Ayrılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sunshine11111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
171
81
Herkese merhaba. Ben sizlere bir konuyu anlatmak ve akıl almak istiyorum.
24 yaşındayım ve bekarım. Biriyle 3 yıl önce internetten tanıştık ve anonim olarak konuştuk aylarca. Sonra güvenince ifşa olduk ama bir şey değişmedi. Çok yakın arkadaş olduk. Her gün mesajlastik üç yıl boyunca. Ama hiç telefonda konuşmadık mesela aramak istemedi. Ayrı şehirlerde toz buluşmak istemedi. Sahte hesap değil ayrıca fotoğraflar atardı bana.

Ailevi her derdimi bilirdi, günlük ne yaptığımızı konuşurduk, dedikodu yapardık, gülerdik eglenirdik, bazen dertlesirdik, son zamanlarda ben çok kötü günler geçirdim. Ve bu da beni gergin biri yaptı. Hep sinirimi ondan aldım ama o alttan aldı. Bu arada aramızda ilişki gibi bir şey yoktu yani adı konulmuş bir şey değildi arkadaştık ama iki insan böyle arkadaş olamaz bence birbirine bu kadar bağlı. Ben bir keresinde ona bağlandığımi söyledim o da dikkat edicem aramızdaki yakınlığa dedi. Neyse.

Ben bir sınava girecektim iki ay önce. Önceki gece hiçbir şey yazmadı. Başarılar bile demedi. Ben de bozuldum ve madem degersizim bitsin dedim. Bir daha yazma dedim. O da bir daha hiç yazmadı.

Çok kırıldım. Peşimden gelmesini isterdim. Üç yıl her gün sonuçta. Nasıl bu kadar çabuk silebilir beni anlamıyorum. En son seni daha fazla kırmak istemediğim için yazmadım dedi bitti.
İki aydır hiç konuşmuyoruz ama onu çok özlüyorum. Bana çok destek oluyordu ve şuan psikolojim çok bozuk. İşsizim ailevi sorunlarım var sağlık sorunlarım var. Ne yapmam lazım? Nasıl yorumlarsinız?

Hiç görmediğiniz, sesini bile hiç duymadığınız, ilişkinizin ne olduğunuza dair adını bile doğru dürüst koyamadığınız biriyle 3 yılınızı heba etmişsiniz. Adam muhtemelen evli bence boşverin önünüze bakın daha sağlıklı konuşarak görüşerek ilişki yaşamaya bakın.

Hiç görmediğiniz, sesini bile hiç duymadığınız, ilişkinizin ne olduğunuza dair adını bile doğru dürüst koyamadığınız biriyle 3 yılınızı heba etmişsiniz. Adam muhtemelen evli bence boşverin önünüze bakın daha sağlıklı konuşarak görüşerek ilişki yaşamaya bakın.
Hayır tabi ki evli değil onun hakkında her şeyi biliyorum. Kimlik bilgilerine kadar mail adreslerini ne işlere başvurduğu ailesini. Her şeyini

Aramak istememesinin altında büyük bir neden vardır. Benimde internet üzerinden tanıştığım arkadaşlarım olmuştu. Hiçbiri numarasını gizlemedi. Bana güven vermedi maalesef.

Bundan yana bir düşüncem yok sevgilisi olmadığına eminim
Sadece sanaldan konuştuğunuz, sizi telefondan bile aramamış, klavyeden kendini istediği gibi tanıtan biri için fazla kesin konuşuyosunuz. Millet her gün aynı evde olduğu kocası tarafından aldatılıyor azıcık gözünüzü açmanızı tavsiye ederim. Gerçek hayat toz pembe değil. Adam net bir şekilde başka kızlarla da mesajlaşmış ve biriyle sevgili olunca sizi defterden silmiş.

Evli değil :) ailesini bile tanıyorum kardeşlerini annesini babasını evlerinin adresini
Konusmadım dediniz hic? Ailesini kardeslerini nasıl tanıyorsunuz? Görüp onlarla mi konustunuz?
Siz kafanizda o kisiyi görmek istediğiniz gibi görüp sekillendirmissiniz bana kalırsa.
3 sene bu 3 ay değil.İnsan neden aramaz görmek görüsmek istemez? İlla sevgili olmaya gönül bagi kurmaya gerek yok ki görüsmek konusmak icin.

Sadece sanaldan konuştuğunuz, sizi telefondan bile aramamış, klavyeden kendini istediği gibi tanıtan biri için fazla kesin konuşuyosunuz. Millet her gün aynı evde o

Konusmadım dediniz hic? Ailesini kardeslerini nasıl tanıyorsunuz? Görüp onlarla mi konustunuz?
Aile fotoğrafları, kardeşinin düğününden videolar, kendim stalklerken bulduklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X