- Konu Sahibi Princess
- #2.481
boşverin arakadaşlar ya gidenin yolu açık olsun, size yaptıklarını hafife almayın, affetmeyin
neler neler yaptı s*tr ettm dedi arkadaşlarına facesinde sohbetinde okudum bunu bile sindirip bekledim ama haketmiomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşverin arakadaşlar ya gidenin yolu açık olsun, size yaptıklarını hafife almayın, affetmeyin
beğenio bişileri sonra ertesi gün kaldırıp aynı aynı gene aynı şeyi beğenio delilik değlmi bu ? peky böle yapan biri dönermi
bilmiyorum ki erkek arkadasini tanimiyorum neticede. senin dikkatini cekmek icin yaptigi kesin. bunun kisa vadede garantisi yok. donebilir de donmeyebilir de. ama boyle yaptim diye tamamen kaybeder miyim diye dusunme. o seni dusunmuyo. kesin kesin benim icin bitti diyebiliyo. senin de demen lazim. sen de silerek bunu dedigini gostermis oluyosun. sonucta donucegi varsa her sekilde doner. yoksa yine donmez. sen en azindan gururlu davranmis olucaksin. hem de o oyle begeniyim kaldiriyim diye seninle oynayamicagini gormus olucak. lys ye giriyosun sanirim. bunlari dusunme. sinavina odaklan. kafandan gercekten bi sureligine at.
su92 merhaba tatlım, nasılsın bugün zamanla biraz daha iyi hissetmeye başlar insan, umarım daha az üzülüyosundur.
kızlar meraba çok heycanlıyım nasıl başlıycağımı bilmiyorumm:79: bundan iki buçuk ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık daha doğrusu o ayrılmıştı saçma sapan bi sebep yüzünden. ben bi sınava hazırlanıyorum da ders çalışmama engel olduğunu düşünüyodu.neyse bu iki ay boyunca yaşadığım acıyı allah bilir sadece. ona olan kalp kırıklığımı. onu deli gibi sevmeme rağmen kesinlikle bir kere bile mesaj atmadım. oda atmadı demin mesaj atmış çok özlediğini benim yelkenler indi hemen tabii hiç beklemiyodum ümidi kesmiştim tam olarak. bilmiyorum doğrumu yaptım ama napim öyle özlemişimki hiç tavır yapamadım. yarın görüşcez bakalım inşallah hayırlısı olur biraz kırgınlık var üzerimde belkide kötü geçer görüşmemiz bilmiyorum
unutulduklarını hissettıklerınde geri dönerler..aramadıgınızda sormadıgınızda..ama gerı donerler..bıde bısı duydum hosumada gıttı :) eger bırıne allaha emanet ol dersen..allah onu bıkere daha gormeden canını almazmıs... bilen bilir burdada goruyorum o arkadaslarımı :) benım dert ortaklarım benım 7 yıl sonra döndü..hemde evlenme teklıfıyle..döner...umarım siiznkıler bkdr uzun sürmez kızlar..
biraz daha toparladm cnm burcumun bütün özelliklerini gösteriorum değişkenim çok ama o hatıralar beni boğuyor bu şehirde. sen nasılsın
nolucak bu böyle bilmiorum halim nere gidior
inşallah hakkımızda hayırlısı olur canımm anlamak çok zor bunlarııı
Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence ..(((((
Canımmmmmmmmmmm benim ki faceden arkadaşlık göndermiş çok şaşırdım hiç beklemiyodumm ya..(( amacı ne sence ..(((((
hahaha iki msj olmus..internet gidip gelıo :)
oyyyyy bebeğimmm benimmm ne güzelde yazmışsın yaa valla maşallah sanaa..:)))inşallahhh dediğin gibi olur..:))bu arada faceden geçmişten bugüne kadar tüm aşk şarkılarını temizledimm hareketli parçalar kaldoı onlarda ona yönelikti sinan özenden sildim ebru polattan sen sağ ben selmaet bide demet akalından umutsuz vaka..:))))onları da sileyim demii..:)))
hahaah :) iyi sil bklm hepsini..kalmasın bişi catlasın orta yerınden işlh...msj hakkın varsa faceye eklıyım senı :) özelden yaz
:))))) sildimm gittii..:)) canımm bu arada 100 msj olayıı gönderemiyorummm..(((((((((
Kızlar sizce ilişki bittikten sonra erkek arkadaşınızın geri dönmesi için nasıl davranmak gerekir? çok mutlu gibi mi davranmalı,ilgisiz mi,yoksa üzgün olduğunuzu belli etmek mi?Hangi yöntemlerle dönüşü hızlandırabilirz? fikirlerinizi bekliyorum..