- 2 Ağustos 2013
- 79
- 0
-
- Konu Sahibi Princess
- #3.601
canim acil sifalar.mübarek ayin yüzü suyu hürmetini insallah tez zamanda annen eski sagligina kavusur.sakin üzme kendini .allaha sigin.allah de gerisini bosver.
kızlar şoklar içindeyim siz bana bir fikir verin. bundan 3 ay önce yıllardır face de kayıtlı olan ama en son 7 yıl önce gördüğüm dershane arkadaşımla konuşmaya başladık. öncelerde eskilerden sohbet ettik birbirimizle şakalaşıyorduk. sonralara doğru whatsapp dan konuşmaya başladık ama konuşmalarımız sıklaşmaya başladı. bir buçuk ay sonra bana bir gün yemek yiyelim sohbet ederiz dedi ben de kabul ettim. beni çok güzel bir yere yemeğe götürdü ,sohbet ettik , güldük eğlendik sonra eve bıraktı. o günün akşamı da seni daha yakından tanımak istiyorum dedi ve böylece başladı. ilk hafta herşey çok güzeldi sürekli konuşuyorduk biraz geç yazsam merak ediyorum diyordu. bu arada kendisi çorluda ben istanbuldayım. ertesi hafta yine buluştuk ve yine çok güzel bir gün geçirdik. o bundan 3 gün sonra bu daha az yazar oldu nedenini sorduğumda işlerim çok yoğun bu aralar dedi. üstüne gitmek istemedim. sonra bu hafta görüşemiycez istanbula gelemiyorum şirketin başında durmalıyım dedi. yine sorun etmedim ama bu iş stresini bana yansıtmaya başladı sürekli çok sıkılıyorum , çok yoğun geçiyor bıktım artık falan filan. sonra saçma sapan konuşmalara başladı kelimeleri rahatsız etti uyardım bana ters cevap verdi ve tartıştık. ben inat ettim ve ona yazmadım o da aynı şekilde bu tam 4 gün sürdü!! sonunda ben yazdım hafta sonu gelicem o zaman konuşalım , düşünelim bu arada dedi. hiçbirşey demedim hafta sonu oldu istanbula geldi biliyorum ve beni aramadı. ben de o sinirle ne yapmaya çalışıyorsun böyle olacaksa bitsin dedim. o da önyargılısın bunu aşmanın bir önemi yok bitsin dedi. bu ne şimdiben anlayamıyorum durduk yere ne oldu.
bu erkeklere hic güven olmuyor canm ya... hayatina belki baska biri girmis olabilir..sabret biraz, zaman herseyi gösterir. benimde 3 senelik iliskim 2 hafta önce bitti ve bende sabretmeye mecburum...
bana deseki ben senden hoşlanmadım olmuyor anlıycam ama sebepsiz yere hiç konuşmadan bu ne oluyor yani oyun mu oynuyoruz ya nasıl sinir oldum gören de adam sanır böylelerini. 3 senelik bir ilişkiden sonra çok zor . ama dediğin gibi sabretmek zorundayız. ben bu erkekleri anlayamıyorum artık ya
kızlar şoklar içindeyim siz bana bir fikir verin. bundan 3 ay önce yıllardır face de kayıtlı olan ama en son 7 yıl önce gördüğüm dershane arkadaşımla konuşmaya başladık. öncelerde eskilerden sohbet ettik birbirimizle şakalaşıyorduk. sonralara doğru whatsapp dan konuşmaya başladık ama konuşmalarımız sıklaşmaya başladı. bir buçuk ay sonra bana bir gün yemek yiyelim sohbet ederiz dedi ben de kabul ettim. beni çok güzel bir yere yemeğe götürdü ,sohbet ettik , güldük eğlendik sonra eve bıraktı. o günün akşamı da seni daha yakından tanımak istiyorum dedi ve böylece başladı. ilk hafta herşey çok güzeldi sürekli konuşuyorduk biraz geç yazsam merak ediyorum diyordu. bu arada kendisi çorluda ben istanbuldayım. ertesi hafta yine buluştuk ve yine çok güzel bir gün geçirdik. o bundan 3 gün sonra bu daha az yazar oldu nedenini sorduğumda işlerim çok yoğun bu aralar dedi. üstüne gitmek istemedim. sonra bu hafta görüşemiycez istanbula gelemiyorum şirketin başında durmalıyım dedi. yine sorun etmedim ama bu iş stresini bana yansıtmaya başladı sürekli çok sıkılıyorum , çok yoğun geçiyor bıktım artık falan filan. sonra saçma sapan konuşmalara başladı kelimeleri rahatsız etti uyardım bana ters cevap verdi ve tartıştık. ben inat ettim ve ona yazmadım o da aynı şekilde bu tam 4 gün sürdü!! sonunda ben yazdım hafta sonu gelicem o zaman konuşalım , düşünelim bu arada dedi. hiçbirşey demedim hafta sonu oldu istanbula geldi biliyorum ve beni aramadı. ben de o sinirle ne yapmaya çalışıyorsun böyle olacaksa bitsin dedim. o da önyargılısın bunu aşmanın bir önemi yok bitsin dedi. bu ne şimdiben anlayamıyorum durduk yere ne oldu.
hiç böyle olmamıştı ya hayatımdaki en kısa ilişki bu ilişki denilebilirse tabi. hala şokunu atlatamıyorum çünkü çok dürüst birine benziyordu hatta ilk gün dedim adam bu işte ya ! ama nerdeee hepsi aynı bunların. Canım sen de bu kadar yıpratma kendini kesinlikle zor bir süreç bu ama kendimize yaptıklarımızla kalıyoruz. ne yazık ki erkekler bizim gibi hissedemiyor .erkekler korkaktir. hepsi ayni gibime geliyor. biz onlari düsünelim agiliyalim onlar günlerini gün etsinler. ama biz bayanlar bir ilsiki sonunda, baslarda cok aci cekermis, erkeklere ise sonra sonra koymaya baslarmis....ama ben allahin adaletine inaniyorum. hickimse baskasinin gözyasi üstüne mutluluk kuramaz. ben su 2 hafta icinde 5 kilo verdim!
evli olmadığı kesin onda netim yani. onun hakkında herşeyi bildiğim söylenemez ama az çok bildiğim biriydi . aramama kararı aldım en son yazdıklarımda çok hırçın davrandım o ise nasıl rahat umursamaz bu beni daha da çileden çıkardı tabi bayaa bir söylendim. sonra pişman oldum tabi kendimi daha da alçalttım diye. o yüzden yazmama kararı aldım. ki şu da bir gerçek ki denildiği gibi ne olursa olsun bunlar geri dönüyor ya çok şahit oldum bu duruma. ama işte o zaman da bir kıymeti kalmıyorkisa sürede bikmis olamaz, umarim evli deegildir? Onun hakkinda herseyi biliyor musun?
Belki kiymetini anlamasi icin zamana ihtiyaci vardir, o aramiyorsa sene arama, ne kadar zor olugunu biliyorum ama tut kendini.
Üstlerine düstükce daha da kaciyorlar malesef
evli olmadığı kesin onda netim yani. onun hakkında herşeyi bildiğim söylenemez ama az çok bildiğim biriydi . aramama kararı aldım en son yazdıklarımda çok hırçın davrandım o ise nasıl rahat umursamaz bu beni daha da çileden çıkardı tabi bayaa bir söylendim. sonra pişman oldum tabi kendimi daha da alçalttım diye. o yüzden yazmama kararı aldım. ki şu da bir gerçek ki denildiği gibi ne olursa olsun bunlar geri dönüyor ya çok şahit oldum bu duruma. ama işte o zaman da bir kıymeti kalmıyor
sen hircin davrandikca o daha da umursamaz davranmistir, bende ayni seyi yaptim, o umursamaz alayci davrandikca daha cok sinirlendim. Geri döndügünde insallah hersey icin cok gec olmaz
senden bir gelisme varmi canm?
nasil yaniii? sen simdi erkek profili actin ve onu ekledin .peki senin ki her önüne gelen ark.teklifini kabul mu ediyor ? nasil oldu o is anlayamadim tam :26:
Dün cok sevdigim bir abimle erkekler üzerine konustum, bana samimi sekilde söyle diyebilirim dedi.
Siz kizlar dedi ne kadar bizim icin üzüldügünüzü ve cok sevdiginizi belli ederseniz bizim egomuz o kadar tavan yapar ve nasilsa elimizdedir diyerek istedigimiz gibi davraniyoruz dedi, bazen hic yoktan yere iliskiyi bitiririz sirf nasil olsa elimde diye düsünürüz dedi.
Ne cok yakin olacaksiniz nede cok uzak dedi, iliski bu duruma gelmeden önce diyelim ki sevgilin seni aradi dedi, her telefon caldiginda hemen cikmayin dedi arada hemen cikmak yerine isiniz yoksa bile 10-15 dakika bekletin sonra geri arayin dedi, isim vardi yada müsait degildim gibi seyler söyleyin dedi, ne kadar seversen sev ne kadar icin akarsa aksin cok sevdigini belli etmiyeceksin o demeden seni seviyorum demiyeceksin dedi. Erkekler avcidir avlanmayi severler 15 yillik evli bile olsalar eslerini avlamak isterler dedi. Ona avci olmasi icin mesafeli olun dedi.
Simdi ise dedi, iliskiyi o bitirdi ve aldatma yada baska bir kadin yoksa dedi o zaman yapilacak tek sey kesinlikle aramamak, kötü oldugunu üzüldügünü icin kan aglasada göstermemek aksine iyim cok iyim niye sensiz yasiyamiyayim havasi verin dedi, Kandil, bayram yada hastalikta v.s. ondan bir sey gelirse kisa ve öz mesaja cevap verin dedi ama gereksiz sekilde uzun yazarak degil kisa sekilde tesekkürler seninde kandilin mübarek olsun gibi kisa yazin dedi. Örnegin facebook da hüzünlü sarkilar paylasmayin dedi, neseli olun eglenceli olun dedi, avlanma meraki yine uyanacaktir dedi... :)
Bu iliskiyi bitirdikten sonra diyelim ki bir anda aradi, telefonu actiniz aslaa trip yapmayin, hesap sormayin niye böyle niye söyleyin sakin demeyin dedi onun icin aci cektiginizi anlar dedi. Sakin ve sabirli olacaksiniz dedi, asla asabiyetinizi kizgin yada kirginliginizi göstermeyeceksiniz dedi. Bunlari yaparsaniz bu kiz halen benim icin üzülüyor nasilsa benimdir diye düsünür ve bir gelisme olmaz dedi :)
Aradiginda konus dedi, ama ne cok sicak ol nede cok ilgisiz ol dedi, durumu kabullendiginin izlenimini ver dedi, asla yaklasma ne olursa olsun bekle ve ondan yaklasmasini bekle dedi.
Sevgilinizin arkadaslari mi yazdi yada aradi konusun ama konuyu ona getirdiklerinde kayitsiz kalin dinleyin önce baktiniz ki sizden laf almaya calisiyor X iliskimizin bitmesini istedi ve bitirdik bu konulari konusmak istemiyorum diyerek kapatin konuyu dedi, cok merak etseniz de ne diyeceginizi orali olmayin dedi. Icinizi acip üzüntünüzü arkdasa anlattiginizda bir sekilde sevgilinize ulasacak dedi :) Baglari seninde kopardigini zannetsinler dedi bu onun kulagina gidecek nasilsa dedi. Kaybetme korkusu o anda baslayacak dedi.
Bunlari uygulayalim kizlar, birebir bir erkegin agzindan cikan sözler bunlar
Söyle bir yazdiklarimi 1-2 defa okuyun ne kadar da mantikli degil mi?
Sonuc itibari ile, bunlari yaptik ve dönmedimi demek ki bizi hak etmemisler. Dünyanin sonu degil bu, ne kadar dönmelerini istesek de ve dönmeselerde her ser bildigimizde bir hayir oldugunu unutmayalim. Belkide bitmeseydi cok daha kötü seyler yasayacaktik :)
biz birbirimizin Facebookunu eklemedik, hic öyle bir istek olmadi ama ben hep merak ediyordum napiyor diye, önce kiz olarak eklemek istedim kabul etmedi, ben kizlari eklemiyorum dedi, aradan 2 hafta gecirdim ve bir FB sayfasinda yorum yaptigini biliyordum erkek olarak bende orda yorum yaptim öyle öyle tanistilar ve birbirini eklediler :)) icimi rahatlattim, kiz varmi yok mu diye kontrol ettim bir tane bile kiz cikmadi dedigi gibi hep asker arkadaslariymis, hani biraz argo konustuklari icin beni eklemek istemiyordu hic
arkadas iyi hos söylemisde .söylendigi gibi kolay dgl iste
dün yine erken saatlerde yattim.aramamak icin zor duruyorum niye sanki gecen pazar aradiysaniye sanki kendini hatirlatti ooff yaa
sevdigimi istiooom ben
Simacim senin yerinde bile olmayi isterdim en azindan arkadasi yenge fln demis bekle demis .sansli sayilirsin yani tatlim biraz
mantikli seyler, istemesse ben niye isteyim misali ama arada ask olunca farli oluyor hersey. ne mantik kaliyor ne gurur ne baska bisey malesefDün cok sevdigim bir abimle erkekler üzerine konustum, bana samimi sekilde söyle diyebilirim dedi.
Siz kizlar dedi ne kadar bizim icin üzüldügünüzü ve cok sevdiginizi belli ederseniz bizim egomuz o kadar tavan yapar ve nasilsa elimizdedir diyerek istedigimiz gibi davraniyoruz dedi, bazen hic yoktan yere iliskiyi bitiririz sirf nasil olsa elimde diye düsünürüz dedi.
Ne cok yakin olacaksiniz nede cok uzak dedi, iliski bu duruma gelmeden önce diyelim ki sevgilin seni aradi dedi, her telefon caldiginda hemen cikmayin dedi arada hemen cikmak yerine isiniz yoksa bile 10-15 dakika bekletin sonra geri arayin dedi, isim vardi yada müsait degildim gibi seyler söyleyin dedi, ne kadar seversen sev ne kadar icin akarsa aksin cok sevdigini belli etmiyeceksin o demeden seni seviyorum demiyeceksin dedi. Erkekler avcidir avlanmayi severler 15 yillik evli bile olsalar eslerini avlamak isterler dedi. Ona avci olmasi icin mesafeli olun dedi.
Simdi ise dedi, iliskiyi o bitirdi ve aldatma yada baska bir kadin yoksa dedi o zaman yapilacak tek sey kesinlikle aramamak, kötü oldugunu üzüldügünü icin kan aglasada göstermemek aksine iyim cok iyim niye sensiz yasiyamiyayim havasi verin dedi, Kandil, bayram yada hastalikta v.s. ondan bir sey gelirse kisa ve öz mesaja cevap verin dedi ama gereksiz sekilde uzun yazarak degil kisa sekilde tesekkürler seninde kandilin mübarek olsun gibi kisa yazin dedi. Örnegin facebook da hüzünlü sarkilar paylasmayin dedi, neseli olun eglenceli olun dedi, avlanma meraki yine uyanacaktir dedi... :)
Bu iliskiyi bitirdikten sonra diyelim ki bir anda aradi, telefonu actiniz aslaa trip yapmayin, hesap sormayin niye böyle niye söyleyin sakin demeyin dedi onun icin aci cektiginizi anlar dedi. Sakin ve sabirli olacaksiniz dedi, asla asabiyetinizi kizgin yada kirginliginizi göstermeyeceksiniz dedi. Bunlari yaparsaniz bu kiz halen benim icin üzülüyor nasilsa benimdir diye düsünür ve bir gelisme olmaz dedi :)
Aradiginda konus dedi, ama ne cok sicak ol nede cok ilgisiz ol dedi, durumu kabullendiginin izlenimini ver dedi, asla yaklasma ne olursa olsun bekle ve ondan yaklasmasini bekle dedi.
Sevgilinizin arkadaslari mi yazdi yada aradi konusun ama konuyu ona getirdiklerinde kayitsiz kalin dinleyin önce baktiniz ki sizden laf almaya calisiyor X iliskimizin bitmesini istedi ve bitirdik bu konulari konusmak istemiyorum diyerek kapatin konuyu dedi, cok merak etseniz de ne diyeceginizi orali olmayin dedi. Icinizi acip üzüntünüzü arkdasa anlattiginizda bir sekilde sevgilinize ulasacak dedi :) Baglari seninde kopardigini zannetsinler dedi bu onun kulagina gidecek nasilsa dedi. Kaybetme korkusu o anda baslayacak dedi.
Bunlari uygulayalim kizlar, birebir bir erkegin agzindan cikan sözler bunlar
Söyle bir yazdiklarimi 1-2 defa okuyun ne kadar da mantikli degil mi?
Sonuc itibari ile, bunlari yaptik ve dönmedimi demek ki bizi hak etmemisler. Dünyanin sonu degil bu, ne kadar dönmelerini istesek de ve dönmeselerde her ser bildigimizde bir hayir oldugunu unutmayalim. Belkide bitmeseydi cok daha kötü seyler yasayacaktik :)
kizlar sizden ayrilan sevgilinizin facebookunda sizin fotoraflariniz duruyormu? yoksa benimkindemi bir anormallik var?? benim güzel sevgilim diye ayrilmadan bir hafta önce fotoraf koymustu halen silmemeye kararli. ailesi herkes begenmisdi.ne yapmaya calisiyor anlamadim vallahi. suan benim icin ufakda olsa bir umut. sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?