Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu kadınlar kulübünden vallahi çok şey öğrendim....
yaşadıklarımdan da tabii :)
böle seviyoruz filan diye ağlıyoruz yaaa tamam işte onların gözünde o an bittik ..erkek kadınına saygı duymak istiyor onu güçlü ve yıkılmaz görmek istiyor....böyle bir kadını vazgeçilmez görüyolar bence..
düşünsenize kız ağlıyor beni bırakma neolur sensiz yaşayamam diye...erkek mücadele edicek hiç birşey görmüyor..çünkü zaten avuçlarının içinde...aşkıda bitiyo..
ama bitti dediğinde
tamam bitmiştir deyip gülümseyerek ayrılsak hayatlarından ooooooooooooo
yerle bir etmiş olursunuz vallaaa
evet kızlar bencede doğru söyluyosunuz <ğlamayacaksın dik duracaksın malesef bende zamanında yaptım böyle bi sey insan kendini tutunca dönmek istyo erkek geri ama buseferde ben izin vermedim
şu kadınlar kulübünden vallahi çok şey öğrendim....
yaşadıklarımdan da tabii :)
böle seviyoruz filan diye ağlıyoruz yaaa tamam işte onların gözünde o an bittik ..erkek kadınına saygı duymak istiyor onu güçlü ve yıkılmaz görmek istiyor....böyle bir kadını vazgeçilmez görüyolar bence..
düşünsenize kız ağlıyor beni bırakma neolur sensiz yaşayamam diye...erkek mücadele edicek hiç birşey görmüyor..çünkü zaten avuçlarının içinde...aşkıda bitiyo..
ama bitti dediğinde
tamam bitmiştir deyip gülümseyerek ayrılsak hayatlarından ooooooooooooo
yerle bir etmiş olursunuz vallaaa
aynen öyle.. kaydirigubbakcemile5
arkasından koştuğun an bitiyorsun onun için, ya da sensiz olamam ben hep seni beklerim hayat sensiz olmaz gibi davrandığınızda pufffff büyü gidiyor.. bekliceksende sessiz bekleyeceksin beklediğinden haberi olmayacak ona ben hep beklerim seni güvenini verirsen tabi uçar uçar sonra gelip sana konar o zamanda e sen her çiçeğe neden kondun diyemessin o adama sana der ki " nasıl olsa bekliyordun ben bir kaç çiçek koklayım öyle geleyim dedim" der.. yani demezde öyle davranır.. ama seviyorsa öylede böylede gelir..
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr beni kizdirmayinnnnnnnnnnnnnnnn bulunmaz hint kumasimida bekliyorsunuz???? O beni beklesin ben niye onun yasini tutayim..??? Birakin gecmise aglamayi adimlarinizi ileri dogru atin... guclubacismile
baska bırını tanımayada gucumde tahammulumde yok ama artık benım yenı hayatımıza gıren cok mu ıyı olucak onuda cozunceye kadar neler yasıycaz neden bu gercegı onlarda goremıyolar hemen kucucuk bı problemle karsılastıklarında kacıcak delık arıyolarrr bilmiyorumkismile
demek ki dogru insani bulamamissin daha sekerim... oturup aglayinca geri dönsün diye bekleyince geri mi geliyorlar??? Yoooooooo sadece kendine yapiyorsun! Ama onu umursamiyormus gibi davraninca köpek gibi kapinin dibinde bitiyorlar. Bence degmez kendi caninizi üzdügünüze vardir bundada bir hayir deyip gececeksin. Tabiki üzülürsün aglarsin ama seni hala seviyorum seni bekliyorum deyipte gururumu ayaklar altina almazdim ben bu sadece bir tavsiye tabiki uygulayip uygulamamak size kalmis. Kimler gelip geciyor insanin hayatindan... Annesi öldügünde buna dayanbiliyorsa hayata tutunabiliyorsa bir insan gerisi fasa fiso. Üzmeyin tatli caninizi vaktinizide böyle bes para etmez insanlari düsünerek arkalarindan aglayarak harcamayin. Önce kendi degerinizi bilin!
yuzde yuz gerı donus yapıcagını bılsem zaten bu kadar takmıycam ama öle kesın konustukı kendımı umutlandırmakta ıstemıyorum o yuzden ılerde daha buyuk bı hayal kırıklıgı olucak dıye ama onun ıste bı garantısı yok ben onu beklerım beklerım ya hıc donmezse gerıı
Bende onu diyorum ya dönmezse? Ömür boyu mu bekleyeceksin?
ama tam ben hayatıma baslarım belkı bırı gırer hayatıma o kısıyede yazık olmaz mı cunku yenı gırıcek olan kısıye baglansamda bu bana ne zaman mesaj atsa yada ne bılım karsıma cıksa herseyı bırakıp ona gıderım bılıyorum bu cok kotu bısey acızlık mıdır nedır bılmıyorumm
Hicte gitmezsin yaran daha taze ondan öyle zannediyorsun. Iki ay sonra görürüm seni yeni biriyle tanisinca :icecream: Ben birseyi biliyorumda söylüyorum.sengözlerimebaksanab Vefali olanin yaninda kalinir vefasizin degil! Dont worry be happy sekerim:lepi:
ewet ben ayrıldım ama delı gbı sewdıgımı bılıyodu oda yanı ayrıldıktan sonrada hep aglaya aglaya aradım soyledım ona bunu onsuz yapamadıgımı aramızda bı problem olmadıgı halde nıye bu sekılde dawrandıgını bana sureklı bırak bı kafamı toplayım bırak bıseyler ozlensın hayatımda hersey cok kotu gıdıyor okul uzadı aılemle aram kotu işlerim iyi gıtmıyor hersey kotu falan dedı bırak bıraz kafamı toplayım demıstı bana bende tamamd emsıtım ama dayanamayıp her seferınde ya ucuncu gun ya dorduncu gun arıyodum aglıya aglıya dayanamayıp oda bak herseyı basa sarıyosun yapma bunu dıyıp duruyodu ama dedıgım gıbı ozledıgım ıcın ılla bı sesını duyayım ıstıyodum oda bıktı ıyıce bana sureklı benı sımartma ben sımartılmaya gelen bı adam dıılım bıle dedı dusun yanı onu sewdıgımden ne kadar emın donmez mı dıyosun sımdııbelirli bı zaman gecınce ozlemez mı yaa pişman olmaz mı kı:/
sana yaşadıklarımdan örnek vereyim cnm,2 insan birlikte oldum şuana kadar...ilk aşkımdı benim 1 sene bereberlik yaşadık ama sorunlar olmaya başladı ben ayrıldım..6 ay kadar sonra dönmek istedim o istemedi..aynı senin ki gibi çok kararlıydı...bu arada kimseyle birlikte olmadım...bekledim...ama dönmedi sonra 2.insan çıktı karşımda daha çok yeniydik...6 ay kadar olmuştu..bu kezde eski sevgilim dönmek istedi ama artık bi ilişkinin içindeydim sevmeye de başlamıştım ve onu istemedim....ikinci ilişkimde bitti 4 yıllık beraberlik sonrası....çok aradım çok yalvardım,yapamam sensiz,olmaz dedim bitmemeli dedim ama çok bunaldığını söyledi..kestim aramayı...4 ay sonra yine o döndü..maalesef ki bi hata yaparak burnunu sürtmedim çünkü seviyordum ve hemen affettim tekrar bitti..şimdi çok kararlı bende aramıyorum..doğumgünü var aramıcamda..onu beklediğimi düşünmesin artık..çıkmasında yoluma birşeyler bitince bitiyor..önüne bakmak gerek bence sende ona hissettirme onu beklediğini...hayırlısı olsun inş. cnm üzme kendini ve bu duruma alıştır ki kendini çabuk toparlanabilesin...
ıkı durumda da dönmüş senın olaylarında canım umarım bende de öle olur suan belkı de hırs yaptım donse belkı bu hırsımda gecıcek aslında ayrılanda benım ama onun hareketlerı yuzunden ayrılalım dedım bende bıde aynı okuldayız dewamlı karsılasma ıhtımalımız cok sınır bozucu okula gırdıgım andan ıtıbaren ona bakmaya baslıyorum cıkarken bıle boyle dııldım ya bu kdar dusunmezdım onu :/ bu kadar kararlı konusunca bı kendıme donmez dıyorum ama bı yandan da hala sewdıgını soyluyor benı senı sewıyorum ama sneınle olan ılıskımı sewmıyorum dedı bana o kadar acı kı benım yakınlarımdna bırınede bazen ınsan sewıyorken bıle bıtırmek zorunda kalabılıyor falan demıss umarım donerr yoksa ıcımde bu yara kalıcak boyle belkı donse ılerde yıne ayrılcaktık yıne olmucaktı ama ben hala ayrılıdıgımız kabulllenemıyorum.. oda uzulsun pısmanlık duysun naptım ben desın ıstıyorum ama oda olmuyoorr
son ilişkimde aynı şeyleri yaşadım... bende seviyorum ama olmıcak seninle dedi üzülmüyormuyum sanki dedi... ama bi anlamda şu da var kaybetme korkusunu yaşatmak isteyebilirler cnm burunları sürtsün daha düzgün yürüsün ilişkimiz yada artık yeni bir başlangıç düşünebilirler..bence geri döndürmek senin elinde...onun seni kaybettiğini düşün,senin ondan beklentin bittiği zaman o dönücek sana bence..umursamaz davranmak en iyisi eminim dönüyolar tabii sevgileri hala devam ediyorsa....
ben o kadar kuculdum kı onun karsısında donmesı ıcın herseyı aklına gelebılcek herseyı soyledım eger kucuck bı oluru warsa gelecek ıcın ben yıne beklıycem senı dedım hayır yok olmuycak dedı bana ...zaten gercekten de sewıyor olsa bana bu kadar kolay konusamaz gıbımede gelıyor hıc acık kapı bırakmadı sonucta ben bu surecte baskasıylada olabılırım öyle bı ıhtımalde war canım ama bunu bıle goze nasıl alır yaa aklım almıyorr:bbo: sana bıt telefonla hıc bısey neden demeden donucegımıde bılıyosun bıle dedım hıc bısey yazmadı bu mesajıma karsılık