Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

erkek hep kovalayan taraf olmak ister,eğer kovalayan kadınsa,o ilişki bi yerde kopar,ayrılıncada erkeği aramak peşinden koşmak,erkeği iter

erkek hep kovalayan taraf olmak ister,eğer kovalayan kadınsa,o ilişki bi yerde kopar,ayrılıncada erkeği aramak peşinden koşmak,erkeği iter

evet son zamanlarda ben okadar cok uzerine dustumki sanirim onu kendimden uzaklastirdim

kizlar bir haberim var bugun msne geldi aksam uzeri ben yazmadim kendi yazdi ve konustuk iste biraz sykintili oldugundan bahsetti sorunun benimle ilgili olmadigini söyledi vs bende uzerine gitmedim. yani insallah daha guzel seyler olur.

unutulduklarını hissettıklerınde geri dönerler..aramadıgınızda sormadıgınızda..ama gerı donerler..bıde bısı duydum hosumada gıttı :) eger bırıne allaha emanet ol dersen..allah onu bıkere daha gormeden canını almazmıs... bilen bilir burdada goruyorum o arkadaslarımı :) benım dert ortaklarım benım 7 yıl sonra döndü..hemde evlenme teklıfıyle..döner...umarım siiznkıler bkdr uzun sürmez kızlar..

inşallah dediğin gibi olur

inşallah dediğin gibi olur

olur cnm merk etme..üzme kendini..ben ımkansız dıe bisiye ınanmaz oldum o bana gerı donünce..benı sevmıodu cünkü..yanı aramızda severek ayrılma durumu olmadı :) o bıle geldıyse herkezınkı gelır inan bana..

sana bi konuda danışablrmiyim cnm ya faceden silmiyor sürekli bişilerimi beğenio ark gibi ne bu böle diorum kendime kızıorum donduruorum açıorum silsem mi dursun mu napim sence

ben hep kaçan kovalanır yöntemini kullanmışımdır
ve hiç benim dönmeme gerek kalmadan onlar dönmüştür
bence umursamaz ve mutlu davran,ipe ipee geliir merak etmee

ben hep kaçan kovalanır yöntemini kullanmışımdır
ve hiç benim dönmeme gerek kalmadan onlar dönmüştür
bence umursamaz ve mutlu davran,ipe ipee geliir merak etmee

face konusunda ne düşünüyorsun silmekmi iyi dondurmakmı iyi hangisi etkisi fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…