Kızlar mesajlar silinmiş ya:S Tekrar yazıyorum bizdeki gelişmeyi.
Bayramda msnden yazdı, bayramımı kutladı ve muhabbet ''Naber nasılsın''dan daha ileri gitti.Çabuk atlattığımı farketmiş ki bunu söyledi.''Elbet hayatıma devam edeceğim'' dedim.Havadan sudan konuştuktan sonra muhabbetimi özlediğini söyledi, ayrıca sarhoştu sonradan farkettim.''Madem özleyecektin neden ayrıldık ama yanlış anlama rahat konuşuyoruz diye soruyorum'' dedim.''Birşey hissetmiyordum ve monotonlaşmıştı'' dedi.Bu ne çelişkidir anlayamıyorum hissetmese özler de bu hallere düşer mi? Normalde içen bir insan değildi, içkiye başlamış.Yardıma ihtiyacım olursa ondan isteyebileceğimi söyledi.Ben de bunun garip olacağını ve ondan istemeyeceğimi söyledim.Israr etti, teşekkür ettim.Ortak arkadaşlarımız benimle konuşmasına sıcak bakmıyorlarmış kafamı karıştırmasın diye.''Kafamı karıştırmıyorsun rahat davran'' falan dedim.Baya konuştuk 2-3 saat kadar.O kadar şaşırdım ki o haline, sürekli ''Kızdın mı, yanlış anlamadın dimi, trip atmıyorsun dimi'' şeklinde konuştu, kendi kendine dert haline getirdi.Ben de tam tersi çok rahat konuştum ve özlemediğimi söyledim.
Bunun ertesi gün de Facebook'ta kalan fotoğraflarımızdan birkaçını daha kaldırdı ama birkaçı hala duruyor.Acaba bana tepki olarak mı kaldırdı anlayamadım.
Kafamı çok karıştırdı.Ben hala hatasını anlayacağını düşünüyorum, kafasını toplamasını bekliyorum.Siz ne dersiniz kızlar?