Herkese mrb, bende de aynı dert var... Sevgilimden 1.5 ay önce ayrıldım. 3 yıllık bir ilişkimdi son bir yıldır da aile arasında sözlüydük evlenecektik.. Sevgilimle olan ilk ayrılığım sözlüyken olmuştu, sebebi kıskançlığından bıkmış olmamdı.Sözden ayrıldığımda kendimi kuş kadar hafiflemiş hissediyordum ama bu durum 2-3 gün sürdü ve sonunda pişmanlık buğranlarım başladı..Tabi hatamı anlamış olmamla birlikte onu aramalarım başladı o da tabi bu durumadan memnun olmuş ve tekrar başlamak istemişti fakat arada ailelerin olması nedeni ile ben tekrar geri adım atmak durumunda kalmıştım... Dayanamadımm, dayanamadımmmm, ne düşüneceğimi şaşırmıştım seviyordum ve bu böyle yarım kalmamalıydı, tekrar aradımm bu seferde o istemedi barışmayı çok koştumm peşinden çokkk ben galip geldimm ve tekrar barıştık (barışalı 6 ay olmuştu) birlikteydik ta ki bir ay öncesine kadar. ist. dışı kadar uzak bir yere çalışmaya gitti ve evlenince orada yaşayacağımızı söyledi. Benim bütün düzenimin burada olduğunu ve gelemeyeceğimi söyledimm o da keza beni ikna etmeye uğraştuysa da olmadım.. O zaman buraya gelmek istemiyorsan da bu ilişki bu şekilde yürümez dedi ve bende doğal olarak tamam o zaman diyerek ayrıldım... Ayrıldıktan üç gün sonra aradımm bana dedi ki başta sözü attığın ayrıldın şimdide oraya gelmem diyerek beni bıraktınn istemiyorum dedi. Şuan sanırım çalıştığı yerle anlaşmazlık yaşamamış ve istanbul' da bu derdinin üzerine birde işsizlik eklendi
Biz ne ayrı yapabiliyoruz, ne de birlikte oofff..
Geçen hafta aradım onu gayet güzel konuştu sanki sesimi duymaktan mutlu olmuş gibi geldi bana.. Sesini duymak istedim dedim iyi yapmışsın dedi benim hatırımı sordu sonrada zaten konuşacak bişey kalmayınca sessizlik olduu kapatma için tamam o zaman grşrz bye dedim o da bye dedi konuşma iyi gidince sanırım cesaret aldım ve tlf kapatmadan seni seviyorumm dedimm o da tekrar tamam bye dedi.. Sen seviyor musun beni dedimm tamam dedim byee dedi ve kapattıı... Kızlar sizce aramakla hata mı ettimmm... Belki ben aramasaydım umursamaz davransaydımm o beni arayacaktı bilmiyorumm... Bana bi akıl verin lütfeennn