra niye attın

mesaj??kontorun mü yoktu yoksadelikafaduldendelikafadulden hahaha..:=)

yooo benimki kontörlü hat degil, mesgulmüs havasi verdim sadece... ve o havaya girmiste sürünesicenin biri, arkadasimi arayip erkek arkadasimi var diye sormus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oda ömrünün sonuna kadar seni mi bekleyecek demis kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 halbuki yoktu. :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…