Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

ben dayanamadım mail yazdım
nasılsın merak ediyorum dedim,ben çok kötüyüm dedim
ayrılık sebebimizin nişan olduğunu düşünüyosun ama beni korumamandı ,aynayı kendine tut dedim
seni affedemiyorum dedim ,benim için hiçbirşey yapmadın
bunları bana ne hissettirdiğini bil diye yazdım yolun açık olsun dedim
keşke yazmasaydım ama dayanamadım

bence yaptıgın seylerden pişman olmamalısın sen en dogru olanı yapmısın şimdi susan ilerde baska yerden illaki bi potluk cıkardı kadere kısmete nekadar ınanırsın bilmem ama oo senın alın yazında varsa zaten enınde sonunda iyisiyle kotusuyle bulur seni bosvver takma kfana buakdar yorum yapma bi süre görüşme acma konusma arasın cevap verme sonunda iyi bişey bekliyosan sabretmesini bil.. herseyın ilacı zaman zaman zaman....

aklım aradığım insan olmadığını,bana layık olmadığını söylüyor ama gönlüm durmuyor
karşıma çıkan herkesi onunla kıyaslıyorum
hayatıma ondan başka kimse girememiş gibi geliyor
hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum
aslında tevekkül edip beklemem lazım
hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Arkadaşlar beni biliyorsunuz 1 ay öncesine kadar eski sevgilimin bana geri dönmesini istiyordum ama 1 hafta önce bizim okuldan biriyle çıkmaya başladım.Bu kişi beni Lise 1 den beri seviyormuş ama ben o malum kişiyle çıktığım için söyleyememiş.Şu anda Lise 2 deyiz ikimizde ve birinin beni tam 1 sene beklemesi sevgisinden vazgeçmemesi çok hoşuma gitti :)) O kişiyi unuttum mu hayır ama artık yüzüne bakınca canım acımıyor gözlerim artık okulda onu değil şu anki sevgilimi arıyor ve inanın kendimi şu anda çok çok çok değerli hissediyorum :))

Ayy ne güzel ben de yeni birini bulup o salağı unutmak istiyorum acilen. :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle unutuluyorsa yani birini bulunca korkmayın zaten sevmemişsinizdir, unutursunuz zamanla..

Öyle unutuluyorsa yani birini bulunca korkmayın zaten sevmemişsinizdir, unutursunuz zamanla..

Eskiyi unutturan yeniliklerdir her zaman.
Zaman çare olmuyor unutmaya malesef.
Kafanın dağılması lazım önce.

Benmki gitti 6 ay sonra tıpış tıpış geldi.. nasıl mı. hiiiç aryp sormdm bni sewdiğnden emindim 10 sene de geçse gelck dedm 6 ay dayandı geldi .... bensiz yapamazz oooo

Benimde bir sevgilim gitmişti eskide kaldı ama ben onu çok sevmiştim bunalıma girmiştim uzunca bir zaman 6 ay sonra koşa koşa geldi resmen ama ben hayatıma eşimi sokmuştum o gelmek istediğinde şimdi çok mutsuz haberlerini alıyorum unutamıyormuş ama fısssssssss.

''İKİLİ İLİŞKİLERDE ADI ÜZERİNDE İKİ TARAF VARDIR BİR MUTLU TARAF BİR MUTSUZ TARAF. SİZ DAHA ENNN BAŞTA KAPAĞI MUTLU TARAFA ATMAYA BAKACAKSINIZ

kesinlikle doğru
keşke çok daha önce üye olsaydım siteye
ounu egosunu yükseltmezdim
gerçi ayrılan bendim ondan aradım, o beni terketseydi içim kan ağlasa bile aramazdımlmaz:

cnm süper ya bu yazı cok cok teeşekkurlerrrr

aynııı cnm bende aynı durumdayım maalesef..

çok güzel bi yazı..

gideni yolla isterse dönsün snr salla :):)
ayrıldım ve gitti önceden çok arardım ama artık aramam yeter bıktım
5 senelik ilişkim bitti onun saçma sapan hareketleri yüzünden....
boşverin yaaa

helal olsun cnm nasıl başardın?
benimde 4 senelik ilişkimi bugün bitirdi...

biz ayrildigimizda o önce gurur yapti hani bi kiz nasil iliskiyi bitirebilirdir erkek olarak gururuna yediremedi. sempatiksalakcinni Aradan 2 ay gecince tipissss tipissss geldi. Bende kusuruma bakma ama tanisiyormuyuz dedim. Basket oldu sizin anlayacaginiz hala cabaliyor. Yüz vermeyince geliyorlar. Bunlarin alayini süründüreceksin ya... kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…