Merhaba,
Benimde derdim aynı ama işler biraz karışık. Ne yapıcağımı bilemiyorum lütfen bana yardım edin.
2 yıldır süren bir birlikteliğimiz vardı. Ama son zamanlarda ben sürekli kafamda onu kendimden uzaklaştırmaya çalışıyordum. Benim yoğun vize final dönemlerimde onu sevmedigimi söyleyip kaç kere ayrılmak istedim ama o kabul etmedi. Son seferde kabul etti ama sürekli beni sevdiğini ayrılmak istemedigini söyleyerek. Bu arada okulda tatil olmuştu ben kendimi inandırmaya devam ettim. Her sorana çok mutluyum diyodum. Okul açılınca kendimi tekrar ikna edememeye başladım. Zaten sürekli msn de telefonda vs konuşuyorduk. Hiç bir zaman tam olarak ayrılmamıştık. ıkimizde görüşmeye devam etmek istiyorduk. Daha 3 hafta falan öncesine kadar bana yalvarmaya devam eden insan ben tam biz artık yaklaştık derken ondan hoşlanan bir kızı öğrenince o kızı düşünmeye başladı. Sonunda da çıkmaya başladılar. Çıkmaya başlamaları bizim ayrılmamızdan 2 ay gibi kısa süre sonrasında oldu. Biliyorum hala beni seviyor kaç kere unutmanın kolay olmadığını söyledi. Ben son zamanlarda çok yalvardım seni seviyorum dedim kaç kere ama bu onu daha çok sıktı ve benden uzaklaştı. Ben kendimi ondan uzak tutamıyorum herkes onu düşünmememi söylüyor ama sürekli ondan bahsediyorum. Bana söylediği her şeyden başka anlamlar çıkartıyorum. Onu geri istiyorum ne yapabilirim. ıkimizde birbirimizi tamen silmek istemiyoruz çünkü ilişkimiz bizim için çok özel ve önemliydi. Onunla ilgilenmeye devam mı etmeliyim? yoksa bende onu unutmuş gibi mi yapmalıyım? Ben normalde gururumdan geri adım atmayan insan onun için herşeyi yaptım. Bana geri döner mi? nasıl?