Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

ya arkadaşım boşver hayatın tadını çıkar
ben eşimle hiç evlenmemiş olmayı isterderdim bekar günlerime dönmeyi o zaman dahA mutluydum

Şu anda belki de aradan zaman geçtiği için bu kadar rahatım normalde uzun süre bu işe anlam verememiştim. Aslında herşeyi boşverebilmek en güzeli. Umursamamayı başarabilmek ne güzel olurdu. Gerçi ayrılıkta sindire sindire unutmak daha iyiymiş birden normal hayata dönüldüğünde sonradan çıkabiliyormuş. Yavaş yavaş öldürdüm duygularımı en ufak kırıntısı bile kalmayacak şekle getirmeye çalışıyorum. Bir sonraki kişiye saygısızlık olmasın sonuçta.

canım şu bir gerçek ki kendimizi üsdüğümüzle kalıyoruz işin garibi biz burada helak durumlardayken onlar mutlu mesut yaşıyor bu da adalet işte

canm biz bayanlar iliski sona erince ilk aylari cok üzülürmüsük, erkekler ise 2 ay sonra üzülmeye baslarlarmis, pismanlik o zaman baslarmis. ben allahin adaletine inaniyorum. bizi bu bayram mübarek günde üzen bizim ahimizi aliyor.allah derki incittiginiz insanin ve kirdiginiz gönlün bedduasindan korkun. cünkü kalb kirmak bin kabe yikmaktan daha günahtir!

Çok güzel yazmışsın ' bu mübarek günde üzüyorlar bizi ' diye.Bayram günü herkes mutlu neşeli olur ama ben sinirliyim belli etmemeye çalışsam da içten içe yiyip bitiriyorum kendimi

Çok güzel yazmışsın ' bu mübarek günde üzüyorlar bizi ' diye.Bayram günü herkes mutlu neşeli olur ama ben sinirliyim belli etmemeye çalışsam da içten içe yiyip bitiriyorum kendimi

ben bayram oldunu bile unuttum tek takiliyorum, misafirlerin yanina cikmiyorum, odamda tek basima oturuyorum..ama zamanla hersey düzelir insallah. seneye bu zamanlar agladigimiza pisman olucaz :)

bendede durum ayni sizinnki gibi
Kandil de mesaj atan adamdan bayramda henüz tik yok
Kandile mesaji 22:45 de atmisti

icim patliyor kizlar anlatamam, ben mesaj atayim bayramini kutlayim dedim ama o bahsettigim abim sakin yapma
belki bir sey kaybetmezsin ama bir sey de kazanmazsin dedi
hakliydi onun icin duruyorum böyle

bende atma derim, atsakda atmasakda degerimiz degismiycek...bugün bir radyo programinda sunucu herkes sevdiginle bayrami yasamak ister dedi ve icim acidi (( demekki biz onlar icin bir sey ifade etmiyoruz allahin bayraminda bile bir mesaji cok görüyorlar. benim aklimdan öyle gecti...
benim 2,5 yasinda yegenim telefonumu almis oynuyor. bir bakarim benimki araniyor elinden telefonu kaptim hemen kapattim. acdimi acmadimi hic bakmadim, deliye döndüm ya...tabii simdi beyefendinin egosu yine tatmin oldu. offf ya

insallah calmadan yakalamissindir telefonnu. Aksi takdirde dedigin gibi egosu tavan yapmistir
bende siradan mesaj atarken ablasinin teli vardi sirada ona kisaca bayraminiz kutlu olsun yazdim, belki yanlisti ama zaten beni istemedikleri icin kardesine söylemezler. Simdi keske atmasayim diyorum

inan bana söyler. atmasaydin iyi olurdu ama olmus artik. herseyde bir hayir vardir. belki böylesi daha hayirliydi. belki allah o ablasinin kalbini sana karsi daha yumsatir.

bütün erkeklermi aynı ? zehir olan şu bayram gününün hesabını dilerim Allah en kısa zamanda sorar ondan .

yaklasık 2 yıllık bi ilskim var. sorun yaşamaktan gerckten skıldım. 2 aydır hayat zehir oldu ya bıktım gelgitlerinden. hergn ayrılıktan döndürmekten skıldım. bu insan 3 ay önce ayrlıktan sonra bana yalvrark yemnler ederek döndü her gece arayp sabahlara kadar aglıyarak seni hic üzmycem diyerek. simdi her davranısımı sorun ediyor hakaret ediyor. seni cok seviyorum hataların yüznden sevgim icimde kalıyor diyor. kıskanc kısıtlıyor. bunları geçtim artk ama hakaretlerden yoruldum ya yoruldum. mutsuz olmaktan aglamaktan yoruldum. bi söz gecirebilsem kalbime. napacagmı bi bilsem. uzun ilski olunca bitirmek istemiyo insan işte. o kdar emek o kdar zaman zor cok zor cok kötüym anltcagm bi insan bile yok patlycam artk

biz variz canm bizlerle paylasabilirsin..hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz..anladigim kadariyla sizin iliskiniz daha bitmemis. biraz mesafe koy ve ilk adimi ondan bekle.

o kdar kötüyümki bunu hakedecek naptım diyorum şuan bile aglıyorum bunları yazarken. napacagmı napmam gerektigni düşünemiyorm hic bsey yapamıyorm. nefes alamıyorm artk

o kdar kötüyümki bunu hakedecek naptım diyorum şuan bile aglıyorum bunları yazarken. napacagmı napmam gerektigni düşünemiyorm hic bsey yapamıyorm. nefes alamıyorm artk

hakkedecek naptini söyleyebilirim. onu cok sevdin! biraz zamana birak canm...hepimiz ayni durumdayiz bol bol dua edelim. allah su mübarek günde bizim dualarimizi kabul etsin. amin

Bitirsin bu defa engel olmycam dayanamasamda en dogrusu bu galiba. Engel oldukca dahada kötü oldu hersy. Hc bsey düzelmedi (

offfffffff nerde kimlerle ne yapıyo bilmiyorum delirmek üzereyimmmmmmm ((((((((((((

Çok kötüyüm ya herkes bayram yapıyo ben yas tutuyorum eminim o da köylerinde benim deli olduğum insanlarla gününü gün ediyodur ooooooooooffffffffffffffff ((((((

bende öyleyim ama allah onlara azda olsa bizi hatirlatirrir..ben buna inaniyorum. benimkinin gecenlerde kalbine sanci girmis benden biliyo dualar cok ise yariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…