aynen cnmm aynen çekti gitti ardına bakmadann bana bişi oldugundaa korkann yada bişey olcak diee korkan adam vardı bi zamanlar.. hastanelerde yattım günlerce haberi oldu bir kere aramadı...şaka gibi yaa sanki bianda içinee beton attılarr taş oldu mübarekkmafoldumben
bende bekliyorum canımm offf ne kadr zor ne kadr acı nasıl kötü var ya1 ay oldu terkedildim...2.5 seneyi bi anda bitirdi gözyaşlarımaa bakmadan acımadan beni dinlemeden bitirdi..1 aydırr umutla bekledim hala bekliyorum..kendim oldum üstüne düştüm,rahat bıraktım aramadım günlerce,aradııgımdaa hep güzel şeylerden bahsettim..tık yok hala inanamıyorum nasıl bittiğine.Ama umutlarım..bekliyorum hala dönmiceni bile bilee umutla bekliyorum..:gitme:
bende bir hafta oldu ayrılalı.o ayrılmak istedi.sebebide adam bana çok kızmış olmalı diye düşünüyorum.çünkü sorduğumda tam net bi cevap vermedi.sadece iki iyi birbirine uymayabilir,ilerde daha başka sorunlar yaşamamak için vs...gibi şeyler dedi ve bitirdi.
Kızmış olmasını şundan düşünüyorum; ona beni aramadığı için çıkışmıştım telde. Azarladım ve üstüne gittim.Patır patır konuştum.Ondan sonra yüzüne kapadım teli.ve 3 gün görüşmedik.ardından nasılsın diye mesaj attım ama cevap gelmedi.bikaç kez aradım açmadı ve en sonunda aynı gün o aradı ve yukarıdakileri dedi.bitirdim dedi.
Biz iyi anlaşıyorduk.kısa süre görüştük.Bir buçuk ay fakat gerçekten yüzyüze çok geldik gezdik dolaştık harika zaman geçirdik.çok seviyeli ve fikir ve duygu paylaşımı içinde geçti.
neyse o ayrıldım dedikten sonra ben çok aradım mesajlar çektim cevap vermedi.farklı şehirlerdeyiz..hatta bilet aldım yanına gittim ama görüşmeye bile gelmedi.mailler attım vs.ses yok.yani bir kez konuşmadı.ben anlayamadım.pat diye ne oldu.tamam kırıcı davranmış olabilirim ayrılabilirde ama bir kez olsun tel açılmaz mı.tamam artık bidaha arama denmez mi.son konuşmamızdada çabuk çabuk kapatmaya çalıştı.helalllik istedi ve senin gibi belki karşıma dürüstü çıkmayacak,pişmanda olabilirim belki senden sonra kimsede olamayacak ama kararım değişmeyecek ne dersen de, dedi.Çok ciddi soğuk konuştu.Kova burcu kendisi.Ama beni şok etti.daha ayrılmadan bir hafta önce hediyeler yollamıştı.adam birden kesti ve birdaha kesinlikle ısrarlarıma karşılık vermedi.sonra mail attım " peki istediğin gibi olsun,senden özürdiliyorum ama insan hata yapabilir,düzeltilebilirdi,çok erken karar verdin"dedim ve 4 gündür aramıyorum,3 gündür mail vs de atmıyorum.Çok üzgünüm
ben memur değilim dıye terkedıldım şaka gibi sadece memur olmadıgım için aılesı tarafından ıstenmedım sen memur oldugun halde bu davranışa maruz kaldın offffffffffff kadınlara karışıksınız anlalışmazsınız derler erkekler daha karmaşık bilmiyorumkismile
uzun uzun anlatıp içimi dökmüştüm ben de bi iki sayfa önce. iyi gelmişti bana. günlerce onu hiç aramadım. ve en sonunda bana mesaj attı. havadan sudan da olsa attı.
ters konuştuğumdaysa "senden başkasıyla asla olamam","sen benim iç dünyamsın" falan demeye başladı. umursamamak kesinlikle en iyi cözüm.
Kızlar hikayemi bazılarınız biliyordur.3 yıllık sevgilim terketti sıkıldım diyerek.Elbet geri dönmesini istiyorum ama kendimi birazcık toparladım mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Bir şekilde dönecek gibi geliyor işte..
2 hafta oldu hiç arayıp sormadı ne bir mesaj ne bir telefon.Benim de aramamı istemiyordu.Ne dersiniz mesaj atmalı mıyım en azından nasılsın diye, yoksa kendi haline mi bıraksam.Bırakırsam da o zaman bensizliğe iyice alışacak diye korkuyorum.
Bunları duyunca baya ümitleniyorum çoğu dönüyor ya sevindim senin adına canım=)iki hafta çokta bir zaman degil bir iki hafta az daha sIk disini, baktin gördün aramiyor
kendini hatirlatmakta fayda var!!! e tabiii unutturmamak lazim maazallah kapiverirler :)))
bu isin esprisi tabii de, biraz daha dayan söyledigim gibi, inat edip etmedigini bu sekilde anlayabilirsin anca, eger bir iki hafta içinde tik yoksa, çaldir kapat, yada ara... numara yap, maksat konusturmak, o zaman kirici davranmaz, aranizdaki sorun her neyse sogur...
benimkide ayni sIkIldim demedi ama, yapamiyorum diye cart curt etti... ama sonunda yine döndü :))))
simdiden sana kolay gelsin :)
Kızlar hikayemi bazılarınız biliyordur.3 yıllık sevgilim terketti sıkıldım diyerek.Elbet geri dönmesini istiyorum ama kendimi birazcık toparladım mantıklı düşünmeye çalışıyorum.Bir şekilde dönecek gibi geliyor işte..
2 hafta oldu hiç arayıp sormadı ne bir mesaj ne bir telefon.Benim de aramamı istemiyordu.Ne dersiniz mesaj atmalı mıyım en azından nasılsın diye, yoksa kendi haline mi bıraksam.Bırakırsam da o zaman bensizliğe iyice alışacak diye korkuyorum.
Bunları duyunca baya ümitleniyorum çoğu dönüyor ya sevindim senin adına canım=)
Sizinki ne oldu ki ayrılıp barıştınız mı terketti mi özel değilse sorabilir miyim
merhabalar:) sevgili konu sahibi eğerki gercekten istiyorsan sana dönmesini çok dua et hayırlı olup bana dönsün de ,inanki dönüyor... ben yasadım bunu asla dönemez dediğim kişi döndü her sabah ezanında ister istemez uyanıyordum ve dua ediyordum 1 sene sonra döndü:) ve ben bu arada onu hiç arayıp sormadım facebooka adını yazıp bakmadım bile üzülmeyim başkasıyla falan görürsem diye çokkk öptüm sizi hersey gönlünüzce olsun insallah:1hug:
merhabalar:) sevgili konu sahibi eğerki gercekten istiyorsan sana dönmesini çok dua et hayırlı olup bana dönsün de ,inanki dönüyor... ben yasadım bunu asla dönemez dediğim kişi döndü her sabah ezanında ister istemez uyanıyordum ve dua ediyordum 1 sene sonra döndü:) ve ben bu arada onu hiç arayıp sormadım facebooka adını yazıp bakmadım bile üzülmeyim başkasıyla falan görürsem diye çokkk öptüm sizi hersey gönlünüzce olsun insallah:1hug:
Bence iki ay filan hiç arama, mesaj atma. Biliyorum dayanmak zor ama onun aramasını beklemen daha iyi.
bir ara hiç görüsemiyorduk, çikti geldi, bende dedimki seni çok özledim..
bunu diyen senmisin? evirdi çevirdi agzindaki baklayi çikardi...
"... yapamiyorum, olmuyor, ben iliski adami degilim, sorumluluk alamam ... arkadas kalalim" gibi zirvalarla saçmalamaya basladi...
o gün hiç birsey söylemedim, msn'dende silmistim. sonra 3 ayda bi öfkem tastikça bagirip çagirmak için ulasiyordum ona derken (ayni zamanda unutmasinada izin vermedim :))) )
sonra iste akli basina geldi...
umarim senin ki içinde aynisi olur, bu çocuklugu inslh son defa yaparlar.
Waaaooowww güzelmiş. Duanın gücüne ben de inanırım.
Dönmesi problem değil de ilişkinin devamı gelir mi bilinmez.
Hayırlısı olsun sizin için.)
Bugün onların okuluna gittim, ortak arkadaşlarımızla görüştüm herkes vardı sadece o yoktu.Benim geleceğimi biliyormuş o yüzden gelmemiş.Normaldir dedim alınıp üzülmek istemedim.En azından haberlerim gidiyor bir şekilde kendimi unutturmuyorum.Gayet iyi çıktım karşılarına, güldük eğlendik, bu haberler de uçar ona zaten.İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.Arkadaşlardan çok güvendiğim birine de dedim,''Sor bi bakalım ayrıldığımzdan beri mutlumuymuş'' falan.Kapandı oldu bitti kurcalamayalım dedi.Sanırım Furkan kafasında bitirmiş ilişkimizi tümden ki arkadaşlarına da söylemiş.Bilmiyorum artık ama zamana bıraktım.Moralimi bozmayacağım bir şekilde devam edeceğim.Ne dersiniz kızlar bugünkü durumum dönmesi açısından bi etki eder mi saçmalamıy mıyım iyice =((