Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

kızlar benim gene yardıma ihtiyacım var çıkamıyorum işin içinden ben bunu faceden silmiştim şifresini biliyorum dayanamayıp ekledim geri ondanda girdim düzellttm herşeyi bzim tam 42 gün oldu ayrılalı dün en yakın arkadaşı geldi yanıma dershanede snnle konuşablrmiyim dedi tabi dedim bunu sana sölediğimi silse beni döver ama haline üzülüyorum dedi sana geri döncek dedi geçen beni aradı ince iş dedi bende şaşırdım dedi napim die bana sordu dedi sewiyomuş böle kavgasız güzelmiş geziomuş ama boşluğu dolduramıyomuş benim.şuanda beni takip ediomuş haziranın sonunda gelince karar wercekmiş beyfendi we ayrıca dönüp dolaşcağım nokta aynı abi demiş ben bu parçaları birleştiremedim kimseyede anlattrmadı arkadaşı sizle paylaşmak istedim dönücek dio bana ama gözlemlicekmiş de beni anlamadım gitti

çok saçma bence ya.o istediğini yapıcak sen yapamıycaksın .ne sanıyoki kendni sonuçta.s

tatlim tukurdugunu yalama neden onu geri ekledinki biraksaysdin o cok istiosa ekleseydi seni kac kovalasin bosver dusunme bunlari yani yapman gerkeen onu beklemek dil gezmek tozmak sen ona deger verdigin icin o degerli sen onu önemsemesen onun hic bir degeri olmicak..

tatlim tukurdugunu yalama neden onu geri ekledinki biraksaysdin o cok istiosa ekleseydi seni kac kovalasin bosver dusunme bunlari yani yapman gerkeen onu beklemek dil gezmek tozmak sen ona deger verdigin icin o degerli sen onu önemsemesen onun hic bir degeri olmicak..

şimdi ne öğrendim biliomusun dün bunları duydum bugün facesine bi girdim iki kızı sewiomuş liseden benleyken bile birini unutamamış bıktım artık yaşamaktan napıcağımı nereye gideceğimi bilmiyorum ona sadece ağzıma geleni saydım we engelledim artık

şimdi ne öğrendim biliomusun dün bunları duydum bugün facesine bi girdim iki kızı sewiomuş liseden benleyken bile birini unutamamış bıktım artık yaşamaktan napıcağımı nereye gideceğimi bilmiyorum ona sadece ağzıma geleni saydım we engelledim artık

nası yani yaa bir insan nasıl iki kişiyi sevebilirki:83::KK57:

bugün doğum günüm ve onun yokluğunu çok kötü hisettim..

Son düzenleme:
nası yani yaa bir insan nasıl iki kişiyi sevebilirki:83::KK57:

aslında oraya beni denemek için öle yazmış beyfendi dönücekmişti bana ben hemen atlamışım sazan gibi arkadaşları böle diyo siz söleyin ben iki kızı sewiyorum diyerek insan mı denenir nasl bi anlayış biçimi bu

aslında oraya beni denemek için öle yazmış beyfendi dönücekmişti bana ben hemen atlamışım sazan gibi arkadaşları böle diyo siz söleyin ben iki kızı sewiyorum diyerek insan mı denenir nasl bi anlayış biçimi bu

Erkeklerin her dediğine inanmayın kızlar...

subat ortasi mart basi gibi ayrildik. Nisan ayina kadar ne o aradi ne ben. Nisan ayinda basladi geri donme isteklerine. Cevap alamadikca, terslendikce hirslandi. Hala ugrasiyor. Simdi artik eski resimlerden benim oldugum kismi kismen silip facete pofil fotografi yapmaya kadar getirdi durumu. Onu affetmeyi gururuma yediremiyorum. surunsun istiyorum.. Kalbimde de ona karsi yalnizca kin ve nefret var sanirim.

subat ortasi mart basi gibi ayrildik. Nisan ayina kadar ne o aradi ne ben. Nisan ayinda basladi geri donme isteklerine. Cevap alamadikca, terslendikce hirslandi. Hala ugrasiyor. Simdi artik eski resimlerden benim oldugum kismi kismen silip facete pofil fotografi yapmaya kadar getirdi durumu. Onu affetmeyi gururuma yediremiyorum. surunsun istiyorum.. Kalbimde de ona karsi yalnizca kin ve nefret var sanirim.

keşke benimde olabilse bunu nasl becerdiniz

bide neden ayrlmştnz :)

Merhaba kızlar, uzun zaman sonra yazıyorum.Öncelikle sizlere borçlu hissediyorum durumumu haber veremedim kişisel durumlardan dolayı ama tekrar döndüm şimdi buralardayım.
Hikayemi bilenleriniz vardır.Sonuç olarak 8 ay sonra eski erkek arkadaşım yalvar yakar geri döndü ve ben onu istemiyorum ne yazık ki hiç bir şey hissetmiyorum :78: Ne yazık ki diyorum çünkü eğer hissetsem gurur falan yapmazdım barışırdık, o seviyede bir yakarışla çıktı karşıma.

Merhaba kızlar, uzun zaman sonra yazıyorum.Öncelikle sizlere borçlu hissediyorum durumumu haber veremedim kişisel durumlardan dolayı ama tekrar döndüm şimdi buralardayım.
Hikayemi bilenleriniz vardır.Sonuç olarak 8 ay sonra eski erkek arkadaşım yalvar yakar geri döndü ve ben onu istemiyorum ne yazık ki hiç bir şey hissetmiyorum :78: Ne yazık ki diyorum çünkü eğer hissetsem gurur falan yapmazdım barışırdık, o seviyede bir yakarışla çıktı karşıma.

senin adına çok sewindim keşke aynı durumu yaşayabilsek bizde tavsiyelerin olucaktır bize ?

Kafa karıştırmaktan başka bi işe yaramıyor canım inan :KK17: Ben de yeni ayrıldığımda burda ağlar yalvarır derecede neler yazdım nelerle uğraştım bazı arkadaşlar bilirler. Bana da geri dönünce pek iyi olmuyor derlerdi inanmazdım. Ama şu an anladım ki cidden öyleymiş. Ki belki bu hoş olmayabilir ama başka birinden hoşlanıyorum elimde değil bu duygular.
Hiç aramadım sormadım onunla irtibatı kestim telefon numaramı değiştirdim ve adamın canına tak etmiş unutamayıp geri gelmiş cesaretini toplayabildiginde. Klasik erkek bunlar işte hepsi aynı yöntemle geri geliyor.Ben ilk başlarda geri gelmesi için bunları yapıyordum fakar sonralarda tamamen kendiliğimden onunla irtibatı kesmişim hislerim yokolmuş bunu farkettim.

neden ayrildiniz diye soran arkadasa:
Beni kiskandirmak icin yapmadigini birakmamisti ve en sonunda eski sevgilisinden bile bahseder olmustu. Ve ben o durumdan cok skildim kavga ettik. Bir kac gun konusmadik sonra iyicene gerilen ipler kendiliginden koptu. O da baska konulardan beni kiskandi. Benim guvenim altust oldu falan.

Nasil geri dondu? Bunu bende bilmiyorum bu ne curret :)) Ben onu hic aramadim. Facebooktan sildim engelledim. Msnden de ayni sekilde.. Telefon numarasini sildim. Hic bir sekilde ona ne bir gonderme ne o gorsun diye ayrica bir caba gostermedim. Itiraf etmeliyimki meraktan bakiyordum face ine baskalarinin hesabindan. O surekli bana gonderme yapiyordu zaten. Onlari gordukce daha da soguyordum ondan. O butun beni kiskirtmalarina ragmen benden hic bir tepki goremeyince bana yine bi sekilde ulasmayi basardi. Mailler msjlar, siirler, ask mektuplari.. Ama su kadarini soyleyim guven kalmayinca hic birseyin tadi cikmiyor. Donmeyecegim. Bir daha onu hayatima almayacagim. istedigi kadar ugrassin..

neden ayrildiniz diye soran arkadasa:
Beni kiskandirmak icin yapmadigini birakmamisti ve en sonunda eski sevgilisinden bile bahseder olmustu. Ve ben o durumdan cok skildim kavga ettik. Bir kac gun konusmadik sonra iyicene gerilen ipler kendiliginden koptu. O da baska konulardan beni kiskandi. Benim guvenim altust oldu falan.

Nasil geri dondu? Bunu bende bilmiyorum bu ne curret :)) Ben onu hic aramadim. Facebooktan sildim engelledim. Msnden de ayni sekilde.. Telefon numarasini sildim. Hic bir sekilde ona ne bir gonderme ne o gorsun diye ayrica bir caba gostermedim. Itiraf etmeliyimki meraktan bakiyordum face ine baskalarinin hesabindan. O surekli bana gonderme yapiyordu zaten. Onlari gordukce daha da soguyordum ondan. O butun beni kiskirtmalarina ragmen benden hic bir tepki goremeyince bana yine bi sekilde ulasmayi basardi. Mailler msjlar, siirler, ask mektuplari.. Ama su kadarini soyleyim guven kalmayinca hic birseyin tadi cikmiyor. Donmeyecegim. Bir daha onu hayatima almayacagim. istedigi kadar ugrassin..

teşekkür ederim herkese :)

Merhaba mataharicim nasılsın senin son durum ne oldu?

Ben daha çok yeni boşandım canım, hiç arayıp sormuyorum son 2 aydır filan tek iletişimimiz olmadı, ama artık ben de sevmiyorum, başka bir ilişki istiyorum artık inan aklımdan tamamen çıktı o kişi... Artık yalvarsa da sürünse de asla barışmam ama yine de isterim gün gelip benim çektiklerimi çekmesini, sürünür kıvama gelmesini, sırf intikam için. İlle de intikam peşinde değilim ama olsa sevinirim çünkü ödeşmiş oluruz içimde sırf bunun hırsı var. Ne arıyoruz ne soruyoruz şu an birbirimizi, bakalım zaman gösterecek...

Seni de merak etmiştim, epeydir sitede yoktun, şimdi burada görünce çok sevindim. Ve yazdıklarını okuyunca mutlu oldum, seninki hakettiği cezayı bulmuş sonunda, oh olsun :)

:84::84:Benim de yeni biten bir ilişkim var nisan ayında tanıştık herşey iyihoş bu arada bu işsizdi yani ruhen bunalıyordu tam tanıştığımız hafta bende işten çıktım ilk sorunlar bununla başladı aslında .bunlardan öncede ikimizde geçmişimizi gelecekle ilgili planlarımızı anlatıp kararlar almıştık bana yeni hat almıştı ben işten çıktıktan sonra eski erkek arkadaşıma cvmi gönderdim mail ile doğal olarak yeni telefonuma ulaştı ve beni aramaya başladı buna ilişkimin olduğunu herşeyi anlattım 1 haftanın sonunda aramaktan vazgeçti tabii faturam çok geldiğinde konuyu ona açtım oda dökümanı inceleriz gerekirse tarifeyi değiştiririz derken bir numaradan sıksık arama sms geldiğini farketti bende dürüst olmak istedim ama ters tepti :KK43: hemen bitirdi ilişkimizi sonra yengem arkadaşlarım girerrk düzelttik sonra dün onun face te biz kız bişiyler yazmış bende sordum kim dedim cvp vermedi bana bunlarla gelme gibi tepki koydu bana cvp vermek yerine kıza mesajlar yazmaya başladı.bende farklı face adresten yani benimolmayan faceten kızları ekledim bu aradada benim bilg uzaktan bağlanıp görebiliyor kontrol altındayım yani bu esnada başka facemin olduğunu gördü yine sildim seni engelledim seni birdaha arama sözleriyle bitirdi :KK43::KK43:.busefer bende çok sinirlendim hiç beni dinlemeden çocuk gibi herseferinde oldu bitti diyor .bende ayrıldığımı smsle söyledim hiç cvp vermedi beni faceten msnden silmiş :KK43::KK43::KK43: mesaj attım ama çok üzülüyorum neyapıcam bilmiyorum hiç haber alamıyorum oa busefer çok ilgisiz geçensefer böyle değildi .neyapmalıyım sizce arkadaşlar :KK50::84::84::84:

Ben daha çok yeni boşandım canım, hiç arayıp sormuyorum son 2 aydır filan tek iletişimimiz olmadı, ama artık ben de sevmiyorum, başka bir ilişki istiyorum artık inan aklımdan tamamen çıktı o kişi... Artık yalvarsa da sürünse de asla barışmam ama yine de isterim gün gelip benim çektiklerimi çekmesini, sürünür kıvama gelmesini, sırf intikam için. İlle de intikam peşinde değilim ama olsa sevinirim çünkü ödeşmiş oluruz içimde sırf bunun hırsı var. Ne arıyoruz ne soruyoruz şu an birbirimizi, bakalım zaman gösterecek...

Seni de merak etmiştim, epeydir sitede yoktun, şimdi burada görünce çok sevindim. Ve yazdıklarını okuyunca mutlu oldum, seninki hakettiği cezayı bulmuş sonunda, oh olsun :)

En azından bi sonuca ulaşmış sizinki de canım öyle belirsizlik daha kötüydü. En iyisini yapıyorsun bir şekilde pişman olup buluyorlar cezalarını, ki o zaman da bizim hislerimiz bitmiş oluyor. Ben de ille intikam peşinde değilim ama şu an peşimde olması da hoşuma gitmiyor değil, çekiyor cezasını işte.Bir yandan üzülmesini de istemiyorum içim elvermiyor seninle birlikte olamayız demeye.Ama bir yandan da benim peşimde dört dönmesi ve ikna etmeye çalışması işte..Ben nasıl olsa bir şey hissetmiyorum diye rahatım=)
Bu arada annemle babam da boşandılar bi süre önce.Bizimkiler de birbirlerini ne arayıp ne soruyorlar.

En azından bi sonuca ulaşmış sizinki de canım öyle belirsizlik daha kötüydü. En iyisini yapıyorsun bir şekilde pişman olup buluyorlar cezalarını, ki o zaman da bizim hislerimiz bitmiş oluyor. Ben de ille intikam peşinde değilim ama şu an peşimde olması da hoşuma gitmiyor değil, çekiyor cezasını işte.Bir yandan üzülmesini de istemiyorum içim elvermiyor seninle birlikte olamayız demeye.Ama bir yandan da benim peşimde dört dönmesi ve ikna etmeye çalışması işte..Ben nasıl olsa bir şey hissetmiyorum diye rahatım=)
Bu arada annemle babam da boşandılar bi süre önce.Bizimkiler de birbirlerini ne arayıp ne soruyorlar.

Uzun yıllar süren bir evlilikten sonra boşanmak apayrı bir şey, üzüldüm bu duruma, umarım hayırlısı olur. Benim durumumda yaşadığım şey evlilik gibi değildi ki, kendimi boşanmış değil uzun süren bir ilişkiden çıkmış gibi hissediyorum sadece, evlilik bitti diye üzülmüyorum çünkü insan güzel anılarına üzülür,benimse neredeyse hiç güzel anım yok. Çünkü bizim ilişkimiz tamamen kendini tüketerek bitti. Artık ben de çok daha iyi hissediyorum, zamanında elimden geleni yaptım düzelmesi için ama olmadı o yüzden içimde pişmanlık kafamda soru işareti yok. Şu saatten sonra araması belki de sinirimi bozar çünkü hiç yaşanmamış varsaymak o insanı yoksaymak daha kolay geliyor bana.

Peşinden koşması ve ikna çabalarının sana kendini iyi hissettirmesi çok normal. Zamanında çok üzüldün, şimdi biraz da sana geldi gülme sırası. Onun için üzülme, elinde değil belki bu çünkü yaşanmışlıklar var, bir zamanlar o senin için değerli bir insandı. Ama yine de üzülme çünkü o kadar değerli bir insan olsa zamanında hata yapmaz seni kaybetmezdi. Sen yeterince çabaladın şimdi biraz üzülsün bence, o pişmanlığı yaşasın beyefendi. Sen de hep mutlu ol, artık mutlu olma sırası sende...

X