Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

valla bende anlamadım cnm zaten çok mantıksızca koşuyodu benle kafamçokkarıştı,onun yanında olan bi arkadaşımla konuştum çok fazla görüşüyodunuz galiba falan dedi bende hafta 1 gün ben onda kalıyodum bide bişiler yapıyodur en az haftada 1 gün dedim,o böyledir ece dedi bi anda gelmiştir bi anda seni seviyorum diye gelirse şaşırma dedi üzülme fln,hüzünlü değilim sadece içim buruk dedim kısmet değilmişboshayallersmileboshayallersmile

iyi bari o böyle diye herşeyi kabul et olduuu canımmm deseydin hiç üzülme bence pek de önemsencek biri değil gibi duruyor gelgit karakterli sanki benim eski erkek ark.da öyleydi ben güvenilmez buluyorum böylelerini hemde çocuk gibi ne öyle bence üzülmede zaten canım değmez :1hug: evet cnm kısmet değilmiş hem ne demişler her şerde bi hayır vardır :KK66:

Son düzenleme:
tuhaf geliyo onsuz ama mesajlaşmıyoruz,aramıyoruz birbirimizi ben bu kadar düşünüyorum o beni düşünüyo mu hiç sanmıyorum dün nasıl ağladım ömrümden ömür gitti resmen enerjim kalmadı bi anda kafamı yastığa koyduğum an gözümün önüne geliyo yüzü,zor günler geçiricem çok zor ama atlatmak istiyorum.boshayallersmile

bugün şubatın 2si oldu ocağın 19.da ayrıldık yüzyüze ayin 25.de konuştuk hala ses seda yok çok mutsuzum :KK43:((

Hemen ses çıkmasını bekleme canım. Daha ona dank etmemiştir. Dank etmesi içinde maalesef 2 ay kadar zaman var die düşünüyorum. Böylelerinin aklı başına geç gelir.

çok garip varlıklar bunlar gerçekten..ne istediklerini bilsem..biz ayrıldıktan sonra hiçbişey yapmamış gibi mesaj atıp durdu nasılsın napıyosun diye ama gerisi gelmedi.bakalım daha bi ses yok...ne zaman dnk edicek kafasına bilmiyorum...

bende istiyorum tekrardan beni arasın sorsun diye bugün tam 2 hafta oldu çok mutsuz hissediyorum kendimi valla bitti gitti resmen :KK43:((((((

bence aramasınlar ya valla bak ilk başlarda bende diyordum arasın dönsün geri herşeye rağzıyım hatta hatam olmadığı halde hatam var diye kabulleniyordum devamlı mesaj atıyordum kötü bişey olunca neden yanımda değilsin hani söz vermiştin vs.. sonradan anlıyorsunuzki bu yptıklrımız erkeklerin egosunu tatmin etmekten başka birşey değil anlıyoruz ama geç anlıyoruz sonra hayırlısı neyse o olsun diyoruz ve unutmaya başlıyoruz ve hayırlısıda oluyor çook zaman geçtikten sonra o tanıdığınız kişi aslında size göre uyarlanmış başka bir kişiliğe bürünmüş biri..aslında biz ona ne kadar güvenirdik dmi ama buu değil işdee..bendne başkasıyla olmaz yapamaz diyorsunuz o sizin üstünüze kaç kişi eskitmiş oluor hemd ekimsenin haberi olmadan..bundan sonraki sözünüzde keşke oluyor..en son sözünüzse iyiki..iyiki dönmemiş dönse benide eskiden kandırdığı gibi yine kandırırdı...size birşey sölyleyim hayatta erkekler adına keşke demeyin o keşkeler ilerde cok büyük şeyler açıyor başınıza..bırakın dönmesinler..yerimseniben

doğru söylüyosun...ben de şimdi her şerde bi hayır vardır diyorum...beni dünyanın en ktü insanı yapmasından, kovmasından haklıyken haksız duruma düştükten sonra artık istemiyorum onu...kendilerini bişey sanıyolar biz üstlerine düştükçe...bırakın ne halleri varsa görsünler...

hergün aradım olmadı.. hergün agladım oLmadı.. sewdm oLmadı tapdım oLmadı..

iLk cıkmadan önce o bnm pesimdeydi.2sene cıkdk ayrıLnca tam tersi oLdu.

size bi akıL weriim. ayrıLırsanz sakın böle msJLar atmayn özel no'yla aramayn. onu sewdqnizi sölemeyn.
mektplar yazmaın.kapısının önünden qecmeyn.
nasL bi mantkdr anlamadm ama nasL oLsa eLimde qözyLe bakıyoLar.
hem bnLarı yapdqnzda qeri döndyse de en ufak bşide ayrıLmaya calısır nasL olsa sewio der elimde der
ayrılamaz der..

giden gitsin kalan sağlar bizimdir.

ay ben manyakmıyımya giderse gitsin büyük konuşmak istemem ama
asla dönmesi için çaba harcamam.geri dönmesi için çabalarsam bunu herzaman bekler.guclubacismile.bende buna tahammül edemem. amaaaaan giderse gitsin beni takmayanı bende takmam.hepsi bukadar.:kahve:

Ben çok koşmuştum peşinde, neler yapmıştım geri döndürmek için. Dönmemişti. Ben de ne mi yaptım? Hayatıma baktım kızlar. Önceki gibi dizlerimi kırıp onun bana geri dönmesini beklemedim. Yaşadım, gezdim tozdum. Yeni ve güzel arkadaşlar edindim. Hepside beni çok seviyorlar. Gözümün içine bakıyolar. Dostluğumuzu önemsiyolar. Aradan 2 ay geçti. Sevgilim en yakın dostum olan kişiyle irtibata geçmişti. Benimde haberim vardı. Dostumda sevgilimle ayrıyken nasıl acı çektiğime şahitti. O da acı çekiyordu. Bırbirimizi teselli için uğraşırken, sevgilim pat diye geldi, çocuğa demediğini bırakmadı. Yok sen misin Do_You_Wanna yı seven çabuk cvp ver şöle yap böle yap diye. Çocuksa bana gelip hiç bişey anlatmadıki sırf ben üzülmeyim diye. Ben sıkıştırdıkça söylerdi. Ve benimki, başka kişilerle bu denli yakın olmamı kaldıramadı. Arayıp, sesimi dinlemeye çalıştı. Oh olsun ona açmadım telefonlarını. Hep anneme açtırdım. ıyice deliye döndü kaydirigubbakcemile3 En sonunda barıştık ve çok gözümün içine baktı bidaha kırılmayım diye. Şimdiyse benim sinirimden etkilendi o sinir küpü oldu. Eziliyorum siniri altında. Nasıl sakinleşir ki kaydirigubbakcemile3

kızlar belki hatırlıyorsunuzdur erkek arkadaşım beni eski kız arkadaşıyla aldatmıştı belki okumuşsunuzdur 2 ay önce oldu bu olay.. aradı bugün beni açmadım niye aradı acaba :uhm:

Ya canım niye aradısı var mı? Belliki bozuşmuşlar diğer kızla. Adam boşta kalmamak için hadi bi Hukukcu19 u arayımda belki şansım yaver gider demiş.

Ya canım niye aradısı var mı? Belliki bozuşmuşlar diğer kızla. Adam boşta kalmamak için hadi bi Hukukcu19 u arayımda belki şansım yaver gider demiş.

hazırda 14 şubat yaklaşıyo demiştir vay ş... vayy Çok üzgünüm çoook

ah ben ne yapimm 17-18 gündür ses seda yok çıt adamda hiç özlemez mi zor tutuyorum kendimi aramamak için ama inancım yok,herkes bir gün dönicek arıcak diyolar ama n yapıcam ben hasta olucam bu yüzden sürekli rüyamda görmekten bıktım rüyamda görmesem gözümün önünden gitmiyoo yüzü adamın offfff

ah ben ne yapimm 17-18 gündür ses seda yok çıt adamda hiç özlemez mi zor tutuyorum kendimi aramamak için ama inancım yok,herkes bir gün dönicek arıcak diyolar ama n yapıcam ben hasta olucam bu yüzden sürekli rüyamda görmekten bıktım rüyamda görmesem gözümün önünden gitmiyoo yüzü adamın offfff

aman çıkmasın bak keyfine he çıkarsada bi bit yeniği ara benim gibi çok çabuk da bulursun kaydirigubbakcemile3

kızlar belki hatırlıyorsunuzdur erkek arkadaşım beni eski kız arkadaşıyla aldatmıştı belki okumuşsunuzdur 2 ay önce oldu bu olay.. aradı bugün beni açmadım niye aradı acaba :uhm:

açma canım alışmış herif. yine aldatır.
hemde merakda etme. bulsende artık yeni birini keyfine bak.
ama çabuk ol 14 şubatta hediye alamazsın sonra.kaydirigubbakcemile3

kısaca: sevseni seveni,aşk nedir bileni
arama hiç boşuna
bırakıpta gideni.
derim sana canım benim.
millet neden bukadar ısrarcı olur bi konuda anlamıyorum.
kız dünyada adammı kalmadı yani:uhm:

bence aramasınlar ya valla bak ilk başlarda bende diyordum arasın dönsün geri herşeye rağzıyım hatta hatam olmadığı halde hatam var diye kabulleniyordum devamlı mesaj atıyordum kötü bişey olunca neden yanımda değilsin hani söz vermiştin vs.. sonradan anlıyorsunuzki bu yptıklrımız erkeklerin egosunu tatmin etmekten başka birşey değil anlıyoruz ama geç anlıyoruz sonra hayırlısı neyse o olsun diyoruz ve unutmaya başlıyoruz ve hayırlısıda oluyor çook zaman geçtikten sonra o tanıdığınız kişi aslında size göre uyarlanmış başka bir kişiliğe bürünmüş biri..aslında biz ona ne kadar güvenirdik dmi ama buu değil işdee..bendne başkasıyla olmaz yapamaz diyorsunuz o sizin üstünüze kaç kişi eskitmiş oluor hemd ekimsenin haberi olmadan..bundan sonraki sözünüzde keşke oluyor..en son sözünüzse iyiki..iyiki dönmemiş dönse benide eskiden kandırdığı gibi yine kandırırdı...size birşey sölyleyim hayatta erkekler adına keşke demeyin o keşkeler ilerde cok büyük şeyler açıyor başınıza..bırakın dönmesinler..yerimseniben

aferin sana .zararın neresinden dönersen kar demişsin.
umarım fikri sabit olursun. yüz vermeyin şu erkeklere bukadar.hihoyyyt

eğer kadınların yüzkarası seçilse sanırım
şampiyon sen olurdun.:eek:lmaz: ne bu şimdi aramazsa aramasın.
hintten gelen kumaşmı bu adam .
bırak gitsin öööööfffff:kahve:

X