Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

benimde 10 gün önce 3 senelik bir iliskim bitti. bittigi gün beni cok sevdini söyledi ve iki saat sonra beni sevip sevmedini bilmedini ayrilmak istedini söyledi :KK43: bende sifreleri oldu icin bir arastirma yaptim ve "BUKET ve BEN" diye kayitli bir telefonnumarasi buldum. ve cok yikildim :KK43: bana evlenme teklifi eden kisi ailesine tanistiran insan bir anda beni sildi :KK43: pazartesi beni aradi beni cok merak ettini söyledi, bende tabii merak eden insan birakmaz filan diye laflar ettim. beni kafasindan silmedini sadece yolunu ayirdini söyledi :KK43: baskasimi var diye sordum yok diye yeminler etti ama heran olabilir dedi :KK43:(( facebookda ayrilmadan bir hafta önce fotoraflarimi koymustu güzel sevgilim yazarak aileside begendi filan... ertesi gün ben aradim fotoraflarimi silmesini rica ettim. silmiyorum dedi ve benden baska kimsede onlara dokunumaz diye bagirdi! arkadaslar bende cok kötüyüm ne düsüncemi bilmiyorum, kafam cok karisik! :KK43: bana yardim edin lütfen... dönmesini cok istiyorum allaha hep dua ediyorum :KK43:((

buket ve ben diye kayitlari olduguna göre bir anlik heves icin bir olsa baskasina gönlü kaymis belli ki.
Baskasi icin seni terk eden, yarin bir basbkasi icin yine Buketi de terk eder. Sakin sakin geri isteme onu.
Dayanmasi zor cok iyi biliyorum ama bir baskasi icin seni terk eden adam icin kilini bile kipirdatma derim.
En kolay unutma metodunu söyleyebilirim sana... Ama yapman lazim, Öncelikle pc de ona ait resim varsa hepsini siliyorsun ve geri dönüsüm kutusunu bosaltiyorsun, yok resimler kalsin diyorsan flash'a at ve kaldir bir yere gözünün önünde olmasin, telefonundan numarasini sil mesajlari sil, facebook dan engelle, skype den engelle, sana aldigi hediyeler varsa ister yak ister ona geri gönder. Bunlari ne kadar cabuk yaparsan o kadar kolay unutursun. Bunlari yaparken aglayacaksin tabiki ama ilerde en dogru seyi yaptigini anlayacaksin.
Herseyde anlayisli ol, sorunlari olabilir, is yerinde sorunu, derslerinde sorunu, ailesel sorunlar, maddi sikintii v.s. bu tarz seylerden dolayi bir anlik boslukta iken yolunu ayirmissa onu bekle derdim ama bir baskasi icin hele ki sana su an sevgilim yok ama her an olabilir diyen birini aslaa bekleme. Hergün acin biraz daha azalacak, ara ara aklina gelecek kendini kötü hissedeceksin arama geregi hissedeceksin ama sakin yapma, yapmamak icin dde numarasini sil. Günler gectikce gün gelecek artik umrunda olmayacak.belki o geri gelecek sen uzak durdukca... Kabul edip etmemek de sana kalmis
Allah yardimcin olsun

Cumartesi aksami kandil di ve ondan hiccc beklemiyordum, Kandil mesaji geldi. Inanilmaz sasirdim.
Bu arada ögrendim ki arkadaslarina ve ailesine ayriligimizi söylemiyormus, su aralar konusmuyoruz diyormus
mesaja insanlik namina cevap verdim, sonucta kandil, kisaca sadece seninde kandilin kutlu olsun dualarin kabul olsun dedim

Icime bir sey cok yakin zamanda dönecek diyor, ama ben olayin icindeyim belki öyle hissetmek istiyorumdur bilemiyorum

canım öncelikle sakın ama sakın msj atma ararsa cevap verme. ya da sen arama... hayattın nasıl devam ediosa ole devam et .. ama asla karamsarlık mutsuzluk içinde acı içeren bir görüntü sergileme.onun egosunu şişirirsin...unutma sen onsuzda yaşarsın bunu ona kanıtla...asla ama asla başkasıla ilişki yaşama..bu onun gözünde seni düşünür..ama kıskandır arasıra..mesala sanki hayatında biri varmış gibi davran..bak sonra gör nasılda dönüyor..tabi senin ayrılma nedeniniz başkaysa bilemem.anlatmak istersen yardımcı olabilirim.bu işlerin tecrübesini aldım ben :44:

canım öncelikle sakın ama sakın msj atma ararsa cevap verme. ya da sen arama... hayattın nasıl devam ediosa ole devam et .. ama asla karamsarlık mutsuzluk içinde acı içeren bir görüntü sergileme.onun egosunu şişirirsin...unutma sen onsuzda yaşarsın bunu ona kanıtla...asla ama asla başkasıla ilişki yaşama..bu onun gözünde seni düşünür..ama kıskandır arasıra..mesala sanki hayatında biri varmış gibi davran..bak sonra gör nasılda dönüyor..tabi senin ayrılma nedeniniz başkaysa bilemem.anlatmak istersen yardımcı olabilirim.bu işlerin tecrübesini aldım ben :44:

aslinda aramizda hic bir sorun yok, onun cok büyük maddi ve ailesel sorunlari var
Banada en son konusmamizda seninle ilgisi yok böyle olmamin tamami ile benimle ilgili dedi
ama hic bir sey umrunda degilmis 4 yillik iliskimiz yokmus gibi davrandi
15 yillik evlilikler bitiyor 4 yillik iliski bitse ne olur ki dedi
tamam o zaman sadece bir soru sorucam sadece ona cevap ver dedim sonra aileni ve arkadaslarini telefonumdan ve facebookumdan silecem dedim, o niyeymis dedi, bizim aramizdaki baska onlarla olan diyalogun baska dedi, bende seni sevmiyorum de bana dedim, söylemedi, söyle diye direttim ve sonunda sevmiyorum dedi bende inanmistim sana dedim o da o esnada bir seyler aciklamaya calisiyordu ama dinlemedim ve kapattim suratina telefonu
Arkadaslari bana yazmaya basladi belki tesadüf tür hal hatir soruyorlar, ne zaman geliyorsun buraya diyorlar bende hic renk vermedim ayrildik biz demedim onlardan direk gelsin sorular istedim
Arkadaslarina ve ailesine de ayrildigimizi degil su an konusmadigimiziu görüsmedigimizi söylüyormus
cok da icine kapaniktir pek konusmaz milletle annesi bile olsa
Ama aramicam kararliyim, cok aradim 1 ay boyunca beni deliye döndürdü

Son düzenleme:
kizlar günaydin.
neler neler yazilmis hepsini okudum. ah bu erkekler yok mu:KK47::KK14: :KK22:
hafta sonlari buraya bakmaya pek firsatim olmuyor.genelde ofisde oldugum zaman bakarim hep nete. kizlar dik duralim .nasil düsünürsek öyle olur.iyi düsünelim ki iyi olsun dimi.
dün bende bi gelisme oldu .insallah iyi bir gelisme olur.hani diyoruz ya her katil döner diye belkide öyle oldu.dün aksam saat 10 gibi iki kere aramis 10 dak aralikla.allahtan telefonum yanimda diildi yoksa dayanamaz hemen arardim yada acardim.bir saat sonra gödüm aradim ve bi dak bile konusmadik sanki takmiormus gibi davranmaya calistim niye aradigini sordum hic öyle nasilsin diye merak ettim dedi bende iyi nolsun dedim.sonra uyuyordum ben dedi .uyumana devam et sen o halde diye karsilik verdim :)) sonra konusuruz iyi geceler dedik ve kapattik teli:103: insallah eskisi gibi oluruz.

buraya yazarken bile eski günler geldi aklima.askerligini beklerken burda ki topicde yazardim hey gidi günler hey

Son düzenleme:
bu merak ettim ve ondan aradim demeleri yok mu, bende bunu anlayamam, madem ki merak ettin aradin niye gerisi gelmiyor ?

Benimkide 3 hafta önce merak ettim öyle aradim dedi, cok soguk davrandim o da bir daha aramadi

Bir arkadasim diyo ki, soguk davraninca daha kötü olur, sonucta aldatmamis, baskasi yüzünden ayrilmamis, kavga yok gürültü yok sadece kendine zaman ayirmak istemis kendini toparlamak istemis, aradiginda soguk degil de bir arkadasinla konusur gibi sicak konus dedi öyle öyle acilir yine yoksa cesaretini toparlayamaz dedi. Yani kendin ol dedi, bencede cok mantikli, soguk davranarak neyi basarmaya calisiyoruz ki? Sonucta seviyoruz ve geri gelmesini istiyoruz. Surat asarak, soguk davranarak onlari tekrar kendimizden uzaklastirmis oluyoruz. Banada surat yapan soguk davranan birini aramak istemem dogrusu.

Kandil mesajina cevap verdigim icin de hic pisman degilim, insanliktir bu sonucta. Biri arayinca yada mesaj yazinca karsiliksiz birakmak en büyük ayip geliyor bana. Kendim olacam, ararsa konusacam, aramazsa aramicam. Biteceksede biter zaten bunu engelleyemem. Umudum henüz bitmedi, umarim kendisini toparlar ve döner.

Sizlerin tecrübeleri cok önemli benim icin, soguk davranarak arayinca telefona bakmadiginizda size geri döndü mü?

ben kandil msj bekledim ama gelmedi bende atmadim cünkü beyefendi sakin sakin msj atma dedi( sözde sevgilisi var ya görmesinmis mis .o zaman öyle demisti) :KK1::KK1:
dün belkide tam bir yil bir ayimiz oldmus olcakti ondan aradi .belki takvime bakinca aklina geldi. bakalim bayramda bir msj yada bisi gelecek mi:KK14:

SiMa herkesde farkli tepki veriyor bu erkekler.kimi aramayinca ario.kimide tam tersi oooooff offf

buket ve ben diye kayitlari olduguna göre bir anlik heves icin bir olsa baskasina gönlü kaymis belli ki.
Baskasi icin seni terk eden, yarin bir basbkasi icin yine Buketi de terk eder. Sakin sakin geri isteme onu.
Dayanmasi zor cok iyi biliyorum ama bir baskasi icin seni terk eden adam icin kilini bile kipirdatma derim.
En kolay unutma metodunu söyleyebilirim sana... Ama yapman lazim, Öncelikle pc de ona ait resim varsa hepsini siliyorsun ve geri dönüsüm kutusunu bosaltiyorsun, yok resimler kalsin diyorsan flash'a at ve kaldir bir yere gözünün önünde olmasin, telefonundan numarasini sil mesajlari sil, facebook dan engelle, skype den engelle, sana aldigi hediyeler varsa ister yak ister ona geri gönder. Bunlari ne kadar cabuk yaparsan o kadar kolay unutursun. Bunlari yaparken aglayacaksin tabiki ama ilerde en dogru seyi yaptigini anlayacaksin.
Herseyde anlayisli ol, sorunlari olabilir, is yerinde sorunu, derslerinde sorunu, ailesel sorunlar, maddi sikintii v.s. bu tarz seylerden dolayi bir anlik boslukta iken yolunu ayirmissa onu bekle derdim ama bir baskasi icin hele ki sana su an sevgilim yok ama her an olabilir diyen birini aslaa bekleme. Hergün acin biraz daha azalacak, ara ara aklina gelecek kendini kötü hissedeceksin arama geregi hissedeceksin ama sakin yapma, yapmamak icin dde numarasini sil. Günler gectikce gün gelecek artik umrunda olmayacak.belki o geri gelecek sen uzak durdukca... Kabul edip etmemek de sana kalmis
Allah yardimcin olsun

annem yogun bakimda oldunu ögrenmis dün gece beni aradi. sordum acidin icinmi ariyosun dedim yok seviliyosun dedi :KK43:(( bana hic kiyamiyormus, bugün aksam annemin sagligi ile ilgili haber vermemi istedi :KK43: ne düsüncemi bilmiyorum. böyle arayip kafami karistiriyor benim :KK43:((

Cumartesi aksami kandil di ve ondan hiccc beklemiyordum, Kandil mesaji geldi. Inanilmaz sasirdim.
Bu arada ögrendim ki arkadaslarina ve ailesine ayriligimizi söylemiyormus, su aralar konusmuyoruz diyormus
mesaja insanlik namina cevap verdim, sonucta kandil, kisaca sadece seninde kandilin kutlu olsun dualarin kabul olsun dedim

Icime bir sey cok yakin zamanda dönecek diyor, ama ben olayin icindeyim belki öyle hissetmek istiyorumdur bilemiyorum

ne güzel kandil icin yazmis. bende cok bekledim ama yazmadi :KK43:(

Bi' Kastamonu atasözü der kiiiii; "gelüse gelü, gelmesse gendü bilü.." :KK34:

ben kandil msj bekledim ama gelmedi bende atmadim cünkü beyefendi sakin sakin msj atma dedi( sözde sevgilisi var ya görmesinmis mis .o zaman öyle demisti) :KK1::KK1:
dün belkide tam bir yil bir ayimiz oldmus olcakti ondan aradi .belki takvime bakinca aklina geldi. bakalim bayramda bir msj yada bisi gelecek mi:KK14:

bayram mesajini benimkide atmaz artik, benden bekler ama cok bekler :KK43: icim icimi yese de atmicam

annem yogun bakimda oldunu ögrenmis dün gece beni aradi. sordum acidin icinmi ariyosun dedim yok seviliyosun dedi :KK43:(( bana hic kiyamiyormus, bugün aksam annemin sagligi ile ilgili haber vermemi istedi :KK43: ne düsüncemi bilmiyorum. böyle arayip kafami karistiriyor benim :KK43:((

cook gecmis olsun canim, annen nasil simdi?
Annenin sagligi icin aramasi cok iyi bence. Umarim gerisi gelir.
Ama sadece insanlik icin aramis olabilir, hemen umutlanma :KK43:

resmen cocukluguma dönmüs gibiyim, aklim gel gitler yasiyor.
Geri dönmesin iistiyorum ama dönmüyor
ablasiyla konustum az önce konusmaz olsaydim, ben aramadim whatsapp üzerinden o yazdi kendi iliskisi hakkinda bir sey anlatmak icin sonra yazmakla olmayacak ariyim seni dedim ve aradim anlatti baya sonra beyfendi ne yapiyor dedim bir anda cikti agziman :KK43:
Lütfen konustuklarimiz da aramizda kalsin dedim. Ablasi hic ilgilenmiyor zaten bizim barismamiz ile sanki ayrilmamizi istiyor gibi bir tutumu var... Ablasinin anlatmasina göre, benimki gecen gün beni sormus ablasina seni aradimi diye, o da yok demis benimi arayacakti demis, yok hani olur ya arar demis.
Sonradan konusmuyoruz bitirdik demis :KK43:( ablasina böyle demesi belkide gercekten bitirdigini gösteriyor.
Ask insani ne hallere düsürüyo, ben bu hallere gelecek insan degildim :KK43: Resmen onun icin üzülüyorum.
Cünkü ortada bir neden yok...

Son düzenleme:
resmen cocukluguma dönmüs gibiyim, aklim gel gitler yasiyor.
Geri dönmesin iistiyorum ama dönmüyor
ablasiyla konustum az önce konusmaz olsaydim, ben aramadim whatsapp üzerinden o yazdi kendi iliskisi hakkinda bir sey anlatmak icin sonra yazmakla olmayacak ariyim seni dedim ve aradim anlatti baya sonra beyfendi ne yapiyor dedim bir anda cikti agziman :KK43:
Lütfen konustuklarimiz da aramizda kalsin dedim. Ablasi hic ilgilenmiyor zaten bizim barismamiz ile sanki ayrilmamizi istiyor gibi bir tutumu var... Ablasinin anlatmasina göre, benimki gecen gün beni sormus ablasina seni aradimi diye, o da yok demis benimi arayacakti demis, yok hani olur ya arar demis.
Sonradan konusmuyoruz bitirdik demis :KK43:( ablasina böyle demesi belkide gercekten bitirdigini gösteriyor.
Ask insani ne hallere düsürüyo, ben bu hallere gelecek insan degildim :KK43: Resmen onun icin üzülüyorum.
Cünkü ortada bir neden yok...

canm benm ya :KK43: bence ablasi senin agzini aramak icin yazdi sana. gercekten bitiren ve hic birsey hissetmiyen bir insan seni sormaz arastirmaz! bence bekle ama ablasina yazma ablasi yazmis olsa dahi.

cook gecmis olsun canim, annen nasil simdi?
Annenin sagligi icin aramasi cok iyi bence. Umarim gerisi gelir.
Ama sadece insanlik icin aramis olabilir, hemen umutlanma :KK43:

annemin durumu cok kötü :KK43: allahim insallah iyilesir :KK43:(( beyefendi beni bugün yine aradi ve resmen kiskanclik krizlerine girdi hic bir sebeb yokken... benimle yarin yine görüsmek istiyormus. hayirdir insallah!

canm benm ya :KK43: bence ablasi senin agzini aramak icin yazdi sana. gercekten bitiren ve hic birsey hissetmiyen bir insan seni sormaz arastirmaz! bence bekle ama ablasina yazma ablasi yazmis olsa dahi.

cok haklisin ablasi zaten bizim iliskimizi bastan beri yikmaya calisti.
Aslinda o kiza hic güvenmiyorum ama iste arayincada yazincada sessiz kalamiyorum nede olsa ablasi
Dünn gece cok gec saate cok güzel bir sey oldu.
Onun arkadasi birden bana yenge nbr nasilsin yazdi, sasirdim ne oluyor diye...
Renk vermedim normal konustum direk bana ap acik sunu dedi yenge sen XX i seviyor musun?
Bende evet dedim, yenge 1 hafta bilemedin 10 gün daha sabret o sana dönecek sensiz kalamaz sensiz yapamaz dedi, bana kendine iyi bak saliverme kendini ve bekle göreceksin dedi, 12 yillik arkadasim bilmez miyim dedi.
Deli gibi seviyor seni dedi

Evet benimki kolay kolay benden vaz gecmez ama bunalimayken bana böyle yapma hakkinida vermiyorum ona.
Arkadasi da inanmaddigi bir seyi bana demez yenge diye de hitap etmezdi

Ay ne bileyim iyice siyirdim :))

annemin durumu cok kötü :KK43: allahim insallah iyilesir :KK43:(( beyefendi beni bugün yine aradi ve resmen kiskanclik krizlerine girdi hic bir sebeb yokken... benimle yarin yine görüsmek istiyormus. hayirdir insallah!

canim acil sifalar diliyorum annen icin :KK43: Bol bol dua edin

canim acil sifalar.mübarek ayin yüzü suyu hürmetini insallah tez zamanda annen eski sagligina kavusur.sakin üzme kendini .allaha sigin.allah de gerisini bosver.

cok haklisin ablasi zaten bizim iliskimizi bastan beri yikmaya calisti.
Aslinda o kiza hic güvenmiyorum ama iste arayincada yazincada sessiz kalamiyorum nede olsa ablasi
Dünn gece cok gec saate cok güzel bir sey oldu.
Onun arkadasi birden bana yenge nbr nasilsin yazdi, sasirdim ne oluyor diye...
Renk vermedim normal konustum direk bana ap acik sunu dedi yenge sen XX i seviyor musun?
Bende evet dedim, yenge 1 hafta bilemedin 10 gün daha sabret o sana dönecek sensiz kalamaz sensiz yapamaz dedi, bana kendine iyi bak saliverme kendini ve bekle göreceksin dedi, 12 yillik arkadasim bilmez miyim dedi.
Deli gibi seviyor seni dedi

Evet benimki kolay kolay benden vaz gecmez ama bunalimayken bana böyle yapma hakkinida vermiyorum ona.
Arkadasi da inanmaddigi bir seyi bana demez yenge diye de hitap etmezdi

Ay ne bileyim iyice siyirdim :))

oooowww senin adina sevindim insallah arkadasinin dedigi gibi olur.bak sabret demis bir hafat on gün.:KK16:insallah hakli cikar arkadasi.
bence ablasina kendiliginden yazma .bosver genelde ailenden olanlar ne hikmetse istemiyorlar sanki yiceez ogluslarini hih.:KK9:
bide benimkinin bi arkadasi bana nbr yenge dese ya.nerde o günler:KK14:
ama olumla yapiyorum.bana dönecek pisman oldu bile ama dönemiyor (diye düsünüyorum artik)

oooowww senin adina sevindim insallah arkadasinin dedigi gibi olur.bak sabret demis bir hafat on gün.:KK16:insallah hakli cikar arkadasi.
bence ablasina kendiliginden yazma .bosver genelde ailenden olanlar ne hikmetse istemiyorlar sanki yiceez ogluslarini hih.:KK9:
bide benimkinin bi arkadasi bana nbr yenge dese ya.nerde o günler:KK14:
ama olumla yapiyorum.bana dönecek pisman oldu bile ama dönemiyor (diye düsünüyorum artik)

vallahi bende cook mutluyum, döndügündede hemen bu yaptiklarini kafasina atmicam,yüz yüze geldigimizde konusarak hal etmege calisacam. Insallah arkadasi hakli cikar ki cikar yoksa bana öyle demezdi :)

Umarim hepimizin sevgilileri (ALDATMADIGI SÜRECE) geri döner...

Su 3 günlük dünyada bunlara ne gerek varsa hic anlamam zaten. Birbirini sevmek sahip cikmak varken hayatlarini dramatize hale getiriyorlar

X