Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dönmesini istediğim birisi var.
İlk başlarda arayıp soruyordum, dön seviyorum diyordum.
Ama yoruldum artık.
Sadece bekliyorum...
Susarak özlüyorumm..
Bence en iyisi aramamak sevdiğini belli etmemek. Ben bunu yaptım seni bir daha aramicam dedim aramadım. 1 ay sonra msn den bana cam isteği gönderdi. Arkası gelmedi 20 gün olmasına rağmen. Ama ben hala bekliyorum ve de bekleyeceğim.
Ben hayatımı ona bağladım. Belki acizlik zavallılık diyorlar bunun adına. Ama ben seviyorum. Ve sevgimin arkasındayım. Onu sevmek de yaşamama engel değil. Sadece evlilik düşüncesini kaldırdım hayatımdan. Ondan başkasıyla evliliği düşünemiyrum ya...
sadece zamana bırakın asla peşinden gitmeyin ama sevdiğiniz halde sevmiyormuş gibi davranın demiyorum sadece "zamana bırakın."
Mrb arkadaşlar..yazılanların tümünü okudum.benim de dönmesini istediğim biri var 2 aydır ayrıyız ve onu çok özledim.en son 27 ekimde doğumgününü kutladım bi mesajla(biraz geç bi saatte kutladığım için en son kutlayan olmak istedin heralde yine de sağol diye sitem dolu bi cvp verdi) ve ondan sonra hiçbişey yapmadım onun için ama bekliyorum.biz ayrı şehirlerdeyiz.1 hafta sonra onun bulunduğu şehre gidicem ve muhtemelen yolda bi yerde karşılaşcaz o selam verirse karşılık vermeyi düşünüyorum ve aynen herkesin dediği gibi mutlu gözükmeye takmamaya çalışcam bakalım işe yarıcak mı..
mrb kizlar, bende 4-5 yildir birini taniyorum arkadasçana sohbetim oldu ama kendisi hep daha fazla tanimak istedim, birini seviyordum o anda unutamiyordum diye kabul etmemistim, Neyse aradan 2 yil geçti yani bu sene karar verdim tanimaya hislerim degismeye basliyordu, bu arada bunu benim arkadasim tanistirmisti neten, ama hiç gorusmemistikk..
Her neyse ilk defa cuma gunu, bana is yerime surpriz yapip geldi, niyeti hep ciddiydi ariyordu soruyordu guzel sozler soyluyordu, bende ona kandim ve gerçekten duygularim olmaya baslamisti..
O gun bana çikma teklifi etti, kabul ettim hersey o kadar guzel gidiyordu ki dayanamadim..
O gunden sonra hiç bir ses soluk çikkmadi, msnde oldugunu bile bile orda da konusmadi sebebini o kadar yalvardim ettim sessiz kaldi, hala bilmis degilim ama geçenlerde arkadasim ona msj yolladi facebooktan sinirli vaziyete, o da soyle bir cvp vermis hayatimda ilk gordugum birisi bana tutulma deme gulerim, ben sadece bi kisiyi sevdim onun yerinide kimse dolduramaz yazmis, tamm bende sevdim ama kimseden faydalanmadim kendimi avutmak için..Erkekler guvenillmez..
Ki o kadar evlilik sozleri soyluyordu hepsi yalan dolan..
Simdi oyle hatasini farkinda olmasini istiyorum ki, pesimden surundurmek istiyorum...
Sadece susuyorum, mutlaka bir gun anliyacaktir