kızlar hemen konuya giriyorum yardımınıza ihtiyacım var.. benim erkek arkadaşımla 3 4 yıllık bir geçmişimiz var birbirimize ilk görüşte aşık olduk ama benim bazı sebeplerimden ötürü olmamıştı o yıllarda o başka bir ilde üniversite okuyodu malum ortamlar kızlar fln,alkol da alıyodu.ara ara yine konuşuyoduk ama aradan 2 yıl geçtikten sonra onun askere gittiğini öğrendim askerliğinin 2.ayında mesaj attım ve bu şekilde tekrar konuşmaya başladık. (şunu da belirteyim önceden kötü alışkanlıkları yüzünden istemiyordum askerdeyken namaza başlamış içkiyi bırakmış )birbirimize karşı duygularımız o kadar yoğundu ki inanın abartmıyorum ayrılığımıza ben inandım insanlar inanamadı o derece büyük bir aşk yani..askerliği boyunca da 3 defa izin kullandı yanıma geldi çok güzel zamanlar geçirdik hayatımızda ilk defa böyle şeyler yaşıyoduk inanın herkes bize imreniyodu çünkü çok seviyoduk birbirimizi. bu sürelerde beni ailesiyle tanıştırdı ki ailesi çok tutucu otoriter insanlardır beni çok sevdiler ve onun için benim ailesiyle tanışmam çok büyük bir şeydi. askerden geldikten sonra psikolojik rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı (daha acemi birliğindeyken varmış) bana söylememişti. panik atak ve kaygı bozukluğu varmış.çok zor süreçlerdi ilaçlar tedavi ben 3 ay buna katlandım bi an bırakmayı düşünmedim.bu arada sürekli evlilik planları yapıyoruz birlikte ev bakıyoruz evimizdeki eşyalara kadar planlıyoruz. hatta benim ailem de tutucu insanlardır ben babama anlattım ( babama soylemem konusunda o ısrar etti) her şey çok mükemmel giderken yine aramız çok güzel tabi hiç bir değişiklik yok ilgi alaka sevgi saygı ilk günkü gibi..bir muhabbet arasında ben korkuyorum ev geçindirememekten kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum dedi. tabiki çok üzüldüm çünkü sürekli evlenelim diye ısrar eden sevgilim şimdi neler söylüyodu.ben de üzüldüğümü söyledim madem istemiyosan beni oyalama dedim ama eger evlenmek istiyosan seni beklerim dedim. bir gün bu konuyu konuşmadık, bir gün sonunda kararın ne dedim. ben iş kurana kadar ( bu arada iş kurma planları var başkasının emrinde çalışmasına izin vermiyo ailesi. çok zenginler. kendi işlerini kurucaklar ama bu 1 2 yılı bulucak bi iş. yani şuan hala babasından para alıyo) bizim işimiz uzucak gibi hissediyorum eger uzarsa da 1 sene 2sene bi şey çıkar bi sorun olur biz ayrılırsak senin günahına girmiş olurum dedi. böyle konuştuk konuştuk sonunda konu ayrılığa geldi. ayrıldık yani kızlar.. ben ayrılırım o ayrılmaz diye düşünürken böyle saçma sapan bir şey yüzünden ayrıldık.. yani çok rahata alışmış evet zenginlik içinde büyümüş ev geçindirememek zor gelmiş olabilir ama bekle dese beklerdim ilerde ayrılırız diye şimdi ayrılması çok saçma değil mi.. 20 gün oluyo ayrılalı ilk 10 gün az da olsa konuştuk bi şekilde. ama 10 gün öncesinde ortak bir arkadaşımız var onunla konuşmuşlar ve artık ona dönecek yüzüm yok kendimi toparlamaya gücüm de yok , hakkını bana helal etmemesinden çok korkuyorum anılarımız aklıma gelince çok kötü oluoyorum demiş ,, o çok iyilerini hakediyo onu kimseyle düşünemiyorum içim acıyo ama kesin kararım artık bitti inşallah mutlu olur fln klasik şeyler söylemiş işte.. ve ayrılırken dahi ben de vazgeçtiğimi hissettirdiğimde seni hakikaten çok seviyorum dedi defalarca ki gerçekten de çok seviyodu sevgisinden mutluluğumuzdan hiç şüphem yoktu.. işte arkadaşımızla bunları konuşunca benden böyle vazgeçmesine çok üzüldüm benim için de bittin sakın bana bi daha geri dönme dedim sildim her yerden 10 gündür hiç haber almıyorum istesem sosyal hesaplarına bakarım ama bakmıyorum.. bakamıyorum daha doğrusu. ayrıca bi kalemde silebilmemin sebebi ayrıldııgımızı duyan kızlar ( Artık normal arkadasımı yoksa flort tarzı mı bilmiyorum) mesaj atmslar whatsappta cevrmici gördüm sık sık. üstelik instagramda takıp etmeye basladıgı kızları gordum ayrılınca swarm hesabı acmıs fln.. bunlar zoruma giti bu yüzden sakın donme bı daha dedim hakkım da helal olsun karsıma cıkma bı daha dedım oyle bitti.. siz ne anladınız bu hikayeden.. seven bu kadar kolay vazgecer mi.?? sevmemis demeyin kızlar inanın çok sevdi birlikte ağladık biz birlikte güldük çok güzel zamanlarımız oldu herkesin evlenir bunlar gözüyle baktığı imrendiği bir çifttik ayrıldıgımız güne kadar.. ne olur ki böyle yani unutmalı mıyım biten bitmiş midir..