Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Günaydin kizlar,
malesef bayram icin mesaj yazmadi, cok bekledim cok umut ettim ama bosunaymis
Kandil de mesaj yazan bayram da benden beklemis olacak galiba:)

Günaydin kizlar,
malesef bayram icin mesaj yazmadi, cok bekledim cok umut ettim ama bosunaymis
Kandil de mesaj yazan bayram da benden beklemis olacak galiba:)
üzülme canm bizlerede yazmadilar (( senden bekledini sanmiyorum cünkü onlar isteyince bizden hic bisey beklemiyorlar. bacm diyelim simdi yazdin ondan cevab gelmeyince dahada üzülücen o yüzden bosver derim.

kizlar o benden ayrilali 3 hafta oluyor. ilk zamanlar bu kadar kötü degildim. gün gectikce bana daha cok koyuyor. anladimki ne onsuz bir bayramin veya baska birseyin hicbir anlami yok benim icin. kendimi gün gectikce daha iyi olucami inandiriyordum ama tam tersi oluyor, onu cok özlüyorum!!!!!!

benim 2 ay oldu. Arada gel gitlerin olacak, bazen cok iyi iken bir anda cok kötü olacaksin onu arama istegi gelecek icinden.
Bende 2 aydir bu duygulari yogun sekilde yasiyorum. Ama bizi istemiyorlar ki, arayip da kendimizi niye kücültelim.
Sevseydiler gitmezlerdi zaten
Yinede sabretmek lazim, belki kisa sürede akillari baslarina gelir

üzülme canm bizlerede yazmadilar (( senden bekledini sanmiyorum cünkü onlar isteyince bizden hic bisey beklemiyorlar. bacm diyelim simdi yazdin ondan cevab gelmeyince dahada üzülücen o yüzden bosver derim.

evet tatlim aynen bu nedenle yazmadim bende, yazsaydim ondan cevap gelmicekti yada coook gec gelecekti ve ben yine kendimi simdi oldugundan coook daha kötü hissedecektim

ay kiyamam ben sana.tatlim hemen hemen ayniyiz benim kide 3 hafta oluyor ayrilali onsuz olmadigini anliyorum
dayanmaliyiz canim onlarsiz olmaya.her zor günlerin ardindan iyi günler güzellikler gelir.bu seferde öyle olcak.sakin sakin kendini yanliz hisetme biz hep burdayiz . elimizden geldigince birbirimize destek olucaz...üzme kendini bu gelgitler olacak bazen cok özlüyor insan ama dayan sabret güzelim

Son düzenleme:
ben bayram oldunu bile unuttum tek takiliyorum, misafirlerin yanina cikmiyorum, odamda tek basima oturuyorum..ama zamanla hersey düzelir insallah. seneye bu zamanlar agladigimiza pisman olucaz :)

vallahi bende tek basima odamda oturup duruyorum aynen.annem artik diyor insanlada oturmaz oldun .dün eve gidince hemen bayram gezmesine ciktikgec geldik yani böylelikle birgünü daha atlatmis oldum farkina varmadan .bakalim bugünü nasil gecirecez

bütün erkeklermi aynı ? zehir olan şu bayram gününün hesabını dilerim Allah en kısa zamanda sorar ondan .

malesef aynilar tabi bazi kizlar cok sansli onlarda ki cins yok artik diye düsünüyorum
zehir olan bayram kisminda sana katiliyorum

haklisin seven insan sevdiginden 1 gün bile ayri kalamaz.

iyiki sizler varsiniz canlarim ...

ayyy cok mutluyuuummmmmmmmmmmmmmmm
hatirlayanlar vardir belki, benimki kandil mesaji yazmisti. Simdide bayramin ikinci günü olmasina ragmen simdideeee bayramimi hayirladi
kisa bir mesajdi, senin ve ailenin bayrami kutlu olsun yazmis ama sonuna nokta ve virgül koymus ve cok bicimsiz koymus belli ki heycanlandi yazarken
10 dk bekledim sonra bende tskler senin ve aileninde diye kisaca cevap verdim

demek ki kandil mesajini ilk o attigi icin bayram mesajini benden bekledi, bende tik olmayinca belliki o yazma geregi hisseti
yada ben öyle düsünmek istiyorum?

ne diyorsunuz umut var mi?

Son düzenleme:

ayy canm cok sevindim senin adina :)) umut var gibi sanki

ben dayanamayip aradim onu (( keske aramasaydim ( suan musait degilim beni birdaha ileri geri arayip rahatsiz etme dedi... yanindaki bayan ya söylesene suna aramassin diye bagiriyordu... ben cok kötüyüm, en azindan sunu ögrenmis oldum o beni hic sevmemis ((((

Canım ya çok üzüldüm senin adına üzme kendini üzme değmez

Canım cok üzüldm keşke aramasaymışsn ama olan olmuş bosver demek zor bliyorm yalnz biseyleri görmüş oldun. Onun üzülmene asla değmediğini. Bu mesele hatrladkça ondan soğuman uzaklaşman dahada kolaylaşcak. Allahından bulsn. Kimsenin yaptgı yanına kalmaz merak etme

Canım şanslı olanlar genelde kötü olanlar oluyor genelleme yapmak gibi olmaın ama karsılastıklarım hep böyle. Allah hakkımızı alır elbet. Sabretmek lazım ..

ah canim yaaaaaaaaaa (( coook üzüldüümmmmmmmmmmmmmm
ne olur unut su adami, belli ki yeni sahte ask yapmis kendine...
Artik alcaltma kendini, daha önce de yazmistim hatirliyor musun, ona ait ne varsa bir cirpida aglaya haykira da olsa cöpe at, resimlerini sil at. Bakma geregi hissettiginde artik onlari göremeyecegin icin unutman daha kolay olacak

Ben ilk askimi öyle unuttum, ne zaman ki resimleri, hediyeleri ona ait ne varsa yook ettigimdde unutabildim. Hemde benim evli bir arkadasimla gizlice iliski yasamaya baslamislar, duydugumda inanamadim kadinin o....luguna mi yanayim onun se...fsizligine mi... O kadin da onun icin kocasinan bosandi ama ne oldu :) o kadindan da ayrildi ve duyduguma göre avare avare geziyormus, kadin eski arkadasimdi bana ulasmaya calisti ulasamadi, facebook dan buldu ve ordan binlerce kez özür diledi ama bir kere bile cevap verme geregi hissetmedim, gözümde o kadar ki degersiz!! Yani kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor. Inan herseyini imha etmek bana cok iyi geldi. Degmez inan ki degmez gözünden düsen tek bir yas bile fazla ona, tirnaginin ucu kadar bile degersizmis. Sende ona ait ne varsa imha et bir cirpida.

Inan coook üzüldüm yanindayiz ne zaman istersen yaz kendini yanliz hissetme

Son düzenleme:
ona cok beddua ediyorum elimde degil

beddua etme, dönüp dolasir seni bulur,
Allah'idan bulsun, bugün onun sana yaptigini yarin elin kizi ona yapacak, görmesen de duyacaksin bunu,
Allah'in sevdigi kulusun ki simdiden gözlerin acildi buna sükret.

Son düzenleme:

olan bana oldu aslinda 3,5 senemi ona harcadim!simdiki bayan gercek aski, ben ise sahteymisim.beni hic sevmedine inaniyorum artik. cok aptalim ben daha düne varasiya facebookda resimlerim duruyor diye ümitleniyordum. onun icin ama degeri yokmus.cok yikildim ve cok yoruldum. haklisin canm beddua döner beni bulur, tövbe ettim ve onu allaha havale ediyorum!!

iyiki aradim ve gercekleri gördüm. aramasaydim beni kandirmaya daha devam edecekti. ben ayrilali 3 hafta oluyor ve beni bu adam 3 defa aradi!!! herseferinde beni beyninden silmedini söyledi, fotoraflarimi kimsenin ondan baska silemiyceni söyledi.bana sarkilar dinletti, agladi!!!! kiskanclik krizlerine girdi. bu kadar s........sizligede pes dogrusu.
benim canli canli kalbimi cikarsalar hicbisey hissetmem o kadar aci duyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…