- 2 Ağustos 2013
- 79
- 0
- Konu Sahibi Princess
- #3.621
seni hayatindan silmemistir ondan duruyordur.
Onlari sildigi an senide silmis anlamina gelir bence
peki sende nasildi? hemen sildimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni hayatindan silmemistir ondan duruyordur.
Onlari sildigi an senide silmis anlamina gelir bence
peki sende nasildi? hemen sildimi?
evli olmadığı kesin onda netim yani. onun hakkında herşeyi bildiğim söylenemez ama az çok bildiğim biriydi . aramama kararı aldım en son yazdıklarımda çok hırçın davrandım o ise nasıl rahat umursamaz bu beni daha da çileden çıkardı tabi bayaa bir söylendim. sonra pişman oldum tabi kendimi daha da alçalttım diye. o yüzden yazmama kararı aldım. ki şu da bir gerçek ki denildiği gibi ne olursa olsun bunlar geri dönüyor ya çok şahit oldum bu duruma. ama işte o zaman da bir kıymeti kalmıyor
benimki kiskanctir resim falan yüklememisti onun icin silecek bir seyi de yoktu :))
kizlar günaydin.öncelikle hayirli bayramlar .insallah bu bayram sevdikleriniz hatalarini fark ederler ve size cifte bayram yasatirlar.
dün aksam dayanamadim sevducegumu aradim.aramaz olsaydim keske neler neler söyledi. bir saat konustuk ama havadan sudan .sonra sordu nasil gidio diye iyi dedim, afalladi önce ,bozuntuya vermemeye calisti .yine "sevgilisininden"bahsetti .cok iyi biriymis mis.cok temiz kalplimismis vs benden iyi olamaz benden cok sevemezsin dedim güldü unuttun mu beni yoksa unutmaya mi calisiyorsun dogru cevap ver dedim ,unutmaya calsiyorum hemen unutulmaz yasanilanlar dedi .uzak oldugumuz icin ayirlmak en iyi kararmis bizim icin.aklima gelmedi ki sölyemek ben onu askerdeyken bekledim ama o 2-3 ay beni bekleyemedi.erkek milleti dglmi artik nasil güvenicem erkeklere bilmiyorum .adam evlenmek diordu
ara ara nasil oldugumu ögrenmek icin araya bilirmis ama sadece merak ettigi icin mis fazla heveslenme dior.yetmiyor mus gibi birde beyefendi nedese begenirsiniz sakin beni gündüz arama aksam 10dan snra ara kiz arkadasim olur aciklayamam diyor sordum bu durumda kiz arkadasin ne oluryor ben ne oluyorum düsündün mü diye hic cit cikmadi
ne günah isledimde yarabbim beni böyle seylerle siniyor.artik eziliyorum hic birsey yapasim yok.kapatirken telefonu sordum son kez bi düsün belki oluru vardir diye.hayir diye bi sesini yükseltti sonra peki tamam düsünürüm dedi ama biliyorum ki öylesine bi düsünürüm demekti.konusurken bir "canim"bile demiyor.söylemesini istedim hayiiiir dedi yine.bende sabah dörtbucuk gibi msj yazidim
yasimiz kac olursa olsun hep bir yanimiz cocuktur.umut eder ve bekler.bu mübarek günde en güzel armagan bana senden gelecek olabilen bir "can'im"dir.iyi bayramlar cok sevdigim ... yazdim
biliyorum bu yazdigim msj bile cvp vermicek
neymis artik icinden gelmezmis araya sogukluk girmis olamazmis eskisi gibi bir cirpita nasil bir senemizi bos atar hayallerimiz vardi((
kendini tutamıyor ki insan ayrılığın bile belirsiz oluyor . ayrıldık mı şimdi diye sorar olmuştum en sonunda herşeyi tek seferde söyledim rahatladım ve o kadar soğuktu ki işte o an anladım bittiğini. geri döner mi dönmez mi bilmiyorum çünkü çok yeniydi daha başındaydı ama uzun zaman sonra birinden etkilenmiştim mutlu olacağımı sanmıştım benim kaybım da bu
kizlar günaydin.öncelikle hayirli bayramlar .insallah bu bayram sevdikleriniz hatalarini fark ederler ve size cifte bayram yasatirlar.
dün aksam dayanamadim sevducegumu aradim.aramaz olsaydim keske neler neler söyledi. bir saat konustuk ama havadan sudan .sonra sordu nasil gidio diye iyi dedim, afalladi önce ,bozuntuya vermemeye calisti .yine "sevgilisininden"bahsetti .cok iyi biriymis mis.cok temiz kalplimismis vs benden iyi olamaz benden cok sevemezsin dedim güldü unuttun mu beni yoksa unutmaya mi calisiyorsun dogru cevap ver dedim ,unutmaya calsiyorum hemen unutulmaz yasanilanlar dedi .uzak oldugumuz icin ayirlmak en iyi kararmis bizim icin.aklima gelmedi ki sölyemek ben onu askerdeyken bekledim ama o 2-3 ay beni bekleyemedi.erkek milleti dglmi artik nasil güvenicem erkeklere bilmiyorum .adam evlenmek diordu
ara ara nasil oldugumu ögrenmek icin araya bilirmis ama sadece merak ettigi icin mis fazla heveslenme dior.yetmiyor mus gibi birde beyefendi nedese begenirsiniz sakin beni gündüz arama aksam 10dan snra ara kiz arkadasim olur aciklayamam diyor sordum bu durumda kiz arkadasin ne oluryor ben ne oluyorum düsündün mü diye hic cit cikmadi
ne günah isledimde yarabbim beni böyle seylerle siniyor.artik eziliyorum hic birsey yapasim yok.kapatirken telefonu sordum son kez bi düsün belki oluru vardir diye.hayir diye bi sesini yükseltti sonra peki tamam düsünürüm dedi ama biliyorum ki öylesine bi düsünürüm demekti.konusurken bir "canim"bile demiyor.söylemesini istedim hayiiiir dedi yine.bende sabah dörtbucuk gibi msj yazidim
yasimiz kac olursa olsun hep bir yanimiz cocuktur.umut eder ve bekler.bu mübarek günde en güzel armagan bana senden gelecek olabilen bir "can'im"dir.iyi bayramlar cok sevdigim ... yazdim
neymis artik icinden gelmezmis araya sogukluk girmis olamazmis eskisi gibi bir cirpita nasil bir senemizi bos atar hayallerimiz vardi((
sanada hayirli bayramlar canm. yazdiklarini okudum ve cok üzüldüm. bacm sen bunu daha hic arama, birak o arasin! ve hemen olmasada arayicanada inaniyorum. dedigim gibi kimse baskasinin gözyaslari üstüne mutluluk kuramaz. o kizla o mutlu olamaz dediklerimi unutma.
mübarek günde allah mi söyleti tatlim seni .insallah arar daha neler neler söyledi bide gülmesi yok mu ama aramicam inallah dayana bilirim allahim dayanma gücü versin diyorum.inanmak gelmiyor icimden söylediklerine.
canım iyi bayramlar sana da. senin yaşadıkların gerçekten zor şeyler ama beni rahatsız eden sevgilisi var ve hala arıycam seni diyor ve akşam ara diyor yani resmen seni elde nasıl olsa diye düşünüyor. bence bir daha arama bekle biraz neler olacağına bak. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve inşallah mutluluğa ulaşırız.
amin insallah hepimiz bu yasadiklarimiza birgün gülebiliriz
keske aramasaydin hadi aradin keske sonradan o mesaji yazmasaydin.
Ben bu adamin iyice evli olduguna inanmaya basladim
Sana bu kadar kötü´davranan birini bir an önce unutmani diliyorum
inşallah canım benim. ben de şuan o kadar sinirliyim ki. birlikteyken işler çok yoğun nefes alamıyorum diyen adam 1 haftadır istanbulda cafe cafe geziyor yer bildirimlerinden görüyorum bu nasıl şeydir böyle ya
Ayrılıkta giden erkeği geri döndüremedim. Bir sene oldu evlilik hazırlıkları içerisinde. Dönse mi bilmem gittiği yerde kalsa da olur. Sadece kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığını görmek istiyorum belki de. Çünkü sevgi namına hissettiğim duyguları çoktan unuttum..
Ayrılıkta giden erkeği geri döndüremedim. Bir sene oldu evlilik hazırlıkları içerisinde. Dönse mi bilmem gittiği yerde kalsa da olur. Sadece kimsenin yaptığının yanına kar kalmadığını görmek istiyorum belki de. Çünkü sevgi namına hissettiğim duyguları çoktan unuttum..