Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile fotoğrafları, kardeşinin düğününden videolar, kendim stalklerken bulduklarım
Tanımak böyle bir şey değil. Ailesini tanımıyorsunuz. Sadece profillerini görmüşsünüz. Siz ne adamı ne de ailesini tanımıyorsunuz. Mahalle bakkalı bile onları daha iyi tanıyor hatta. Bence bunu bir kabullenin.

Ailemle yasıyorum diye kendini tanitan adamın aile diye nitelendirdiği seklin es ve cocuklari oldugunu öğrenen kadın biliyorum...

İnanın ben çok fazla korkak biriyimdir ve asla kimseye güvenmem. Kişisel bilgilerimi asla paylaşmam ama ben bile guvendiysem gercektir
O zaman söyle yapalim mi? Ben de asiri merak ettim suan olayi. Hadi o aramadi siz de aramadiniz.Simdi arayin? Bakalim acacak mı..

Hiç şaşırmadım seda sayan gibi tc kimlik, e devlet bilgilerini isteyip öyle ilişkiye başlamak lazım kadın bu işi biliyor
Alfjdkg dogruu..Tiktokta evlilik programi yapan bir kadin var.Es arayan erkekleri aksam 22 de burada olun evden baglanacaksiniz diye yönlendirip kimlik görüyormus

Haydaa.Aradiginizda acmaz mi peki? Arayip sorun 3 yılı nasıl bir trip üzerine kestirip atmis.
Açmaz cidden korkak bir erkek. Onun da hiç kız arkadaşı olmamış. Zaten PC başında evde oturan asosyal bir çocuk. Benim aramıyordan kastım sesimi duymak için aramıyor. Umrunda değil. Mesajlaşmak yetiyor. Daha fazlasını istemiyor

21 yaşınızda en sosyalleşmeniz gereken yıllarınızda neden sanal bir arkadaşlık yapma gereği duydunuz? Acilen sosyalleşmeniz lazım bence. İşe girin, halk eğitime katılın ve sanal dünyanın soyutluğundan tez vakitte kurtulun. Yoksa gençlik böyle ilişki sandığınız şeyler yüzünden elden gider. İlişki, sevgililik bu değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…