Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

siz qne iisinz kızLar bnm sevqLm ayrıLdıkTan 1 qün sonra kardesim dediqim en yakın arkadaşıma sarkmaya başLadı msJLarı qördüm şok oLdm !! nbTında benı kendine bu kdr baqLasın cok TaTLısın yerım senı amanda amann h.sonu buLusaLım mıı ıııy akLıma qeLdıkce Tiksini0rm alsanaalsanasmile

3 hafta bitiyor.bugun esyalarımı kargoyla yollamıs..esyaları görünce ne hissedecegimi bilemedim.3 yıllık sevdigim adam simdi nasılda yabancı..keskin bi şekilde ayrıldık.telefonda bi anda..
yeni biriyle görüşüyorum.bitmesi iyi oldu diyorum bazen,yürümüyordu diyorum..ama 3 yıl dokunmaya alıstıgım adamı cok özlüyorum..zamanla anlamsızlasıcak biliyorm..
bilmiyorum..

ariesnacım geçmiş olsun öncelikle ama şunu unutmakı her bitiş yeni bir başlangıç demektir . hanı kimse kimsenn ugruna ölmezya öle bi aşk yaşadım intihar ettm o etti 10 dk görmeden duramazdık birbirimizi tek yatarken ayrılırdık oda o kapıda arabada yatardı her saat ben cama çıkardım ve bölece yıllarrrrrr geçti dolu dolu 5 sene belki dahada fazla ve hergün o beni sevmeten tek gün bile vazgeçmedi .ama şuan sonuç nedir ay rıl dık boşuna ölmüşüm dirilmişim diyorumkı asla ve asla hiç bi erkek için degmiyo hiç bişey için degişmene hele asla degmiyo hepsi sadece ve sadece bir alışkanlık uzun süren ilşkilerde bikaç sene sonra bu günlerine hatırlıyınca gülüceksın cnm benm 4 yıl oldu ben unuttum ama etrafımdakıler hala onu unutamıyo kimse inanamadı ayrıldıgımıza ama şuan onu görüyorum bazen ve hiç bişey hissetmiyorum o bana hala aşık bende tık yok yıllarrrrrrr geçti ve en iyi ilaç zamanmış arkdaşım tekrar sevmiyomusun seviyosun da aşıkta oluyosun olmasaydım ben olmazdım:)ama şuan sen aşık olamassın karşındakınede acı verirsin hayat devam ediyo onu hiç düşünme bırak o yansın önce kendinnnnnnnnnn cnm bunu asla unutma o aklına gelince başka şeyler düşün onunla gittigin yerlere gitme bi müddet kendine yenı hobiler edin mesela yenı arkdaşlıklar kur kitap oku bilardo oyna ne bilim bowling oyna resm yap aklına geldikçe o senn hep kötü huylarını sana çektirdiklerini düşün sen degerliisn seni üzmeyen sana deger veren etrafında bi sürü adam bulabilirsin hazır oldugunda sen güçlüüsn bunu asla unutmaaaa aciz olanda yalvaranda hep inan bana erkekler

mrb arkadaşlar bende erkek arkadaşımdan ayrıldım.Nerdeyse 2,5 ay olacak.Onu çok seviyorum.Ama ne yepacağımı bilmiyorum.Ben bir köyde öğretmenim.Heran aklımda o var.Bizim ayrılığımızın hiçbir sebebi yok.Sadece ayrılmak istiyorum dedi.Ayrıldığımızda da telde sürekli görüştük arkadaş olarak.Özelden arayıp sesimi dinliyorlar.kim bilmiyorum belki odur.Onunla ayrıldığımızda onun karşısında ezilip büzülmedim tamam dedim.Bilmiyorum nolacak.Şu anda da 25 gündür ne ben arıyorum ne deo.Birşey daha var.Onun yokluğunda boşlukta kaldım onun çok yakın bir arkadaşıyla samimiliğimiz arttı.Ben onun arkadaşına galiba senden etkileniyorum dedim.O birşey demedi.Sonra yanıldığımı anladım.Onada bunu söyledim.Acaba bu olayı anlatır sa sevdiğim kişinin bana bakış açısı değişir mi.Sizlerden yandım bekliyorum.

o adam geri dönmez cnm ben sana diyim çok uzun bi zaman geçmiş aradan ve artı ark ona yanlış yapmamış sana yaklaşmamış kesin anlatmıştır boşverya sende onu unut ondan başka adammı yok adam gibi adamsa nerde peki öle düşün beni seven yanımda olur yanımda yoksa sevmemiştir o seni düşünsün arasın yalvarsın tın vallaya salla gitsin

ariesnacım geçmiş olsun öncelikle ama şunu unutmakı her bitiş yeni bir başlangıç demektir . hanı kimse kimsenn ugruna ölmezya öle bi aşk yaşadım intihar ettm o etti 10 dk görmeden duramazdık birbirimizi tek yatarken ayrılırdık oda o kapıda arabada yatardı her saat ben cama çıkardım ve bölece yıllarrrrrr geçti dolu dolu 5 sene belki dahada fazla ve hergün o beni sevmeten tek gün bile vazgeçmedi .ama şuan sonuç nedir ay rıl dık boşuna ölmüşüm dirilmişim diyorumkı asla ve asla hiç bi erkek için degmiyo hiç bişey için degişmene hele asla degmiyo hepsi sadece ve sadece bir alışkanlık uzun süren ilşkilerde bikaç sene sonra bu günlerine hatırlıyınca gülüceksın cnm benm 4 yıl oldu ben unuttum ama etrafımdakıler hala onu unutamıyo kimse inanamadı ayrıldıgımıza ama şuan onu görüyorum bazen ve hiç bişey hissetmiyorum o bana hala aşık bende tık yok yıllarrrrrrr geçti ve en iyi ilaç zamanmış arkdaşım tekrar sevmiyomusun seviyosun da aşıkta oluyosun olmasaydım ben olmazdım:)ama şuan sen aşık olamassın karşındakınede acı verirsin hayat devam ediyo onu hiç düşünme bırak o yansın önce kendinnnnnnnnnn cnm bunu asla unutma o aklına gelince başka şeyler düşün onunla gittigin yerlere gitme bi müddet kendine yenı hobiler edin mesela yenı arkdaşlıklar kur kitap oku bilardo oyna ne bilim bowling oyna resm yap aklına geldikçe o senn hep kötü huylarını sana çektirdiklerini düşün sen degerliisn seni üzmeyen sana deger veren etrafında bi sürü adam bulabilirsin hazır oldugunda sen güçlüüsn bunu asla unutmaaaa aciz olanda yalvaranda hep inan bana erkekler bide şunu unutma uzun süren aşklar ya ayrılıkla sonuçlanıyo yada evlilikle ama evllkler yüremiyo asla zaten uuzn sürmeside ii degl larç oluyo artık herşey bi sene içinde ilşkinde evlendin evlendin yoksa 2.3 sene tökezliyo insan

o adam geri dönmez cnm ben sana diyim çok uzun bi zaman geçmiş aradan ve artı ark ona yanlış yapmamış sana yaklaşmamış kesin anlatmıştır boşverya sende onu unut ondan başka adammı yok adam gibi adamsa nerde peki öle düşün beni seven yanımda olur yanımda yoksa sevmemiştir o seni düşünsün arasın yalvarsın tın vallaya salla gitsin

Çok uzun zaman mıı??:bbo: 2,5 ay olmuş sadece. Kesin konuşamayız asla. Döner mi dönmez mi biz bilemeyiz ama ben de şunu belirtmek isterim ki her ayrılığın bir sebebi vardır. Sebepsiz olmaz, olamaz.
Bir de lütfen boşluğa düşüp de başka erkekleri kullanmayın bu sürede. Hem karşı taraf yıpranır hem de siz. Duygusal anlamda yalnız kalmak en güzeli böyle zamanlarda. :nazar:

Çok uzun zaman mıı??:bbo: 2,5 ay olmuş sadece. Kesin konuşamayız asla. Döner mi dönmez mi biz bilemeyiz ama ben de şunu belirtmek isterim ki her ayrılığın bir sebebi vardır. Sebepsiz olmaz, olamaz.
Bir de lütfen boşluğa düşüp de başka erkekleri kullanmayın bu sürede. Hem karşı taraf yıpranır hem de siz. Duygusal anlamda yalnız kalmak en güzeli böyle zamanlarda. :nazar:

tecrübelerime dayanaraktan sölüyorum ve insan pisikolojisini gerçktende bildigimi sanıyorum bi adam giderse eger 3. gün dayanamz ayrılıga hadi dayandı 5 günü gelmediyse dayanıyo demektir biz burda aylardan bahsediyoruz siz hala ne diyosunuz unut gitisin kumsalcıgım o kadar zaman geçmiş sende alışmısndır onsuzluga gerçi

erkek hala seviyorsaaaa geri gelir bşy yapmana gerek bile kalmas:)

tecrübelerime dayanaraktan sölüyorum ve insan pisikolojisini gerçktende bildigimi sanıyorum bi adam giderse eger 3. gün dayanamz ayrılıga hadi dayandı 5 günü gelmediyse dayanıyo demektir biz burda aylardan bahsediyoruz siz hala ne diyosunuz unut gitisin kumsalcıgım o kadar zaman geçmiş sende alışmısndır onsuzluga gerçi

Ben birkaç yıl sonra geri dönenleri bile biliyorum. Bu da benim tecrübem.:1closedeyes:

Ben birkaç yıl sonra geri dönenleri bile biliyorum. Bu da benim tecrübem.:1closedeyes:

bende gördüm onlarıda bikaç yıl sonra geri gelse ne olur gelmese ne olur .hiç bişey eskisi gibi olmaz çünkü insanlar degişiyo iki kişininde hayatlarına daha farklı kişiler giriyo diyelımkı yıllarca onu beklediniz ve geri döndü asla eskisi gibi olmaz ve bu seferde dahada çok üzülürsün hayırlı olmaz yanee

bende gördüm onlarıda bikaç yıl sonra geri gelse ne olur gelmese ne olur .hiç bişey eskisi gibi olmaz çünkü insanlar degişiyo iki kişininde hayatlarına daha farklı kişiler giriyo diyelımkı yıllarca onu beklediniz ve geri döndü asla eskisi gibi olmaz ve bu seferde dahada çok üzülürsün hayırlı olmaz yanee

kesinlikle katılıyorum...bi kaç yıl sonra geri gelse ne değişicek ki...başkalarında bulmadığı aşkı,sevgiyi sende tekrar bulmaya gelicek...ama çoktan kaybetmiş olucak...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kesinlikle katılıyorum...bi kaç yıl sonra geri gelse ne değişicek ki...başkalarında bulmadığı aşkı,sevgiyi sende tekrar bulmaya gelicek...ama çoktan kaybetmiş olucak...Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Dogru soze ne denir??vereliniortak

Anlatmak istediğim şey de bu işte. Zamanla alakası yok yani geri dönüş meselelerinin. Kimi 2 gün sonra gelir kimi 2 yıl sonra. Döndükten sonrası hayır mı olur şer mi onu bilemem.

Anlatmak istediğim şey de bu işte. Zamanla alakası yok yani geri dönüş meselelerinin. Kimi 2 gün sonra gelir kimi 2 yıl sonra. Döndükten sonrası hayır mı olur şer mi onu bilemem.

kesinlikle haklısın.. kaydirigubbakcemile5

evet hayır mı olur şermi belli değildir onun için önce geri gelmesi lazım sonra belli olcak hayır mı şer mi

merhba arkadaslar bende daha once bu forumda bı baslık acmıstın terkeden erkekse gerı döner mi dıye bız ayrılalı bugun tam uc hafta bır gun oldu bızım ortada cokta belırlı bı sebep yoktu bır bucuk yıllık bı ılıskımız wardı ama herseyı cok dolu dolu yasamıstık ve hıc ummadıgım anda bıanda bıttı ben ayrıldım ayrılmasına ama onu sewerek bıraktım oda bunu cok ıyı bılıyor cunku artık benımle wakıt gecırmek ıstememeye baslamıstı sureklı erkek arkadaslarıyla takılmak ıstıyordu ayrılıgımızın nedenınde onun hıc ummadıgı bıranda okulunun uzamıs olması bır bunalımın ıcıne gırdı yanı ben öyle dusunuyorum bılmıyorum bu ne kadar dogru ama onu hala cok sewıyorum elımde dııl ama hala onu beklıyorum sankı bısey olucak we o bana gerı donucekmıs gıbı gelıyor:KK43: nıyeyse hep bunun gecıcı bır durum olduguna ınandım hep kafasını topluycak ve yıne donucek dıye dusundum ama hala beklıyorum beklıycemde:KK43: ona onu sewdıgımı onsuz yapamıycagımı o ıstesede ıstemesede donsede donmesede onu beklıycegımıde soyledım hıc bısey demedı ortada herhangı bır aldatma ne benım tarafımdan nede onun tarafından oldu senın gıbı temız bı kız ben bıdaha bulamam dıye de konusuyor ama gelecegımız olucagınıda dusunmuyorum olmaz dıye de kesın konustu o kadar kesın konustukı umut werıcı bırseyde demedı ama ben yıne de gırdıgı bunalımdan boyle konusuyormus gıbı goruyorum:KK43: sızce gerı doner mı herseye ragmenbilmiyorumkismile

merhba arkadaslar bende daha once bu forumda bı baslık acmıstın terkeden erkekse gerı döner mi dıye bız ayrılalı bugun tam uc hafta bır gun oldu bızım ortada cokta belırlı bı sebep yoktu bır bucuk yıllık bı ılıskımız wardı ama herseyı cok dolu dolu yasamıstık ve hıc ummadıgım anda bıanda bıttı ben ayrıldım ayrılmasına ama onu sewerek bıraktım oda bunu cok ıyı bılıyor cunku artık benımle wakıt gecırmek ıstememeye baslamıstı sureklı erkek arkadaslarıyla takılmak ıstıyordu ayrılıgımızın nedenınde onun hıc ummadıgı bıranda okulunun uzamıs olması bır bunalımın ıcıne gırdı yanı ben öyle dusunuyorum bılmıyorum bu ne kadar dogru ama onu hala cok sewıyorum elımde dııl ama hala onu beklıyorum sankı bısey olucak we o bana gerı donucekmıs gıbı gelıyor:KK43: nıyeyse hep bunun gecıcı bır durum olduguna ınandım hep kafasını topluycak ve yıne donucek dıye dusundum ama hala beklıyorum beklıycemde:KK43: ona onu sewdıgımı onsuz yapamıycagımı o ıstesede ıstemesede donsede donmesede onu beklıycegımıde soyledım hıc bısey demedı ortada herhangı bır aldatma ne benım tarafımdan nede onun tarafından oldu senın gıbı temız bı kız ben bıdaha bulamam dıye de konusuyor ama gelecegımız olucagınıda dusunmuyorum olmaz dıye de kesın konustu o kadar kesın konustukı umut werıcı bırseyde demedı ama ben yıne de gırdıgı bunalımdan boyle konusuyormus gıbı goruyorum:KK43: sızce gerı doner mı herseye ragmenbilmiyorumkismile

cnm sen ayrılmışsın sonra neden onun geri dönmesini bekliyorsun...
erkekler böyle kararlı gözükebilir benimki de kararlıydı 4 ay sonra tıpış tıpış geldi ama bi fayda etmedi.bence umutlanma derim..sen neden onu bekliyeceğini söyledin ki ben ce hata yapmışsın burda...

cnm sen ayrılmışsın sonra neden onun geri dönmesini bekliyorsun...
erkekler böyle kararlı gözükebilir benimki de kararlıydı 4 ay sonra tıpış tıpış geldi ama bi fayda etmedi.bence umutlanma derim..sen neden onu bekliyeceğini söyledin ki ben ce hata yapmışsın burda...

ewet ben ayrıldım ama delı gbı sewdıgımı bılıyodu oda yanı ayrıldıktan sonrada hep aglaya aglaya aradım soyledım ona bunu onsuz yapamadıgımı aramızda bı problem olmadıgı halde nıye bu sekılde dawrandıgını bana sureklı bırak bı kafamı toplayım bırak bıseyler ozlensın hayatımda hersey cok kotu gıdıyor okul uzadı aılemle aram kotu işlerim iyi gıtmıyor hersey kotu falan dedı bırak bıraz kafamı toplayım demıstı bana bende tamamd emsıtım ama dayanamayıp her seferınde ya ucuncu gun ya dorduncu gun arıyodum aglıya aglıya dayanamayıp :KK43:oda bak herseyı basa sarıyosun yapma bunu dıyıp duruyodu ama dedıgım gıbı ozledıgım ıcın ılla bı sesını duyayım ıstıyodum oda bıktı ıyıce bana sureklı benı sımartma ben sımartılmaya gelen bı adam dıılım bıle dedı dusun yanı onu sewdıgımden ne kadar emın:KK43: donmez mı dıyosun sımdıı:KK43:belirli bı zaman gecınce ozlemez mı yaa pişman olmaz mı kı:/

esyaları hala göndermedi..bende göndermedim.bu aksam esyalarımı almaya gidicektim.ama sonra vazgectim..belki hiç ses etmemek daha özletir beni..2hafta oldu görüsmeyeli.gerçekten bitti mi?onu beklerken alısacakmıyım onsuz hayata..
biliyorum benden daha az acı cekiyor kararı o verdigi için..ama biliyorum savasıyor,kolay degil.ortak arkadasımızdan duydum,kimseye benden söz ettirmiyormus..
nereye kadar kaçacaksın sevdiğim..

ya suan yazdıklarını okudum canım o kadar benzerkı herseyımızz:KK43: bende aynı durumdayım arkadaslarını goruyorum onlar yapıcı seyler soyluyolarmıs ona benım hakkımda ya yıne barısırsınız olur mu gıbılerınden daha fazla bu konuyu konusmak ıstemıyorum ele ayaga dussun ıstemıyorum bu konu falan demıs ne alakaysaa :/kendılerını kacıyor gıbı mı hıssedıyolar napıyolar anlamadım benımde en buyuk korkum yokluguma alısması :KK43:

şu kadınlar kulübünden vallahi çok şey öğrendim....
yaşadıklarımdan da tabii :)

böle seviyoruz filan diye ağlıyoruz yaaa tamam işte onların gözünde o an bittik ..erkek kadınına saygı duymak istiyor onu güçlü ve yıkılmaz görmek istiyor....böyle bir kadını vazgeçilmez görüyolar bence..
düşünsenize kız ağlıyor beni bırakma neolur sensiz yaşayamam diye...erkek mücadele edicek hiç birşey görmüyor..çünkü zaten avuçlarının içinde...aşkıda bitiyo..

ama bitti dediğinde
tamam bitmiştir deyip gülümseyerek ayrılsak hayatlarından ooooooooooooo
yerle bir etmiş olursunuz vallaaa

X