İntikam alıp iyice süründürmek lazım bunları ama nasıl? Bilen beri gelsin...
bende ayrıldım sevgilimden 2 ay içersinde fdördüncü ayrılıgı cok hataları oldu görmezden geldim düzelir diye bekledim en son sıkıldım seni ararken heyecanlanmıyorum deyip giti cevresinde bi sürü düşük kız var ee ben bu kadar düzgün hayatna dikkat eden bi kızken neden bunarı yapıyo bu adam iki haftadır öldüm sabah kalkıp aglıyorum akşam yatana kadar dışarı cıkıyorum arkadaşlarımla tam eglenceli muhabbet ediyoken birden aklıma geliyo ve gözlerim doluyo aradım konuşuyotuk normal arkadaş gibi günlerdir konuşmuyoruzda mesajda atmıyorum ama olmuyo yapamıyorumm cok kötüyüm bu acı hiç birşeye benzemiyo tam ben artık sevmem mantıklı kocaman bi insanım derken pat bunlar oldu cok kötüyüm cok
merhaba kızlar benımde sorum olacak sızlere fıkrılernızı yorumlarnızı beklıyorum.bnm 4 yıllık bı ılskım var bnmkı baya dındardır.bna son 2 senedr mesru daırede dglız dyp ayrılıodu snr dayanamayıp tekrar barısıodu.bnmde son zamnlarda cıddı bı hastalıgım olustu tedavı goruorum fakat bnı bole zamanımda mesru dglız dıe ayrıldı snı bn bekleyecegm okulum ve askerlıgım bıtene kadr beklıcem ddi.bnde kabul etmedım ve cok kzdım bnı bole zor zamanımda nasıl yalnız bırakır dıe.bnı nerdeyse hergun arıo nasılsın dıe ama bn son haftadr hıc cevap vermıorum ama o arıo.sızce bna donermı ne dersınız.buarad belırtıyım farklı sehırlerdeyız ama aynı memleketdenız.yanı yazın burda olcak kendısı.napmalıyım sıze.yorumları beklıorum
ander cim cok tesekkur ederım ıns.hepımız cok mutlu olruzda.işte bnde dıorumkı gorusmeden konusmadan beklemekmı olur zaten yazın gorebılıorum kendısını yokssa hep telde.kı bız mesruıyet ıcersınde gorusmeye calısıoruz ne yapacgmı sasrdım.bnı bole zamndad nasıl bırakır dıede anlamıorum
canım zaten bn samımıyetıne kesınlıkle ınanıorum.gercekten mesru daırede olmadgmız ıcın bunu yaptgnı bılıorum ama bnm en zor zamnımda bunlar yapılmaz dıe dusunuorum bu yuzden o arayınca cvplamıorum eklı basına gelsın dıe ama donermı bılmorum.ins.hyrlısyla bıan once barısırz.
merhaba kızlar benımde sorum olacak sızlere fıkrılernızı yorumlarnızı beklıyorum.bnm 4 yıllık bı ılskım var bnmkı baya dındardır.bna son 2 senedr mesru daırede dglız dyp ayrılıodu snr dayanamayıp tekrar barısıodu.bnmde son zamnlarda cıddı bı hastalıgım olustu tedavı goruorum fakat bnı bole zamanımda mesru dglız dıe ayrıldı snı bn bekleyecegm okulum ve askerlıgım bıtene kadr beklıcem ddi.bnde kabul etmedım ve cok kzdım bnı bole zor zamanımda nasıl yalnız bırakır dıe.bnı nerdeyse hergun arıo nasılsın dıe ama bn son haftadr hıc cevap vermıorum ama o arıo.sızce bna donermı ne dersınız.buarad belırtıyım farklı sehırlerdeyız ama aynı memleketdenız.yanı yazın burda olcak kendısı.napmalıyım sıze.yorumları beklıorum
Meşrulaştırın o zaman en azından söz yapabilirsiniz ama uzun zaman var diyorsanız herkes yoluna baksın zaten birbirinizin nasibinde varsanız olur.[/QUO
mesrulastrın dıosunda mesrulastrabılsek zaten sorun yokkı aılesı okul bıtmeden soz nısan yapmıo ole bsy olsa bnlar olmazdı zaten