Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

deniz'cim dönmesi seni sadece anlık mutlu edecek bence. Bu ilişki gerçekten çok tutarsız olmuş.Önce bir mesajl aşkım günaydın, sonra düşündüm aşkım bitmiş. sana olan aşkını anlatmaya kelimeler bulamayacak, seni kırmamak için mesaj yazmaya korkacak birileri var bence. ve onu beklemelisin. daha önce bir evlilik yaşadığım için söylüyorum, sen zaten bunun acısını biliyorsun. bİr kere daha yaşayacak, kaldıracak kadar güçlü olabilirsin ama inatla söylüyorum tatlım "ex den next olmaz"...

mutlu olman dileğiyle,

doğru söylüyosun ama bir kere daha karşıma gelsin pişman olup bunu istiyorum

doğru söylüyosun ama bir kere daha karşıma gelsin pişman olup bunu istiyorum

Hepimiz bunu istedik..Bir süre sonra öyle bir umursamazlık gelecek ki üstüne hiç bişeyini istemeyeceksin.çünkü o hiçbişey olacak...Ama yinede gelseler keşke şöleee bir sürünseler iyi olurdu dimi :jeyyar:

ne uğraşıyorsunuz bırakın gitsin.ortada herif kıtlığı mı var.dönecekse kendi dönsün işim yok bide dönsün diye mi uğraşacaktım.tam tersi değer vermeyince arayıp sormayınca döner.üstüne düşünce kendini bi halt sanır.döneceği varsa da dönmez.

Dönecekse gitmesin.. madem o kadar mantıklılar ilk önce bunu anlasınlar!!!!..

benneyaptımkisağolun kızlar bu hafta daha iyiyim sanırım.iyiki üye olmuşum buraya

Hepimiz bunu istedik..Bir süre sonra öyle bir umursamazlık gelecek ki üstüne hiç bişeyini istemeyeceksin.çünkü o hiçbişey olacak...Ama yinede gelseler keşke şöleee bir sürünseler iyi olurdu dimi :jeyyar:

:çok üzgünüm:keçke gelse tek dileğim bu valla.söyleyeceklerimi inci gibi dizdim şimdidensengözlerimebaksanab

:çok üzgünüm:keçke gelse tek dileğim bu valla.söyleyeceklerimi inci gibi dizdim şimdidensengözlerimebaksanab

pişmandır pişman olmasına emin ol da yaptığını artık nasıl temizleyeceğini bilemiyordur.. nasıl olsa sen hep hazırsın hep seversin diye istediği zamana kadar bekler.. nerden bilsin inci takıcaksın boynuna :)))) süpersin sen.. o günde gelecek içindekileri bir bir söyleyeceksin emin ol.. herşeyi gösteriyor Allah bu dünyada diğer tarafa kalmıyor..

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende terkedilenlerdenim birden içimden gelmiyo yıprandım dedi ve bıraktı. tabi ki sorunlarımız vardı ama bırakmak gerekmiyodu.bu süre zarfında çok çabaladım ama onda bi çaba yok.benim anlamadığım hala mesaj atıyo konuşuyo ama hiç uçum yokken hala beni suçluyo napıcamı şaşırdım...

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende terkedilenlerdenim birden içimden gelmiyo yıprandım dedi ve bıraktı. tabi ki sorunlarımız vardı ama bırakmak gerekmiyodu.bu süre zarfında çok çabaladım ama onda bi çaba yok.benim anlamadığım hala mesaj atıyo konuşuyo ama hiç uçum yokken hala beni suçluyo napıcamı şaşırdım...

canım üzülme bende aynı durumdayım ilk 2 hafta çok kötüydüm çok uğraştım.ama bende takmıyorum artık.dönerse döner dönmezse kendi bilir.ne kaybettiğini geç anlıyorlar yada anlamıyorlar.amaaaannnn neysezemuszemus

ve bu arada dönmesini tekrar birlikte olmak için değil pabucunu eline kendim vermek için istiyorum:eek:klava:

pişmandır pişman olmasına emin ol da yaptığını artık nasıl temizleyeceğini bilemiyordur.. nasıl olsa sen hep hazırsın hep seversin diye istediği zamana kadar bekler.. nerden bilsin inci takıcaksın boynuna :)))) süpersin sen.. o günde gelecek içindekileri bir bir söyleyeceksin emin ol.. herşeyi gösteriyor Allah bu dünyada diğer tarafa kalmıyor..

:Saruboceq:inşallah canım

inşallah.. gerçekten kendisi bilir...benim üzüldüğüm nokta hala haklı ya...ben de ilk zamanlar kötüydüm hem de çokk ama toparlandım yavaş yavaş..bundan sonra hiç birşey yapmicam...üstüne düştükçe suçlu biz oluyoruz..

arkadaşlar savunma yaptığınız ve kendinizi anlatmaya çabaladığınız sürece kusurlu sizmişsiniz gibi görünürsünüz.sizin içiniz rahatsa boşverin dil dökmeyi.hiç gerek yok.

HAKLISINN. zaten böyle yaptığım için haklıyken haksız duruma düştüm...kendisi suçlu ama suçu bana yüklüyo.:KK43:

evet sürekli ona bişeyler anlatmaya çalışmak hiç bişeye yaramıyo aksine seni daha çok çileden çıkarıyo.. aynısını bende yaşadım bu zamanlar.. hiç kendini yorma bırak kendi haline kimse değmiyo..

evet...3,5 yıl olmuştu beraberliğimiz çok seviyodu neden böyle oldu bilmiyorum tahammülsüz biraz zora gelemiyo o içindekilerin hepsini kırlırmı diye düşünmeden söyledi. bense düzeltmeye çalıştım hep ama olmadı...

evet...3,5 yıl olmuştu beraberliğimiz çok seviyodu neden böyle oldu bilmiyorum tahammülsüz biraz zora gelemiyo o içindekilerin hepsini kırlırmı diye düşünmeden söyledi. bense düzeltmeye çalıştım hep ama olmadı...

düzeltmeye çalışmakla bile sen üzülüyorsun emin ol.. kendi haline bırakıcaksın eğer bunu yaptıysa sounucuda kendi çekmeli o lafları söylerken çekip giderken seni hiç düşünmüyorsa hepsi için ayrı ayrı üzülecektir.. sesini ona duyurup seni görmesini sağlayıp onun içinin bu dönemde rahatlamasını sağlama.. bu zamanda en iyisi kendine zaman ayırman bunu hiç hazmedemiyorlar zaten, beni çok seviyordu neden böyle davranıyor diyip deli oluyorlar..

arkadaşlar 5 ay önce erkek arkadaşım benden uzaklaşmaya başladı.görüşmemek için mesnetsiz bahaneler buluyordu,bilirsiniz.bende ne oluyor dedim telefonda.görüşmek mi istemiyorsun?ilk önce benim adıma fikir beyan etme yok öyle birşey dedi ama sonra yapamıyorum seni üzmek istemiyorum dedi.klasik ayrılık lafları.bende insiyatif al o zaman dedim.salı günü ne yapıyorsun görüşüp olayı bağlayalım dedi.(bu ne demekse artık)bu telefon konuşması c.tesi oluyor.ama beyefendi salıya randevu veriyor.pazar ve pzt. izinli olduğu halde.
telefonu kapattıktan sonra iyice düşündüm.görüşmemek için bahaneler bulan ve yapamıyorum diyen biriyle görüşmek bana saçma geldi.buluşma günü geldiğinde 2 defa aradı açmadım.bir müddet sonra sitemkar bir mesaj attım.konuşmamızın bir anlamı kalmadığını ve artık bana zaman ayırmak zorunda olmadığını ifade ettim.ama asla uslübumu bozmadım.o da mesajın akşamına beni facebooktan ertesi günde (niyeyse aynı gün değil) msnden sildi.arayıp sormadım niye sildin diye.
ayrılıktan 2 ay sonra facebook profil resmini d.gününde benim poster yaptırıp hediye olarak verdiğim resmi olarak değiştirdi.tesadüf mü benden bir tepki mi bekledi bilmiyorum.2 hafta kadar kaldı resim ama ben iletişime geçmedim.daha önceki ayrılıklarımızda hep ben arayan oldum çünkü hatalı o olmasına rağmen.sonra kaldırdı o fotoğrafı.yakında d.günü yaklaşıyor.bir yanım sevdiğim için aramak istiyor.bir yanımsa böyle yaparak onu unutamadığını düşünüp havaya girer diyor.BU DA BENıM HıKAYEM :KK43:

Kimseyi zorla getiremezsin.Ancak o kendi gelmek isterse zaten geri gelir:eek:

Son düzenleme:
X