- 22 Aralık 2020
- 3.669
- 11.555
- Konu Sahibi Sunshine11111
Fake olmayan sosyal medya hesabi var yani adamin..ilginc o zaman ama ya.Tanıyorumdan kastı insta profillerini görmüş olmak bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake olmayan sosyal medya hesabi var yani adamin..ilginc o zaman ama ya.Tanıyorumdan kastı insta profillerini görmüş olmak bence
Tanımak böyle bir şey değil. Ailesini tanımıyorsunuz. Sadece profillerini görmüşsünüz. Siz ne adamı ne de ailesini tanımıyorsunuz. Mahalle bakkalı bile onları daha iyi tanıyor hatta. Bence bunu bir kabullenin.Aile fotoğrafları, kardeşinin düğününden videolar, kendim stalklerken bulduklarım
Orjinal sosyal medya hesabı var yani bu adamin öyle mi?Aile fotoğrafları, kardeşinin düğününden videolar, kendim stalklerken bulduklarım
Evet evet linkedinden bile takip ediyorum katıldığı kursları bile biliyorum.Fake olmayan sosyal medya hesabi var yani adamin..ilginc o zaman ama ya.
Ailemle yasıyorum diye kendini tanitan adamın aile diye nitelendirdiği seklin es ve cocuklari oldugunu öğrenen kadın biliyorum...Tanımak böyle bir şey değil. Ailesini tanımıyorsunuz. Sadece profillerini görmüşsünüz. Siz ne adamı ne de ailesini tanımıyorsunuz. Mahalle bakkalı bile onları daha iyi tanıyor hatta. Bence bunu bir kabullenin.
Evet varOrjinal sosyal medya hesabı var yani bu adamin öyle mi?
Ya o zaman farklı bir sorunu var bu arkadasın.Dilsiz falan mı acaba.Bir insan 3 sene konusmadan nasıl yazısır anlam veremiyorum. Parmak kasi yapılır yahu.Evet evet linkedinden bile takip ediyorum katıldığı kursları bile biliyorum.
Ailemle yasıyorum diye kendini tanitan adamın aile diye nitelendirdiği seklin es ve cocuklari oldugunu öğrenen kadın biliyorum..
Sesli mesaj atıyordu ama arama özürlüydüYa o zaman farklı bir sorunu var bu arkadasın.Dilsiz falan mı acaba.Bir insan 3 sene konusmadan nasıl yazısır anlam veremiyorum. Parmak kasi yapılır yahu.
O zaman söyle yapalim mi? Ben de asiri merak ettim suan olayi. Hadi o aramadi siz de aramadiniz.Simdi arayin? Bakalim acacak mı..İnanın ben çok fazla korkak biriyimdir ve asla kimseye güvenmem. Kişisel bilgilerimi asla paylaşmam ama ben bile guvendiysem gercektir
Evet bu. Bugüne kadar hiçbir ilişkim olmadığı için benim için yaşadığım en büyük olay buGerçekten kendinize ilişki diye yakıştırdığınız durum bu mu?
Hiç şaşırmadım seda sayan gibi tc kimlik, e devlet bilgilerini isteyip öyle ilişkiye başlamak lazım kadın bu işi biliyorAilemle yasıyorum diye kendini tanitan adamın aile diye nitelendirdiği seklin es ve cocuklari oldugunu öğrenen kadın biliyorum...
Açmaz zaten küsüm neden arayayım kiO zaman söyle yapalim mi? Ben de asiri merak ettim suan olayi. Hadi o aramadi siz de aramadiniz.Simdi arayin? Bakalim acacak mı..
Haydaa.Aradiginizda acmaz mi peki? Arayip sorun 3 yılı nasıl bir trip üzerine kestirip atmis.Sesli mesaj atıyordu ama arama özürlüydü
Ehliyet bilgileri bile var elimde :)Hiç şaşırmadım seda sayan gibi tc kimlik, e devlet bilgilerini isteyip öyle ilişkiye başlamak lazım kadın bu işi biliyor
Alfjdkg dogruu..Tiktokta evlilik programi yapan bir kadin var.Es arayan erkekleri aksam 22 de burada olun evden baglanacaksiniz diye yönlendirip kimlik görüyormusHiç şaşırmadım seda sayan gibi tc kimlik, e devlet bilgilerini isteyip öyle ilişkiye başlamak lazım kadın bu işi biliyor
Tamam da küsken nasıl ögrenebiliriz nasil 3 yili kestirip attigini?Açmaz zaten küsüm neden arayayım ki
Açmaz cidden korkak bir erkek. Onun da hiç kız arkadaşı olmamış. Zaten PC başında evde oturan asosyal bir çocuk. Benim aramıyordan kastım sesimi duymak için aramıyor. Umrunda değil. Mesajlaşmak yetiyor. Daha fazlasını istemiyorHaydaa.Aradiginizda acmaz mi peki? Arayip sorun 3 yılı nasıl bir trip üzerine kestirip atmis.