- 27 Şubat 2009
- 1.514
- 17
- 41
- Konu Sahibi Princess
gittim iş çıkışına (1 saat bekledikten sonra karşımda gördüm onu ) , 2 kere sarıldım ona . onun yannda yürüdüm 15 dakika hem ona sordum "işin nasıl geçti " "naaptın , ne ettin " o da cevap verdi anlattı bazen o bana sordu "staj işini naaptın " gibi . hiç ayrılıktan bahsetmedm , barışalım demedim , gülümsedim , gözlerim doldu ama ağlamadım evinin önüne geldiğimizde tekrar öptüm yanaklarından tekrar sarıldık birbirimize o eve doğru yürümeye başlamışken tekrar bir kere döndü ve baktı bana gözgöze geldik , sonra arkamızı döndük ve yürüdük tekrar umarım o da anlar artık ne kadar pişman olduğumu yaptıklarımdan dolayı. acaba onla son bi kez uzun uzun yüz yüze görüşmeli miyim ? ona çok pişman olduğumu , hatalarımdan ders aldığımı ve onun kıymetini anladığımı söylemeli miyim ? yoksa artık onun kararına mı bırakmalıyım ??
cnm sen uğurlayacaktın hani ?? ama buluştunsada güzel geçmiş bence üstüne düşmemen iyi olmuş o zaten bu yaptıklarını görüp pişman olduğunu anlıyordur canım.bence böle devam et üstüne gitme, konuyu o açarsa konuşursun o zaman söylersin söylemek istediklerini.uğurlama işi noldu onu da merak ettim??hem son bi kez demişin bence siz ayrıl değilsiniz ki sadece çok bunalmış ve bak sen olumlu yaklaşınca oda senle ilgilenmiş istemese seni yanında yürümez sana hayatınla ilgili bişe sormaz bi bahane bulurdu giderdi dimi yerimseniben