Keşke dönse süründürmek aklımın ucundan bile geçmiyor ona öyle sahip çıkıcam ki asla bidaha gitmesine izin vermeyeceğim.İntikam aklımın ucundan bile geçmiyor onu o kadar çok Seviyorum ki heran dönsün diye Rabbime dua ediyorum benim durumumda aslında biraz arkadaşının ki gibi gerçi bizde tanışmak için ısrar eden oydu yaklaşık 4 ay benimle tanışmak için ortak arkadaşımıza yalvardı sonra tanıştık bu seferde ben deli gibi ona bağlandım sadece 2 hafta görüştük ama o iki haftada benim kalbime yüreğime öyle işledi ki herşeyim o oldu 2 hafta sonra hiç bir açıklama yapmadan beni bıraktı çekti gitti ki bir gün öncesi gelip elimi tutup tekrar gelicem seni bırakmıycam diyordu ne olduğunu bende anlayamadım ama bildiğim tek şey var ben onu delicesine SEVİYORUM.O arayıp bırakma sebebini bile açıklayamadı yaklaşık 1 ay sonra dayanamayıp ben aradım ortak arkadaşımıza kendimi hazır hissetmiyorum demiş ben aradığımda da bişey Hissetmedim normal arkadaşım gibi görmeye başladım dedi heycanlanmadım falan dedi neyse güya normal arkadaş kalalım dedi ama beni msnde de engellemiş bundan eminim senağlama Şuan 3 ay olmak üzere biliyorum dönmeyecek ama hala dönsün isityorum ben onu çok SEVİYORUM Onun için yapamayacağım fedakarlık yok o benim biricik mavişim buarada geçen gün ona amil attım işte seni çok seviyorum falan diye yaklaşık 1 hafta önce yine hiç ses çıkmadı hiç tepki vermedi yani ben yapabileceğim herşeyi yaptım şuan sadece bekliycem başka elimden gelen bişey yok artık bol bol dua edip bekliycem İNŞALLAH DÖNER RABBİME bol bol Dua edicem :Saruboceq: