• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

twetty9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
23
1
3
34
öncelikle merhaba. 7 senedır arkadasım olan bır ınsanla 10 ay once bır ılıskıye basladık.25 yasındayım o ıse 27. cok guzel bır ılıskımız vardı aılesıyle tanıstırdı benım aılemle tanıstırdı.benı cokk ama cok sevıyordu.fakat 3 ay once problemler basladı.gereksız yere tartısmalar kuslukler vs...bana hep lutfen bıraz bekle akısına bırak olayların ustune gıtmek herseyı mahvedıyor dıyordu.fakat benım en kotu huyum sabırsız olmak.cok ustune gıttım hemen barısalım hemen hersey duzelsın ıstedım. gorusmeme kararı aldık 1 hafta.kesın ayrılıcak dıyordum fakat ayrılık konusması yaptıysada ayrılmadı.ve bana ıyıkı benı bırakmadın dedı. neyseee sonrasında ısler daha karıstsı. ben cok asabıydım aılevı ve ısle ılgılı konular yuzunden kavgalarımız sıklastı.ayrılalım dedı tamam dedım ama vazgecemedım aradım agladım yalvardım.fakat bu onu benden uzaklastırdı.benım asık oldugum kız bu degıldı.kendıne guvenen,ayakları ustunde durabıbılen bırıydı.suan takıntılı bensız yapamıcakmıs gıbı davranan bıırırsın,sınır krızı gecırıyorsun sureklı aglıyosun.onceden senı kaybetmekten korkardım ama bunu kaybettırdın dedı. suan ıkımızde ılıskı yasıcak durumda degılız senı hala sevdıgımı bılıyorsun ama cok daraldım bunaldım kavgalardan suan ayrılmak ıstıyorym dedi.birbirimizi sevdıgımız surece yıne bıraraya gırerız lutfen bırak akısına zaman bıze gostersın ne olacagnı dedı.sonra 2 hafta hıc aramadım.ınstagramdan kızların fotolarını begenıp duruyormus arkadasım soyledı cok kotu oldum aradım bunu kavga ettık.sen degısmıyorsun ıste hep aynısın dedı. bundan sonra dıkkat edıcem tum sosyal aglarımı kapatıyorum kımse sana benımle ılgılı kotu bısey soyleyemıcek dedı ve kapattı.bu takıntılı halınden kurtulmadıkca senınle hıcbı sekılde konusmak ıstemıyorum benı sakın bırdaha arama dedı.cok uzuldum halıyle ama 2 hafta oldu aramıyorum .gecen hafta bır arkadasımıza olmuyo bu ılıskı devam etmıyo cok bunaldım sıkıldım onun yapısında bırısıyle ılıskımı olamaz benım demis.onu cok sevıyorum ve cıdden tekrar olmasını ıstıyorum. benı sevıyor ama ınanılmaz uzaklasmıs sogumus durumda benden.sızce ne olur ? ben onu aramadıkca ozlem araya gırer ve arar mı pısman olurmu ? suan onun gozunde kıskanc takıntıklı habıre aglayan onsuz yapamayan bır kızım. 2 3 ay aramasam bu ızlenımım degısır dıye umuyorum. onu aramadıgımda 'ya bu kız benı aramıyor acaba degıstımı ' der mı ? suan o kadar yalnız hıssedıyorumkı kendımı.......arkadaslarım sıkıldılar artık hep bu konuyu duymaktan o yuzden burdan yazıyorum .kendıme dertlesebılıcegım , aynı seylerı yasamıs olup bana akıl verebılcek hemcınslerımle konusmak ıstıyorum.şımdıden teskkurler arkadaslar

yanlış anladıysam düzelt ama anladığım kadarıyla birlikte olduğunuz için senin kendine olan özgüvenin kaybolmuş sanırım kaybetmekten korkuyosun.. bence aş bunları kimse vazgeçilmez değildir.

Bunların hepsi bir erkeğin uzaklaşması için saydığı bahaneler... Sıkılmış ilişkiden belli ama sizi üzmemek için de böyle bahaneler saymış gibi.Kişi sevdiğine böyle şeyler demez,diyemez...

Kusura bakma ama , bu sahis senden SIKILMIS .
Yoksa hangi erkek ilgiden kacsinki..

yanlış anladıysam düzelt ama anladığım kadarıyla birlikte olduğunuz için senin kendine olan özgüvenin kaybolmuş sanırım kaybetmekten korkuyosun.. bence aş bunları kimse vazgeçilmez değildir.
aynen oyle.kendıme guvenım bıttı. benı delı gıbı seven bır ınsanı kendı ellerımle kendımden uzaklastırdım dıye sucluyorum kendımı.bu cok yanlıs bılıyorum ama elımde degıl. onu gercekten cok sevıyyorum. o benım her anlamda ilkim.babam ben cocukken bızı terkettı sanırım bunun etkısı var. her erkek benı bırakıyor dıye dusunuyorum.kaybetme korkum bana ınnaılmaz kotu seyler yaptırıyor.bırakma benı dıye agladım yerden yere attım kendımı.kım ısterkı hayatında boyle bır kız olsun.uzun sure dayandı alttan aldı ama onun dayanma sınırı vardı.gucsuz bır kızla bırlıkte olmak ıstemedı

Kusura bakma ama , bu sahis senden SIKILMIS .
Yoksa hangi erkek ilgiden kacsinki..
aynen oyle ınanılmaz sıkılmıs durumda. ama sevdıgıne emınım aslında tabı kandırıyorda olabılırım kendımı. evet sevıyordu cok sevıyordu ama uzaklastı sogudu benden.zaman gecınce ıcınde kalan azda olsa sevgısı alvelenırmı? nasılım neler yapıyorum dıye merak edermı ???

Bir insanın bu kadar üzerine giderseniz sonuç bu olur.. Gayet mantıklı bir adammış, ben de olsam böyle davranan bir insanla sevsem de beraber olamazdım..

aynen oyle.kendıme guvenım bıttı. benı delı gıbı seven bır ınsanı kendı ellerımle kendımden uzaklastırdım dıye sucluyorum kendımı.bu cok yanlıs bılıyorum ama elımde degıl. onu gercekten cok sevıyyorum. o benım her anlamda ilkim.babam ben cocukken bızı terkettı sanırım bunun etkısı var. her erkek benı bırakıyor dıye dusunuyorum.kaybetme korkum bana ınnaılmaz kotu seyler yaptırıyor.bırakma benı dıye agladım yerden yere attım kendımı.kım ısterkı hayatında boyle bır kız olsun.uzun sure dayandı alttan aldı ama onun dayanma sınırı vardı.gucsuz bır kızla bırlıkte olmak ıstemedı

üzgünüm ama böyle davranak kaybetmişsin, şimdi kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, burnu kalktığı yerden hayatta inmez
bence yoluna devam et, ararsa görüşme bile çünkü çok kısa sürede çok fazla yüzgöz olmuşsunuz

aynen oyle ınanılmaz sıkılmıs durumda. ama sevdıgıne emınım aslında tabı kandırıyorda olabılırım kendımı. evet sevıyordu cok sevıyordu ama uzaklastı sogudu benden.zaman gecınce ıcınde kalan azda olsa sevgısı alvelenırmı? nasılım neler yapıyorum dıye merak edermı ???

cinsel olarak mı birlikte oldunuz?yanlış mı anladım?

Zaman gectikce sevgi artıyor kadınlarda, ondan baglılık da artıyor, baglılık artınca kaybetme korkusu büyüyor. Kaybetme korkusu da böyle hareketlere sebep oluyor. Fazla baglanmamak lazım cidden bu yüzden. Erkekler pek böyle degil, baglılıkları anlık sanki. Senin nasıl baglı oldugunu görünce de korkuyorlar galiba. İyisi mi fazla sevmemek en basından kendini tutmak galiba...

Muhtemelen de birilerine bakıyordur su an.

cinsel anlamda evet .ayrıca ılk kez aılemle bır erkegı tanıstırdım ılk kez bır erkegın aılesıyle tanıstım .ilk kez bır erkege asık oldum.anlıcagın her anlamda bir ilkti benım ıcın

sen biraz fazla vıcık vıcık seviyosun heralde..
o da maymun iştahlı, hevesi kaçmış..
erkek milletinin çoğu malesef böyle..
önce birlikte olmak isterler,sonra elde ettiği kızı basit bulur uzaklaşırlar...
biraz zamana bırakın arayıp sormayın...

aslında sorunlarının cvplarını kendin veriyorsun..
kimse kimseye benzemez bunu bi içinde sindir.
birisi seni terketti diye kendinde bir eksiklik aramaya kalkma sakın. seni bırakıp giden kendi sorunları ve sabırsızlığı yüzünden gtmiştir. kısaca giden gitmiştir ve bu yüzden kendini suçlama veya kendinde hatalar bulmaya çalışma..
seni gerçekten seven adam her koşulda yanında kalırdı.
herkes hata yapar üzülür ağlar sevdiğinin üstüne düşer ama bu terkedilmek için bir neden değil. demekki yeterince sevmemiş seni.
kendine güvenmen gerekli arkadaşım..

Uzgunm ama bitmis bu is be canim..gecmis olsun..hic usteleme kaldiracagin kadar kaldirmisin totosunu arkadasin...bundan boyle hayir gelmez sana ondan...yanlis anlama ama bende terkedldim ve totosu goklerdeydi..simdi mi evlendi bile....klasik erkek iste...

öncelikle merhaba. 7 senedır arkadasım olan bır ınsanla 10 ay once bır ılıskıye basladık.25 yasındayım o ıse 27. cok guzel bır ılıskımız vardı aılesıyle tanıstırdı benım aılemle tanıstırdı.benı cokk ama cok sevıyordu.fakat 3 ay once problemler basladı.gereksız yere tartısmalar kuslukler vs...bana hep lutfen bıraz bekle akısına bırak olayların ustune gıtmek herseyı mahvedıyor dıyordu.fakat benım en kotu huyum sabırsız olmak.cok ustune gıttım hemen barısalım hemen hersey duzelsın ıstedım. gorusmeme kararı aldık 1 hafta.kesın ayrılıcak dıyordum fakat ayrılık konusması yaptıysada ayrılmadı.ve bana ıyıkı benı bırakmadın dedı. neyseee sonrasında ısler daha karıstsı. ben cok asabıydım aılevı ve ısle ılgılı konular yuzunden kavgalarımız sıklastı.ayrılalım dedı tamam dedım ama vazgecemedım aradım agladım yalvardım.fakat bu onu benden uzaklastırdı.benım asık oldugum kız bu degıldı.kendıne guvenen,ayakları ustunde durabıbılen bırıydı.suan takıntılı bensız yapamıcakmıs gıbı davranan bıırırsın,sınır krızı gecırıyorsun sureklı aglıyosun.onceden senı kaybetmekten korkardım ama bunu kaybettırdın dedı. suan ıkımızde ılıskı yasıcak durumda degılız senı hala sevdıgımı bılıyorsun ama cok daraldım bunaldım kavgalardan suan ayrılmak ıstıyorym dedi.birbirimizi sevdıgımız surece yıne bıraraya gırerız lutfen bırak akısına zaman bıze gostersın ne olacagnı dedı.sonra 2 hafta hıc aramadım.ınstagramdan kızların fotolarını begenıp duruyormus arkadasım soyledı cok kotu oldum aradım bunu kavga ettık.sen degısmıyorsun ıste hep aynısın dedı. bundan sonra dıkkat edıcem tum sosyal aglarımı kapatıyorum kımse sana benımle ılgılı kotu bısey soyleyemıcek dedı ve kapattı.bu takıntılı halınden kurtulmadıkca senınle hıcbı sekılde konusmak ıstemıyorum benı sakın bırdaha arama dedı.cok uzuldum halıyle ama 2 hafta oldu aramıyorum .gecen hafta bır arkadasımıza olmuyo bu ılıskı devam etmıyo cok bunaldım sıkıldım onun yapısında bırısıyle ılıskımı olamaz benım demis.onu cok sevıyorum ve cıdden tekrar olmasını ıstıyorum. benı sevıyor ama ınanılmaz uzaklasmıs sogumus durumda benden.sızce ne olur ? ben onu aramadıkca ozlem araya gırer ve arar mı pısman olurmu ? suan onun gozunde kıskanc takıntıklı habıre aglayan onsuz yapamayan bır kızım. 2 3 ay aramasam bu ızlenımım degısır dıye umuyorum. onu aramadıgımda 'ya bu kız benı aramıyor acaba degıstımı ' der mı ? suan o kadar yalnız hıssedıyorumkı kendımı.......arkadaslarım sıkıldılar artık hep bu konuyu duymaktan o yuzden burdan yazıyorum .kendıme dertlesebılıcegım , aynı seylerı yasamıs olup bana akıl verebılcek hemcınslerımle konusmak ıstıyorum.şımdıden teskkurler arkadaslar
Iste hata burda basliyo bi erkegi merkeze koymakta onu vazgecilmez sanmakta ve bunu ona hissettirmekte her zaman bi tik mesafe birakip sizin ondan her an vazgeceginiz izlenimi birakmakta fayda var. Bu saatten sonra bence onu kafanizdan atin ve acilen sosyallesin onun icin degil kendiniz icin siz unuttukca daha kiymetli olursunuz tabi seviyosa ve eminim zamanla vazgecip baska birine asik olucaksiniz. Tecrubeleerim bunlar iyi olucak her sey emin olun

Bence çocuk baya bunalmis davranışlarindan ikinizde ayak uydurmalisiniz sen biraz daha ilimli olmalisin mesela.. O da daha anlayisli..

Asil problem sizde. Kendiniz de arayin.Halen geri doner mi diyorsunuz. Sizin gibiler yuzunden kendini bir b.k sanan erkeklerle dolu ortalik.Arayip aglayip yalvarmak da neyin nesi.Kendinize hic mi sayginiz yok. Benim babamda acaip seyler yapti.Benim de hic kimseye guvenim yok onun yuzunden. Ama ben boyle gidip aglayip yalvarip donmesini istemem.Gururumu da ayaklar altina almam o istesin diye cani cehenneme der birakirim. Yaptim da zaten. Neyse kolay gelsin.bu kafayla devam ederseniz daha cok aglar daha cok yalvarirsiniz.Allah yardimciniz olsun.

Erkekler zoru sever. Sen ona onsuz yapamayacağını hissettirmissin en büyük hatan bu. Arkadaşlarınla gez eğlen ona onsuz da mutlu olabileceğini göster. Daha süslü falan ol.

Back