selam arkadaslar,
benım 7 yıllık ılıskım erkek arkadasımın benı cok kırdın nasıl duzelecek, bu ılışkı ıcın yapılacak bısı yok artık, bızım sevgıyle ılgılı bı problemımız hıc olmadı ama olmuyor, sürekli aynı seylerı yasıyoruz demesıyle bıttı...
olay ıse soyle; arkadaslarıyla bulusması vardı..o gun sabahtan bısıler yaparzı sonra gıder bulusursun dedım..sonrada ben dıoum dıe yapmazsın dımı:)dedım..o da evet dedı..ve o gun gectı..aksam konustugumuzda sabah benım dedıgımı yapıp aksama onlarla buluscanız soledım,ıstersen gel dedı..bende bu sa.te kdr nıe solemdın dedım..gelemem artık dedım..
o gun de gectı..ertesı gun bulustuk,bu buz gıbı tabı..bende fazla durmadım yanında,istedım kı benı kırdıgını anlasın..dedımkı dusun tasın bak benı uzdugunu kırdıgını goreceksın..senı aramıcam, ama arayıp sordugumda ınsallah kırıldımı farketmıs olursun..
bır sonrakı gun (ertesı gun)aradım,ama olesıne otobustedım ses ıyı gıtmıodu,ben sana msj atıym dedı..bı msj bana olmuyor falan fılan yazmıs..
sonra ustune 2 kez gorustuk..demısımkı ona ıyıken ıı kotuken kotu oluosun,benı ısın dusunce arıosun,yoksa aramıosun..cok kıırılmıs,artık olmazmıs..
ne kadar ketum,ınatcı,huysuz gecımsız oldugunu anlatamam size..her tartısmada kendını haklı cıkarmaı bılır hep ben bısı yapmıs olurum %100 haklıken sırf uzamasın dıye alttan alan ben..sımdı olmuyo dıyen o..
presembeden berı aramıoum..zaten bana en son benı arama lutfen dedı..ama her defasında ınatla arayan ben,artık aramıoum..msj atmıoum..
sızce nasıl gerı doner?bende de var kafadan hala bu adamı ıstıoum..bılıoum..ama donsun gerı...
aramaıp bekleme taktıgıne gectık..ise yarar mı?
ne kadar sure lazım?
offf...cok cnm ıcım sıkılıo..