ben onsuz yapamam bu bir gerçek .boşuna unutulur falan denmesin o çok farklıydı unutmak istemiyorum.ama bak emin ol acısı hafifliyo gün gçtkçe bunu hissediyorum.birinin bize yol göstermesi gerek bu tarz erkek dönermi ?
ben onsuz yapamam bu bir gerçek .boşuna unutulur falan denmesin o çok farklıydı unutmak istemiyorum.ama bak emin ol acısı hafifliyo gün gçtkçe bunu hissediyorum.birinin bize yol göstermesi gerek bu tarz erkek dönermi ?
Geleceği bu anlamda düşünme.
Aşksız da yaşanıo,aşıkken ama yanında sevdiğin yokken de.
Senin geleceğinle ilgili düşünmen gereken bu değil,derslerin.
Aşk karın doyurmuo çok can yakıcı olsa da :)
kızlar ben napmalıyım 23 gün oldu aramıyor hiç umursamıyor ayrı şehirlerdeyiz herşey imkansızlaşıor faceden silmior ama konuşmuor msj attım ama olmadı yüzsüzlüğün dibine vurdum napmalıyım nolur yardım edin
Herkese mrb, bende de aynı dert var... Sevgilimden 1.5 ay önce ayrıldım. 3 yıllık bir ilişkimdi son bir yıldır da aile arasında sözlüydük evlenecektik.. Sevgilimle olan ilk ayrılığım sözlüyken olmuştu, sebebi kıskançlığından bıkmış olmamdı.Sözden ayrıldığımda kendimi kuş kadar hafiflemiş hissediyordum ama bu durum 2-3 gün sürdü ve sonunda pişmanlık buğranlarım başladı..Tabi hatamı anlamış olmamla birlikte onu aramalarım başladı o da tabi bu durumadan memnun olmuş ve tekrar başlamak istemişti fakat arada ailelerin olması nedeni ile ben tekrar geri adım atmak durumunda kalmıştım... Dayanamadımm, dayanamadımmmm, ne düşüneceğimi şaşırmıştım seviyordum ve bu böyle yarım kalmamalıydı, tekrar aradımm bu seferde o istemedi barışmayı çok koştumm peşinden çokkk ben galip geldimm ve tekrar barıştık (barışalı 6 ay olmuştu) birlikteydik ta ki bir ay öncesine kadar. ist. dışı kadar uzak bir yere çalışmaya gitti ve evlenince orada yaşayacağımızı söyledi. Benim bütün düzenimin burada olduğunu ve gelemeyeceğimi söyledimm o da keza beni ikna etmeye uğraştuysa da olmadım.. O zaman buraya gelmek istemiyorsan da bu ilişki bu şekilde yürümez dedi ve bende doğal olarak tamam o zaman diyerek ayrıldım... Ayrıldıktan üç gün sonra aradımm bana dedi ki başta sözü attığın ayrıldın şimdide oraya gelmem diyerek beni bıraktınn istemiyorum dedi. Şuan sanırım çalıştığı yerle anlaşmazlık yaşamamış ve istanbul' da bu derdinin üzerine birde işsizlik eklendiBiz ne ayrı yapabiliyoruz, ne de birlikte oofff..
Geçen hafta aradım onu gayet güzel konuştu sanki sesimi duymaktan mutlu olmuş gibi geldi bana.. Sesini duymak istedim dedim iyi yapmışsın dedi benim hatırımı sordu sonrada zaten konuşacak bişey kalmayınca sessizlik olduu kapatma için tamam o zaman grşrz bye dedim o da bye dedi konuşma iyi gidince sanırım cesaret aldım ve tlf kapatmadan seni seviyorumm dedimm o da tekrar tamam bye dedi.. Sen seviyor musun beni dedimm tamam dedim byee dedi ve kapattıı... Kızlar sizce aramakla hata mı ettimmm... Belki ben aramasaydım umursamaz davransaydımm o beni arayacaktı bilmiyorumm... Bana bi akıl verin lütfeennn
su92 :) Seni faceden silmiyorsa ve seninle konuşmuyorsa emin ol sana tepkisini belli etmeye çalışıyor. Aklı sıra senin burnun sürtsünn :))) Aynı dert bende de olduğu için biliyorum kaçan kovalanır misali davranıyorlar.. Biz ilgilendikçe onlar kendilerini bişey zannediyorlar... Çevremden bir çok arkadaşımın bana verdiği akıl şöyle ki... Sakınn aramaa eğer sen ararsan olacağı varsa da olmaz, hele senden ondan bir ilgini çek ilgilenmiyormuş gibi davran, mutlu görün bak bakalım nasıl tıpıi tıpış geliyor... dedikleri bu ben artık bu yöntemi kullanıcam bence sen kullan... Aslında düşünsenee onların kullandığı yöntemde bu işte...
ne faceden siliyor ne msnden hiç bişi yapmıyor ama arıorum meşgüle atıodu msjlarıma cvp wermiordu bnde eşyaların war napim dedim gerek yok kalsın sende dedi 2 kez sordum aynısını attı 3.ye sormadım sence ben facemi kapatmalımıyım haber alamasın mı nolur bana yardım et
Kusura bakmayın ama işin cılkını çıkartmışsınız,karşınızdaki insan iyi bile katlanmış.Yani ben olsam ileriye dönük olarak şüphe yaşardım,evlşenince de bırakırsa,duyguları çok gel-gitli, demekki daha bundan bile emin değil diye..
Önce hangi noktada duracağınıza karar verin. Her koşul ve şartta onunla olmak mı yoksa hala emin olamayışlar mı.. Sözlünüzün ben de seni seviyorum dememesi kadar doğal birşey yok şu anda.Defalarca aynı hatayı yapmışsınız,yarı yolda bırakmışsınız,sonra da çocuk oyuncağı gibi geri dönmüşsünüz.Neye dayanarak -güvenerek size yanıt versin ki? Onun yerinde olsam,sevsem bile karşımdakinin kararlılığını görmeden o sözcüğü bir daha ağzıma almam.
Rohy haklısın bende farkındayım devamlı ayrılıp barışmak kadar yıpratan bir şey yok ilişkiyi... Ama bu ikinci ayrılık benden kaynaklı bişey değil bir yıldır iş bulamıyordu bir yılın sonun iş bulduk bir ay çalıştı çalışmadı işten ayrıldı neymiş kardeşinin yanına gidecekmiş çalışmaya (şehir dışı kadar) bir yere yalvardım o işin bir garantisi yok boşver işten çıkma dedim beni dinlemedi çıktı... Dedi ki evlenince orada yaşarız gelir misin ? dedi bende peşin peşin baştan söyledim ben oralara gelemem benim kurulu düzenim ailem işim herşeyim burada dedim ama o ben gidiyorum dedi... Gitti oraya hala birlikteydik kardeşinin yanına gideli 10 gün olmuştu bana msn de dedi ki buraya geliceksin dimi evlenince dedi bende ben sana oraya gitmeden söledimm gelmeyeceğimi ama sen buradaki işini bıraktın ve oraya gittin sen beni değil oradaki işi tercih ettin dedim beni ikna etmeye çalıştı aslında ama eğer gelmeyeceksen de böyle yürümez zaten dedi ve böylelikle ayrılık... Yani kısacası benim yaptığım iyilikler ona kötülük gelmiş hiçbir şeyin değeri yokmuş... Çok fedakarlık ettim işsiz olduğu halde iş bulsun die saçımı süpürge ettimm... Beni ararsa kendi kazanır aramazsa da
kaybeder..
Bence sen sadece bekle faceyi kapatma ... Başka birşey yapma sakın.. bekle