merhba arkadaslar bende daha once bu forumda bı baslık acmıstın terkeden erkekse gerı döner mi dıye bız ayrılalı bugun tam uc hafta bır gun oldu bızım ortada cokta belırlı bı sebep yoktu bır bucuk yıllık bı ılıskımız wardı ama herseyı cok dolu dolu yasamıstık ve hıc ummadıgım anda bıanda bıttı ben ayrıldım ayrılmasına ama onu sewerek bıraktım oda bunu cok ıyı bılıyor cunku artık benımle wakıt gecırmek ıstememeye baslamıstı sureklı erkek arkadaslarıyla takılmak ıstıyordu ayrılıgımızın nedenınde onun hıc ummadıgı bıranda okulunun uzamıs olması bır bunalımın ıcıne gırdı yanı ben öyle dusunuyorum bılmıyorum bu ne kadar dogru ama onu hala cok sewıyorum elımde dııl ama hala onu beklıyorum sankı bısey olucak we o bana gerı donucekmıs gıbı gelıyor
nıyeyse hep bunun gecıcı bır durum olduguna ınandım hep kafasını topluycak ve yıne donucek dıye dusundum ama hala beklıyorum beklıycemde
ona onu sewdıgımı onsuz yapamıycagımı o ıstesede ıstemesede donsede donmesede onu beklıycegımıde soyledım hıc bısey demedı ortada herhangı bır aldatma ne benım tarafımdan nede onun tarafından oldu senın gıbı temız bı kız ben bıdaha bulamam dıye de konusuyor ama gelecegımız olucagınıda dusunmuyorum olmaz dıye de kesın konustu o kadar kesın konustukı umut werıcı bırseyde demedı ama ben yıne de gırdıgı bunalımdan boyle konusuyormus gıbı goruyorum
sızce gerı doner mı herseye ragmenbilmiyorumkismile