Dün cok sevdigim bir abimle erkekler üzerine konustum, bana samimi sekilde söyle diyebilirim dedi.
Siz kizlar dedi ne kadar bizim icin üzüldügünüzü ve cok sevdiginizi belli ederseniz bizim egomuz o kadar tavan yapar ve nasilsa elimizdedir diyerek istedigimiz gibi davraniyoruz dedi, bazen hic yoktan yere iliskiyi bitiririz sirf nasil olsa elimde diye düsünürüz dedi.
Ne cok yakin olacaksiniz nede cok uzak dedi, iliski bu duruma gelmeden önce diyelim ki sevgilin seni aradi dedi, her telefon caldiginda hemen cikmayin dedi arada hemen cikmak yerine isiniz yoksa bile 10-15 dakika bekletin sonra geri arayin dedi, isim vardi yada müsait degildim gibi seyler söyleyin dedi, ne kadar seversen sev ne kadar icin akarsa aksin cok sevdigini belli etmiyeceksin o demeden seni seviyorum demiyeceksin dedi. Erkekler avcidir avlanmayi severler 15 yillik evli bile olsalar eslerini avlamak isterler dedi. Ona avci olmasi icin mesafeli olun dedi.
Simdi ise dedi, iliskiyi o bitirdi ve aldatma yada baska bir kadin yoksa dedi o zaman yapilacak tek sey kesinlikle aramamak, kötü oldugunu üzüldügünü icin kan aglasada göstermemek aksine iyim cok iyim niye sensiz yasiyamiyayim havasi verin dedi, Kandil, bayram yada hastalikta v.s. ondan bir sey gelirse kisa ve öz mesaja cevap verin dedi ama gereksiz sekilde uzun yazarak degil kisa sekilde tesekkürler seninde kandilin mübarek olsun gibi kisa yazin dedi. Örnegin facebook da hüzünlü sarkilar paylasmayin dedi, neseli olun eglenceli olun dedi, avlanma meraki yine uyanacaktir dedi... :)
Bu iliskiyi bitirdikten sonra diyelim ki bir anda aradi, telefonu actiniz aslaa trip yapmayin, hesap sormayin niye böyle niye söyleyin sakin demeyin dedi onun icin aci cektiginizi anlar dedi. Sakin ve sabirli olacaksiniz dedi, asla asabiyetinizi kizgin yada kirginliginizi göstermeyeceksiniz dedi. Bunlari yaparsaniz bu kiz halen benim icin üzülüyor nasilsa benimdir diye düsünür ve bir gelisme olmaz dedi :)
Aradiginda konus dedi, ama ne cok sicak ol nede cok ilgisiz ol dedi, durumu kabullendiginin izlenimini ver dedi, asla yaklasma ne olursa olsun bekle ve ondan yaklasmasini bekle dedi.
Sevgilinizin arkadaslari mi yazdi yada aradi konusun ama konuyu ona getirdiklerinde kayitsiz kalin dinleyin önce baktiniz ki sizden laf almaya calisiyor X iliskimizin bitmesini istedi ve bitirdik bu konulari konusmak istemiyorum diyerek kapatin konuyu dedi, cok merak etseniz de ne diyeceginizi orali olmayin dedi. Icinizi acip üzüntünüzü arkdasa anlattiginizda bir sekilde sevgilinize ulasacak dedi :) Baglari seninde kopardigini zannetsinler dedi bu onun kulagina gidecek nasilsa dedi. Kaybetme korkusu o anda baslayacak dedi.
Bunlari uygulayalim kizlar, birebir bir erkegin agzindan cikan sözler bunlar
Söyle bir yazdiklarimi 1-2 defa okuyun ne kadar da mantikli degil mi?
Sonuc itibari ile, bunlari yaptik ve dönmedimi demek ki bizi hak etmemisler. Dünyanin sonu degil bu, ne kadar dönmelerini istesek de ve dönmeselerde her ser bildigimizde bir hayir oldugunu unutmayalim. Belkide bitmeseydi cok daha kötü seyler yasayacaktik :)