Ben sallamayı çok istiyorum cnm ama elimde değil. Ayrılma gibi bi durum yoktu ortada aramız çok iydi birtekbu olay bozdu aramızı. Zaten sonra gene düzeldi ama yatıyorum diyince hep sinir olurdu gene sinir oldu böyle oldu.
Valla ben her zaman derim gelene Hay Hay Gidene ByBy bayanssulusmile
Bosver erkek milletini takmaya degmez SALLA... SALLA... HEMDE ROMAN HAVASINA...
Bak simdi ilk isin otur iyice bir agla, sacini basini yol, kafayi gözü sisir sonra yat uyu. Sabah dusunu alinca söyle bir silkelen, aynanin karsisina gec ve kendine bir bak ve sor BU SEVGIMI GERCEKTEN HAK EDIYOR MU?? ve de ki BENIM GÖZ YASIMI HAK ETSEYDI su anda yanimda olurdu ve böyle ufacik birsey yüzünden bana sirtini dönmezdi.!!!!!! Bunu kafana iyice bir yerlestir. Eger sende beni hakli buluyorsan bu konuda üzerinde durma artik, git bir kuaföre sacini kestir, boyat, kasini aldir sonra cik alisverise üzerine yeni seyler al, imajini degistir PARANA KIY istedigin ve HAK ETTIGIN birsey al kendine üst, bas, saat, ayakkabi bilmiyorum artik eminim vardir istedigin birsey. Makyajinda yenilikleri dene kendi rahatina zaman ayir. Sonra eglenceli sarkilar dinle bagira bagira eslik et. Kendine yeni seyler bul mesela ben baglama calmasini cok severim hele hele de üzgün olursam BIRTEK SAZIM ANLAR BENI. Illaki bir enstrüman olmak zorunda degil sporda yapabilirsin, ilgi alanina giren bir konuyu sec ve onun üzerine arastirmalar yap, kitap oku kendini baska islerle mesgul et ve görürsün bir müddet sonra canin o kadar yaniyor olmayacak, hem bakarsin belki bu arada sana tekrar döner ama ben kesinlikle alttan alma derim SÜRÜNDÜR valla bak bu erkekler sadece ondan anliyorlar illaki pesinden kosacaklar... Caninin cooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk yandigini öyle bir anlasin ki böyle sacma nedenler yüzünden birdaha böyle birseye kalkismasin... Tabi tanimadigim icin onun hakkinda yorum yapamayacagim belkide geri gelmez, seni anlayamaz bu durumuda göz önünde bulundur tabiki kendini geri dönecek diye sartlandirma, gelmezsede SUNU BIL KI SENI GERCEKTEN HAK ETMEMIS ve hayirlisi böyleymis deyipte sükret.!!! UNUTMAKI MEVLAM NEYLER, NE EYLERSE GÜZEL EYLER.
Benim her zaman ettigim bir dua vardir: ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE, GÖNLÜME RAZI OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE DIYE.
Dilerim gönlüne razi olan hakkinda hayirli olur canim ama hakkinda hayirli olanda gönlüne razi kilinirsa KAZANMIS olursun...
Ayyy yazmayi biraz abarttim sanki... RABBIM SABIR VERSIN...:Saruboceq: