Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz.
Ben ne yapayım da bu adam bana tekrar olalım desin?

Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır bilmek ..

Ölü taklidi yapmak en iyi çaredir. Aramayın sormayın profiline bakmayın beklentiye girmeyin hayat ancak o zaman istediğinizi verir
Teşekkür ederim. Böyle akıllara ihtiyacım var. Arkadaşlarımın bir kısmı hikaye atma merak etsin diyor mesela diğer kısmı at görsün ne yapayım yani

Kısa süre devam eden bir ilişki, zor bir sevgili annesi sonucunda ayrıldık. Biliyorum bizden olmaz.

Story mi atayım? Kabuğuma mı çekileyim? Bugune kadar hep kendim gibi davrandım. Yazdım ettim. Artık öğrenmek istiyorum. Nerde ne yapılır bilmek ..

Annesi ayrı bir problem. Daha önceki sevgilisinden de ayırmış. Birleşmek için değilde böyle bitsin istemiyorum.

Ben ettim sen etme deseniz? Yeter ki sevgilim ol deseniz?

Teşekkür ederim. Böyle akıllara ihtiyacım var. Arkadaşlarımın bir kısmı hikaye atma merak etsin diyor mesela diğer kısmı at görsün ne yapayım yani
Göze sokar gibi olan hikayeler vardır ya hani eğlence mekanlarında hobaa çok mutluyum gibi. Öyle şeyler atma. Günlük hayat akılında iki güne bir sıradan şeyler at. Mesela bir cafeye git. İki bardak kahve fotosu çek . Kimseyi etiketleme yanında kim var kim yok merak uyandırsın. Böyle sıradan şeyler yani hayat normal akışta devam ediyor mod

Merhaba. Belki önceki konularımdan hatırlarsınız.
2.5 aylık bir ilişkim vardı ( ama ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım, benim için önemli yani)
Adam beni terk etti . Ailem görücü usulü evlendirecek dedi. Kürdüz dedi.

Dün gece beni hikayesinden gizlemiş. Ve nişan storysi atmış. 13 günde , köyünde nişan yapmış. Bastım yaygarayı. Kıza söylememden çok korkuyor şimdi. Arayacaktı beni öğleden sonra her şeyi baştan anlatacak -uyduracak biliyorum ama-

Ne yapsam? Ne tutsam? Nereye gitsem? Unut diye yargılamayın lütfen. Doğrusu bu biliyorum. Ama içime alev topu düştü resmen

Dipnot: arkadaşlar kürt değilmişim diye terkedildim. En basından bunu biliyordu. Sizce de saçma değil mi
Ee adam başkasıyla nişanlanmış size neden dönsün ki

Ayrıca siz gerçekten psikolog musunuz

Ee adam başkasıyla nişanlanmış size neden dönsün ki

Ayrıca siz gerçekten psikolog musunuz
Bu o değil, o hikaye bitti
Bu o sizi terkedip köyünde nişanlanan adam mı?
Hayır hayır o değil. O hikaye 4 ay önce bitti
Bu arkadas psikolog mu? Nickinin altinda yazan saskin psikolog bu mu?
Evet İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü mezunuyum

Yani bazı arkadaşlarım hikaye at seni görsün diyor bazıları ortadan yok ol merak etsin. Ne yapmam lazım onu öğrenmek istiyorum aslında

Siz psikologsunuz. Bu konuyu size bir danışanınız anlatsa; kendisine ne söylerdiniz ?

Terzi kendi söküğünü dikemez diyorum eğer olmayacağını baştan hisseytiyseniz baştsn burnunuza en ufak Bi kötü koku geldiyse içimizin almadığı bişey olduysa yaşadığım tecrübelerle dayanarak söylüyorum o işte Bi cacık olmuyor hayur da gelmiyor bence hayırlısını isteyin çabalayan sis olduğunuzda en ufak Bi kötü bişey olduğunda siz daha çok ykkılırsınız ilişki için verdiğiniz emek karşınızdakinin verdiği emekten fazlası olmasın hayırlısını isteyin

Siz psikologsunuz. Bu konuyu size bir danışanınız anlatsa; kendisine ne söylerdiniz ?
Ben mantık olarak ne yapmam gerektiğini biliyorum. Zaten arkadaşlarımla da konuşuyoruz nihayetinde. Benim asıl sorduğum şey ayrılıktan sonra ne yapmak gerekir? Ben içimden geleni yaptığımda yanlış olduğunu söylediler hep çünkü. İçimizden gelen her daim doğrusu değildir ve ben düz bir insanım taktik bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X