canlarımm bende yeni geldim aranıza ama daha öncedende güzel taktiklerinize bakıodum tabi:)dedim bende anlatm banada buluruz bişeylerr
genelde sıkıldığm zaman başka şehirde arkadaşlarım var ünvdede onların yanına gderim,ama pek kişiyle tanışmamştm,bigün canım çok sıkıldı dedim biraz biyerlere gidelim dolaştrn beni canlı müzik olan biyere gttik, otururken arkadaşm arkada birini gördü yanımıza çağardı tanştk biraz sohbet ettk pek fazla durmadı zaten arkadaşlarının yanına gtti ayıp olur die, şakacı birine benziodu sempatikti birine güvenmekte çok zorlanıodum çnkü sevgye olan inancım her geçen gün azalıodu gördüklerimden ve yaşadıklarımdan,ertesi gün arkadaşlar benide ünv götürdüler izin aldık grdik gördü benii aa ben kızı tanıorum dedi arkadaşalrda beni gezdiriodu güldüm ara btti herkes derse gtti bende lavobaya inmştm onların kattyamş bilmiodum arkamdan biir bağardı efendm dedm nasılsın napıosun istersen dersimize gel falan dedi,dışarda arkadaşlar beklio öbür ders egeliirm belki dedm peki sen blrsn dedi,ikinci ders zamanı buldum onu derslerine grdm öle iyi aağrladılarki beni sohbet gırgır şamata çaylar gofletlerr:)) neyse çıktık teşekkür ettm sıkılıorum falan burda deynce arkadaşlaylada tanştm onlarla gideriz gzeriz dedi peki dedm çıktık gezdik konuştukça ortak yönlerimiz farkettik böle bikaç gün daha hatta bi gün sabah kadar gezk simit yeri vardı hep oraya giderdik sabah akdar açık olan tek yerdi,böle böle 1 ay geçti,b gün yne oraya gttk başını omzuma koydu beni snr etmek için kızlardan bahsederdi bazen,bende rahatsız oldumu belli etttm ben bu bakışı tanıorum sen bişeye kızdın dedi,elimden tuttu dışarı çıkardı içim kıpır kıpırdı ama bir yandan daha adı yok ilişkimiizn diodum elini gösterm işte buna kızdım dedim anlattm nye elimi tutuosun dedm içimden gelio dedi bende sebeb dedm sölemedi tam gidiodum tamam dedi hep böle kalmak istermydin dedi gülümsedm biraz sessiz kaldım ewet dedm,arkadaşlığımız okadar güzel geçmiştiki onunla olmak beni mutlu ediodu tatlı ttalı didişirdik hep laf atmaalr falan herkes derdi bunlar nie böle en büyük aşklar nefretle başlar faaln die takılmaalr oluodu duymamzlıktan gelioduk :) korkuodum sevgili olmak aramızı bozar başaramazsak die yinede öle oldu,ilk 1 hafta güzel geçti alışmştk zaten birbirimize,snrası hiç aramamalar sormamalar sadece yolda karşılaşmaalr oluodu soğuk soğuk tavırlar konuşmaya karar verdim,ayrılcaktm ama dnlemek istedm sıkıldınmı dedm yok,ayrılmayı düşündünmü yok,nye bölesin peki dedim işte vizeler sınavalr belki ondandır dedi,yne 2 gün geçti yne arayan yok snrlendim arkadaşlara falan baaağrdım onu çaağrmşlar geldi böle ayaprsan olmaz dedi herşeyi takıosun dedi,beni rahatlatcana dahada deli etti sözleryle,ayrılalım dycektide zamana bırakalım dedi,ayrılırsak arkadaşm olarak kalrmsn dedi bilmyrm dedim,hiç olmadığı kadar soğuktu bana ogün ben kmle başlamşm kmn için oncaz aman o şehirde kalmşm o an o knştukça parça prça dağılıyordum sanki,gördüğüm herşey rüyaydı btti ve ben uyandımm,ogün ordan ayrıldım aradan 1ay geçti hala aramadı arkadaşlayla knşuorum ama onun adını geçrmiorum onlarda bişey demiolar ama onunla hiç knşmadım 1 aydır...kızlar sizce napmalıyım,bu arada hayatı ciddiye almayan biri yani pek üüzlmeyi bilmez 20 yaşında aynı yaştayız ama o bu yaşa kadar hiç sevmemiş aşık olmamış,ya salağa yatıodu yada gerçekten bilmiod bilmiorum ama sanki gerçkten hç sevmmeiş gbydi çnkü acıyı tanımıodu ve bundanda korkuodu bunu ona sölettmde evet sevpde acıyı yaşamak istemiorum belkide dedi,bir ay snra gidicem oraya yne ehlyet falan alıorum arabada kendimide değştiriorum ama ansıl davrancamı bilmiorum,birde bizim kaldımız evn karşısını tutmşlar arkadaşalryla gdnce mutlaka görcem bid ekomşu olmuşuz yanii şaka gibi,taktiklerinizi ve önerilerinizi bekliorum umarım sıkmamşmdır siiz biraz uuzn oldu ama:)