Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

süpersin ayakta alkışlarım seni

sakinim sakinsin sakinler küfür etmicem iyiyim iyiyiz iyiler

Merhaba..

Artık önce ki paylaşımlarınıza dönmenizi rica ediyor, konunun uzatılmasını tavsiye etmiyorum hanımlar..

Lütfen önce ki paylaşımlarınızın içeriklerinden yorumlar yazınız..

noldu peki sonucu?

psikologlarında söylediği birşey var kadın erkek ilişkılerinde :) bir ilişkide halledilemeyecek tek sorun:) bir tarafın ilişkiden vazgçemesi.yada şu romantik komedilerdeki gibi sahte sevgili tutup gelen gideni aratırı yaşatıcaksın

:1
Sana katılıyorum haklısın aşk acısında karşı tarafa verilmesi gereken mesaj dimdik ayaktayım ben seni değil sen beni kaybettin olmalı psikologlar bunu söylüyor.Ancak çivi çiviyi söker mantığı benim içime sinmediği için ben bunu uygulayamadım.Ama uğradığım haksızlıkta onu kendimden mahrum ettim bu başta bana iyi geldi onun cephesini bilmiyorum diyorlar ki;Ayrılıklarda erkek arkasında kadını bir enkaz görmek istermiş bu mantıktan yola çıkarak ona bu zevki vermedim.Şükür yaradanıma son sahnede dim dik ayaktaydım....

evet benim psklğmda böyle söylüyor ve diyo geri gelicek böyle yaptığın sürece :)

kızlar bende sizin gibi terkedildim ve yardımınıza desteğinize ihtiyacım var okursanız sevinirim 1.5 senelik ilişkim bitti kendi aramızda sözümüz vardı we aileler biliodu babam hariç 2 sene sonra gelip isticekti üniversite okuyor başka şehirde aynı köyden we şehirdendik çok yolunda gidiodu herşey 7 ay hiç tartışmadık bile herşeye orta yol buluoduk uzakta olduğu için hep kıskandım göndermedim pek içmesini kızlarla dolaşmasını istemiyordum bana yarı yolda bırakmıcam die çok söz werdi ilk sevgilisiydim ikimizde birbirimiz için herşeyi yapıoduk tawırlarım wardı trp atıodum o kdr bide sigara sözümü tutmadım ona karşı bana çaldırınca bile bağırmaya başlamıştı artık herşeye kızıodu ilgilenmiodu sgara konusunu öğrenince facesine bi girdim birsürü kız eklemiş şok oldum neler dedi gene ttamam dedim yalwrdm ona üzüoruz birbirimizi dedi bitirdi 6 gün yalwrdım beni hala tınlamadı bnm şehrime geldi yanımdan geçti gitti ben napim artık bu durumda sewiyorum hala ama o bni istemiyor artık çok sewiyodu başka arkadaşlarına demişki bizim bi sorunumuz yoktu birçok küçük sorun wardı dağ oldu demiş beni facesinden silmio ama numarasını fln değştirmiş yüzyüze gelmio arıorum msj atıyorum dönmüo meşgüle atıo napcağımı şaşırdım bana yardım edin burdaki bütün yazılanları okudum..

evet benim psklğmda böyle söylüyor ve diyo geri gelicek böyle yaptığın sürece :)

Sevgili zeze ben ne dönmez kesinlikleler gördüm yakın çevremde hepsi döndü değişik olan sadece sürelerdi.Benim sana tavsiyem hoş bu hiçde kolay değil kabul ediyorum çok zor ama allah kolaylığını da veriyor inan mutlaka ama mutlaka psikoloğuna uy bırak bu sancılı dönemde komutayı psikoloğun alsın o komuta etsin inan karlı çıkan taraf sen olucaksın.Bak sana bişey daha söyliyeyim ben akşam bir mucize yaşadım kendimde değil ama çok sevdiğim bir arkadaşımda ikimizde şok olduk 2 sene önce büyük bir aşkla sevip hepimiz gibi evlilik hayalleri kuran arkadaşım gerekçe gösterilmeden terk edilmişti üstelik o dönemlerini ben biliyorum inan yüreğini görme gibi bir özel gücüm olsaydı inanıyorum ki o yürek şakır şakır kanıyordu zor teselli ettik dostları olarak psikolojik destek aldı o şekilde atlattı zor ama çok zor bir dönemdi.... akşama gelince! SEVGİLİSİ PATTTT DİYE ARADI....Hemde cümlesine aşkım diye başlıyarak haaa tasvip ediyormuyum diye soracak olursan tabiki hayırrrr sen kır dök parçala sonrada aşkım diye ara bu hazmı zor bir durum.Ama benim ilgilendiğim durum erkeklerin bu değişken ruh halleri döner mi döner dostum dönerrrr eğer dönmesini istiyorsan döndürme taktiklerini iyi çalışmalısın hoş pekde bir şey yok çalışılacak sadece ARAMIYACAKSIN formül bu sakın ama sakın arama bak o seni nasıl arıyacak.Haydi allah yardımcımız olsun hayırlı mutlu haberlerini merakla bekliyorum sakın üzme kendini a-rı-ya-cakkk bak görürsün

Bak canım hep söylüyorum sakın ama sakın aramayın tepki sizden gitmesin mutlaka merak ediyorlar mutlaka iletişim kuruyorlar şüphe uyandırın kafalarında...Acaba beni hiç sevmedimi acaba başkasımı vardı,acaba ne yapıyor,acaba ne düşünüyor gibi siz ulaşıp bişeyler anlatmaya çalıştıkçe sizden emin oluyorlar bunu sakın yapmayın.....Aramayın...

ne kadar süre sonra döndü peki o arkadasın sevgilisi :44:

ne kadar süre sonra döndü peki o arkadasın sevgilisi :44:

Yaklaşık 6 ay falan oldu ama arkadaşım tmm artık bitti dedi haaaa bu arada da arkadaşım bu süre zarfında 22 kilo gibi bir kiloyu uzman ve dr nezaretinde de verdi fıstık gibi oldu karşıdan o kadar iyi görünüyordu ki içi kan ağlasa da asla dışarıya belli etmedi her zaman şık her zaman bakımlıydı kilosundan,saçından,bakımından asla vazgeçmedi ben karşıdan onun ne kadar acı çektiğini biliyodum ama o karşı tarafa bunu asla belli etmedi.Sonunda da kazanan taraf o oldu....

Son düzenleme:

iyiymiş. inşAllah bende görürüm o zaferi

peki kesin dönermi yani süreler değişince de bizimde 20 gün oldu hala tık yok çok kararlı duruo hiç üzülmüo geziyo tozuyo bunu yediremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…