Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

cnm bencede hiç tepki verme deger verme deki ben bunca seyi yaptım buna ragmen mutlu olmadın kusra bakma de bende senn gibi uzun süren bi ilişkiden çıktım benmşle resmen dalga gecti ona döndüm ya geri bi tarafı kalktı şimdi hiç ama hiç aramyorm sormuyorm seven zaten kurtulması için ugrasır bi şekilde emin ol tepkisz kal arar seni benmkide öyle yapyo arada bi ama sadece saglıklı oldugmu öğrenyo bırak merak etsn ben onu 16ay bekledm kimselere bakmadm şimdi artık bi aşkasndan hoslanyorum gerçi bişi de yokk ama ben cok acı cektim gitsn gelmesn senn degerni bilmicekse ben 2005den beri sevdm onu taki benmle dalga gecene kadar bırak bence zamana tıpış tıpş gelir uzun süreli ilşkilerde alışkanlık insanı geri getryo tabi yernde bulursa seni

bu zamana kadar ne zaman gittiyse geri döndü..benim en cok üzüldügüm nokta kendi mahvetmeseydi birşeyleri birlikte düzeltebilirdik daha fazla yara almadan..
bugun kız arkadasımla bulustum gezdim ,bir şekilde oyalıyorum kendimi..yakın arkadasıyla karsılastım,dedi napıyorsun sevgiline mi gidiyosun dedi,yok dedim biz ayrıldık..üff ne ayrılması gene ya,birleşirsiniz birleşirsiniiiiz dedi..bilmiyorum ben artık takmıyorum dedim..gider söyler belki beni gördügünü ona..

gercekten takma o anlasn yaptığnı yine döner zaten arastryodr merak etme birnn demesne gerek yok:)

giden gider eğer istiyorsa gitmez gidene uğurlar olsun dönsün diye beklemek niye hayat devam ediyor hemde tüm güzelliğiyle hayata küsmek niye.

bugun esyalarını alacaktı ben işteyken ,almamıs..gayet rahat bi sesleama abartısız,aradım dedim esyalrını almamıssın.dedi ki cok yorgundum gelemedim dedi..ben de dedim ki ya bak napalım kargoya verelim sende ugrasma buraya gelmek için dedim,peki dedi..
kızlar 1 haftadır acı cekiyordum ama bugun bir süreligine is yerim degisti ve gittigim yerdee bir kaç iltifat duymak günümü neseli gecirmemi sagladı,biliyoırum gece olunca acı cekicem ama gülümseyebildigim kar yanıma..

İster istemez bir umut herkes bekliyor bir şeyler ama aylar geçip de hiçbir hareket görmediğinizde zaten vazgeçiyorsunuz. Eski ateşiniz de kalmıyor.
Hayatımın yaklaşık 2,5 yılını çaldı gerçi; ama geçti artık.
:/

insan en basta tamamen bitti fikrini kaldıramıyor,belki dönecek diye umut etmek o dönemi daha az acıyla gecirmemizi saglıyor..bazen komple bittigini hiç olmayacagımızı düsünüyorum kendimi hüngür hüngür aglarken buluyoruym..bir daha dönmeyecek diye düsünmeden bu süreci gecirmek gerekiyor,evet sonra aylar gectiginde o ilk zamanların acısı kalmıyor,yerini hafif bi burukluga bırakıyor..kendimi eve kapamıyorum.kız arkadaslarımla olmaya calısıyorum..sabah uyandıgımda aglama krizinden sonra yine de her gecen gün daha sakin geciyor günüm..
cok seviyorduk ayrılmadan bir gün önce karsımda aglamıstı nasıl ayrılıcam senden diye..daha yapıcı olsa didişmezdik sürekli ama onu üzdügüm günlerin hırsını cıkarmaya calıstı...
pişman olarak ,kıymetimi anlayarak dönsünki eski yıkıcılıgını yapamasın kaybetme korkusundan..
kimbilir hangi dala tutunuyor,oysa agacın gövdesi benim..

esyaları hala göndermedi..bende göndermedim.bu aksam esyalarımı almaya gidicektim.ama sonra vazgectim..belki hiç ses etmemek daha özletir beni..2hafta oldu görüsmeyeli.gerçekten bitti mi?onu beklerken alısacakmıyım onsuz hayata..
biliyorum benden daha az acı cekiyor kararı o verdigi için..ama biliyorum savasıyor,kolay degil.ortak arkadasımızdan duydum,kimseye benden söz ettirmiyormus..
nereye kadar kaçacaksın sevdiğim..

Merhaba,
Benimde derdim aynı ama işler biraz karışık. Ne yapıcağımı bilemiyorum lütfen bana yardım edin.

2 yıldır süren bir birlikteliğimiz vardı. Ama son zamanlarda ben sürekli kafamda onu kendimden uzaklaştırmaya çalışıyordum. Benim yoğun vize final dönemlerimde onu sevmedigimi söyleyip kaç kere ayrılmak istedim ama o kabul etmedi. Son seferde kabul etti ama sürekli beni sevdiğini ayrılmak istemedigini söyleyerek. Bu arada okulda tatil olmuştu ben kendimi inandırmaya devam ettim. Her sorana çok mutluyum diyodum. Okul açılınca kendimi tekrar ikna edememeye başladım. Zaten sürekli msn de telefonda vs konuşuyorduk. Hiç bir zaman tam olarak ayrılmamıştık. İkimizde görüşmeye devam etmek istiyorduk. Daha 3 hafta falan öncesine kadar bana yalvarmaya devam eden insan ben tam biz artık yaklaştık derken ondan hoşlanan bir kızı öğrenince o kızı düşünmeye başladı. Sonunda da çıkmaya başladılar. Çıkmaya başlamaları bizim ayrılmamızdan 2 ay gibi kısa süre sonrasında oldu. Biliyorum hala beni seviyor kaç kere unutmanın kolay olmadığını söyledi. Ben son zamanlarda çok yalvardım seni seviyorum dedim kaç kere ama bu onu daha çok sıktı ve benden uzaklaştı. Ben kendimi ondan uzak tutamıyorum herkes onu düşünmememi söylüyor ama sürekli ondan bahsediyorum. Bana söylediği her şeyden başka anlamlar çıkartıyorum. Onu geri istiyorum ne yapabilirim. İkimizde birbirimizi tamen silmek istemiyoruz çünkü ilişkimiz bizim için çok özel ve önemliydi. Onunla ilgilenmeye devam mı etmeliyim? yoksa bende onu unutmuş gibi mi yapmalıyım? Ben normalde gururumdan geri adım atmayan insan onun için herşeyi yaptım. Bana geri döner mi? nasıl?

vespertine cnm bende senn gibi herseyi yaptım olmadı arama en iyisi merak etsin seni yoksa olmuyo gercekten ben bunu yasadm

1 ay biriyLe cıktım anesi ve babası ayrıldı vwe ayrılmak zorunda kaldık hep kendime qüenemıorm senı uzmekten korkuorm diordu kıskanıodu çıkmadıqımız halde FLn 3 gün once geri döndü kabul etmıcektm ama ben doğru biri olduqunu sanıordum hep herşeye tmm aşkm diordu uzmuodu benı ama sonunda örendimki bnı uzmemek için çıkma kararı almış bunu sorduqumda kendimden cok değer veirorm sana hala anlamadnmı bnde istemessem çıkmazdım dedi bnde artk iki yabancıyız deidm oda bu cok koyar bana diilz yabancı tkrr birleşiris gene mtlu olrz fln dedi ne yapama çlşıo ve ne yapıyım telefonumu msnımı facebookumu kapattım ulaşamasın die suç bende kendime güvenemediğimi bile bile çıktm fln da dmştı off seviyomu sevmıomu .s

Gerçekten bir erkek istemediğinde mesaj çekmez mi? merak ettim nasılsın gibisinden şeyler gün boyunca süren mesajlaşmalar falan? sevmekten başka bir nedeni olamaz mı ki bunun?

miğdesizse atar cnm

Son düzenleme:

vespertine cnm bende senn gibi herseyi yaptım olmadı arama en iyisi merak etsin seni yoksa olmuyo gercekten ben bunu yasadm

Sukufe123, senin biraz daha öncelerde buraya yazdığın yorumların bir kaçını gördüm de sanırım ilgilenmeyince seninkisi geri gelmiş. Bende ilgilenmemeyi başarırsam geri gelir mi ki :S Seninkisi de sana seni seviyorum diyomuş ama baska kızla çıkıyomuş. Benimkisi de aynı şekilde seni unutamıyorum diyor ama o kızla çıkmaya başladı. Geçenlerde okulda karşılaştık gule gule derken yanagımdan öptu bende öptüm resmen irkildi. Hala eskisi gibi öpüyosun dedi ki ben bişi yapmamıştım. Çok yakında bir sınıfta yeni kız arkadası vardı. Beni o kız görmesin diye o sınıfın önünden bile geçirtmedi.

Kızlar fikirlerinizi söyleyin onu umursamıyomuş gibi mi yapmalıyım?

Son düzenleme:
cnm benmkisi geri dönmedi aslında dönmek istyo iş bulunca döncek:))saçmalıyo yani ve ben işinn olmayısını önemsemedm o önemsyo ben çok aradm yapma etme dedm dinlemedi şimdip sormyorum ordan burdan benmle ilgili bilgi almaya calşyo çok üzdu beni bi sevyorm dedi bi emn degilm dedi baska kızla cıktı sonra sadece nette konusyorz gercek degl dedi ani naptıgı belli degl bi işm yok dedi ama dedgm gibi arama bence umursama ki merak etsn seni merak insana herseyi yaptırr cnm dönme meselesne gelnce dönmedi çünkü ben baskasıyla ilglenyorm artık 16ay bekledm az degl bu saatten sonra onla hiçbişey olmaz çok kırdı gururumu sende kırılma yalvarpta ona nası olsa nezaman istesem aynı yerde duruyo dedrtme kendine

Gerçekten bir erkek istemediğinde mesaj çekmez mi? merak ettim nasılsın gibisinden şeyler gün boyunca süren mesajlaşmalar falan? sevmekten başka bir nedeni olamaz mı ki bunun?

Sevmekten başka neden dediğinde..bu senin beklentinle ilgili diyeyim o zaman..
biz burada sevgili ve sevgi üstüne konuştuğumuz için düşüncemi öyle belirttim :)..

cnm aramaa bırak serbest kalsın o yapacagnı yapar hevesni alır herseyden geri gelir tabi onca seyden sonra sen kabul edersen çünkü gelmeden önce agzını arar gelebilrmym diye baktıki umut yok erkekliği elden düşürmez geri gelmekten vazgecer

,,

tabi tabi kesinlikle haklısın.. bunda sana hak veriyorum güzelim.. yiğitlik hep güzel kokmalıdır nerde kalacak erkeklik dedikleri..

3 hafta bitiyor.bugun esyalarımı kargoyla yollamıs..esyaları görünce ne hissedecegimi bilemedim.3 yıllık sevdigim adam simdi nasılda yabancı..keskin bi şekilde ayrıldık.telefonda bi anda..
yeni biriyle görüşüyorum.bitmesi iyi oldu diyorum bazen,yürümüyordu diyorum..ama 3 yıl dokunmaya alıstıgım adamı cok özlüyorum..zamanla anlamsızlasıcak biliyorm..
bilmiyorum..

cnm biliyorum çok zor olucak senn için bu dönem ama inan bana 3hafta değilde kendini şöyle bi iki ay habersiz bırak ondan emin ol seni çok merak edicek ve sagdn soldan arastrcak napıyo ne ediyo diye ve sana geri dönmek isteyecek tabi seni yernde bulursa döner ama sen ona gidersen bitarafı kalkar benmkini kalktı şimdi hiç arayıp sormuyorm ama o benm tum herseymi bilyor tcc kimlğmden bile takp edyor ne işle mesgul oldugmu bilyor ama gelemyo cunku kendine de yedremyo 2.kez reddedilmeyi bak görceksin bi iki ay sonra seni arycak ve seni ruyamda gördm merak ettm hersey yolunda mı diycektr emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…