facem açık bi şekilde durim yani ölemi ? başka bişi yapmim
aynen bakalım ne olacak
ben olsam o diyalog kurmadan bişi yazmazdım yazmıcamda ama sen tanıyorsun sevgilini bence biraz daha sessiz kalmayı dene
facem açık bi şekilde durim yani ölemi ? başka bişi yapmim
Tabi canım daha 23 gün olmuş fazla bir zaman değil bu pişmanlık duyması için sadece sen sabır et eğer gerçekten sevdiyse mutlaka döner ama sen böyle üzerine düştükçe sevsede dönmeyebilir.
Faceni kapatman bile onu umursadığını gösterir o neden şuan da tepkisiz davran.
bende terkedildimmm ve 3 ayı geçtii hala aramadı sırf gelecek korkusu yüzünden yarı yolda bıraktı
Tabi canım daha 23 gün olmuş fazla bir zaman değil bu pişmanlık duyması için sadece sen sabır et eğer gerçekten sevdiyse mutlaka döner ama sen böyle üzerine düştükçe sevsede dönmeyebilir.
Faceni kapatman bile onu umursadığını gösterir o neden şuan da tepkisiz davran.
çok dğru sölüorsun ama gelgitler içerisindeyim sınw bi yandan aile bi yandan o biyandan herşey çok üstüme gelio 25 gün oldu tamam unutuorum dedim hayatıma dewm ediorm bigece çıkıp bana yazıor fotolarımı beğeniyor sonra dewamı gelmeyince kahroluyorum ben amacını anlamıorum ki artıkkızlar merhaba. ben de 2yıl evlilik öncesi ve 2 yıl evlilik olmak üzere tam 4 yıldan sonra ayrılıyoruz. niyetim geri gelsin beni yine sevsin değil ama burda yazılanları okuyunca çok üzüldüm halimize. ben eşimin beni çok sevdiğine ve asla benden ayrılmayacağına inandım hep, ne var ki o çok bireysel bir insandı, evliliğin sorumluluğunu taşımaktan acizdi. benim işle ilgili bir problem yaşadığım bir dönemde ayrılığı dile getirdi ilk defa. kendimi çok savunmasız hissettim, nasıl bana bunu yapar iyi günümde yanımda ama kötü günümde değil dedim. kabullenmek istemedim zorla ikna ettim. boşanalım beraber yaşayalım dedi. hayır dedim. sonra da en ufak bir tartışmada hep suçladı beni, bana bağırdın, beni kırdın diye. sürekli beni eleştirmeye başladı. saçımın telinden tırnağımın ucuna kadar. alınmadan gücenmeden ne isterse yapmaya kendimi ona beğendirmeye çalıştım. o istemiyor diye sigarayı bile bıraktım. o da her fırsatta ayrılmak istediğini söyledi. benim iyi bir eğitimim ve işim var. buna rağmen sen parasını yiyecek bir enayi arıyorsun dedi. bu insan bana çok düşkündü zamanında. hatta ayrıldığımız güne kadar da hep bi dengesizlikler içinde gelgitler içinde bir çok ilgili çok sevgi dolu bir nefret dolu düşman gibi biri oldu. ben de artık resti çektim. kendimi hırpalamaktan vazgeçtim. kendimi o değer verdiği zaman değerli hissetmek yerine gerçekten değerli olduğum için değer vermeye başladım. şimdi kafam da vicdanım da çok rahat. gözünü para bürümüş bu insanın da benden uzak olsun yolu açık olsun. güçlü olun erkeklerin karşısında. köleleri olmayın. sınırınızı çizin. nasıl onlar dimdik duruyor karşınızda ben önemliyim diyorlar siz de deyin. kimse için üzülmeye değmiyor. daha bir ay öncesine kadar yatakta bana sımsıkı sarılıp uyuyan adam şimdi anlaşmalı boşanma talep ediyor. bana söylediği de bana 10000 tl verip benim herşeyi bırakıp çekip gitmem. bugün boşanma dilekçemi veriyorum. mahkeme yoluyla helledicem artık. ona karşı da ne bir nefret ne bir damla sevgi bişey kalmadı içimde. sadece buz gibi bir soğukluk.
dün bana faceden yazdı tbrk ederim mezun oluorsun dedi evt öle dedim sonra ben insan hayatta bir şey üzer dedim yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır dedim bunu beğendi sonra bnm taa 8 sınıfta erdinç die bi swgilim wardı ama çocukluktu sonradan kardeş olarak görüoduk bu onu çok kıskanıodu facemden silmişti sonra biz ayrılınca o benden önce beğendiği kızı facesine ekledi çok üzüldüm sinir oldum bnde erdinçi tekrar ekledim sonra bunun beğendiği bağlantıyı aynı anda erdinçde beğenince bu bana cvp yazmadan çekti gitti we şimdi baktım beğnmeyi geri çekmiş( ben napim şimdi nolur bana akıl werin
çok dğru sölüorsun ama gelgitler içerisindeyim sınw bi yandan aile bi yandan o biyandan herşey çok üstüme gelio 25 gün oldu tamam unutuorum dedim hayatıma dewm ediorm bigece çıkıp bana yazıor fotolarımı beğeniyor sonra dewamı gelmeyince kahroluyorum ben amacını anlamıorum ki artık
Düşünme bu kadar tatlım, bencil hepsi bu erkeklerin. İstiyoki senin dikkatini çeksin, sen onu unutma ve sevmeye devam et. Adım gibi eminim bir taraftan başka kız arayışına girmiştir bile. Şunu sakın unutma, sen nasıl sevdiğin insandan ayrılmak istemiyosun çünkü ona karşı gerçekten birşeyler hissediyorsun, seni seven insan da aynı şekilde davranırdı, aslaaaaaaaaaaaaaa bırakamazdı. Biraz gözümüzü açıp, gerçeklerle yüzleşmek zorundayız bence. Bu adamın sevgisi gerçekmi, yoksa ben öyle olduğuna mı inanmak istiyorum diye sormak lazım bi kendine. Bunun adı sevgi değil, yalnızlık korkusu tatlım.
evett haklısın seven insan ne olursa olsun sevdiğini bırakmamalı sevmek yürek ister diye boşuna söylemiyolar...cesaretin yoksa hiç bulaşmıyacaksın biz gibi gerçekten güvenip seven kızların gururlarıyla sevgisiyle aklıyla oynamayacaksın...bu erkeklerrr çook fenaa allahımm ıslah etsinn hepsini tez vakitte akıllandırsın inşallah....
Canım benim aynen öyle, kafaları nasıl çalışıyor anlamadım ben de. Varsa yoksa onların istekleri, onların beklentileri, onların egoları. Hep ben ben benn...Aşk sevgi fedakarlık yalan olmuş. Ayrıca şunu da söyleyeyim, ayrılalım diyen bir erkekten bir daha asla hayır gelmez. İlk söylediğinde affeder barışırsan, nasıl olsa barışıyor der ya da ben neymişim buna rağmen döndü der. Her fırsatta bunu ister durur. Peşinden koşsun istiyolar kızları. Bırakın ellerine bu fırsatı vermeyin. Sonsuz aşk, delice sevmek diye bişeye inanmıyorum artık ben. O karşılıksız sevgiyi dünya üstünde ailen dışında hiçkimseden beklememek lazım. Aşk yok, beraberlik var, mutlu olmak var, keyif almak var. Bunun peşinde koştuğun zaman güçlü durduğun zaman, hepsi köpek olur hiç merak etme. Erkek kıtlığı mı var. Dert çekmeye mi geldik dünyaya, bırak ne hali varsa görsün. O seni kaybettiğine yansın, yada paşa gönlü bilir hiiiçç yanmasın. Daha iyisini bulurum de, ben bunları haketmiyorum de. Fıstık gibi giyin süslen kendinle ilgilen, sonra göreceksin sana nasıl değer verecek erkekler. Aşk eziklik bu devirde. İnsanlar güç ve maddi şeyler peşinde koşuyor. Bizim aşkımız umrunda bile değil onların.
çoook haklısın canımmm ama beni üzen ilkk aşkım ilk sevgilim ilk konuştugum erkektii her zaman ilk konuştugum sevdigim kişi eşim olsun isterdim buda onu biliodu içim yanmasa inan bende onu umursamayıcam ama duramıyorummmmm 3 ayı geçti artıkk ama boşaa ..((((((
ben de aynı senin gibiydim canım, böyle düşününce üzülüyor insan. Ama beni örnek al kendine, sonunda bu insanla evlenip yine aynı problemleri yaşayıp boşandığını düşün. Inan o zmaan çok daha fazla oluyor yıkım, hem maddi hem manevi olarak. O yüzden tavsiyem önüne bak, hiç geriye bakma. :96:
aşk filan yalan gerçekten 25 gündür acı çekiodum artık tam alıştım dedim gene facede beğenmelere başladı we bi beğenio ertesi gün kaldırıp gene beğenio napmaya çalışıo bn anlamadım elinde tutmaya çalışıo unutturmamaya çalışıo elim bi gitsede silsem onu ama olmuo bni terketti ama msn face silemediCanım benim aynen öyle, kafaları nasıl çalışıyor anlamadım ben de. Varsa yoksa onların istekleri, onların beklentileri, onların egoları. Hep ben ben benn...Aşk sevgi fedakarlık yalan olmuş. Ayrıca şunu da söyleyeyim, ayrılalım diyen bir erkekten bir daha asla hayır gelmez. İlk söylediğinde affeder barışırsan, nasıl olsa barışıyor der ya da ben neymişim buna rağmen döndü der. Her fırsatta bunu ister durur. Peşinden koşsun istiyolar kızları. Bırakın ellerine bu fırsatı vermeyin. Sonsuz aşk, delice sevmek diye bişeye inanmıyorum artık ben. O karşılıksız sevgiyi dünya üstünde ailen dışında hiçkimseden beklememek lazım. Aşk yok, beraberlik var, mutlu olmak var, keyif almak var. Bunun peşinde koştuğun zaman güçlü durduğun zaman, hepsi köpek olur hiç merak etme. Erkek kıtlığı mı var. Dert çekmeye mi geldik dünyaya, bırak ne hali varsa görsün. O seni kaybettiğine yansın, yada paşa gönlü bilir hiiiçç yanmasın. Daha iyisini bulurum de, ben bunları haketmiyorum de. Fıstık gibi giyin süslen kendinle ilgilen, sonra göreceksin sana nasıl değer verecek erkekler. Aşk eziklik bu devirde. İnsanlar güç ve maddi şeyler peşinde koşuyor. Bizim aşkımız umrunda bile değil onların.
kıyamamm ben sana canımmm allahım yardımcın olsun seninde dua edicemm sanda.....bende hiç bişi yapmıcamm onun için seviyosa gerçekten dönecek o bi adım atmadan ben bi adım atarsam kendimi çok aşağılanmış hissedicem ..(((
bnde çok ylwardım şimdi çok pişmanım 2 haftadır elimi ayağımı çektim baktım beğenmelere başladı facede keşke baştan yapsaymışım diorum[/Q
:84:benim ki ayrıldıgımız zaman msnden faceden silmişti..çok sinirlenmiştimm ben senin düşmanın mıyımm ben sana yaptım diye ama o zaman sadece kendinde hiç bişi arama demişti bilmiyorummm yaa benimm 3.5 aya yanaştıı hala canımm yanıyooo ilk günkü gibii ne olacak böyle..((((((((